چرا اینقدر افتضاح شده سرعت پایین همش قطعی پینگ هم که فاجعه
![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
چرا اینقدر افتضاح شده سرعت پایین همش قطعی پینگ هم که فاجعه
![]()
کاره اسیا تک دیگه تمومه.... با این افتضاحش سرعت شب ها رو عمدا کم می کنند . بعد زنگ می زنم پشتیبانی میگه این بستگی به این داره که چقدر کاربران شر میکنند . ماشالا صبح ها هم که قطعه
آهای آقای آسیاتکی اگه این وضع اینترنتت باشه بزار برای خودت چونکه من دیگه شارژ نمی کنم
کسی تا حالا زنگ نزده بهشون درباره این قضیه شارژ جدید صحبت کنه چرا حتی اگه یه هفته بعدشم شارژ کنیم باز تاریخ تموم شدن شروع میشه ؟ من هفته پیش تموم شده شارژم میخوام شارژ کنم میزنه از هفته پیش شروع میشه
چقدر دزدن اینا
زنگ بزن بخش فروش برات درستش میکنن
از سه شنبه هفته قبل تا امروز شنبه مرتب قطع شدم، بعضی وقت حتی بعد از یک دقیقه بعضی وقتها هم بعد از یکی دوساعت قطع شدم تا چند ساعت قطع بوده.
قسمت ریپورت ها رو هم که نگاه میکنم چیزی بیشتر از همه هست Port-Error
کیفیت واقعا فاجعه
دوستان , شرکت اعجوبه ی آسیاتک میگوید سرویسهای نامحدود cra یا همان سرویسهای نامحدود جدید که بر طبق تعرفه ی مخابرات هستند با ضریب اشتراک 1 به 80 ارائه میشود...بله درست خواندید یک یه هشتاد!!1
امروز طی تماسی که داشتم و درباره این سرویس و زمان ارائه ی آن سئوال کردم با پاسخی بس شگرف مواجه شدم:
خلاصه ای از این گفتگو:
-سلام این سرویس cra از کی ارائه میشه؟!
-این سرویس ارائه میشه ولی سرعتش خیلی کمه
-چطور؟! طبق دستور سازمان ارتباطات ضریب اشتراکش حداکثر 1 به 10 هست دیگه , پس نباید خیلی فرق با سایر سرویس هاتون داشته باشه
-بله یک به ده هست...ما اون سرویس یک به هشت معمولمون رو که تو همه ی سرویسها اعمال میکنیم دوباره یک به ده میکنیم یعنی یک به هشتاد میشه مثلآ سرویس 512 سرعتش میشه 5 کیلوبایت
من:![]()
Last edited by bzt; 03-10-2011 at 18:33.
؟؟؟
![]()
سرویس 1 مگ آسیاتک
![]()
Last edited by anti-military; 03-10-2011 at 22:18.
همچین حرف عجیبی هم نزده فکر کنم همه جا همین باشه تا اونجایی که من می دونم این سرویسی که ما می گیریم اسمش kb هست که تقسیم بر 8 بشه میشه kB یعنی kb 512=63kB حالا اینو می خوان بین 10 نفر شیر کنن که سر عت ما حداقل میاد روی 5 kB حداکثر هم معلوم نیست شاید همین باشه
در کل دوستانی که اینقدر از وضع بد نت ایران ناله می کنن انتظار دارن چند روزه به بهترین کیفیت برسه
میخوام بدونم تو این مملکت که خرابی و فقرو فساد ازش می باره هنوز خیلی از جاهاشو خیلی از ادماش از بدیهی ترین امکانات یه زندگی معمولی بر خوردار نیستن شما انتظار داری اینترنت که تو این مملکت یه پدیده چند ساله هستو بیان با کیفیت و استاندارد جهانی و بدون هیچ دله دزدی بدن دستمون
بعید می دونم حالا حالا ها خیلی چیزا مونده که درست بشه چه برسه به اینترنت درست حسابی
من چند روزی هست که کاربر این شرکت شدم وتقریبا اجباری بود چون این شرکت فعلا تنها شرکتی هست که در منطقه ما اینترنت ارائه می ده قبلا خیلی گله وش کاست شنیده بودم از این شرکت که قطعی زیاد داره یا سرعت مناسب نمی ده الان که من 128 یکماهه 2 گیگ گرفتم باید بگم واقعا راضیم سرعتش مناسب و حتی کنتور کم کردن حجمیش تقریبا واقعی هست
![]()
Last edited by Ali-ss; 05-10-2011 at 20:54.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)