سلام.من می خوام یه گوشی بگیرم که هم کیفیت اسپیکرش و هم هدستش عالی باشه.نوکیا باشه.دوربینش هم در حد قابل قبول باشه.خودم رو ان 91 نظر دارم.نظر شما چیه؟
سلام.من می خوام یه گوشی بگیرم که هم کیفیت اسپیکرش و هم هدستش عالی باشه.نوکیا باشه.دوربینش هم در حد قابل قبول باشه.خودم رو ان 91 نظر دارم.نظر شما چیه؟
به غیر از N91 روی این دو تا گوشی هم میتونی فکر کنی ,قیمت مناسب تری هم دارن
NOKIA 5700
NOKIA 3250XpressMusic
ممنون می شم بدونم n80 چه فرمت هایی را ساپرت می کنه
منون می شم اگه بنویسید که n80 چه فرمت هایی را ساپرت می کنه
ممکنه بگی که n80 چه فرمت هایی را ساپرت می کنه
فورمت های صوتی که ساپورت میکنه WMA, MP3, eAAC+, AAC+, AAC, M4A, AMR-NB, AMR-WB هستش
سلام
من يه گوشي n71 دارم که چند روز پيش زمين خورد و دوربين اصليش از کار افتاد و از طرفي هم بعد از زمين خوردن مدام ارور مي ده که مموري فول هست و لطفا بعضي اطلاعات رو پاک کنيد . و با وجود اينکه چند باري مموري رو فرمت کردم باز هم ارور مي ده و اجازه ي هيچ فعاليتي حتي ارسال اس ام اس رو به دليل همون فرض که مموري پر هست به من نمي ده .
ممکنه راهنماييم کنيد چه کار کنم ؟ گوشي رو کجا بايد بدم تعمير ؟ نمايندگي يا تعميرگاه مجاز ؟ فکر ميکنيد با توجه به اوصافي که گفتم ( خصوصا در مورد خراب شدن دوربين اصلي ) چقدر هزينه برام داشته باشه و آيا ارزش تعمير داره ؟ راستي اگر گوشي رو براي تعمير بدم به نمايندگي هاي معتبر مثل ايراتل ، نيا يا اتصالات و حاضر بشم هزينه ش رو بپردازم قبول مي کنن يا فقط گوشي هاي خودشون رو مي پذيرن ؟ ( گوشي من گارانتي متفرقه س ) . خلاصه خيلي ممنون مي شم اگه کمکم کنيد .
ضمنا اگر آدرس تعميرگاه معتبري رو داريد و بهم بديد ، همچين هر راهنمايي که در اين زمينه به نظرتون مي رسه بهم بگين ممنون مي شم . چون من توي اين چند روز واقعا درمونده و حسابي کلافه و گيج شدم و نمي دونم چه بايد بکنم ؟![]()
من هم خیلی جالبه برام بدونم، لطفا این جا مطرح کنید.
دوستان من 2 تا مشکل با گوشیم (n93 ) دارم
اول اینکه فلش گوشی هر وقت دوست داره کار میکنه یعنی همیشه کار نمیکنه
دوم اینکه گوشی با مموری مشکل داره یعنی وقتی مموری در میاری قاطی میکنه و باید فرمتش کنی با 2 تا مموری هم تست کردم فرقی نکرد
ممنون میشم از راهنماییتون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)