تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 49 از 435 اولاول ... 394546474849505152535999149 ... آخرآخر
نمايش نتايج 481 به 490 از 4342

نام تاپيک: Resident Evil 4

داره خودمونی میشه rayanehkhabar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض مشکل در نصب Resident evil 4

سلام. من بازی رزیدنت 4 را خریدم. مال شرکت مدرنه.
    نصبش که تموم میشه وقتی روی آیکن game کلیک می کنم پیغام زیر را میده:

در ضمن مشخصات سیستمی که این بازی روش نصب شده:

کارت گرافیک جی فورس 128
    رم: 256

در ضمن روی سیستمهای دیگه هم همین ارور را میده. 10 بار هم نصبش کردم ولی مشکل حل نشد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ebru_gundes_206's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام. من بازی رزیدنت 4 را خریدم. مال شرکت مدرنه.
    نصبش که تموم میشه وقتی روی آیکن game کلیک می کنم پیغام زیر را میده:

در ضمن مشخصات سیستمی که این بازی روش نصب شده:

کارت گرافیک جی فورس 128
    رم: 256

در ضمن روی سیستمهای دیگه هم همین ارور را میده. 10 بار هم نصبش کردم ولی مشکل حل نشد.
    دوست عزیز این ارور مربوط به خطای DirectX میباشد اگه دایرکت ایکس آخرین ورژن رو نصب کنی درست میشه
    اگه مال خود RE4 نصب نمیشه از یه سی دی دیگه ( تو همه بازیها هست ) نصبش کن ... ترجیحا برای یکی دو ماه اخیر باشه

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

کسی نسخه یوبی رو نصب کرده که میگید گرافیکش همونه یا از روی فروم های خارجی میگید

راستی اون دوستی که داستان بازی رو گذاشته من متن انگلیسی رو دارم . حداقل میگفتی خودم ترجمه کردم !
    آقا جون من خواستم قانون Copyright رو رعایت کرده باشم در ضمن این مقاله تو اکثر سایتها بوده پس اگه میگفتم خودم ترجمه کرده بودم خیلی تابلو میشد

دوستان من الان اینترنت رو زیرو رو کردم ولی فقط تو استرالیا پخش شده نه تو اروپا

اینی که تو استرالیا پخش شده رو خود capcom پخش کرده نه یوبی سافت
    پس هنوز جای امید هست!!!!

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

آقا جون من خواستم قانون Copyright رو رعایت کرده باشم در ضمن این مقاله تو اکثر سایتها بوده پس اگه میگفتم خودم ترجمه کرده بودم خیلی تابلو میشد
    نه مثل اینکه منظورم رو نفهمیدی ! من به خاطر این گفتم که اینجا کلاست بره بالا ! من متن انگلیسی رو داشتم ولی حوصله ترجمه نداشتم !
    راستی سعی کن همه ی پست ها تو توی یک پست بزنی . هم قشنگ تره ، هم کلاست میره بالا !

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

نه مثل اینکه منظورم رو نفهمیدی ! من به خاطر این گفتم که اینجا کلاست بره بالا ! من متن انگلیسی رو داشتم ولی حوصله ترجمه نداشتم !
    راستی سعی کن همه ی پست ها تو توی یک پست بزنی . هم قشنگ تره ، هم کلاست میره بالا !
    خیلی ممنون الدورادو جان از این که به فکر ما هستی
    در ضمن اگه میبینی چند تا پست دادم برای اینه که دقت بیشتری بشه به مطالب ولی باز از راهنماییت ممنونم

داره خودمونی میشه rayanehkhabar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

دوست عزیز این ارور مربوط به خطای DirectX میباشد اگه دایرکت ایکس آخرین ورژن رو نصب کنی درست میشه
    اگه مال خود RE4 نصب نمیشه از یه سی دی دیگه ( تو همه بازیها هست ) نصبش کن ... ترجیحا برای یکی دو ماه اخیر باشه
    آقا توی مشخصات سیستم من دایرکت ایکس 9 b نوشته شده. حلا 9 c را که نصی می کنم اصلا مثل اینکه فایلی کپی نمیشه. و زود نصب تموم میشه. این در حالیه که برای ورژن های پایینتر بدون مشکل نصب میشه ولی باز هم بازی اجرا نمیشه.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

ببین دوست عزیز من هم همین مشکل رو داشتم ولی با نصب DirectX ورژن آگوست مشکلم هل شد....
    در ضمن نباید سریع نصب شه اگه اینتوری شده یعنی ورژنی رو که میخوایی نصب کنی از ورژن خود سیستم قدیمیتره

پروفشنال m_r1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    گنبد و گرگان

پيش فرض

آقا تو يكي از همين صفحه هاي اين تاپيك خواندم اگر دو بار بازي را تا آخر بري براي بار سوم يه اسلحه پرقدرت ميده با تير بي نهايت حالا من براي بار اول نرمال تموم كردم براي بار دوم pro تا آخر رفتم اتفاقا آخرش عكس اون تفنگ را نشان ميده ولي براي بار سوم كه ميخوام برم همون كلت را ميده جريان چيه ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

آقا تو يكي از همين صفحه هاي اين تاپيك خواندم اگر دو بار بازي را تا آخر بري براي بار سوم يه اسلحه پرقدرت ميده با تير بي نهايت حالا من براي بار اول نرمال تموم كردم براي بار دوم pro تا آخر رفتم اتفاقا آخرش عكس اون تفنگ را نشان ميده ولي براي بار سوم كه ميخوام برم همون كلت را ميده جريان چيه ؟
    من فعلا بازی رو تا آخر نرفتم ولی فکر میکنم باید تو حالت مزدور اسلحه رو بخری

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

درسته من اون اسلحه رو دارم . زياد هم قوي نيست ولي خطي خوب ميزنه . يعني اگه 100 تا دشمن جلوت باشند با يك تير به درك واصل ميشن ! اما در مورد گرفتن اون اسلحه : شما اول يكبار بازي رو روي نزمال تموم ميكني . دفعه ي دوم بايد روي Professional تموم كني تا بهت بده . فكر كنم اگه روي نرمال هم بري بهت بده . وقتي كه بازي تموم شد و در آخر با Hunnigan ( همون زني كه از اول بازي كمكت ميكنه ) اونجا يه سيو ميده . اونجا يه سيو بكن . بعد مياد صفحه اول . برو توي قسمت Load و اوني كه سيو كردي رو Load كن بعد از اول شروع كن و برو پيش فروشنده اسلحه و بخر و حالشو ببر
    ببین دوست عزیز من هم همین مشکل رو داشتم ولی با نصب DirectX ورژن آگوست مشکلم هل شد....
    در ضمن نباید سریع نصب شه اگه اینتوری شده یعنی ورژنی رو که میخوایی نصب کنی از ورژن خود سیستم قدیمیتره
    ميشه لينكش رو بزاري ؟ ممنونت ميشم . چون من از اين مشكلات زياد دارم در موقع اجراي بازي ها

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •