نه ، ورژن جدید رو از سایت کاسپراسکای دانلود خواهید کرد و تا زمان پایان اعتبار کلید فعالسازیتون میتونید از اون برای ورژن بالاتر استفاده کنید.
نه ، ورژن جدید رو از سایت کاسپراسکای دانلود خواهید کرد و تا زمان پایان اعتبار کلید فعالسازیتون میتونید از اون برای ورژن بالاتر استفاده کنید.
سلام!
من یه ویروسی گرفتم که یکی از نشانه هاش اینه که اجازه اجرای کسپر رو بهم نمیده...یعنی علامتش اون پایین میاد ولی باز نمیشه!
تو safe mode که میرم..باز میشه!!
یه rescue disk کسپر دانلود کردم ولی مشکل اصلی اینه که نرم افزار آپدیت نیست
میخواستم بببینم آیا فایلی هست که دانلود کنم و جایی کپی کنم تا کار آپدیت رو انجام بده؟؟
کلا از هر گونه پیشنهادی جهت رفع این مشکل استقبال میشه!!
Last edited by moozmar; 16-05-2009 at 00:26.
توصيه ميكنم برنامه NOD32 On-Demand Scanner را كه نياز به نصب هم نداره و صرفا يك اسكنر ميباشه و آپديت شده نيز ميباشه را از پست زير دانلود كرده و سيستم خود را كامل با آن اسكن نموده و آلودگيها را پاك كنيد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر من آپدیت هامو برای دانلود بذارم ، با اینکار برای خودم مشکلی پیش نمیاد (مثلا سریالم از بین بره یا ... ) ؟
خير مشكلي پيش نمياد.چرا كه قبل از دانلود اپديتها ابتدا سريال سيستم شما با سرورهاي كاسپر چك ميشه و در صورا معتبر بودن سريال اجازه دانلود اپديتها را به شما ميده و سريال شما داخل اين فايلهاي آپديت شده نميباشه.بلكه سريالها و كليدهاي بلك ليست شده داخل يكي از فايلهاي آپديت ميباشه.
لابراتوار کاسپراسکای امتیاز فن آوری تامین امنیت برای جامعیت داده ها را برای خود ثبت کرد
بنا بر این خبر که دو روز پیش در سایت قرار گرفت امتیاز این فن آوری پیشرفته که از دستکاری غیر مجاز اطلاعات جلوگیری میکند در آمریکا برای لابراتور کاسپراسکای به ثبت رسید.
دستکاری غیر مجاز اطلاعات، چه عمدی و چه تصادفی به از بین رفتن و یا خرابی اطلاعات منجر میشوند.تغییرات غیر مجاز در کد های یک برنامه به پیش آمدن خطاهایی هنگام اجرای آن منجر میشوند. برای همه واضح است که اکثر برنامه های مخرب ، کد های خود را درون فایل های اجرایی تزریق کرده و منجر به این میشوند که بعد از اجرا شدن آن کد مخرب نیز اجرا شود. بنابراین تامین امنیت جامعیت داده ها (data integrity) یک مساله اساسی در دنیای IT است.
در حال حاظر جامعیت وسلامت یک فایل با استفاده از فن آوری هایی همچون درهم سازی ، digital signatures ، و ردگیری آخرین تغییرات صورت گرفته روی فایل، تضمین میشوند. به هر حال دو روش اول منابع سیستم زیادی را مصرف میکنند و اجرای استاندارد روش آخر هم قابل اعتماد نیست. بسیاری از برنامه های مخرب امروزی قادرند زمان ثبت تغییراتی که روی فایل اعمال میکنند را تغییر داده و هرگونه ردگیری را غیر ممکن سازند.
فن آوری پیشرفته توسعه یافته توسط لابراتوار کاسپراسکای از نقاط ضعف روش های کنونی بی بهره است و سلامت جامعیت داده ها را با اطمینان و به سرعت و بدون افزایش چشمگیر منابع سیستم چک میکند.
این فن آوری بر جلوگیری از درخواست برنامه برای تغییر ثبت زمان در فایل ها استوار است. این چنین درخواست هایی برای تمام فایل ها ردگیری و در محلی ذخیره میشوند. این اطلاعات سپس در اختیار یک قسمت مخصوص (معمولا یکی از اجزای آنتی ویروس) قرار داده میشوند و این قسمت هم آخرین ثبت زمان ها و تعداد آن ها را با
ثبت زمان های مناسب و معمول مقایسه میکند. هر گونه تغییر در ثبت زمان ها که مطابق روند معمول و قبلی نبوده باشد نشان دهنده دستکاری و آلودگی احتمالی خواهد بود. در این زمان آنتی ویروس به اسکن فایل ، جستجوی کد های مخرب و اعلام هشدار اقدام میکند.
این شیوه که توسط لابراتوار کاسپراسکای راه اندازی و امتیاز آن برای او ثبت گردید ردیابی سریع و قابل اطمینان دستکاری و تغییرات در فایل ها را فراهم آورده و مانند ماشه ای می مانند که با کشیده شدن آن ، اسکن فایل توسط آنتی ویروس بلافاصله شروع شده و از اجرای برنامه مخرب جلوگیری به عمل می آورد.امتیاز فوق العاده این
فن آوری این است که بسیار سریع بوده و اجازه اسکن فایل با صرف حداقلی از منابع سیستم را فراهم
میسازد.این ابتکار چشمگیری بوده که منحصر به لابراتوار کاسپراسکای هست و در حال حاضر از آن در محصولات کاسپراسکای استفاده به عمل آمده است.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به همگی
ببخشید که اینجا مطرح میکنم چون احتمال میدم شما بیشتر بتونید کمک کنید
کاسپرم این پیام رو میده و گزینه دلیت نداره بنظر شما چه باید کرد؟؟؟
[IMG][/IMG]
ممنون
چون اين فايل به فايلهاي سيستمي چسبيده كاسپر در پيغام خودش هم ذكر كرده كه جهت تغيير يا حذف اين فايل امكان دسترسي به آنرا نداشته.يكبار در حالت safe Mode تست كنيد.
من میخواستم بپرسم از بین این ها کدوم رو پیشنهاد میدید؟
norton 360
kaspersky internet security
macafee
zonealarm
nod32
سیستمم به اندازه کافی قویه بنابراین از لحاظ کند شدن سیستم مشکلی ندارم.
یه ویروس افتاده به سیستمم که به فایلهای سیستمی میچسبه و فقط با پاک شدن درست میشه بعدشم سیستمم قاطی میکنه.بعضی از فایلهای هاردمم پاک میکنه.
Last edited by nokia_6253; 17-05-2009 at 10:49.
سلام
وقتی کاسپر رو نصب میکنم در آخر این صفحه میاد که دو گزینه داره، این یعنی چی؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)