تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.

راي دهنده
434. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
Multiple Choice Poll.
صفحه 490 از 551 اولاول ... 390440480486487488489490491492493494500540 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,891 به 4,900 از 5503

نام تاپيک: Adsl/ شهر مشهد

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhang_760's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    آنجا که مرا منتظرند!

پيش فرض تجربیات شخصی

سلام به همه ی دوستان خوبم. آقا من زیاد انجمن نمیام اما لازم دونستم به کسایی که با مخابرات کار میکنن یک سری موارد رو بگم که خدای نکرده متظرر نشن .
    من یکسال 256 نامحدود داشتم و وقتی اخیرا رفتم شارژ مجدد کنم (مرکز مخابرات کوثر) گفتن همین 256 هم کی به تو داده!!! ما دلمون خوش با کارت فوق لیسانسمون یک اینترنت توی این مملکت بهمون میدن که همونم ندادن!!!!!
    به هر حال به زور با وجود هزار تا گله و شکایت همین طرح بعثت رو از مخابرات گرفتم.
    اسما این طرح خط 128 کیلو با 15 گیگ محدودیت حجمیه.
    یادم میاد صبانت خدابیامرز همینجچوری بود 128 محدود با 15 گیگ میداد پنجاه و خرده ای تومان اما اینا همین طرح رو 37 میدن حتی از 256 نامحدود قبلی خودم هم ارزونتر....(البته 128 توان اسمی اونه، همونطور که با صبانت 128، 250 تا دانلود داشتیم، البته داشتیم!!!) خلاصه
    گرفتم و شروع به استفاده....
    در طول روز سرعت دانلود بین 50 تا 70 متغیره ممکنه تا 120 و اینا هم بره ... استریم ویدئو هاش هم خوبه به نسبت قبلی... و در کل بگم از 256 نامحدود قبلی خودم بهتر بود درسته حجمیه اما زیاد به چشم نمیاد چرا ، باقیش رو بخون تا بهت بگم!!!

این طرح های مخابرات شبانشون نامحدوده از 12 تا 7 صبح یعنی شبا برو حالشو ببر!!!!
    یادمه صبانت مرحوم از 3 تا 7 میداد همه باهاش حال میکردند چون سرعتش هم خوب بود و ردیف بود.... اما این مخابرات دیگه قاط زده!!!!
    من به شخصه با یک مودم تی پی لینک معمولی ساده، از همین خط مخابرات طرح بعثت، به صورت شبانه دانلود داشتم از 350 تا 400 متغییر.... چیزی که اصلا باورش برام سخت بود!!!!!!
    ولی با توجه به تجربیات شخصیم درسته که مخابرات طرح های نامحدودش رو برداشته اما اینا رو داره میده که عملا بگه آقا من طرح محدود میدم اما بیا استفادشو ببر و حالشو بکن!!! فقط نیاد اون روزی که همه این خطا رو بین ملت به اشتراک بذارند.. البته دارند سرویس های پهنای باند های زیاد میارن واسه اینترانت ملی!!!!!
    دیگه تا مهلت دارین استفاده کنید....
    اینا رو نگفتم واسه اینکه بگم آره من دارم دانلود میکنم و حالشو میبرم و دل اونایی که دانلود نمیتونن بکنن رو آب کنم....
    میخواستم بگم دوستان کسانی که بعثت دارند یا هر طرح دیگه ای که شبانه رایگانه با مخابرات ، برای اینکه از محدودیت حجمیشون استفاده نشه باید یک کاری بکنن والا مخابرات هر چی دانلود کنی رو به حساب همون روزانه میذاره!!!!
    چیکار کنید؟
    فقط باید از 12 شب به بعد که رد شد شما یک بار دیسکانکت کنید و دوباره متصل بشید.
    برای اینکه بدونید کارتون درست بوده یا نه آی پی اتصال رو از طریق مودم چک کنید ببینید آی پی که به شما اختصاص داده میشه چنده...برای مثال من روزانه اگر با آپی رقم اول 4 متصل بشم بعد از این دیسی شدن و متصل شدن در بازه زمانی شبانه آی پی من با رقم 2 شروع میشه.... به همین راحتی

اگر این کار رو کردید که برید حالشو ببرید و از اکانتتون استفاده نمیشه اما اگر نه که بدونید زدید به کاهدون!!!!!
    این اون چیزی بود که لازم دونستم واستون بگم

در کل به همه دوستانی که متقاضی این طرح هستند... دوستان همه ما میدونیم که 37 تومان به نسبت شرکت های دیگه خیلی مقرون به صرفه تره 15 گیگ محدودیت داره و سرعتش هم به نسبت خوبه بین 50 تا 70
    البته بگم ممکنه مرکز مخابرات ها فرق کنه به نظر من هر کسی بهتره اول از مرکز مخابرات خودش یک نفر پیدا کنه که در حال استفاده است و بتونه ازش اطلاعات مفیدی بگیره و متضرر نشه
    اما در کل چیزی که معمول بوده اینه که طرح بعثت خدایی خیلی ردیفه و بازه شبانه اش هم با اون چیزی که من گفتم اگر انجام بشه به راحتی میتونی در ظرف مدت زمانی که تعیین شده 8 گیگ دانلود کنید.
    البته از ما که دیگه گذشته و دانلود به دردمون نمیخوره من دیشب فقط یک 500 مگ نرم افزار گرفتم (از رپید باز) 25 دقیقه طول کشید!!!!!!
    خدایی این طرح رو دارن به همه میدن!!!!!
    اما متاسفانه هر منطقه یکسان نیست و نمیشه قیاس کرد....
    امیدوارم این اطلاعاتی که دادم به دردتون خورده باشه.... دوستان اگر سوالی در مورد طرح بعثت داشتید میتونید به آدرس امضام مراجعه کنید و اونجا منو پیدا کنید.
    مراقب خودتون باشید با این طرح های متنوع!!!!!
    خدانگهدار

---------- Post added at 01:35 PM ---------- Previous post was at 01:32 PM ----------

راستی یادم رفت برای مشترکین مخابراتی که نمیتونن به سامانشون وارد بشن و خطای یوزر و پس اشتباه میده من زنگ زدم پشتیبانی اینجور بهم گفتن
    یوزر
    5112222222
    پسورد
    A5112222222

که اگرشماره شما 2222222 باشه یوزرش میشه بالایی و پسوردش میشه همون اما یک A بزرگ اولش میاد... اگر اینم جواب نداد همون پشتیبان رو بگیرید سنگین ترید!!!!!
    موفق باشید
    خدانگهدار

2. 5 کاربر از farhang_760 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ghasem13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام.
    دیروز رو سیستم یکی از بچه ها که می گفت call یاهو مسنجرش کار نمی کنه ویندوز جدید ریختم ومسنجر رو امتحان کردم و بدون مشکل کار می کرد(خودم شاتل دارم)
    ولی وقتی خونه خودش برده می گه دوباره همون طوره(اینترنتش از مخابراته )

مشکلش با مسنجر دقیقا اینه : گزینه های ویس کال و ویدیو کال غیر فعال هستن از تو منو اکشن هم همین طوره.خودم هم تنظیمات رو چک کردم ظاهرا همشون درستن.

با این حساب دو نکته می مونه یا اینترنت مخابرات باعث این مشکل شده و یا مودم.(مورد دوم رو فکر نمی کنم خیلی مربوط باشه)

از دوستان کسی به این مشکل بر نخورده ؟نظرتون چیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhang_760's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    آنجا که مرا منتظرند!

پيش فرض

سلام.
    دیروز رو سیستم یکی از بچه ها که می گفت call یاهو مسنجرش کار نمی کنه ویندوز جدید ریختم ومسنجر رو امتحان کردم و بدون مشکل کار می کرد(خودم شاتل دارم)
    ولی وقتی خونه خودش برده می گه دوباره همون طوره(اینترنتش از مخابراته )

مشکلش با مسنجر دقیقا اینه : گزینه های ویس کال و ویدیو کال غیر فعال هستن از تو منو اکشن هم همین طوره.خودم هم تنظیمات رو چک کردم ظاهرا همشون درستن.

با این حساب دو نکته می مونه یا اینترنت مخابرات باعث این مشکل شده و یا مودم.(مورد دوم رو فکر نمی کنم خیلی مربوط باشه)

از دوستان کسی به این مشکل بر نخورده ؟نظرتون چیه؟
    سلام دوست من
    حقیقتش من یکسالی هست که مخابرات دارم. توی این یکسال با جی تاک دارم کار میکنم اما از زمانی که یکسری قطعی ها اتفاق افتاد یک ماه یا دوماه پیش Voice Call جیمیل تقریبا نصفه نمیه عمل میکنه برخی اوقات اصلا وصل نمیشه یعنی به طرف مقابلت وصل میشه اما وضعیت شبکه رو صفر میزنه و اصلا چیزی رد و بدل نمیشه. ولی وقتی از داخل خود سایتش تاک میکنی این مشکل نیست. احتمال میدم محدودیت از طریق سرویس دهنده اینترنت باشه.
    این چیزی بود که برای من اتفاق افتاده بود.

5. 2 کاربر از farhang_760 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

آخرین نکته اینکه مطمئن شید که تعرفتون هر چی که هست از روی کافوی نوری به روی کارتهای جدید مخابرات آورده شده که اگر نشده بود باید برید شکایت کنید به مرکز مخابراتی تا اونها این کار رو واتستون انجام بدن
    این جمله یعنی چی؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه Hearse's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    خونه ی بابام

پيش فرض

یکی از بروبچ بعثتی یه پینگ از
    ping 4.2.2.4 -t بگیره و پرینت اسکرینش رو بزاره.

8. این کاربر از Hearse بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

خداییش دم مخابرات گرم.
    دو ماه پیش طرح طلایی صبا گرفتم با ترافیک 9 گیگ ولی تا الان حدود 30 گیگ استفاده کردم ازش با سرعت دانلود 240 .
    خداییش دمش گرم ،خیلی داره حال میده .حتی یک ثانیه هم قطعی نداره

مهم مهم وحشتناک مهم

حواستو جمع کن ahmad710 حواستو جمع کن ahmad710 . طرح صبا دارا حواستون رو جمع کنید، این مشکل برای یکی ازدوستای من بوجود اومده، مجبور شده کلی پول بریزه.
    مخابرات طرح صبا حجمت اگه تموم شه توی خیلی از مناطق قطع نمیشه و میتونی تا دلت خواست دانلود کنید ولی پولشو موقع تمدید سه ماهه طرح ازتون میگره. پول هم اگه ندید روی قبض تلفن میاره. به ازای هر گیگ اضافه 3000 تومن ازتون میگیره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وقتی بری طرحتو تمید کنی میگه 21 گیگ بدهکار شدی میشه 63000 تومن. اگر هم بری از طریق سایت طرحتو تمیدید کنی هی میبینی پول ریختیو طرحت تمیدید نشد. گول نخورید.

10. 4 کاربر از samanqaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام به همگی. من تازه اینجا عضو شدم. اما حدود 2 ماهی هست که این تاپیک رو دنبال میکنم
    من قبل از اینکه طرح بعثت بگیرم(یعنی از امروز) 1 مگ مخابراتی نا محدود داشتم.
    به هر حال دیروز که رفتم مخابرات گفتند اونایی که طرح نا محدود بالای 128 داشتن میتونن تمدید کنند
    اما اگر طرح دیگه ای بگیرن دیگه نمیتونن این طرح رو شارژ یا دوباره استفاده کنند
    به هر حال میخواستم بگم در حال حاضر طرح بعثت حتی از طرح نامحدود 1 مگ هم بهتره
    اولا به خاطر هزینه کمتر دوما به خاطر سرعت دانلود بالاتر
    شما تقریبا در 7 ساعت شبانه میتونید همون چیزی رو دانلود کنید که در 20 ساعت با سرعت 1 مگ میتونستید دانلود کنید
    من در حال حاضر از تورنت با سرعت 320 KB/S دانلود میکنم که این سرعت بستگی به tracker مورد نظر داره اما با سرعت 1 مگ حداکثر سرعتم به 110 KB/S میرسید..
    قابل توجه کسانی هم که سرعتشون در طرح بعثت پایینه:
    1- حتما بعد از اینکه طرح بعثت رو به عنوان طرح جدید گرفتید مودم خودتون رو ریست کنید و تمام تنظیمات رو از نو انجام دهید.
    2-در تنظیمات مودم حتما DHCP رو غیر فعال کنید تا از هر گونه IP CONFLICT در امان باشید.
    3-این طور که به نظر میرسه ولرد شدن به سامانه غیر ممکنه پس حواستون به حجم مصرفیتون از 15 gb عزیزتون باشه
    آخرین نکته اینکه مطمئن شید که تعرفتون هر چی که هست از روی کافوی نوری به روی کارتهای جدید مخابرات آورده شده که اگر نشده بود باید برید شکایت کنید به مرکز مخابراتی تا اونها این کار رو واتستون انجام بدن

دمت گرم اون دوتا ترفند اولیت نجاتم داد. شیر مادرت حلالت.

داره خودمونی میشه ahmad710's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

مهم مهم وحشتناک مهم

حواستو جمع کن ahmad710 حواستو جمع کن ahmad710 . طرح صبا دارا حواستون رو جمع کنید، این مشکل برای یکی ازدوستای من بوجود اومده، مجبور شده کلی پول بریزه.
    مخابرات طرح صبا حجمت اگه تموم شه توی خیلی از مناطق قطع نمیشه و میتونی تا دلت خواست دانلود کنید ولی پولشو موقع تمدید سه ماهه طرح ازتون میگره. پول هم اگه ندید روی قبض تلفن میاره. به ازای هر گیگ اضافه 3000 تومن ازتون میگیره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وقتی بری طرحتو تمید کنی میگه 21 گیگ بدهکار شدی میشه 63000 تومن. اگر هم بری از طریق سایت طرحتو تمیدید کنی هی میبینی پول ریختیو طرحت تمیدید نشد. گول نخورید.
    ممنون ازتون،ولی مال من چند روز پیش اعتبارش صفر شد وقتی که سه هزار تومن ریختم تا یه گیگ شارژ کنم ،به جای اینکه پولم رو بخوره،به جای یک گیگ دو ونیم گیگ برام شارژ کرد.

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

من 512 نامحدود مخابرات دارم
    در یک کلام بگم افتضاح است برای نمونه من الان یک ساعته نتونستم وصل شم تازه الان متصل شد حیف پول 63 هزار تومن کم پولی نیست
    یک دوستم چند روز پیش از هرات اومده در مورد سرعت اینترنت اونا صحبت میکرد دل ادم کباب میشد

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام
    اق مسعود اخرين باركي شارژكردي 512رو؟
    هنوزم نامحدود 512رو مي دن يانه؟
    چون مي گن ديگه جمع شده
    بعد اينكه سرعت شما رو چنده موقع دانلود؟
    تشكر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •