با سلام سودا جون من هر روز اونو آپدیت می کنم و در ضمن نسخه من 2006 beta هست
با سلام سودا جون من هر روز اونو آپدیت می کنم و در ضمن نسخه من 2006 beta هست
ببين اينجوري خيلي بد شد من رو يه پست الكي انداختي. چون شما اگه دقت ميكردي من نسخه اي كه بايد دانلود بشه رو گفتم 6.0.13.178 در صورتي كه اونجوري كه از عكس برميآد شما نسخه 6.0.12.167 رو داري
شما ميتوني بري تو add/remove و ms installer 3.0 رو حذفش كني شايد اينطوري هم درست بشه تازه automatic update ويندوز رو خاموش كني به صلاحته
خب حالا این نسخه رو می شه دانلود کنم از کجا و آیا جداگانه بایس دانلودش کنم یا می شه آپگریت هم کرد و از کجا مرسی
بابا گفتم كه بچه ها تو همين تاپيك تو صفحات قبلي لينكشو دادن
يا صبر كن آقا مهدي بياد لينك بده حالا يا ديگر بچه هاي انجمن
اوج آسمان عزيز سلام.
اين لينك همون نسخه اي است كه سودا گفته.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من به تازگي از برنامه ewido security suitr استفاده می کنم..واقعا فوق العاده است...از تمام آنتی اسپایورهائی هم که داشتم بهتر است..به نظر من اگر این رو سیستم نصب باشه دیگه به هیچ آنتی لسپایوری احتیاج نیست...حتما امتحان کنید .
در ضمن اين سريال برنامه است :2647-9115-6675-4837
برنامه را هم از خود سايت مي توانيد دانلود كنيد....دوستان عزيز مانند مهدي جان و سداي عزيز لطفا نظرات خود را بفرمايند.
مهدي جان به نظرت از چه آنتي اسژايوري استفاده كنم بهتر است؟
من قبلا spyware doctor و ad-aware داشتم...ولی سپس pestpatrol ورژن 5 را نصب کردم و دیدم که آن چند تا اسپاور دیگر پیدا کرد...در حال حاضر هم ewido را دارم....
می شود لطفا راهنمائی بفرمائید
نيما جان من خودم در حال حاضر فقط از همين آنتي اسپاي وير استفاده مي كنم. قبلا از ad-aware se pro - counterspy - spy sweeper - spy detector - spy doctor و چندتاي ديگه استفاده مي كردم اما اين يكي واقعا معركه است. تا امروز 171.619 اسپايوير، ادوير، تروجان و غيره مي شناسه.
Kaspersky Antivirus 2006 "full"
صفحه دانلود که البته روسی هست وشما میتونید ازپائین صفحه برنامه وکرک رادانلود کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
SpywareStopper v9.0
این توضیحاتش:
SpywareStopper Prevents all Known spyware from loading or running on your
computer. With realtime cookie management complete with logs and alerts you'll
never have another spyware or tracking cookie stored on your computer ever
again.
Coupled with powerful cleaning options, Home page hijacking prevention and
Windows Services Control Panel, SpywareStopper is a very powerful application.
DOWNLOAD:
CRACK:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)