من تصمیم دارم تو آینده که یکم سرم خلوت تر شد یه امتحان تافل هم بدم خواستم بپرسم دقیقا چه مدارکی نیاز هست ؟
یعنی منی که مشکل نظام وظیفه دارم میتونم تافل بگیرم یا مشکل به وجود میاد ؟
خیر
آری
حدود سی درصد
حدود پنجاه درصد
حدود هفتاد درصد
نمی دانم
سایر موارد
من تصمیم دارم تو آینده که یکم سرم خلوت تر شد یه امتحان تافل هم بدم خواستم بپرسم دقیقا چه مدارکی نیاز هست ؟
یعنی منی که مشکل نظام وظیفه دارم میتونم تافل بگیرم یا مشکل به وجود میاد ؟
Last edited by anti-military; 10-10-2011 at 02:33.
آیا درسته که مدرک IELTS محدودیت 2 ساله داره؟ یعنی به فرض اگر من امروز مدرک IELTS رو بگیرم با نمره 6.5,اونوقت 2 سال دیگه (دقیقا در همین روز) مدرکم باطل میشه؟ یعنی اگر مثلا الان بگیرم و بعد به فرض 5 سال دیگه یه جا مدرک IELTS بخوان (برای مهاجرت و کار و غیره) باید برم دوباره امتحان بدم؟ اینکه خیلی بده. آدم شاید الان مثلا 7.5 بگیره و بعد 5 سال دیگه 5 هم نگیره! تازه باید دوباره هزینه کنه و بخونه و امتحان بده. حالا میخواستم ببینم همینطوریه یا من بد متوجه شدم؟
آیا تافل هم همینطوره؟
سلام.برای آزمون IELTS میخام خودم بخونم.چی پیشنهاد میکنید؟؟یعنی مکاتبه ای و یا کتاب خاصی پیشنهاد دارید؟![]()
سلام
نه منظورم کتابهایی بود که مشابه تستهای تافل توش باشه. یعنی دقیقا بخش های reading, listening.speaking and writing توش باشه . کتاب ets preparation for Toefl را حتما حتما تهیه کنید. بقیه را اگه رسیدین بخونید بگیرید.
موفق باشید
سلام
والا 85-90 درصد که تقریبا غیر ممکنه.. من بالاترین درصدی که شنیدم 70% بوده. شما 50% هم بزنین جزء 100 نفر اول تو زبان میشین
504 با essential words خیلی فرق نمی کنه. هر کدوم را کار کنید خوبه. بعد از اینکه آنها را کارکردین سراغ GRE برید. منظورم دقیقا همون کتابی هست که نوشتین
موفق باشید
Verbal 200-800
Quantitative 200-800
Aw(analytical writing) 0-6
they add verbal and quantitative together.. scores more than 1000 is OK, more than 1200 is superbl It's so hard to get a score above 700 in Q and V. I've heard only 5% of students can get this score
And AW is a separate score
سلام دوستان من خودم رو دارم برای 4 تا 5 ماه دیگه اماده می کنم برای تافل -بعد هم 6 ماه تا یک سالی باید وقت بذارم برای GRE - الان می خوام ببینم چه کتابی بخونم کتابهای 504 و Essential words for TOEFL رو خوندم دیگه چیکار کنم به نظر شما؟!
یه چیز 4 تا 5 ماهه می خوام کتاب اموزشی هر چیزی که بنظرتون مفیده! می خوام نمرم در حد خیلی بالایی باشه که اگه خواستیم روزی جایی اپلای کنیم یه پوئن مثبت برام به حساب بیاد
ممنون
Last edited by Mehran NZ; 21-10-2011 at 16:35.
سلام
یه چند کیلو!! سوال راجع به زبان: (فقط درهم می پرسم - ببخشید)
من برای اپلای نیاز به تافل و در مرحله بعد GRE دارم
الان فقط کتاب 1100 words you need to know و Barron toefl iBT را می خونم و سریال Friends زیرنویس می کنم (به جهت تمرین)
Listening که تقریبا میشه گفت خوبه یعنی اگر کلمه ای را دیده باشم حین تلفظ 95 درصد متوجه می شوم اما دایره لغات، دیدی ازش ندارم !! (همینا که می خونم کافیه؟) در ضمن من کتب رشته تحصیلی ام را فقط به زبان انگلیسی و خیلی روان می خونم اما مثلا خبر یا رمان های دیکنز واقعا سخته !
کسی که قبلا تافل داده می تونه بگه الان من چند درصد آمادگی دارم؟ (بگید بالای 30 خوشحال بشم !!)
سوال بعدی: نزدیکترین آزمون gre تو ماه فوریه سال بعد است (دست پر 3 ماه !!) و طبیعتا به اون نخواهم رسید! آزمون gre سالی چندبار برگزار میشه؟ چقدر طول می کشه به آمادگی برای اون برسم (فعلا general !)
این بسته های سازمان سنجش که از خود ETS به فروش می رسه (TPO منظورمه) چجوریاست؟ کسی امتحان کرده و این آزمون ارزیابی صحیحی به دست میده یا نه؟ قیمتشون 70 تومن و 75 تومنه !
یک آموزشگاه که رفته باشید و دوره فشرده اش خوب باشه (مخصوصا اسپیکینگ) معرفی کنید (شهر طحرون) - یه عده می گن رسپینا خوبه - این آموزشگاههای وابسته به دانشگاهها رو هم - امیرکبیر(فکر کنم!!) - می گن خوبه
یه چندتا کتاب هم معرفی کنید
این بالایی را دیدم
برم بگیرمش ...
سلامیه سوال:
الان مدت زمان انتظار برای تافل بعد از ثبت نام چقدره؟ یعنی بعد از ثبت نام چقدر بعد نوبت امتحانت میشه و آیا میشه پس از فرا رسیدن اونرو به تعویق انداخت؟
اینو از یکی از دوستان که به تازگی تافل داده اند پرسیدم
زمان انتظار بریا ibt تقریبا 20 روز هست (البته نمی دونم این دوستمون تو تایم شلوغی ثبت نام کرده یا نه)
به تعویق انداختنش هم در سایت ets 60 دلار جریمه داره
سلام
ظاهرا علاقه ای به پاسخ پست بالایی ندارید !!
یه سوال:
الان مدت زمان انتظار برای تافل بعد از ثبت نام چقدره؟ یعنی بعد از ثبت نام چقدر بعد نوبت امتحانت میشه و آیا میشه پس از فرا رسیدن اونرو به تعویق انداخت؟
سلام دوست عزیز
سوالاتتون را درهم جواب میدم ببخشید
این کتاب را که عکسش را گرفتین حتما تهیه کنید.
به تعویق انداختن زمان یعنی کلا عوض کردن تاریخ یا مکان امتحان زمان ما 50 دلار جریمه داشت (که سر خود من اومد ) و الان همون 60 دلاره که می فرمایید.
اصلا مدت زمان انتطار برای آزمون مشخص نیست. تو زمانهای شلوغ یعنی پاییز ممکنه 2-3 ماه آینده پر باشه و یک دفعه ممکنه همون موقع که می بینید تا 3 ماه آینده پره 5 تا تاریخ و مکان جدید باز بشه که بتونید برای ماه آینده ثبت نام کنید. مثلا من وقتی ثبت نام کردم تا 2 ماه بعد تهران جا نداشت. مجبور شدم شیراز ثبت نام کنم. هفته بعد 10 تا کد جدید تهران باز کرد که من عوض کردم و اون جریمه را پرداخت کردم. هر روز باید سایت ets را ببینید معلوم میشه چه خبره
شما وقتی ثبت نام می کنید دقیقا روز، تاریخ و مکان امتحان رو مشخص می کنید. پس اینکه بعد از ثبت نام چقدر طول میکشه نوبتتون بشه معنی نداره و با پرداخت جریمه میشه زمان و مکانش را تغییر داد.
سریال friends یه مقدار اصطلاحات عامیانه توش زیاده. ممکنه خیلی مفید نباشه. البته هر نوع گوش دادنی بسیار مفیده من سریال lost بدون زیر نویس را پیشنهاد میکنم برای اینکه خیلی آروم و روان صحبت می کنند. و مثل امتحان تافله. بقیه سریالها هم خوبه برای اینکه گوشتون بشنوه ببینید.
به نظر من آمادگی شما خوبه. منتها تافل یه مقدار به تکنیک امتحان دادن تافل هم بستگی داره. یعنی فقط دانسته ها مهم نیست. برای همین من همش میگم کتابهای شبیه سازی شده آزمون تافل رو بگیرید. مثل همین بارونز که شما دارید و ets.
اگه برای gre کلاسهای لغت و writing برید و خودتون بقیه اش را از روی کتاب تمرین کنید حدود 3 ماه زمان میبره. ولی نباید همزمان با تافل باشه برای اینکه gre خودش یک دنیای دیگه است و کاملا با تافل فرق میکنه.
راستی برای تافل کتاب 504 را هم حتما بخونید.
در مورد آموزشگاه و بسته های آموزشی سازمان سنجش اطلاعاتی ندارم. من speaking را از روی همین cd های بارونز تمرین کردم.
موفق باشید
آزاده خانم برای IELTS منبع ندارین؟! من صفحه های قبل پست های شما رو دیدم در مورد منابع تافل ولی IELTS اینجا کمتر صحبت شده من شاید IELTS دادم چون بیشتر کشورها قبولش دارن ولی مثلا انگلیس و استرالیا تافل و قبول ندارن و حتما باید IELTS داشته باشی!
سلام
من چون خودم تافل امتحان دادم در مورد تافل اطلاعات دارم. در مورد Ielts اونقدر دقیق نمیدونم. به همین دلیل هم نظری ندارم.
من بیشتر دانشگاه ها را که میدیدم هر دو تا مدرک را قبول دارند. اگه برای دانشگاه میخواین اقدام کنید.
من رایتینگم ضعیفه...کتابی چیزی سراغ ندارید ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)