بابا قیمتهات نجومیه. من قبل از عید یعنی دقیقا روز سه شنبه از علاءالدین قیمت گرفتم و 1 گیگ ام2 مارک سان دیسک 45 و سونی هم 47
512 هم سونی 28 و سان دیسک 25
بابا قیمتهات نجومیه. من قبل از عید یعنی دقیقا روز سه شنبه از علاءالدین قیمت گرفتم و 1 گیگ ام2 مارک سان دیسک 45 و سونی هم 47
512 هم سونی 28 و سان دیسک 25
با گارانتی و بی گارانتی خیلی فرق میکنه.
من 1 هفته قبل از عید با گارانتی اصلی (سیتادل) گرفتم 440 هزار تومان. در صورتی که بدون گارانتی و یا گارانتی متفرقه اش 400 هزارتومانه.
عزیز دل انگیز اینجا کلوپ کا800 هست. مگر میخواهی حرف حساب بزنی با دلیل و منطق حرف بزن اگر میخواهی از روی تعصب حرف بزنی اینجا جاش نیست.
کا800 قیمتش 440 هزارتومانه با گارانتی اصلی ولی ان73 با گارانتی اصلی الآن 550 هزار تومانه. پس نگو که اگر من میخواستم کا800 بخرم میرفتم ان73 میخریدم بین این دو 110 هزار تومان فاصله است. دیگه هم این بحث را ادامه نده.
اگر میخواهی که خیالت راحت باشه باید گارانتی اصلی بخری که قیمت قبل عیدش 440 هزار تومانه که باید 40 هزار بگذاری رو پولهات.
این اطلاعات گوشی که از سایت جی اس ام آرنا برداشتم.
General Network UMTS / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
Announced 2006, February
Status Available
Size Dimensions 105 x 47 x 22 mm
Weight 115 g
Display Type TFT, 256K colors
Size 240 x 320 pixels, 2.0 inch, 30 x 40 mm
- Wallpapers, screensavers
Ringtones Type Polyphonic (72 channels), MP3
Customization Composer, download, order now
Vibration Yes
Memory Phonebook 1000 x 20 fields, Photo call
Call records 30 received, dialed and missed calls
Card slot Memory Stick Micro (M2)
- 64 MB internal memory
Data GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
HSCSD Yes
EDGE No
3G Yes, 384 kbps
WLAN No
Bluetooth Yes, v2.0 with A2DP
Infrared port Yes
USB Yes, v2.0
Features Messaging SMS, MMS, Email, Instant Messaging
Browser WAP 2.0/xHTML, HTML(NetFront)
Games FotoQuestFishing, MiniGolf + downloadable, order now
Colors Velvet Black, Allure Brown
Camera 3.15 MP, 2048x1536 pixels, autofocus, video(QCIF), xenon flash; secondary video call VGA camera
- Java MIDP 2.0
- RDS FM radio
- MP3/AAC/MPEG4 player
- TrackID music recognition
- T9
- Image viewer
- Picture editor
- Picture blogging
- Organiser
- Built-in handsfree
- Voice memo/dial
Battery Standard battery, Li-Po 900 mAh (BST-33)
Stand-by Up to 350 h
Talk time Up to 7 h
اینو باید بدونی که گوشیهای سونی اریکسون عمدتا 3 دسته ایند. سیر جی که سری ساده و به قولی اداری هست برای کارهای روزمره خوبه. سری دبلیو که نقطه قوتشون صدا شونه و سری کا که نقطه قوتشون دوربینشونه. کا800 هم نقطه قوتش دوربین 3.2 مگاپیکسلیش هست با فلش زنون. ولی در مورده صدا پرسیده بودی که باید بگم: کیفیت صداش (دقت کن کیفیت و نه بلندی) از همه ی گوشیها بالاتره چون 72 کاناله هست (برای مثال صدای ان73 64 کاناله است) در مورده بلندی راحت بگم که کفاف اون چیزی را که میخوای میده ولی برای آهنگ در تمام گوشیها باید از هدفون استفاده کرد. ولی از نظر رینگتون بلندگوش خیلی قویه. برای کاملتر متوجه شدن باید نظرات دوستان دیگر در صفحات قبل را بخوانی .
اگر می شه طریقه نصب بازی رو به من اموزش بدید چون گوشیم تازه گرفتم
قادری جان خیلی راحت شما فایل بازی رو که با پسوند جار هست به گوشی منتقل میکنی (با رم ریدر یا با کابل یا با بلوتوث از گوشی سایر دوستان )
بعدش اگر با اون دو روش اول باشه( که بهتره تو پوشه other ذخیره کنیش ) از فایل منیجر میری روش واونو باز میکنی خودش شروع به نصب میکنه فقط از شما میپرسه که روی مموری بریزم بازی رو یا روی گوشی
در مورد اخر که با بلوتوث بود به محض گرفتن برنامه خودش اتوماتیک وار شروع به نصب میکنه
به همین راحتی
masoub khanدستت درد نکنه اما وقتی به گوشیم منتقل میکنم واونو باز میکنم برای نصب نمی ره پیام میده که چطوری مد خوای اونو ارسال کنی در ضمن پسوندش نمی دونم
آقا دستم به دامنتون من یک k800i گرفتم پشتش نوشته چینیه همه k800i ها چینی هستن
در ضمن قابش چنده
k800 واقعا گوشي خوبيه من از دبي گرفتم الان ميگه ديگه نيستش گوشيهاي خيلي خوبي در اومد منم راضيم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)