تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 49 از 81 اولاول ... 3945464748495051525359 ... آخرآخر
نمايش نتايج 481 به 490 از 807

نام تاپيک: کلوپ N71,n72,n80,n91,n92,n93

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام.من می خوام یه گوشی بگیرم که هم کیفیت اسپیکرش و هم هدستش عالی باشه.نوکیا باشه.دوربینش هم در حد قابل قبول باشه.خودم رو ان 91 نظر دارم.نظر شما چیه؟

حـــــرفـه ای S a f a 6 4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    هر جایی به غیر از اینجایی که هستم

پيش فرض

سلام.من می خوام یه گوشی بگیرم که هم کیفیت اسپیکرش و هم هدستش عالی باشه.نوکیا باشه.دوربینش هم در حد قابل قبول باشه.خودم رو ان 91 نظر دارم.نظر شما چیه؟
    به غیر از N91 روی این دو تا گوشی هم میتونی فکر کنی ,قیمت مناسب تری هم دارن

NOKIA 5700

NOKIA 3250XpressMusic

اگه نباشه جاش خالی می مونه p990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

در مورد هدست بدون شك n91 .

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

ممنون می شم بدونم n80 چه فرمت هایی را ساپرت می کنه

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

منون می شم اگه بنویسید که n80 چه فرمت هایی را ساپرت می کنه

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

ممکنه بگی که n80 چه فرمت هایی را ساپرت می کنه

حـــــرفـه ای S a f a 6 4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    هر جایی به غیر از اینجایی که هستم

پيش فرض

ممکنه بگی که n80 چه فرمت هایی را ساپرت می کنه
    فورمت های صوتی که ساپورت میکنه WMA, MP3, eAAC+, AAC+, AAC, M4A, AMR-NB, AMR-WB هستش

در آغاز فعالیت farzanpc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض تعمير n71

سلام
    من يه گوشي n71 دارم که چند روز پيش زمين خورد و دوربين اصليش از کار افتاد و از طرفي هم بعد از زمين خوردن مدام ارور مي ده که مموري فول هست و لطفا بعضي اطلاعات رو پاک کنيد . و با وجود اينکه چند باري مموري رو فرمت کردم باز هم ارور مي ده و اجازه ي هيچ فعاليتي حتي ارسال اس ام اس رو به دليل همون فرض که مموري پر هست به من نمي ده .
    ممکنه راهنماييم کنيد چه کار کنم ؟ گوشي رو کجا بايد بدم تعمير ؟ نمايندگي يا تعميرگاه مجاز ؟ فکر ميکنيد با توجه به اوصافي که گفتم ( خصوصا در مورد خراب شدن دوربين اصلي ) چقدر هزينه برام داشته باشه و آيا ارزش تعمير داره ؟ راستي اگر گوشي رو براي تعمير بدم به نمايندگي هاي معتبر مثل ايراتل ، نيا يا اتصالات و حاضر بشم هزينه ش رو بپردازم قبول مي کنن يا فقط گوشي هاي خودشون رو مي پذيرن ؟ ( گوشي من گارانتي متفرقه س ) . خلاصه خيلي ممنون مي شم اگه کمکم کنيد .
    ضمنا اگر آدرس تعميرگاه معتبري رو داريد و بهم بديد ، همچين هر راهنمايي که در اين زمينه به نظرتون مي رسه بهم بگين ممنون مي شم . چون من توي اين چند روز واقعا درمونده و حسابي کلافه و گيج شدم و نمي دونم چه بايد بکنم ؟

آخر فروم باز LordMMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    من يه گوشي n71 دارم که چند روز پيش زمين خورد و دوربين اصليش از کار افتاد و از طرفي هم بعد از زمين خوردن مدام ارور مي ده که مموري فول هست و لطفا بعضي اطلاعات رو پاک کنيد . و با وجود اينکه چند باري مموري رو فرمت کردم باز هم ارور مي ده و اجازه ي هيچ فعاليتي حتي ارسال اس ام اس رو به دليل همون فرض که مموري پر هست به من نمي ده .
    ممکنه راهنماييم کنيد چه کار کنم ؟ گوشي رو کجا بايد بدم تعمير ؟ نمايندگي يا تعميرگاه مجاز ؟ فکر ميکنيد با توجه به اوصافي که گفتم ( خصوصا در مورد خراب شدن دوربين اصلي ) چقدر هزينه برام داشته باشه و آيا ارزش تعمير داره ؟ راستي اگر گوشي رو براي تعمير بدم به نمايندگي هاي معتبر مثل ايراتل ، نيا يا اتصالات و حاضر بشم هزينه ش رو بپردازم قبول مي کنن يا فقط گوشي هاي خودشون رو مي پذيرن ؟ ( گوشي من گارانتي متفرقه س ) . خلاصه خيلي ممنون مي شم اگه کمکم کنيد .
    ضمنا اگر آدرس تعميرگاه معتبري رو داريد و بهم بديد ، همچين هر راهنمايي که در اين زمينه به نظرتون مي رسه بهم بگين ممنون مي شم . چون من توي اين چند روز واقعا درمونده و حسابي کلافه و گيج شدم و نمي دونم چه بايد بکنم ؟
    من هم خیلی جالبه برام بدونم، لطفا این جا مطرح کنید.

داره خودمونی میشه corey taylor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوستان من 2 تا مشکل با گوشیم (n93 ) دارم

اول اینکه فلش گوشی هر وقت دوست داره کار میکنه یعنی همیشه کار نمیکنه

دوم اینکه گوشی با مموری مشکل داره یعنی وقتی مموری در میاری قاطی میکنه و باید فرمتش کنی با 2 تا مموری هم تست کردم فرقی نکرد

ممنون میشم از راهنماییتون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •