سلام خدمت همه ی دوستان بازی خور عزیزمن دوستم از کانادا برام یه PSP آورده اما با مقایسه با PSP های تو ایران احساس میکنم که PSP من تقلبی(FAKE) هست. و PSP من هم تو یه جعبه ی پلاستیک فشرده بود.
خواهش میکنم کمکم کنید که PSP ام تقلبی یا نه![]()
سلام خدمت همه ی دوستان بازی خور عزیزمن دوستم از کانادا برام یه PSP آورده اما با مقایسه با PSP های تو ایران احساس میکنم که PSP من تقلبی(FAKE) هست. و PSP من هم تو یه جعبه ی پلاستیک فشرده بود.
خواهش میکنم کمکم کنید که PSP ام تقلبی یا نه![]()
اگه توی شارژ باشه وبازی کنی برای باطری مشکلی پیش نمیاد فقط دیرتر شارژ میشه.اگه هم می خواهی باطریت عمرش بیشتر بشه جاهایی که دسترسی به برق داری باطری را در بیار و مستقیم با برق بازی کن.(که من خودم اصلا این کار را دوست ندارم سیمش اذیت میکنه ترجیح میدم وقتی عمر مفید باطری تموم شد یک باطری دیگه بخرم)
شما هم بهتر نگران نباشی چون باطری به این زودیا خراب نمیشه.
دوست عزیز شما لطف کن یک عکس از کنسولت از جعبش بزار تا بشه نظر داد. همین جوریکه نمیشه گفت اصله یا فک.
Last edited by choory; 11-07-2008 at 11:28.
choory جان بین مموری sandisc , Sony کدام گزینه برای PSP بهتره . من 8gig sony را از sony center تو چار باغ صفهان قیمت کردم میگفت 100 تومان. بخرم![]()
مطمئا" باشه Fake هست ! مموری 8 GIGاصل 200 باید باشه !
ولی 4GB پیشنهاد میشه یا 2 تا 4GB چون 8GB سرعت رو کم میکنه !
این باطری رو پاندورا می کنیم
بعد دیگه قابل استفاده نیست نه؟
مرسی از راهنماییت اما مموری 4 gig برا گیم. برنامه.عکس.کلیپ.اهنگ کم نمیاد؟
موارد لازم : باتری پاندورا(خودمون راحت میسازیم بعدم دوباره عین اولش میکنیم) ، مجیک مموری (یه مموری 128 تا 4 گیگ)
----------------------------------------------------------
ساخت مجیک مموری : نکته : برای ساخت مجیک مموری باید مموری فرمت بشه پس هرچیزیو که لازم دارید توی کامپیوتر کپی کنید.
نرم افزار پی اس پی گریدر رو از لینکش که آخر مطلب هستش دانلود میکنیم. وبعد فیرمویر 3.90 رسمی رو دانلود می کنیم.
نرم افزار گریدر رو باز میکنیم و اسم فایل pbp آپدیت رسمی 3.90 رو 390.pbp عوض می کنیم و بهش میدیم (اول باید اکسترکتش کنیم).
بدون اینکه هیچ گزینه ای رو اینور اونور کنین Create Pandora Stick رو بزنید.
حالا مجیک مموری آماده شده.
------------------------------------------------------------
ساخت پاندورا :
برای این کار می تونید هم باتری باز کنید و حساب باتری بدبخت رو برسید یا اینکه با نرمافزار درستش کنید.(من اینجا نرمافزاریشو توضیح میدم).اگه قرار شد نرمافزاری درست کنید این کار یه هومبرو داره که لینکش پایین مطلبه.(برای روش سافت مود با نرم افزاری باید یه پی اس پی کپی خور دم دستتون باشه.)
کار با نرم افزار خیلی سادس و میتونید وقتی کارتون تموم شد دوباره باتریو به شکل اولش برگردونید(باتری معمولی بشه).
اول باتریتونو بذارید توی یه دستگاه کپی خور و هومبرو مربوطه رو باز کنید.باتریو باید Service Mode کنید.تا بزنید درست میشه و اصلا لازم نیست صبر کنید.
حالا باتری هم آماده شد.
---------------------------------------------------------
طریقه نصب :
1-باتری رو از دستگاه دربیارید و مجیک مموری رو بذارید توی دستگاه.
2-شارژر رو به پی اس پی وصل کنید.
3-دکمه L یا همون L1 رو پایین نگه دارید و باتری بذارید توی دستگاه (دستتونو از روی L بر ندارید تا یه صفحه مشکی بیاد که روش سفید نوشته)
4-اول از NAND سیستم بکاپ بگیرید.(اون آخریه نیستا که نوشته خطرناکه و از این حرفا-فکر کنم بالاییشه. چون چهارتا گزینه بیشتر نیست :
-نصب 3.90m33
-نصب 3.90 رسمی
-بکاپ گرفتن از NAND سیستم
-بازگدانی NAND که خیلی خطرناکه حسن. )
5-دوباره همون صفحه مشکی با نوشته سفید رو بیارید و Install 3.90m33... رو بزنید.
6-صبر کنین تا کارش تموم شه وقتی تموم شد X می زنین پی اس پی خاموش میشه.
7-باتری دربیارید و شارژر رو نکشید.
8-پی اس پی روشن کنید.
9-باتری بذارید توی پی اس پی.
10-اون هومبرو که باهاش باتری رو Service Mode کردیم باز کنید و Normal رو بزنید.
11-حالا باتری تون هم عین اولش شد.
12-درپوست خود نگنجید و شلوغ کنید و حالا کنید و از این حرفا.
------------------------------------------------------------------
نکات :
--وقتی کارتون تموم شد میتونین مموری رو با خود پی اس پی فرمت کنید و فایلاتونوم بریزید سرجاشون.
--اگه این مطلب رو با دقت انجام بدید هیچ مشکلی پیش نمیاد چون من خودمم چند روز پیش باهاش پی اس پیمو از 3.95GEN اوردم به 3.90M33-3
Downloads :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
: Sourceکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باتری رو که پاندورا میکنید قابل استفاده هست ولی قابلیت بوت کردن PSP رو نداره
سلام عزیزان .
اکثر PSP کارها با اصطلاح باطری پاندورا آشنا هستند .
قصد داریم توضیحات کاملا رو برای شما عزیزان در مورد این روش بیان کنیم .
توضیحات کلی
در تاریخ 22 آگوست سال 2007 میلادی ، تیم C+D روش Pandora's Battery رو که خیلی ها منتظر انتشارش بودن ، منتشر کرد . در این روش Memory Stick Pro Duo و باطری دستگاه تبدیل میشه به Magic Memory Stick و JigKick Battery که توضیحات این دو رو هم خواهیم داد . بعضی ها با شنیدن کلمه ی Pandora's Battery فکر می کنن که فقط بحث یک باطری در کار هست ، در صورتی که این طور نیست و در این روش هم نیاز به باطری و هم نیاز به مموری کارد مخصوص به این روش هست . Magic Memory Stick و JigKick Battery به همراه هم میتونن یک PSP به هر نوع ورژنی رو کپی خور و یا Unbrick کنند . برای ساختن Magic Memory Stick و JigKick Battery احتیاج به یک PSP هست که دارای کرنل 1.50 باشه . البته نرم فزار های تحت PSP جدیدی هم هستند که هم روی PSP Slim و هم روی PSP Phat میتونید باهاشون Magic Memory Stick و JigKick Battery بسازید . چیزی که مشخصه اینه که نرم افزار های تحت ویندوز برای ساختن Magic Memory Stick کار رو برای خیلی ها بسیار راحت تر می کنند ، نرم افزار هایی مانند PSP Grader و Pandora Easy GUI از این قبیل هستند . بعد از استفاده از این روش میشه به راحتی مموری کارد و باطری ساخته شده رو به حالت عادی برگردوند و مورد استفاده قرار داد .
JigKick Battery چیست ؟
وقتی که سریال باطری یک PSP به 0xFFFFFFFF تغییر پیدا کرده باشه ، اصطلاحا اون باطری رو JigKick Battery میگن . وقتی که سریال باطری یک PSP به 0xFFFFFFFF تغییر پیدا کرده باشه ، دستگاه ipl رو از سکتور 16 ام درایو فیزیکی ( یعنی همون مموری کارد ) بوت می کنه . در این کار دستگاه به جای اینکه ipl رو از Flash0 بخونه ، از سکتور 16 ام مموری استیک می خونه و حالت Service Mode فعال میشه . شما میتونید باطری معمولی رو هم از روش نرم افزار و هم از روش سخت افزاری به یک باطری JigKick تبدیل کنید . از طریق روش سخت افزاری و یا با اصطلاح Hardmod شما می بایستی یک pin به خصوص از از روی برد باطری جدا کنید که این کار روی هر باطری ای قابل انجام هست . برای ساختن JigKick Battery از روش نرم افزاری نیز میشه از نرم افزار های مختلفی که تحت PSP هستند استفاده کرد ، مانند Team C+D's Pandora Battery Package.
شرکت Sony در مادربورد های نوع جدید خودش که برای PSP Slim تولید می کنه ، دسترسی به EEPROM باطری رو بسته و شما نمی تونید از روش نرم افزار این نوع باطری ها رو تبدیل به یک باطری JigKick بکنید . ( نوع این مادربورد ها TA-085v2 هست ) .
باطری های جدید اصلی و یا حتی قلابی هم نمیتونید از طریق نرم افزاری به یک باطری JigKick تبدیل کنید .
البته باطری هایی موجود هستند با نام Datel Battery Tool که در حالت عادی ، JigKick شده هستند و میتونید به راحتی ازشون استفاده کنید .
در حال حاضر باطری هایی که قابل پاندورا شدن هستند اینها هستند :
- Sony Slim "standard" Li-ion 1200 mAh
- Sony "standard" Li-ion 1800 mAh
- Sony PSP-280 2200mAh
- Datel, PSP Battery 3600 mAh (X2)
- Datel, PSP Battery 1800 Max Power
- Datel, PSP Battery GO MAX
اما باطری هایی که نمی تونید اونها رو پاندورا کنید ، اینها هستند :
- 3.6v 3600 mAh Battery Pack (Silver letters) (Model PSP-360) (Fake)
- 2600 mAh Mega Battery Pack (Fake)
- Atomic Battery Pack 3.6V 1800mAh
- Sony PSP-280 2200mAh (Fake)
- Sony PSP Bloc-Battery pack 3.6v 1800 mAh
- Battery 3600mAh, unknown brand, (china made model NK-RH008) (Fake)
- Battery Pack, unknown brand, (lithium) 3.6v 3600 mAH (Fake)
- Intec 1800 mAh Li-ion
- Intec 2200 mAh
- UltraLast e-Boost 3.7v 2200mAh Li-PO battery
Magic Memory Stick چیست ؟
Magic Memory Stick نوعی مموری کارد هست که به همراه JigKick باطری قابل بوت شدن هست . با توجه به طریقه ی ساختن Magic Memory Stick ، میشه یک PSP رو توسط مموری و باطری ساخته شده به ورژن 1.50 ( برای Phat ) و به 3.71/3.80/3.90M33 ( برای هر دو نوع PSP ) آپگرید و یا Downgrade کرد .
برای ساختن Magic Memory Stick و JigKick Battery میتونید از قسمت های زیر استفاده کنید :
موفق باشید .
---------
تمامی حقوق این آموزش مربوطه به انجمنهای تخصصی PCNetwork و شخص sAsAn.K می باشد .
برای قرار دادن این مطلب درون سایت خودتون کافیه در آخر اون ، این قسمت رو اضافه کنید :
منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
ایا Psp تقلبی هم هست اگه هست مشخصاتش چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)