تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 490 از 905 اولاول ... 390440480486487488489490491492493494500540590 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,891 به 4,900 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام

تو اصطلاح فشنگی وسیله ای هستش که با دقت کمتر دما رو برای پشت آمپر میفرسته ولی سنسور وسیله ای هستش که با دقت بیشتر دما رو برای ECU میفرسته.

تو یعضی ماشین ها مثل پراید، این دو تا از هم جدا هستن.یعنی فشنگی دما رو برای پشت آمپر به صورت جدا میفرسته و سنسور دما رو برای ecu جدا میفرسته.
    به خاطر همین اگه یکی از دو تا ( فشنگی یا سنسور ) خراب باشن دمایی که تو Ecu نشون داده میشه یا دمایی که تو پشت آمپر نشون میده متفاوته و ما رو به اشتباه میندازه.
    میثلا میبیینم دمای موتور پایین نشون میده ولی فن روشن میشه.یا اینکه دما موتور از حالت عادی دائم بالاتره.

تو بیشتر ماشین ها مثل خانواده 405 جدید ، 206 و ef7 و... فقط سنسور وجود داره که سنسور دما رو به Ecu میفرسته و ecu دما را به پشت آمپر میفرسته.
    یعنی غیر ممکنه که دمایی که تو پشت آمپر نشون داده میشه با دمایی که تو ecu نشون داده میشه متفاوت باشه.یعنی نیازی به دیاگ زدن برای فهمیدن دمای صحیح وجود نداره.

من منظورم این قضیه بود.
    ممنون از توضیحتون فقط اینو اضافه کنم که خود آمپر یا درجه آب هم میتونه مشکل دار باشه و اگه بصورت دیجیتال نوشته بشه دقت بیشتری داره

2. 2 کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

تسمه تایم پراید هر چند هزار تا بایستی عوض بشه ؟

چه مارکی از کیفیت خوبی برخورداره ؟؟

ممنونم
    معمولا در شرایط عادی کار و فشار متناسب به خودرو مثلا گرما یا سرمای بش از حد معمولا تسمه برای اولین با در 60 تا 70 هزار کیلومتری و پس از اون در 50 هزار تعویض بشه بهتره
    مارک های متفاوتی در بازار موجوده که فقط به اسم اینکه گارانتی داره نخرید همون فابریک نمایندگی هم بد نیست
    ولی تعویض اونو به دست کاردان بسپارید

4. 2 کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

آیا می دونستید در موتور xu7 برای دو یا سه سال خودرو های تولیدی پس از حذف علامت 90 درجه از روی درجه آب با دستکاری کاری کردند که بجای خط وسط پایین تر 90 درجه را نشان دهد ؟
    سری اول تولید موتور انژکتوری به دلیل بالا بودن دمای آب در شرایط معمولی (89) درجه برای خیلی ها ترسناک بود چون عادت به پراید و پیکانی داشتند که اگه اونجا می رسید ماشین جوش آورده بود
    برای همین از سال 83 تا 85 خورشیدی بیشتر سمند ها و 405 های تولیدی آمپر آبشون به خط وسط(90) سابق نمی رسید و باعث راحتی خیال مردم شد حال اینکه در دما ی واقعی تاثیری نداشت
    این شد که در آن سال ها بازار اضافه کردن فشنگی 75 به فن داغ داغ شد و به دنبال اون فن ها و باتری ها داغون شد

6. 3 کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

درود

اساتید چند روز پیش چراغ چک [Check] روی صفحه کیلومتر خودرو روشن شده بود و رفتم پیش تعمیرکار و تست کرد گفت دینام سالمه و باید آفتامات عوض بشه .
    آفتامات رو عوض کردیم و چراغ چک روشن نشد ولی روز بعد دوباره چراغ روشن شد ... البته با این تفاوت که یک مدت روشن میشه و یک مدت خاموشه !

به نظرتون مشکل از چیه ؟

خودرو هم سمندـه

ممنون

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

سلام

بین کلا چراغ آمپر آب در دو صورت روشن میشه:
    - سوییچ باز و موتور خاموش هستش.
    - عقربه دمای آب تا 1/4 آخر رفته بالا.

در غیر این صورت یا مشکل سیم کشی هستش یا از خود سیستم مولتس پلکس هستش.
    در ضمن سیستم مولتی پلکس گاهی اوغات ایراد های عجیب و غریبی پیدا میکنه.

و اینکه مطمئن هستین که علامت آمپر اب هستش؟؟ چون چراغ هشدار آمپر اب معمولا کنار عقربه آمپر آب هستش.
    و اینکه بعضی سمند ها سیستمی دارن که با دنده عقب فاصله با مانع روی lcd جلو آمپر نشون میده.شاید شما این رو با چراغ آمپر اب اشتباه گرفتین.

من دیگه چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه.
    این علامت آمپر بعد از اینکه ماشین روشن میشه و حتی آب داغ نشده هم رو صفحه نمایش میاد یعنی تغریبا مطمئن هستم که دمای آب بالا نیست و نشانگر آمپر آب میاد.
    وقتی هم که دنه عقب میگیرم دقیقا همون علامت آمپر میاد تا وقتیکه از دنده عقب دربیارم.
    بعضی وقت ها هم که چراغ چک روشن میشه و بعد از یه مدت خاموش میشه بردم تو نمایندگی دیاگ زدن و گفتن یه خطا میندازه و خطای اون ناشناخته هست ، پرسیدم کد خطا چند هست گفتن کد 3366 هست.
    از دوستان کسی میدونه کد خطای 3366 مربوط به چی هست؟ یه منبع یا جاییکه راهنمای این کدها اونجا باشه خبر دارید. بچه ها لطفا راهنماییم کنید ماشین را صفر گرفتم و این علامت آمپر و چراغ چک نگرانم کرده، یوقت مشکل جدی نباشه نشه؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

این علامت آمپر بعد از اینکه ماشین روشن میشه و حتی آب داغ نشده هم رو صفحه نمایش میاد یعنی تغریبا مطمئن هستم که دمای آب بالا نیست و نشانگر آمپر آب میاد.
    وقتی هم که دنه عقب میگیرم دقیقا همون علامت آمپر میاد تا وقتیکه از دنده عقب دربیارم.
    بعضی وقت ها هم که چراغ چک روشن میشه و بعد از یه مدت خاموش میشه بردم تو نمایندگی دیاگ زدن و گفتن یه خطا میندازه و خطای اون ناشناخته هست ، پرسیدم کد خطا چند هست گفتن کد 3366 هست.
    از دوستان کسی میدونه کد خطای 3366 مربوط به چی هست؟ یه منبع یا جاییکه راهنمای این کدها اونجا باشه خبر دارید. بچه ها لطفا راهنماییم کنید ماشین را صفر گرفتم و این علامت آمپر و چراغ چک نگرانم کرده، یوقت مشکل جدی نباشه نشه؟
    سلام

کد 3366 اونجوری که کاتالوگ ایران خودور نوشته یعنی اینکه ، مسیر سیمکشی سنسور فشار روی رگلاتور گاز اتصالی داره.

اگه ماشینتون بنزینی هستش که هیچی.

10. این کاربر از bijandarbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

سلام

کد 3366 اونجوری که کاتالوگ ایران خودور نوشته یعنی اینکه ، مسیر سیمکشی سنسور فشار روی رگلاتور گاز اتصالی داره.

اگه ماشینتون بنزینی هستش که هیچی.
    ماشینم پایه گازسوز مالتی پلکس هست من همیشه قبل از اینکه ماشین را روشن کنم چون خودش میخواد رو گاز روشن بشه و به علت اینکه میخوام با بنزین آب بندی بشه قبل از روشن شدم با دکمه تبدیل سوخت اون را روبنزین قرار میدم و استارت میزنم و تا حالا 99 درصد رو بنزین بوده و رو گاز کار نکرده تا این خطارو بده و اینی که نوشتید اگه ممکنه دقیقتر توضیح بدید یعنی چی؟ و چه ربطی به آمپر آب داره؟ من الان باید چیکار کنم و دقیقا چی را باید عوض کنن تا درست بشه و شامل گارانتی میشه؟
    راستی این کاتالوگ ایرانخودرو را از کجا میشه گیر آورد و این کد خطا هارو دید؟ شما داری لطفا برامون اینجا قرار بدید تا استفاده کنیم.
    با تشکر فراوان.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سلام منن یک پژو 405 دارم .به تازگی متوجه شدم در حالت بنزین موتور قدرت ندارد ، لرزش زیاد دارد و دور موتر گاهاً تا نیم دور هم پایین می آید ولی در حالت گاز کاملاً صاف می شود.دستگاه زدم همه چیز خوب بود شمع و وایر شمع ها هم سالم بودند. وقتی چیزی متوجه نشدند میگن مربوط به سوزن هاش است.راهنمایی ایم کنید که چه کنم.

کـاربـر بـاسـابـقـه sourena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

پيش فرض

سوزن ها و پمپ بنزین رو چک کنید . . . .

سوزنها رو بدید با دستگاه چک کنن دقیق زمان پاشش سوخت و میزان سوخت رو اندازه گیری کنن بطور دقیق

نسبت به تعویض فیلتر بنزین اقدام کنید .

پمپ بنزین رو در بیارید و صافی داخل باک رو هم تمیز کنید .

به احتمال پمپ بنزین هم میتونه مشکل داره باشه !

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

درود

اساتید چند روز پیش چراغ چک [Check] روی صفحه کیلومتر خودرو روشن شده بود و رفتم پیش تعمیرکار و تست کرد گفت دینام سالمه و باید آفتامات عوض بشه .
    آفتامات رو عوض کردیم و چراغ چک روشن نشد ولی روز بعد دوباره چراغ روشن شد ... البته با این تفاوت که یک مدت روشن میشه و یک مدت خاموشه !

به نظرتون مشکل از چیه ؟

خودرو هم سمندـه

ممنون
    یعنی چراغ دینام روشن نمیشد و فقط چراغ چک بود؟ و با عوض کردن آفتامات دینام بهتر شد؟
    سمندتون چه مدلیه با چه موتوری

15. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •