ایولبابا صفحه 6 کتاب جبرتو باز کن!
میشه استقرایی.........
پارسال همش از متن بود ! ولی امسال همش آیه بود
واقعا مشکل بود........ من از اون 40 50 نفری که دوروبرم بودن تو حوزه ! همشون میگفتن معارف سخت بود....
من نميدونم چرا بين شما ها كسي پيدا نميشه واژه اميد درش تعريف شده باشه ! كنكوري هاي امسال همگي اينطوري بودن !؟
فكر كنين سوالها همگي سخت ترين بودن . شما چرا بايد اميدتون رو از دست بدين !؟ اگه حق با شما بوده باشه كه بايد خوشحال باشيد . چون دانش آموزان ممتازتر از شما بيشتر ضرر كردند و شما فاصلتون با اونها كمتر شده
به امید خدا![]()
من اصلا روش حفظ کردن رو واسه قرابت معنایی قبول ندارممن ادبیات یه کتاب خریدم دی ماه:
تناسب مفهمومی و قرابت معنایی نویسنده:هامون سبطی.
حدود 390 صفحه هست آنقدر عالی بود که هر تست سختی میدی راحت جواب میدادی.
همین آزمون قرابت معانی کاملا واسم آسون بود ،چون تمام سوالهاش تو همین کتاب بود و من همرو حفظ بودم.
ولی 2 تا نزدم وقت نکردم،گزینهاش سخت بود!
آدم باید درکش در زمینه ی ادبیات بالا باشه
من خودم پارسال هیچی نخوندم ولی از 8-9 تا ارتباط معنایی همشو درست زدم
بابا همون غار نشینه دیگه ! میگه همه چی میجوشه تا تموم بشه . تورق سریع نکردی ها ! معلومه!
یک توصیه ی عاجزانه : بیخیال سوالا بشین . ما یه غلطی کردیم تریپ ریاضی برداشتیم گفتیم استدلال استنتاجی . دیگه شما ها بیخیال شین
مشاهدات محدود شهودی میشه یا استقرایی؟آخه استقرا مگه اثباتش 1 ساعت طول نمیکشید؟؟؟؟
کتاب اشتباه نوشته، بریم شیشه ها سازمان تالیف کتابهای درسیا بیاریم پایین
سجاد برو سوالا رو دانلود کن ببین آسونه یا نه
مخصوصا معارف ........ : دی
مثل اینکه حالا حالا ها جوااب نمیاد .من میرم یکم زندگی کنم
دمت گرممن نميدونم چرا بين شما ها كسي پيدا نميشه واژه اميد درش تعريف شده باشه ! كنكوري هاي امسال همگي اينطوري بودن !؟
فكر كنين سوالها همگي سخت ترين بودن . شما چرا بايد اميدتون رو از دست بدين !؟ اگه حق با شما بوده باشه كه بايد خوشحال باشيد . چون دانش آموزان ممتازتر از شما بيشتر ضرر كردند و شما فاصلتون با اونها كمتر شده
ولی نگفتی چطور وقت عربی رو به ریاضی اختصاص دادیا !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)