تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 490 از 577 اولاول ... 390440480486487488489490491492493494500540 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,891 به 4,900 از 5767

نام تاپيک: Ubuntu

داره خودمونی میشه A.I.V.I.O's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

خسته نباشین!
    من میخواستم Ubuntu رو نصب کنم، از خود سایت Ubuntu.com نسخه 12.10 ش رو دانلود کردم.
    زمانی که دانلود میکرد، نوشت حجم: 763 مگابایت، ولی Browser من ایراد داره وبرخی زمانا وسط دانلود مینویسه Finished و قایل رو نیمه دانلود میکنه، الانم این فایلی رو که دانلود کرده نوشته 704 مگابایت، ولی زمانی که میرم رو Properties فایل، حجمش رو نوشته 683 مگابایت.
    زمانی هم که فایل رو با Winrar اجرا میکنم، نه Error میگیره نه مینویسه Archieve Damaged . الان من از کجا بدونم اینی که دانلود کردم کامله یا خیر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    سپاس

پروفشنال thelastblack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خسته نباشین!
    من میخواستم Ubuntu رو نصب کنم، از خود سایت Ubuntu.com نسخه 12.10 ش رو دانلود کردم.
    زمانی که دانلود میکرد، نوشت حجم: 763 مگابایت، ولی Browser من ایراد داره وبرخی زمانا وسط دانلود مینویسه Finished و قایل رو نیمه دانلود میکنه، الانم این فایلی رو که دانلود کرده نوشته 704 مگابایت، ولی زمانی که میرم رو Properties فایل، حجمش رو نوشته 683 مگابایت.
    زمانی هم که فایل رو با Winrar اجرا میکنم، نه Error میگیره نه مینویسه Archieve Damaged . الان من از کجا بدونم اینی که دانلود کردم کامله یا خیر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    سپاس
    بهترین راه برای شما استفاده از md5 هست.
    اینجا رو ببینید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اگه هم md5 رو بلدید بدست بیارید از صفحه زیر مقدار ایمیجی که دانلود کردید رو ببینید:
    اگه هم مشکلی داشتید بگید که سیستم عاملتون چیه تا یکم بیشتر بگم. الان وقت ندارم.

3. این کاربر از thelastblack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان توی بخش مینت یه pdf فارسی بود که راهنمای جامع مینت بود و خیلی هم کامل و روان و ساده بود.
    میخوام بدونم برای Ubuntu هم چنین pdfای هست؟

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام
    دوستان من الان xp روی سیستمم دارم میخوام ubunto بدون دردسر داشته باششم چیکار کنم؟ از روی فلش سرعتش خوبه؟
    نمیخوام پارتیشن عوض کنم یا ... وقتیم خواستم راحت پاکش کنم
    ram 512
    cpu 2.8 775

آخر فروم باز tajrobenik's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

چه طوری می‌شه از Synaptic به صورت آفلاین استفاده کرد؟
    ( توسط Synaptic اپلیکیشن را به صورت آفلاین نصب کرد ؟ )

داره خودمونی میشه A.I.V.I.O's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

من میخوام Ubuntu رو نصب کنم، فایلش رو هم روی یه سی دی رایت کردم، ولی توی استارت آپ Press key to boot from CD رو نمیاره. باید چیکار کنم؟

Ubuntu مثل ویندوز هنگام نصب میشه پارتیشن ها رو تغییر داد یا حذف کرد و فرمت و ...

سپاس

پروفشنال siyasiya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

دوستان عزیز، من چند تا سئوال دارم. اگر میشه راهنمایی کنید :
    (توضیح : کامپیوتر من دسکتاپ هست و ویندوز 7 دارم، میخوام روی یک هارد دیگه (80 گیگ قدیمی) لینوکس نصب کنم، به خاطر نرم افزارهای تخصصی رشته ام (اقلیم شناسی) که عمدتاً برای لینوکس نوشته شده)

1- به طور کلی، ابونتو بهتر هست یا اپن سوزه؟ یا کلاً چه نسخه ای از لینوکس؟ (برای کار من)
    2- اگر به جای نصب سیستم عامل، برنامه VMware یا موارد مشابه رو توی ویندوز نصب کنم و به صورت مجازی لینوکس نصب کنم، در کارایی سیستم عامل لینوکس و نرم افزارهاش، تاثیر خیلی شدید داره، یا در حد قابل قبولی سرعت نسبت به حالت نصب واقعی کمتر هست؟
    3- لینوکس نسخه 64 بیتی از نظر نصب برنامه ها محدودیت نداره؟ (من ویندوز 7 رو همیشه 64 میریزم، حالا میخوام در کنارش لینوکس 64 هم داشته باشم)

ممنونم دوستان
    منتظر راهنمایی تون هستم

حـــــرفـه ای FerineFast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

دوستان توی بخش مینت یه pdf فارسی بود که راهنمای جامع مینت بود و خیلی هم کامل و روان و ساده بود.
    میخوام بدونم برای Ubuntu هم چنین pdfای هست؟
    این Pdf بدی نیست ولی پیشنهاد می کنم از منابع انگلیسی استفاده کنید که هم جامع تر هستند و هم به روز تر. سطح زبان هم سعی شده تا حد امکان ساده باشه.

سلام
    دوستان من الان xp روی سیستمم دارم میخوام ubunto بدون دردسر داشته باششم چیکار کنم؟ از روی فلش سرعتش خوبه؟
    نمیخوام پارتیشن عوض کنم یا ... وقتیم خواستم راحت پاکش کنم
    ram 512
    cpu 2.8 775
    بد نیست برای تست خیلی خوبه و می تونید روی فلش هم به راحتی کار کنید ولی اگر امکان پارتیشن بندی دارید اونطور بهتر هست چون زمان لود و سرعت اجرای بسیار بهتری داره.

چه طوری می‌شه از Synaptic به صورت آفلاین استفاده کرد؟
    ( توسط Synaptic اپلیکیشن را به صورت آفلاین نصب کرد ؟ )
    اینجا جامع و ساده توضیح داده شده:

من میخوام Ubuntu رو نصب کنم، فایلش رو هم روی یه سی دی رایت کردم، ولی توی استارت آپ Press key to boot from CD رو نمیاره. باید چیکار کنم؟

Ubuntu مثل ویندوز هنگام نصب میشه پارتیشن ها رو تغییر داد یا حذف کرد و فرمت و ...

سپاس
    کار خاصی نباید انجام بدید فقط هنگام بوت تعیین کنید از طریق CD ابتدا بوت بشه. بله پارتیشن بندی رو میشه انجام داد و باید بدونید که فرمت پارتیشن های لینوکس با ویندوز متفاوت هست.

دوستان عزیز، من چند تا سئوال دارم. اگر میشه راهنمایی کنید :
    (توضیح : کامپیوتر من دسکتاپ هست و ویندوز 7 دارم، میخوام روی یک هارد دیگه (80 گیگ قدیمی) لینوکس نصب کنم، به خاطر نرم افزارهای تخصصی رشته ام (اقلیم شناسی) که عمدتاً برای لینوکس نوشته شده)

1- به طور کلی، ابونتو بهتر هست یا اپن سوزه؟ یا کلاً چه نسخه ای از لینوکس؟ (برای کار من)
    2- اگر به جای نصب سیستم عامل، برنامه VMware یا موارد مشابه رو توی ویندوز نصب کنم و به صورت مجازی لینوکس نصب کنم، در کارایی سیستم عامل لینوکس و نرم افزارهاش، تاثیر خیلی شدید داره، یا در حد قابل قبولی سرعت نسبت به حالت نصب واقعی کمتر هست؟
    3- لینوکس نسخه 64 بیتی از نظر نصب برنامه ها محدودیت نداره؟ (من ویندوز 7 رو همیشه 64 میریزم، حالا میخوام در کنارش لینوکس 64 هم داشته باشم)

ممنونم دوستان
    منتظر راهنمایی تون هستم
    ۱-اوبونتو و مینت کاربران زیادی دارند ولی بقیه توزیع ها هم خوب هستند.
    ۲- تا حدی تاثیر داره ولی از لحاظ سادگی و شروع کار گزینه خوبی هست؛ و بعد از حرفه ای شدن می تونید مهاجرت کنید به نسخه نصب شده.
    ۳- خیر محدودیتی نداره.

10. 5 کاربر از FerineFast بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز tajrobenik's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

اینجا جامع و ساده توضیح داده شده:

ubuntuforums.org/showthread.php?t=1901446
    تا حالا خودتون انجام دادین؟؟؟؟
    می‌شه تشخیص داد که کدام فایل deb برای کدام نرم افزار است؟
    به عنوان مثال من می‌خوام firefox را به صورت آفلاین در اوبوتو 12.04LTS توسط Synaptic نصب کنم ...
    مراحل رو به صورت مختصر توضیح بدین ؟

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

توضیح میدید روی فلش چطور میشه ؟ برای پراتیشن بندی میشه بدونه اینکه چیزی پاک کنم از یکی از دریاو ها کم کنم و دوباره اضافه کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •