سلام . از صبح این آیکون کنار ساعتم اضافه شده چی کارش باید بکنم ؟
![]()
سلام . از صبح این آیکون کنار ساعتم اضافه شده چی کارش باید بکنم ؟
![]()
سلام
شما به احتمال زیاد تازگیا ویندوز رو آپدیت کردین و Valid هم کردین ولی کامل Valid نشده .
شما تاریخ کامپیوتر رو به روز کنید و به اینترنت وصل بشین تا کامل ویندوز قانونی بشه .
میتونید از یه ویندوز معمولی دیگه که فارسی رو ساپورت میکنه استفاده کنین و زبان فارسی رو داخلش نصب کنین!!!!
من با این ویندوز تا حالا کار نکردم؟شما زبان های آسیایی را نصب کردین؟
ببین مسر زیر وجود داره یا نه؟
start>control panel>regional language بعد تب لنگویج را بزن و 2 تا تیک install را بزن و بعد apply بزن بعد ازت سی دی ویندوز را میخواد بهش بده تا نصب کنه.
سلام
Windows Seven مباحث و مشکلات
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام،
گاهي اوقات ويندوز كه مياد بالا اين پيغام رو دسكتاپم نمايان ميشه:
يعد كه switch to رو كه ميزنم منوي استارت باز ميشه، همين.
ولي اصلن نميدونم دليل اين اتفاق چيست؟لطفن راهنمايي بفرماييد
سلام
این نرم افزار رو دانلود و نصب کنین :
Adaptec ASPI v4.71.2کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدMoreکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کارهایی که دوستان گفتند انجام دادم مفید واقع نشد
من تا الان 5000 بار ويندوز نصب كردم اين كارارو بلدم ويندوزي كه ريختم كلاً فارسي توش نداشت! نميدونم قضيه تحريم بودش چي بودش فارسي رو از داخلش برداشته بودن.البته اسمش بود وقتي اكي ميكردم ميگفت با ادمين تماس بگير.start>control panel>regional language بعد تب لنگویج را بزن و 2 تا تیک install را بزن و بعد apply بزن بعد ازت سی دی ویندوز را میخواد بهش بده تا نصب کنه.