تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 49 از 56 اولاول ... 39454647484950515253 ... آخرآخر
نمايش نتايج 481 به 490 از 557

نام تاپيک: كلوپ W850

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

الان گفتی صدای w850 از k750 کمتره!
    مگه میشه؟
    در مورد دوربین هم با نظرت موافقم(چون 810 تو تمام 2 مگاپیکسل ها بهتره و اگه عوضش کنم و بخوام بهتر باشه
    باید بالاترش را بخرم)
    یا در همون حد یا قدری بلندتر هستش ولی کیفیت بالایی داره در کل خرید این گوشی با این قیمت و نسبت به امکاناتش جایز نمی باشد اما اگر کسی به خاطر قیافش میخواد بگیره اون قضیه اش فرق فوکوله

آخر فروم باز silent-assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    سپاهان

پيش فرض

پس با این شرایط که گفتی فعلا بیخیال تعویض میشم.

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام
    من چند تا سئوال دارم، اگه تکراریه ببخشید، چون حوصله خوندن 50 صفحه رو ندارم!
    1- کلاً در گوشی های سری W بهترین گوشی چیه؟ گوشی W850 رو خودم خیلی ازش خوشم اومده، اما مثلاً W880 چطوره؟ W900 چی؟ یا W810؟ ... اگه ممکنه خلاصه بگید که هر کدوم چه ویزگیهایی دارن که اون یکی نداره؟...
    2- گوشی من الان K800 هست. می خوام گوشیم رو عوض کنم. ولی موندم که K850 بگیرم یا مثلاً W850... بهتره؟ من می خوام گوشیم دوربین خوبی داشته باشه (هم عکس و هم فیلم) و بیشتر از اون صداش خیلی برام مهمه. و همینطور خوشگل بودنش. البته به نظر من هیچ گوشیی توی خوشگلی به k800 نمیرسه!
    3- سرویس TrackID چیه؟ همون نشون دادن تگ های فایله؟
    4- ویبره گوشی از K800 بیشتره یا کمتر؟
    5- راست میگن که گوشیهای W دائم هنگ میکنن؟

اگه هم پیشنهادی در این مورد دارید یا اینکه جواب سئوالی که نپرسیدم ... حتماً بگید.
    ممنون

آخر فروم باز armin_goooodboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

این آخری رو خوب میدونم

من تا حالا بعد از 6 ماه که گوشی دستمه 1 بار هم هنگ ندیدم ازش
    اون w550 قبلیم هم شاید کمتر از 2 بار هنگ کرد که اونم مقصرش خودم بودم

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    1- کلاً در گوشی های سری W بهترین گوشی چیه؟ گوشی W850 رو خودم خیلی ازش خوشم اومده، اما مثلاً W880 چطوره؟ W900 چی؟ یا W810؟ ... اگه ممکنه خلاصه بگید که هر کدوم چه ویزگیهایی دارن که اون یکی نداره؟...
    2- گوشی من الان K800 هست. می خوام گوشیم رو عوض کنم. ولی موندم که K850 بگیرم یا مثلاً W850... بهتره؟ من می خوام گوشیم دوربین خوبی داشته باشه (هم عکس و هم فیلم) و بیشتر از اون صداش خیلی برام مهمه. و همینطور خوشگل بودنش. البته به نظر من هیچ گوشیی توی خوشگلی به k800 نمیرسه!

اگه هم پیشنهادی در این مورد دارید یا اینکه جواب سئوالی که نپرسیدم ... حتماً بگید.
    ممنون
    1 از نظر کیفیت صدا دبلیو 950 بهترینه اما چون شما به دوربینش نیز احتیاج دارید نسبت به قیمت دبلیو 810 خوبه اما اگر زیبایی و جدید بودن و صدای بلندتر میخوای دبلیو 580 و دبلیو 850 هر دوشون خوبه دبلیو 580 واقعا زیباست و دست کسی هم نیست .اما بهترین گوشی واکمن دبلیو 900 هستش که بهترین دوربین 2 میگی و بهترین فیلمبرداری رو در میان گوشیهای سونی داره اما به خاطر بزرگ بودن و همچنین اینکه دیگه نوش تو بازار نیست و همگی دست دوم هستش و قیمت خیلی بالاش کسی حاضر نیست بخره. تازه قدیمی هم هستش
    دبلیو 880 قیمت بالایی داره و صداش میگن متوسطه اما من صدای زنگش رو که گوش دادم در حد استاندارد بود. دبلیو 580 دوربینش فلاش نداره دبلیو 850 دوربینش اتوفوکاس نداره.
    2اگه کا800 داری احتیاج نیست که عوض کنی مگه اینکه از قیافه ی گوشیت بدت اومده باشه گوشیهای واکمن صدهاشون در حد کا هستش شاید یه کم بلندتر و با کیفیت تر و فرق اساسی اونها توی برنامه ی واکمن اونا هستش و هندسفری اگه ک 800 خودت رو هک کنی احتیاج نیست گوشیت رو عوض کنی
    3 ترک آی دی فکر کنم شناسایی موسیقی از طریق اینترنت باشه دقیقا نمیدونم
    4 نمیدونم
    5 هیچ گوشی جاوای سونی هنگ نمیکنه اگه هنگ کنه گوشیهای سیمیباین دارش هنگ میکنه که نسبت به نوکیا در حد خیلی کم هنگ میکنه خیلی خیلی کم
    بهتره که گوشیت رو نفروشی و پیشت باشه کا800 گوشی توپی هستش فوق العادست بهت پیشنهاد میکنم که درایور صداش رو عوض کنی

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

سلام

ممنون
    1- بهترین گوشیای سری دبلیو w900 و w910
    2- اگه مایت جوره یه گوشی جدید بگیر. اگه صدا برات مهمه 910 راسته کار خودته
    3- یه تیکه از آهنگو اگه داشته باشی برات پیداش میکنه(البته با ایرانسل)
    4- در همون حده. (چون k800 و w850 تو خونمون هست گفتم)
    5- هر کی گفته فنلاندی بوده

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

ممنون از جواب...
    2اگه کا800 داری احتیاج نیست که عوض کنی مگه اینکه از قیافه ی گوشیت بدت اومده باشه گوشیهای واکمن صدهاشون در حد کا هستش شاید یه کم بلندتر و با کیفیت تر و فرق اساسی اونها توی برنامه ی واکمن اونا هستش و هندسفری اگه ک 800 خودت رو هک کنی احتیاج نیست گوشیت رو عوض کنی
    میشه یکم در مورد هک هندزفری توضیح بدید؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

ممنون از جواب...

میشه یکم در مورد هک هندزفری توضیح بدید؟
    ببین منظور اینه که از طریق نرم افزاری قدرت صدا رو افزایش میدهیم یعنی درایور صداش رو عوض میکنیم. خیلی خوب میشه. میتونه به تاپیک بهترین درایو صدا برای کا800 بری اونجا متوجه میشی.

آخر فروم باز boys_won's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    زیر سایه پدر و مادر

پيش فرض

چند روز پیش یکی از دوستام 850 خریده موقع بازو بسته کردن یه صدای تقی میده که آدم فکر میکنه 2 یا 3 بار دیگه بازو بستش کنه میشکنه

چین دیگه واقعا" ترکونده

اگه نباشه جاش خالی می مونه Armita_amini's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

البته چین هم درجه 1 تا 3 داره

الان تو بازار شاید 4 باشه !!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •