تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 490 از 2365 اولاول ... 3904404804864874884894904914924934945005405909901490 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,891 به 4,900 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

آخر فروم باز ba maram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقاچون واسه اینا پایونییر بیشتر صرف میکنه بهت اینو گفتن
    خیلیا گرفتن و دارن استفاده میکنن و همچین مشکلی دیده نشده
    بازم اساتید نظر بدن

2. این کاربر از ba maram بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه dashamir_007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

منم شک افتادم که چرا دکدفعه اینجوری جبهه گرفت بعد شرکتی مثل کنوود نمیاد ی هدیونیتی به بازار بده که بعد از چند روز به مشکل بخوره وهنوزم به تولیدش ادامه بده باید یبار از نمیاندگی نت الکترونیک بپرسم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

دوستان اگه لطف کنيد راهنمايي بفرماييد ممنون ميشم
    براي خريد ميرم شيراز اگه جاي معتبري که قيمتش مناسب باشه سراغ دارين
    لطفا ادرسشو بفرماييد
    مرسي

دوست عزیز به نظرم برای خرید شیراز نیا
    چون شیراز جز پایونر و بوشمن هیچی نیست
    فقط یه نمایندگی ام تی ایکس و ساند هست
    اونام قیمتا نجومی

الان دوستمون در چند پست پایینتر نوشتند 4250 حدودا 140 تومن میدونی اینجا چنده ؟ نمایندگی پایونرش زده 175 تومن مغازه ها 180 به بالا

به نظرم قطعاتتو جدا بخر ولی بیار اگر مسیرت شیرازه بده نصب کنن چون اینجل نصاباش خیلی خوبن واقعا ولی اجناس کمیاب و شدیدا گرون حالا خودت تشریف آوردی متوجه میشی جز 2-3 تا مغازه مثله فرکانس و نویز و مکوندی که اونام هر وقت میری تموم شده چیاشون

پ ن : در مورد 7016 کنوود منم رفتم یه مغازه گفت کنوود پخشاش فلانن زود خراب میشه نمونش هم که خرابه 7016 نشونم داد گفت نخر . نمیدونم چرا ؟ ولی به نظرم همون سود تو کار باشه
    مثه نصبه آمپای بوشمن و تیاک
    طرف رفتیم گفتیم آمپ ساند داری ؟ گفت ساند استریم آمپاس مزخرفه بیا برات پریمیر یا بوشمن بدم حالشو ببر
    اینم از اوناست شاید گویا

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

من 7016 دارم
    چه فلاش باشه یا نباشه سی دی رو میخونه . این دست خوده کاربره که انتخاب کنه سی دی بخونه یا فلش !!! عجب حرفی زده یارو !
    مشکل هنگ کردنم داره نمیگم نداره ولی یه دکمه ریست پست پنل هست که کافیه فشارش بدی !!
    در ضمن زیادم هنگ نمیکنه ! تنها مورد منفی همینه .
    ===================
    پ . ن
    ماشینو به دلیل آلودگی صوتی گرفتن !!! الان کلانتریه

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خب مشکل هنگ کردنی که فرمودین روزی چند دفعه براتون پیش میاد که مجبور میشین دستگاه ریست کنید:43:
    خودت پیشنهاد میکن که یکی بره 7016 بخره

پروفشنال Amir..H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    "گااااااا"

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    والا هرکی یه چیزی میگه !!!
    ولی من تو اینترنت تحقیق کردم و نظر سنجی ها هم رو دیدم !!!
    وقی از مغازه دار ها هم پرسیدم _ بیشتر میگن : پخش فقط پایونیر و باند هم فقط کلاریون و جی بی ال !!!
    البته بستگی به مدل هم داره !!!!
    سلام
    ببین دوست گلم کلا مغازه دارا علاقه خاصی به برند پایونیر دارن و توی این جماعتم ادم کار بلد خیلی کم پیدا میشه اکثرا رو چند تا ماشین سیستم بستن یه سرمایه ای جور کردن و مغازه زدن اسمش گذاشتن سیستم صوتی حرفه ای
    درباره این جمله اخرم باید بگم کاملا اشتباهه اولا باید مشخص کنید منظورتون کواکسیال یا کامپانتت
    دوما پس این وسط باندایی مثل فوکال ,دی ال اس ,مکنتاش,ام تی ایکس,الپاین ,اینفینیتی ......
    کجان ؟؟؟؟
    کلان این جور مقایسه خیلی مشکل داره
    شما باید بودجه مورد نظرتون مشخص کنید انتظاراتونو از اون کواکسیال یا کامپ مورد نظرتون بگید بعد مقایسه کنید تازه اخرشم این مقایسه فقط به سلیقه شنوایی شما بستگی داره و وحی منزل نیست
    من خودم زمانی که میخواستم کامپ انتخاب کنم کلی تحقیق کردم از برندای ام تی ایکس.دی ال اس,الپاین,اینفینیتی,کلاریو ,کنوود,کیکر گزینه هایی انتخاب کرده بودم که در اخر برند کنوود انتخاب کردم

دوست عزیز سیستم بندا فقط بلدن بگن بیا یه جفت 6975 با یه آمپ تیاک یا بوشمن و فوقش پریمیر برات ببندم

پخش پایونر آره خوبه ولی کنوود و جی وی سی هم بعضی مدلاش خوبه ولی مارشال افتضاحه
    باند هم حالا طرف گفته جی بی ال بعضی مدلاش خوبه ولی کلاریون نه
    دوست گلم شرمنده ولی اینقد راحت قضاوت نکید کلاریون جزء محصولات کیفیته و خوش ساخته که تو ایران خیلی جا نیوفتاده ولی کاملا برند خوبیه و اونایی که حرفه ای هستن این برندو قبول دارن
    خب مشکل هنگ کردنی که فرمودین روزی چند دفعه براتون پیش میاد که مجبور میشین دستگاه ریست کنید:43:
    خودت پیشنهاد میکن که یکی بره 7016 بخره
    من توی مدت شاید 5 بار مجبور شدم پخشو ریسیت کنم(نزدیک 2 ماه)

8. این کاربر از Amir..H بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mansoooooooor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    IRAN_YZD....

پيش فرض

سلام
    ببین دوست گلم کلا مغازه دارا علاقه خاصی به برند پایونیر دارن و توی این جماعتم ادم کار بلد خیلی کم پیدا میشه اکثرا رو چند تا ماشین سیستم بستن یه سرمایه ای جور کردن و مغازه زدن اسمش گذاشتن سیستم صوتی حرفه ای
    درباره این جمله اخرم باید بگم کاملا اشتباهه اولا باید مشخص کنید منظورتون کواکسیال یا کامپانتت
    دوما پس این وسط باندایی مثل فوکال ,دی ال اس ,مکنتاش,ام تی ایکس,الپاین ,اینفینیتی ......
    کجان ؟؟؟؟
    شما باید بودجه مورد نظرتون مشخص کنید انتظاراتونو از اون کواکسیال یا کامپ مورد نظرتون بگید بعد مقایسه کنید تازه اخرشم این مقایسه فقط به سلیقه شنوایی شما بستگی داره و وحی منزل نیست
    من خودم زمانی که میخواستم کامپ انتخاب کنم کلی تحقیق کردم از برندای ام تی ایکس.دی ال اس,الپاین,اینفینیتی,کلاریو ,کنوود,کیکر گزینه هایی انتخاب کرده بودم که در اخر برند کنوود انتخاب کردم

دوست گلم شرمنده ولی اینقد راحت قضاوت نکید کلاریون جزء محصولات کیفیته و خوش ساخته که تو ایران خیلی جا نیوفتاده ولی کاملا برند خوبیه و اونایی که حرفه ای هستن این برندو قبول دارن

یه مدتی بود منم دنبال یه سیستم خوب واسه ماشنم بودم _ پس تحقیقاتم رو افزایش دادم !!!
    منظورتون رو از کواکسیالو کامپانتت نمیفهمم چون من با سیستم ها زیاد آشنایی ندارم ولی طبق جستجو در اینترنت و مردم و مغازه دار ها و دوستانم و بچه های پی سی و ... فهمیدم این دو باند سر تر از همگی اند !!!
    البته داییم هم رو ماشینش چند ساله که mtx داره که به نظرم تا حالا رودست نداشته !!!
    در مورد بقیه نمیدونم دقیقا _ البته تعریف از پخش الپاین شنیدم ولی باندش نه تا حالا !!
    طبق چیزهایی که من دسگیرم شده باند ها به ترتیب !!!
    1.pioneer
    2.jbl
    3.mtx
    4.clarion
    5. & ...
    پخش
    1.jvc
    2.pioneer
    3.elpine
    4.kenwood
    5.& ...
    زنده باد ایرانی

داره خودمونی میشه mansoooooooor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    IRAN_YZD....

پيش فرض

سلام
    کجان ؟؟؟؟

ه مدتی بود منم دنبال یه سیستم خوب واسه ماشنم بودم _ پس تحقیقاتم رو افزایش دادم !!!
    منظورتون رو از کواکسیالو کامپانتت نمیفهمم چون من با سیستم ها زیاد آشنایی ندارم ولی طبق جستجو در اینترنت و مردم و مغازه دار ها و دوستانم و بچه های پی سی و ... فهمیدم این دو باند سر تر از همگی اند !!!
    البته داییم هم رو ماشینش چند ساله که mtx داره که به نظرم تا حالا رودست نداشته !!!
    در مورد بقیه نمیدونم دقیقا _ البته تعریف از پخش الپاین شنیدم ولی باندش نه تا حالا !!
    طبق چیزهایی که من دسگیرم شده باند ها به ترتیب !!!
    1.pioneer
    2.jbl
    3.mtx
    4.clarion
    5. & ...
    پخش
    1.jvc
    2.pioneer
    3.elpine
    4.kenwood
    5.& ...
    به نظر شما چطوریه ؟؟
    شما هم اولویت بندی کنید !!!
    زنده باد ایرانی

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

پخش 45 وات چهار کانال استریو با قابلیت جدا شدن پنل ضد سرقت

پنل جدا شونده ضد سرقت
    موج FM با قابلیت ذخیره 18 کانال
    پخش MP3
    پخش از روی USB- MMC-SD
    صفحه LCD بزرگ 3 اینچی
    خروجی 4 کانال 45 وات
    کنترل چرخشی صدا
    خروجی RCA جهت آمپلی فایر
    اسم آهنگ زمان پخش
    قطع صدا
    ورودی AUX
    خروجي براي آنتن برقي خودرو
    ریموت کنترل دستی

دوستان این میگن 40 تومن خوبه یدونه بخرم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام
    برای پخش پایونیر 7150 و باند 963 یک آمپلی مناسب و خوب با بودجه تا 100 تومان لطفا معرفی کنید
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •