سلام
باید چند دقیقه صبر کنید تا با پست قبلی ادغام نشه (فکر کنم حداقل 5 دقیقه) .
---------- Post added at 03:40 PM ---------- Previous post was at 03:39 PM ----------
کمتر از 5 دقیقه به این شکل با پست قبلی من ادغام شده .
سلام
باید چند دقیقه صبر کنید تا با پست قبلی ادغام نشه (فکر کنم حداقل 5 دقیقه) .
---------- Post added at 03:40 PM ---------- Previous post was at 03:39 PM ----------
کمتر از 5 دقیقه به این شکل با پست قبلی من ادغام شده .
فکر کنم توی این نسخه ی جدید میشه ...
پ.ن: تعداد کاربران هم انگار به عدد واقعیش رسیده ! قبلا بیشتر بود نه ؟![]()
سلام
در قسمت مديريت فايلها ، چطوري ميتونم فايلي رو حذف كنم ؟؟
اشتباهي چندتا عكس گذاشتم حالا موندم چطوري ميشه حذف كرد ، مربوط به هيچ پستي هم نيست !!!
![]()
تو قسمت تنظیمات باید باشه. "تنظیمات پیوست"
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Ghaioom; 24-05-2012 at 09:42.
اونجا هم رفتم .
اون 5 تا عكس ترولي !!! توش نبود كه حذفش كنم .
تو نسخه قبلی فک کنم موقع ارسال پیام گزینه "Request a read receipt for this message" غیرفعال بود این یکی فعاله.
مثل اینکه گزینه ای براش نبود که همیشه غیرفعال باشه.
گزینه "ذخيره يک کپي از پيام در پوشه ارسال شده ها" قبلاً وقتی تنظیماتشو درس تیمکردی بازم خراب بود ولی تو این نسخه درست شده.
حالا میخواستم سوال اولی رو پیدا کنم کجا غیرفعال کنمش؟
بعدشم این متنای انگلیسی رو فارسی کنید اصلا حال نمیده واسه فروم!!
اگه حوصله ندارین بدین من انگلیسی ها رو فارسی کنم !! D:
یه مشکل اینکه موقع لینک گذاشتن تو امضا تو IE قبلا وقتی آخر لینک اشاره گر رو میبردی و backspace میزدی و اشاره گر رو میبردی جای دیگه و یه بار ctrl + z میزدی لینک url غیرفعال میشد ولی الان هر کاری میکنی اشاره گر میاد جای اولی و متنا هم مثل قبل میشه یعنی یکم سخته url رو مثل قبل بردارم!!
چیکار کنیم؟
عجیبه الان درست شد. یه بار مشاهده زدم بعد همون کارو کردم درست شد D: !!
قبلن فکر کنم بالای 800kبود و الانم همونه ...فکر میکنم در تاپیک بحث و تبادل نظر درباره ی تغییرات ایجاد شده هم چندتا از دوستان همین فکرو کرده بودن که آمار تعداد کاربران کم و زیاد شده که فکر میکنم علتش اینه که رقم تعداد تاپیکها در این ورژن آمده اول و با اون اشتباه میگریتش :
- انجمن های تخصصی پی سی ورلد آمار و ارقام سايت
تاپيک ها509,014-پست ها6,650,643-کاربران884,002
من در ورژن قبلی هم مشکل گم شدن پیوست و نیامدن در تنظیمات رو داشتم...حال در این باکس پیوست جدید چندتاشونو پیدا کردم، ولی تا اونجا که دیدم باز هم به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نیامدن و فقط از مدیریت پیوست پستها قابل مشاهده اند..
نه اشتباه نمیگرفتند و شد حدود 540 هزار که به خاطر اپدیت و تنظیمات VB 4 بود البته تعداد واقعی کمتر از این حرفاست![]()
Last edited by FC.Barcelona; 24-05-2012 at 16:55.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)