ممنون برم ببینم چکار میکنم![]()
ممنون برم ببینم چکار میکنم![]()
با سلام
بنده idm 5.11f رو به همراه پچ دانلود کردم ولی الآن نزدیک به یه هفته است که دارم دنبال سریال یا پچ دیگری که به مشکل نخوره میگردم
مشکل اینه که با اینکه پچ با موفقیت انجام میشه ولی باز هم برای دانلود ازم سریال و ایمیل و نام میخواد
لطفا کمک کنید دیگه از بس که در پستهای مختلف سرچ کردم خسته شدم
ممنون میشم
![]()
اگه از کرک UnReaL استفاده کردی، تو عکس زیر :
تو کادرهای اول هرچی خواستی بزن و تو کادر آخر بنویس:
11111-22222-33333-44444
برنامه بطور کامل رجیستر میشه!
من الان ورژن 5.12 Build 6 رو با این کرک رجیستر کردم و هیچ مشکلی (تاالان) ندارم![]()
سلام بچه ها دو تا پچ براتون آپلود کردم
برای نسخه های Retail نیست
5.12
SND and IBM
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مال منم كار نميكونه
Last edited by Gamemaster; 28-01-2008 at 19:47.
retail يعنى چه؟![]()
IDM هم مثل خیلی از نرم افزارهای دیگه، یه نسخه ی Trial (ترایل - آزمایشی) داره و یه نسخه ی Retail (ریتیل -فروشی). نسخه ی Trial دارای محدودیت های خاصی از جهت امکانات و زمان استفاده از برنامه است و برای اینکه شما نمای کلی برنامه رو امتحان کنید تهیه میشه؛ در حالی که نسخه ی Retail نسخه ای از برنامه است که در صورت رجیستر شدن هیچ محدودیتی نداره و وفتی شما برنامه رو می خرید در واقع این نسخه از برنامه در اختیار شما قرار می گیره. به همین شکل کرک های مربوط به نسخه های trial و retail هم با هم فرق می کنن...
دوستانی که هنوز با کرک برنامه مشکل دارن، ابتدا چک کنن که کرکی که دارن با نسخه ای که گرفتن از لحاظ trial يا (retail (Full بودن یکی باشه (هرچند به شدت پیشنهاد میشه که از نسخه ی ریتیل استفاده کنید) و اگه بازم درست نشد، یه بار برنامه رو به شکل کامل پاک کنن و دوباره نصب و کرک کنن.
![]()
پس اين نرم افزار از كدام نوع است؟
چطور بفهميم برنامه(ها)از " " "؟
از قسمت Help >> About IDM زیر عنوان برنامه اگه نوشته بود Trial می فهمی Trial هست! و اگه نوشته بود Full می فهمی Retail.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميشه توضيح بديد چطور مي شه با كركي كه مال "M.C." هستش و اين توضيحات رو داده، چطور ميشه IDM رو رجيستر كرد و دوباره به مشكل رجيستر كردن بر نخورد؟!:
1. Install the program.
2. Copy the patch to the program dir and apply it.
3. Register App with any FN/LN/EM/
SN=11111-22222-33333-44444
4. Enjoy!
با تشكر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)