به نظرم اگر لینک عکسهامون رو بزاریم خیلی بهتره...اینطوری کلی حجم و سرعت گرفته میشه....
به نظرم اگر لینک عکسهامون رو بزاریم خیلی بهتره...اینطوری کلی حجم و سرعت گرفته میشه....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدایراداشو بگید بی زحمت !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hellmayor; 01-06-2011 at 12:22.
سلام
من به عکاسی علاقه دارم ولی در این زمینه مبتدی هستم و تجربه و تخصص کافی ندارم
تصمیم گرفتم چند تا از عکسهایی رو که قبلا گرفتم اینجا بذارم تا به لطف دوستان به اشکالات کارهام پی ببرم و از تجربیاتشون استفاده کنم
عکس اول رو با Nokia 6120 گرفتم و عکس دوم رو با Canon SD 1400
البته با کمی ادیت در فتوشاپ
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بهتره اینجور عکس ها رو کمی با فوتوشاپ روشون کار کنین تا کیفیتشون بهتر بشه
من با اجازتون عکس شما رو کمی دستکاری کردم ...
![]()
عکس اول خیلی خوب شده (به جز کیفیتش) البته معمولا خط افق رو وسط نمیزارن ولی فکر کنم اینجا خوب شده
تو عکس دوم به نظر من اگه اون درخت نزدیک دوربین رنگش با پشت زمینه فرق داشت خیلی بهتر می شد.الآن عکس سوژه اصلی نداره و چیز شاخصی نیست که نگاه رو جذب کنه
منتظر عکس های بعدی شما هستم
ممنون دوست خوبم
واقعا ممنونم که گوشزد کردید .
گزینه اول :
این از گل :
با اجازه دوست عزیز javadi_84 عکسشونو کمی اصلاع کردم :
در ضمن از تنظیمات خاصی هم استفاده نمیکنم فقط عکس ها رو با فرمت RAW ذخیره میکنم .
اگه اشکال دیگه ای هم بود ممنون میشم به من بگید تا برطرفشون کنم دوستان عزیز![]()
Last edited by farzad parsa; 03-06-2011 at 17:59.
اینم چنتا عکس از دربند همین 3 ساعت پیش گرفتم....البته عکاسی بلد نیستم... خیلی آماتور و نابلد...به بزگی خودتون
ببخشید دوربین هم w980 البته کیفیت دوربین پایین بوده و هواسم نبود یعنی با کیفیت vga و کم حجم گرفتم ...
این عکس هم تو پارک قیطریه گرفتم یه جوری خود عکس تار شده یه حالت زیبا انگار مثلا رویاست
![]()
Last edited by Saeed System; 04-06-2011 at 06:49.
فک کنم اون بطری آب معدنی کنار آب نبود بیشتر نزدیک به رویا بود !
مرسی دوست عزیز دست شما درد نکنه
ولی من منظورم عکس آخری بود که عکس از باغچه که توش پر از گله یه مقدار تار شده عکس
در کل عکسهایی که من گذاشتم نسبت به بقیه عکسهای این تاپیک هیچی نیست بقیه دوستان
خدای عکاسی هستند ولی من تا حالا دوربین گرونتز از 30 هزار تومن دستم نگرفتم اون عکسهارو هم با موبایل
گرفتم.... کلا شرمنده از اینکه تو این تاپیک عکس گذاشتم بی ادبیه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)