تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 490 از 2550 اولاول ... 3904404804864874884894904914924934945005405909901490 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,891 به 4,900 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

برخی از بچه ها می گن سرعت شبانه ما کم نمیشه !!!
    من فکر می کنم پارس آنلاین فقط این مشکل داره؟؟؟
    من تبریز نیستم ولی این یه راه حل ساده ای داره. شما بگردین دنبال شرکتی که قیمتاش به اصلاح گرونه و طبیعتا هر یوزری از اونجا سرویس نمیگیره. میبینید که افت سرعت بوجود نمیاد. جایی که من هستم شرکتی هست که قیمتاش از عرف شرکتهای دیگه 4-5 تومنی بیشتره و به همین دلیل یوزرهای اماتور میگن گرونه و ... در صورتی که من الان سرویس 128 گرفتم ولی شبها سرعت دانلودم بالای 28-29 ک.ب هست و لذتشو میبرم تبریز که فکر کنم قیمتاش به نسبت جایی که من هستم ارزونتر هست

2. 3 کاربر از IVAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من تبریز نیستم ولی این یه راه حل ساده ای داره.
    اصلا این حرف رو نزن من هم تبریز نیستم ولی این نمونه مصرف همون شخصی هست که من همیشه بهش ریموت میزنم و بیشتر دانلودهام رو میدم بهش چند ماه یکبار که همدیگه رو میبینیم فایلها رو میده به من سرویس کلاسیک مرکز ولیعصر من واقعا حسودیم میشه حدودا کمتر از 10 تومن میده ولی وضعش از منی که تو تهران به 14000 تومن میدادم شاشتل بهتره. الان هم پارس گرفتم ماهی 16500 میدم ترافیکم تو این 30 روزه تو شب بین 2 تا 2.5 گیگ بود الان دو شبه شده 1.3 گیگ .می ترسم این هم مثل شاتل به شبی 300 مگ برسه هر چند تو شاتل یک ماهی هم 512 گرفتم ماهی 19000 تومن ولی 2 شب خوب بود چند شب بد.
    این هم ترافیک مصرفی اونها که دورش خط کشیدم مربوط به جمعه ها میشه که تا 10 رایگانه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینها رو همش از تورنت دانلود کردم. منتها تورنتهایی که مربوط به ترکر خصوصی میشه واکثر سیدرهاشون اینترنت خفن دارند.
    امیدوارم واسه بقیه هم همینطور باشه.
    Last edited by sei_pm; 19-08-2010 at 20:41.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

از دوستان کسی می تونه تنظیمات مودم Linksys WAG120N رو برای من بذاره . اگر لطف کنید از تنظیماتتون یک عکس بندازید خیلی خیلی ممنون میشم.

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

از دوستان کسی می تونه تنظیمات مودم Linksys WAG120N رو برای من بذاره . اگر لطف کنید از تنظیماتتون یک عکس بندازید خیلی خیلی ممنون میشم.
    بهتره زنگ بزنین پشتیبانی شرکتی که ازش سرویس گرفتین و بگین که تنظیمات اولیه مودم رو میخام.اینجوری خیلی سریعتر به جواب میرسین.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

بهتره زنگ بزنین پشتیبانی شرکتی که ازش سرویس گرفتین و بگین که تنظیمات اولیه مودم رو میخام.اینجوری خیلی سریعتر به جواب میرسین.
    من خودم تنظیمات اولیه رو می دونم ولی بار قبل که بنا به مشکلی مجبور شدم ببرم به شرکت که اون تنظیم کنه فکر می کنم یک سری تغییرات داده که من می خوام بدونم اینا برای چی تغییر داده؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من تازه وارد این جمع شده ام و مشکلی که برام پیش اومده باعث شد من بدنبال راه حل به اینجا کشیده بشم
    چند وقتی است من یک مشکل پیدا کردم که به هر دری زدم اما نتونستم علت و درمانش رو پیدا کنم
    من اینترنت 1024 دارم که از شرکت هماراسیستم در تبریز اشتراک گرفته ام
    قبلا با این سریس از طریق سرویس دانلود رایگان شبانه هر شب حجم 2.2GB با سرعت 110~120 دانلود می کردم اما اخیرا نزدیک به یک ماه میشه که یا سرعت به محدوده 20KB/S میرسه که در نتیجه صبح بجای 2.2 گیگ با حجم 400 مگا بایت دانلود شده مواجه میشم یا اینکه با سرعت خوب شروع به دانلود می کنه ولی چیزی نمی گذره که بکل سرعت صفر میشه.
    سرورهای دانلود من:
    -------------.com , -------------.com , rapidbaz.com , rapidshare (premium), download.com, ...
    نرم افزار مدیریت دانلود که از بین همه آنها فقط IDM نسبت به همه بهتر جواب داده. قبلا DAP استفاده میکردم که الان بکل از کار می افته!
    لازم به ذکره که من در این مدت ویندوز رو عوض کردم، با آنتی ویروس و بدون اون امتحان کردم، مودم و تشکیلاتش رو عوض کردم، حتی تا اینجا که سیستم کامپیوتر رو عوض کردم! شرکت هم که مشکل نداره چون از دوستان هستن که هر شب با سرعت خوب استفاده می کنن.
    اگه از دوستان کسی می تونه مشکل و ریشه یابی کنه خوشحال میشم کمکم کنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

با سلام خدمت تمامی دوستان
    چند وقتی است من یک مشکل پیدا کردم که به هر دری زدم اما نتونستم علت و درمانش رو پیدا کنم
    من اینترنت 1024 دارم که از شرکت هماراسیستم در تبریز اشتراک گرفته ام
    قبلا با این سریس از طریق سرویس دانلود رایگان شبانه هر شب حجم 2.2GB با سرعت 110~120 دانلود می کردم اما اخیرا نزدیک به یک ماه میشه که یا سرعت به محدوده 20KB/S میرسه که در نتیجه صبح بجای 2.2 گیگ با حجم 500 مگا بایت دانلود شده مواجه میشم یا اینکه با سرعت خوب شروع به دانلود می کنه ولی چیزی نمی گذره که بکل سرعت صفر میشه.
    سرورهای دانلود من:
    -------------.com , -------------.com , rapidbaz.com , rapidshare (premium), download.com, ...
    نرم افزار مدیریت دانلود که از بین همه آنها فقط IDM نسبت به همه بهتر جواب داده. قبلا DAP استفاده میکردم که الان بکل از کار می افته!
    لازم به ذکره که من در این مدت ویندوز رو عوض کردم، با آنتی ویروس و بدون اون امتحان کردم، مودم و تشکیلاتش رو عوض کردم، حتی تا اینجا که سیستم کامپیوتر رو عوض کردم! شرکت هم که مشکل نداره چون از دوستان هستن که هر شب با سرعت خوب استفاده می کنن.
    اگه از دوستان کسی می تونه مشکل و ریشه یابی کنه خوشحال میشم کمکم کنه

داره خودمونی میشه amin_damer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    tabriz

پيش فرض

سلام از بچه ها کسی است صبانت مرکز آزادی داشته باشه و ضعیت روزانه و شبانشو بگه؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وقتی اینترنت قاط میزنه!!!
    Last edited by amin_damer; 23-08-2010 at 15:56.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •