م م م م ، خوب من الان تازه فهميدم مشكل شما چيه ، فقط يه مسئله اي هست كه من الان سر كلاس شيمي ام . اومدم خونه براتون توضيح مي دم !
م م م م ، خوب من الان تازه فهميدم مشكل شما چيه ، فقط يه مسئله اي هست كه من الان سر كلاس شيمي ام . اومدم خونه براتون توضيح مي دم !
این 2 کلیپ را ببینید و لذت شبیه ساز پرواز را ببرید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Check it
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب , atc یا air traffic controller که همون برج مراقبت خودمون و فکر کنم بدونین چیه !
حالا یکی یکی مراحل رو پیش می ریم !!!
1. وقتی میخواین flight planner رو پرکنید , زمانی که فرودگاه مبدا رو انتخاب می کنید , همون جا یه گزینه ای هست
به اسم choose runway/starting position که در حالت پیش فرض نوشته active runway , حالا شما باید اونو به
gate یا parking تغییر بدین !
2.بعد از اینکه فرودگاه مقصد رو انتخاب کردین و حالت IFR رو زدین گزینه ی find route رو می زنین ! حالا وقتی
ok رو زدین یه پیغام میده که اونو yes بزنید ! حالا می ریم تو شبیه ساز !!!
3. شبیه ساز که بالا میاد اول گزینه ی f1 و بعد Ctrl+. رو بزنید . حالا زاویه دید رو بیارید حالت 2D و با موس یه
کلیک رو صفحه بکنید و با زدن دکمه - ( منها یا منفی) دید رو درست کنید !
4.حالا با زدن دکمه ی ` ( اونی که زیره Esc هست) atc menu میاد !![]()
5. حالا باید با برج هماهنگ کنید ! حالا با اعدادی که کنار ` هست با برج مکالمه می کنیم . الان چون من تو مهراباد
هستم با زدن عدد 1 ( tune mehabad groung on 112.1) با ground مهراباد ارتباط برقرار می کنیم !
6. حالا اینجا با زدن گزینه ی 2 ( request ifr clearance) در خواست پرواز IFR می کنیم .!!!
7. حالا بعد از اینکه صحبت ما تموم شد برج اجازه می ده و ارتفاع پروازمونو میگه . الان به من گفت 17000 پا که
اونو تو auto pilot ست می کنم .سرعت رو هم روی 250 تنظیم کن .و گزینه ی 1 رو دوباره می زنم و بعد برج تایید می کنه !
8.حالا تو این گزینه ها request taxi ifr رو میزنیم تا اجازه حرکت به سوی باند رو بگیریم !
9. حالا وقتی که صحبت های برج تموم شد و اینکه می دونم از اون چیزایی که گفت چیزی نفهمیدی گزینه ی a
acknowledge taxi clearance رو میزنی !
10. حالا گزینه ی turn on progressive taxi رو میزنی . حالا گه از بیرون نگاه کنی یه خط زرد می بینی که تا باند
راهنماییت می کنه .
11. الان با نگه داشتن f2 موتور ها برعکس کار می کنن( push back) و به عقب می ری. و وقتی از پارکینگ بیرون
اومدی با زدن دکمه ی f3 شروع به حرکت طرف باند کن !
12. وقتی به نزدیک باند رسیدی روی اون atc menu روی tower کلیک کن . حالا یه گزینه به اسم
request take off clearane ifr
میاد که وقتی اونو می زنی اجازه ی take off می ده !
13. حالا روی باند بیا و heading هواپیما رو با باند ست کن .
14. اول یه بسم الله بگو بعد f4 رو بزن !
15.وقتی که از زمین جدا شدی atc میگه که باید چه کنی و شما فقط با زدن اون 1 2 3 4 . . ها با برج صحبت کن
تا ارتفاع و هدینگ درست رو بگه !!!
اگه جایی به مشکل خوردی بگو !!!![]()
Last edited by amir_0098; 09-03-2011 at 15:48.
بهرام جان , اینم آموزش taxi
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته این روش PUSHBACK غلط هستش.
برای این کار باید از کلید های Shift + P استفاده کنید.
در کل نباید زیر 60 نات موتور ها رو Revers کرد.
م م م آره !![]()
سلام دوستان.
من امروز رفتم این بازی رو بگیرم فروشنده 2 نسخه از بازی رو بهم ارائه کرد یکیش 14 تومن بود یکی دیگش 16 تومن بود اون 16 تومنیه بستش یکم بزرگتر از 14 تومنیه بود. اون 16 تومنیه هم واسه گروه بهمن بود !
حالا سوالم اینجاست این دو تا چه فرقی با هم دارن کدوم یکیشو بگیرم ؟
دوست عزیز پیشنهاد من بهمن سافت هستش(چون از لحاظ نرم افزاری سالم هستش)
حالا فرق هاشون رو میتونی تو صفحه اول ببینی.
شما هر كدوم رو مي گيري ، اون نوين پندار رو نگير ! خيلي مزخرفه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)