بابا یکی نیست جواب بده
بابا یکی نیست جواب بده
عزیزم ایشالا تا سال دیگه این موقعه شما میتونی با رویات میرسی
جیگر اگه بشه 360 که همه ان 73 دارا خودکشی میکنن
ان 73 موزیک ایدیشن با گارانتی متفرقه تو بازار تهرون چنده![]()
این گوشی n73 خیلی ایراد داره مگه p990 سیستم عامل روش نصب نمی شه پس سرعتش جذا 2یا3 برابر بیشتر از n73 هست نمی دونم چرا این قد رو n73 مانور میدن تو همین کلوپ بیش از 100 مشکل رفع نشدنی موجوده!
کسی با من هم عقیده هست؟
این حرف های منو اونایی که n73 شون عوض کردن می دونن
آقا ما یه بار رفتیم تو کلوپ کا800 نظر دادیم نمیدونید بعضی دوستان چه قشقرقی به پا کردن که شما که ان73 داری نباید بیای تو کلوپ کا800ما هم از اون روز به بعد دیگه نرفتیم اونجا پست بدیم
حالا میبینم که دوستان خودشون میان تو کلوپ ان73 نظر میدنولی ما ان73 یی ها معرفتمون بیشتره
قدمشون روی چشم![]()
آیا میشه توی ان ۷۳ عکس متحرک را به عنوان اسکرین سرورگذاشت؟
Thanks
شما اگه ممکنه به جای کلی گویی یه کم جزئی توضیح بدید... مثلا گفتید این گوشی n73 خیلی ایراد داره خوب این که نشد ایراداتش رو بگو .... دونه دونه. مشکل سرعت هم به گفته سایت جی اس ام آرنا برای یه اسمارت فون کاملا عادیه.
بابا عزيز من جي اس ام آرنا آمده يه چيزي گفته قبول ولي خوب ما كه عقلمون سر جاشه يه 100 تومن هم مي زاريم روش بهترشو مي خريم... يا علي
دوستا من ان73 معمولي بگيرم صلاحه يا موزيكشو درثاني قيمتشو با گارانتي معتبر اصل نوكيا هم بگيد درثالث هم كه مي گن موزيكش گنده درسته؟ دررابع هم كه آيا ورژن 3.07 رو گوشي هاي جديدي كه تازه وارد بازار ايران مي شه نصب شده تو كارخونه يا نه هنوز؟؟؟؟؟؟
اشتباه میکنی از چیزها ی متحرک هم خیلی خوب عکس میگیرد برو به تنظیمات دوربین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)