سلام
من كه نگفتم نسخه 0.13 منتشر نشده بلكه هنوز نسخه عمومي اين ابزار منتشر نشده ولي نسخه Private اون موجود است. در نسخه 0.13 امكان كپي نگهبان افزوده شده است و نسخه 0.12 قادر به اين كار نيست.
سلام
من كه نگفتم نسخه 0.13 منتشر نشده بلكه هنوز نسخه عمومي اين ابزار منتشر نشده ولي نسخه Private اون موجود است. در نسخه 0.13 امكان كپي نگهبان افزوده شده است و نسخه 0.12 قادر به اين كار نيست.
سلام
عزیز می ذاری ما هم دانلودش کنیم یا اینکه بفرست ایمیلم
خیلی ممنون
سلام
برنامه من نيست به اجازه بدم يا ندم
ايميل نويسنده تو خود برنامه هست. بهش ميل بزنيد.
Last edited by NoneForce; 14-11-2005 at 16:52.
سلام NoneForce جان
یه باره دیگه در مورد ای نسخه 0.13 و فرق اون با 0.12 توضیح میدی و اینکه چرا لینک نمی دی از نسخه جدیدش و آیا میشه قفل نگهبان رو با نسخه 0.12 شکوند و اگه نمیشه پس چرا با 0.13 میشه ؟![]()
![]()
![]()
![]()
سلام
خب اينكه چرا با 0.12 كپي نميشه مشخصه چون تو نسخه 0.12 اين امكان گنجانده نشده بود!
در مورد دادن لينك دريافت هم من نميتونم كاري بكنم . نسخه 0.12 بصورت Public منتشر شده و من لينك اون رو قرار دادم ولي نسخه 0.13 فعلا بصورت Private است و من نميتونم لينك اون رو منتشر كنم.
همانطور كه قبلا هم گفتم ايميل نويسنده تو خود برنامه هست. مي تونيد با خودش تماس بگيريد.
لطفا در اين مورد سوالي مطرح نكنيد چون به اندازه كافي در اين مورد سوال و جواب شده.
ممنون
خوب در اين قمست مي خواهم چند تا قفل ايراني را معرفي كنم :
پارس ديزاين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نگهبان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كولاك [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پرولاك [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قفل نرم افزاري شتاب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قفل امين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من بهترين ، قويترين ، و خلاصه بهترترترين آنها شتاب است . اما قيمتش گران است . نسخه demo آن را دانلود كنيد . آن وقت مي فهميد چي مي گم . منتظر نظراتتون هستم .
( البته درباره قفل شكستن نبود ، درباره قفل گذاشتن توسط خودمان هم نبود ، بلكه اطلاعات عمومي بود )
خوب تو پست بعدي درباره قفل شتاب بيشتر توضيح مي دهم
سلام به همه!
من تمام صفحات این تاپیک را خوندم. از اول تا آخرش
بلید بگم کمتر تاپیکی رو دیدم اینقدر مفید باشه
برای همین میخوام عضو شم
در بدو ورود یک سوال لز دوستان گرانقدر دارم
لطفا اگه کسی راه حل داره بگه.
میخوام با 2.0 cd secure کار کنم
منتها یه مشکل کوچیک داره
وقتی که ایمیج رو درست میکنه مییاد یه trial version
به اسمی که ما برای ایمیج در نظر گرفتیم اضافه
میکنه که اصلا نمیخوام اسم برنامم این جوری باشه
لطفا اگر کسی می دونه چطوری میشه از شرش
راحت بشم راهنمایی کنه
در ضمن بگم که من پچ برنامه را از دو جای متفاوت
گرفتم و رجیسترم کردم
ممنون
البته ناگفته نمونه که قفل شتاب برای محافظت از نرم افزار های تولیدی شماست نه جلو گیری از کپی و تکثیر بدین صورت که فایا اجرایی رو رومزی میکنه به طوری که در هر کامپیوتر یه شماره سریال می خواد
همون قفل تلفنی خودمونه
این قفل باید الگوریتم سریال دهیش مشخص بشه و کرک بشه که البته فکر نمی کنم به این سادگی ها باشه
در پاسخ دوست عزیزمون که در باره برنامه CD secure 2 سوال کرده بودن باید بگم که این برنامه در همون ابتدا label رو از شما میگیره و اگه جاش رو خالی بزارید اتوماتیک میزنه trail version
این عمل رو نسخه کرک شده هم انجام میشه
اگه نتونستی عوضش کنی در فایل autorun.ini این خط رو ضافه کن
Label=name cd shoma
بعد ذخیره اش کن و تو سی دی رایتش کن
بعد از اجرا label سی دی شما عوض میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)