تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 490 از 949 اولاول ... 390440480486487488489490491492493494500540590 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,891 به 4,900 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

اگه نباشه جاش خالی می مونه Fanava-Mashhad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بلانصبت شما جناب قلی زاده توی ایران هیچکس جای خودش نیست آخه این چه جور طراحی هست مشخصه ایشون رشته تحصیلی کامپیوتر نبوده یا کلا اصلا اینترنت ندیده اومده شرکت زده یا استخدام شده طرح های فن اوا بسیار گیج کننده و معلوم نیست بر چه اصول و منطقی چیده شده مثلا نامحدود 512 برنزی قیمت 40 هست سرعت 64 قیمت 256 نقره ای 40 هست سرعت دانلود هم 40 خوب معلومه 40 تومان میری 512 میگیری سرعتم بیشتره هم هست انگشتر نیست که نقره برنز بودنش دیده بشه کلا طرح نقره ای برای چیه؟ طراحش خانوم بوده یا قبلا طلا فروشی نقره جات کار میکرده !طرح های محدود که بدتر یعنی افتضاح اول شبانه دار و بدون شبانه هست که قیمت هاش 4 و5 هزار تومان اختلاف نداره دوم سرعت ها هستند از 128 تا 1 مگ اختلاف چند هزار تومانی تازه 1 مگ هست 20 تومان 128 هم 20 تومان فرقش 2 گیگ حجم بیشتر ولی فرق اصلیش سرعتش هست خوب 1 مگ رو روی 6 و 8 بسته میشه 128 هم همین سرعت ؟
    موضوعی که شما می فرمایید رو متاسفانه خیلی از کاربران ما باهاش موافق نیستند. افرادی که این طرحها رو طراحی کردند قطعا در نهایت ذکاوت این طراحی رو انجام دادند، متاسفانه موضوعی که می فرمایید و من هم باهاش موافق هستم، وجود داره و برخی از افراد برای همین 1000 تومن ها سرویس پایین تر رو انتخاب می کنند. بنده هم اطلاع دقیقی نداشتم، بعد از مدتی که با شرکت فن آوا همکاری کردم متوجه شدم سرویس ها بر مبنای نیاز کاربران و درخواستشون طراحی شده. البته به این موضوع اعتقاد دارم که برای زنده موندن در بازار کسب و کار همیشه باید به روز باشی و طبق درخواست کاربران سرویس دهی داشته باشی. از همه دوستانی که سرویس خاصی مدنظرشون هست تقاضا دارم لطفا سرویس پیشنهادیشون رو برای بنده ارسال کنند تا در خصوص طراحی و اجرایی شدنش اقدام کنیم. خدا رو شکر شرکت فن آوا در این خصوص کاملا از نظرات دوستان استقبال می کنه.

2. این کاربر از Fanava-Mashhad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال S M Λ S Ħ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام به دوستان مشهدی
    از پارس انلاین دارم
    شاید کوچ کردم فن اوا
    پینگ و دانلود شبانه چطور هست ایا محدودیتی داره ممنون میشم جواب بدید
    سلام
    به نظر من سرویس های حجمی پارس (که خودم داشتم) بهتر از فن اواس؛
    چون قیمت های سرویس های حجمی فن اوا یکم بالاتر از پارس هست؛ تازه خوبی هم که پارس داره و خودت میدونی ست کردن خط روی 9 مگ و تازگی ها روی 16 مگ ِ !
    اما فن اوا نهایت 6 ببنده برات؛ اما شبانه هاش یه جورایی ثبات دارن توی سرعت و دانلود؛ مثلا با سرویس 512 میتونی شبی رو نهایت 2.5 گیگ حساب کنی؛
    با 1 مگ شبی نهایت 3.5؛ 2 مگ هم به خاطر ترافیک زیادی که داره قیمتش خیلی بالاس !
    ولی سرویس های نامحدود فن اوا نسبت به بقیه ISP ها بهتره؛ اما قیمت هاش بالاس و سرعت ها پایین

4. 2 کاربر از S M Λ S Ħ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه WHICH1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    نزدیک خیام فردوسی نادر شاه

پيش فرض

موضوعی که شما می فرمایید رو متاسفانه خیلی از کاربران ما باهاش موافق نیستند. افرادی که این طرحها رو طراحی کردند قطعا در نهایت ذکاوت این طراحی رو انجام دادند، متاسفانه موضوعی که می فرمایید و من هم باهاش موافق هستم، وجود داره و برخی از افراد برای همین 1000 تومن ها سرویس پایین تر رو انتخاب می کنند. بنده هم اطلاع دقیقی نداشتم، بعد از مدتی که با شرکت فن آوا همکاری کردم متوجه شدم سرویس ها بر مبنای نیاز کاربران و درخواستشون طراحی شده. البته به این موضوع اعتقاد دارم که برای زنده موندن در بازار کسب و کار همیشه باید به روز باشی و طبق درخواست کاربران سرویس دهی داشته باشی. از همه دوستانی که سرویس خاصی مدنظرشون هست تقاضا دارم لطفا سرویس پیشنهادیشون رو برای بنده ارسال کنند تا در خصوص طراحی و اجرایی شدنش اقدام کنیم. خدا رو شکر شرکت فن آوا در این خصوص کاملا از نظرات دوستان استقبال می کنه.
    الان ذکاوت طراحی طرح نقره ای کجاست؟ فقط همین اختلاف 1000 تومانی برای طراح اهمیت داشته ؟ کاربر بیاد 256 نقره ای انتخاب کنه که 24 سرعتش کمتر از 64 طرح 512 هست 24 سرعت عدد کمی نیست خودش از ماهیانه 128 بیشتر هست که قیمتش 14 هزار تومان هست 1 هزار تومان کم میکنید ولی عوضش 24 تا از سرعتش کم میکنید اصلا در شان یک شرکت هست که هزار تومانی لحاظ کنه؟ بیاد هر کی زنگ زد 256 نقره ای خواست بگه اگر 1000 تومان اضافه تر بدید ما طرح 512 پیشنهاد میدیم که سرعت 1.3 بیشتر میشه بعد شما خطها رو چطور میبندید یعنی بترتیب از 128 تا 1 مگ چند بسته میشه یعنی اختلاف 2 هزار تومانی بین طرح ها چه اختلاف سرعتی برای کاربر ایجاد میکنه تا اونجا که من دیدم در این تایپک نه خود فن آوا در تهران و شهرستانها به فکر هزار تومان 2 هزار تومان هست نه کاربر ها همه بدنبال سرعت بیشتر و شبانه بهتر هستند یعنی تا حالا کسی نگفته فن آوا گفته نه باید این طرح رو انتخاب کنید تا ما خطتون رو بالاتر ببندیم همیشه میگین هر چقدر خطتون اجازه بده ما میبندیم یا در این تایپک 128 و 256 تاحالا کاربر نداشتیم ندیدم در اینجا کسی به فکر هزار تومان 2 هزار تومان باشه که این سرعت های پایین انتخاب کنه
    عکس از صفحه دانلود منظور دانلود منیجر هست آخه ریز کارکرد ها که خود شما هم میتونین برید پنل کاربری ببینید یا برای فن آوا فرقی داره سرور خارجی باشه یا داخلی مال من همه داخلی از شرکت آسیاتک و بازی بوده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز

من بعد از حدود 8 سال مشتری صبانت بودن در مراکز مخابراتی مختف میخوام خط ام رو تخلیه کنم و isp دیگه ای رو امتحان بکنم. دوستان از های وب، فن آوا و مخابرات نام میبرن. خواستم از دوستانی که در این تاپیک فعال هستند خواهش کنم که وضعیت فن آوا رو در چند خط برام تشریح کنند و آیا به نفع من هست که از این شرکت سرویس بگیرم یا نه ؟ یا اگه دزدی در همه شرکت ها همه گیر شده، همون صبانت بمونم و به خدمت گزاری مسئولین محترم درود بفرستم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سلام من یک سئوال داشتم اونم اینکه این محدود شبانه فن آوا که ساعت رایگانش 2 تا 7 هست آیا راس 2 بصورت اتومات روی ساعت رایگان میررود یا اینکه باید راس 2 به اینترنت کانکت شویم؟

8. این کاربر از reza.karimi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز

من بعد از حدود 8 سال مشتری صبانت بودن در مراکز مخابراتی مختف میخوام خط ام رو تخلیه کنم و isp دیگه ای رو امتحان بکنم. دوستان از های وب، فن آوا و مخابرات نام میبرن. خواستم از دوستانی که در این تاپیک فعال هستند خواهش کنم که وضعیت فن آوا رو در چند خط برام تشریح کنند و آیا به نفع من هست که از این شرکت سرویس بگیرم یا نه ؟ یا اگه دزدی در همه شرکت ها همه گیر شده، همون صبانت بمونم و به خدمت گزاری مسئولین محترم درود بفرستم.
    شانسیه تو ایران کلا.برا من بد نیست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

فن آوا سرویس اینترانت بری باز کردن سایت های داخلی داره عایا؟

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

مخابرات شبانه رو حذف کرد الان فقط فن آواست که با بقیه فرق داره خدا کنه حداقل فن آوا به جمع بقیه حرامخوارها نپیونده

12. 2 کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه WHICH1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    نزدیک خیام فردوسی نادر شاه

پيش فرض

مخابرات شبانه رو حذف کرد الان فقط فن آواست که با بقیه فرق داره خدا کنه حداقل فن آوا به جمع بقیه حرامخوارها نپیونده
    تایپک پارس آنلاین خوندم فکر کنم فن اوا رو با جای دیگه اشتباه گرفتین اولا فن اوا از همون اول سرعت شبانه محدود شده یعنی بیشتر از سرعت 170 کسی ندیده و بیشتر از 3.5 گیگ کسی نگرفته چون تو تایپک پارس آنلاین گفته بودین 2 مگ فن آوا شب و روز یکیه و سرعت 250 هست 2 مگ فن آوا داره ولی طرحش بدون شبانه هست و خط فن آوا از 6 تا 8 مگ بسته میشه که سرعت روزانه روی 400 تا 900 هست مهترین نکته اینکه چون شبانه برداشتن مهم نیست فن آوا شبانه داشته باشه چون وقتی همه هجوم بیارن سرعت کم میشه و خیلی طبیعی هست منم 2 شبه بجای 3.5 گیگ 2 و 1.5 دانلود کردم خدا کنه حدسم درست نباشه و بخاطر شلوغی نباشه
    یک چیز جالب و همیشگی انجمن اینه طرف میاد سوال میکنه و اصلا پست های قبل رو نمیخونه در صورتی که همیشه جوابش جلوی چشمش بوده هر روز در اینجا و در همه تایپک ها دیدم اجیبا غریبا...

14. این کاربر از WHICH1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

تایپک پارس آنلاین خوندم فکر کنم فن اوا رو با جای دیگه اشتباه گرفتین اولا فن اوا از همون اول سرعت شبانه محدود شده یعنی بیشتر از سرعت 170 کسی ندیده و بیشتر از 3.5 گیگ کسی نگرفته چون تو تایپک پارس آنلاین گفته بودین 2 مگ فن آوا شب و روز یکیه و سرعت 250 هست 2 مگ فن آوا داره ولی طرحش بدون شبانه هست و خط فن آوا از 6 تا 8 مگ بسته میشه که سرعت روزانه روی 400 تا 900 هست مهترین نکته اینکه چون شبانه برداشتن مهم نیست فن آوا شبانه داشته باشه چون وقتی همه هجوم بیارن سرعت کم میشه و خیلی طبیعی هست منم 2 شبه بجای 3.5 گیگ 2 و 1.5 دانلود کردم خدا کنه حدسم درست نباشه و بخاطر شلوغی نباشه
    یک چیز جالب و همیشگی انجمن اینه طرف میاد سوال میکنه و اصلا پست های قبل رو نمیخونه در صورتی که همیشه جوابش جلوی چشمش بوده هر روز در اینجا و در همه تایپک ها دیدم اجیبا غریبا...
    تو شهر ما فن آوا سرعت هاش اسمیه و اصلا هم محدودیت نداره دقیقا شبیه مخابراته همه سرویس هاش هم شبانه رایگان داره مثلا 2مگ 1گیگ هم شبانه داره شبانش هم از ساعت 1تا هفته تقریبا شبی 5.5گیگ میگیره با 2مگ

16. این کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •