Obex Inbox جدید ترین ورژن
با این برنامه قابلیت تغییر محل سیو شدن فایل هایی که از پلوتوث می گیرین رو میده + موقع دریافت سرعت و میزان دریافت شده رو نمایش میده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Obex Inbox جدید ترین ورژن
با این برنامه قابلیت تغییر محل سیو شدن فایل هایی که از پلوتوث می گیرین رو میده + موقع دریافت سرعت و میزان دریافت شده رو نمایش میده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حتما می دونین که گوشیای پاکت پی سی این قابلیت رو دارند که دست خط انگلیسی ما رو به فونت انگلیسی تبدیل کنند.
حالا من دیروز یه آقاهه رو دیدم که داشت توی سونی اریکسونش این کار رو برای زبان فارسی انجام می داد.
می خوام ببینم فقط با سونی اریکسون می شه یا با پاکت پی سی هم می شه؟
کسی لینک برنامه نداره؟
اينم از قولي كه دادم.. دلم نيومد آپلودش نكنم...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Amin.M.1986; 06-10-2009 at 11:19. دليل: دوست داشتممممممممم
میگم تو 4 شیرد یا مدیافایر می کردی
ایون 10 نفر دان کنن تمومه
اين لينك رو هم به پست اضافه كردم![]()
سلام به همگی دوستان خسته نباشید
من diamond2 دارم. در مورد فارسی کردنش یه سری سوال دارم.
یه برنامه ای چیزی می خوام که فقط بتونم فارسی بخونم، کی برد پیشکش
آخه یه برنامه توش بود AraLock که وقتی نصب کردم چشمتون روز بعد نبینه. مجبور شدم گوشی رو از صفر بسازم.
همش عربی شد. Hard ریست و اینا هم جواب نداد.
میگین چی کار کنم . راهی داره فقط یه فونت فارسی روش بریزم که بتونم فقط بخونم.
ممنون از توجهتون
یه ترفند وجود داره که واسه زبون هایی که حروف کلمه به هم میچسبن کاربرد نداره.. یعنی به درد فارسی نمیخوره و بیشتر به درد جنوب شرق آیا میخوره... مجبوری فارسی ساز نصب کنی
سلام دوستان... یه دیکشنری فرانسه به انگلیسی و بالعکس میخواستم...اگه با تلفظ باشه که خیلی خیلی عالی میشه.
ممنون.
حالا بیخیال تلفظ بشو... دیکشنری های mobisystem رو امتحان کردی؟ خوب چیزین مخصوصا اگه گوشیت اکسپریا باشه که بهتره یا مدل های جدید htc البته رو همه ی گوشی ها کار میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)