خب دوباره تک کانکشن(یوتیوب،توییچو...)به فنا رفت جز اخر شبا!!!
خب دوباره تک کانکشن(یوتیوب،توییچو...)به فنا رفت جز اخر شبا!!!
سرعت من به خاطر مثلا حملات دیشب که به این عوضیا شده افت پیدا کرده ( تک کانشکن ) ولی کلی خوبه اما واسه ویدیو یکم اذیت می کنه که تمام تقصیر زیرساخت شکننده اینا هست!
یه شبکه رو درست نمی تونن محافظت کنن بعد واسه من میخوان جلوی امریکا در بیان کثافتای حرومی .
1. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by George Shelly; 07-04-2018 at 19:24.
من از شركت داتك اينترنت ١٦ مگ ماهي ٣٥٠٠ گيگ بين الملل دارم ( ديگه همه مي دونن بدترين تك كانكشن رو داتك داره )
ديشب كه اين وضعيت پيش اومد يكي از بهترين شب هاي داتك بود
نتنها تك كانكشن بدتر نشد بلكه برعكس فوق العاده بود
يعني راحت با اكانت iptv خودم (ماهواره ها ، نه از اين سايتهاي vod ايرانيها ) به بهترين شكل ممكن بدون فريز وصل شدم
اينكه بياييم گ...ز رو به ش...قه ربط بديم هيچ معني اي نميده جز اينكه شما ميخواهي از اب گل الود و وضعيت بد مملكت ماهي بگيري و خودت رو خالي كني
توي عيد شما بهترين كيفيت رو داشتي چون همه مسافرت بودن ولي الان همه برگشتن خونه شون و تازه داره اينترنت دي دي خودش رو نشون ميده برات
پ ن : تو صفحه قبل يه كاربري ١٨ ارديبهشت نت شاتلش تموم ميشه و هنوز دي دي نخريده اومده يك مقاله يك صفحه اي در حمايت از دي دي نوشته ، واقعا جالبه برام كه هيشكي هم نيست بهش بگه هر وقت برات فعال شد بيا دفاع كن و حرف بزن، تازه معلوم نيست اصلا بتوني تو اون تاريخ دي دي بخري يا نه![]()
Last edited by CasT!el; 07-04-2018 at 19:26.
اینترنت آسیاتک من هم تو عید درست بود الآن دوباره خراب شده زور نزنید دوستان![]()
در حال حاضر فقط کمی افت داره و سرعت تو دانلود کامله ولی از حمله دیشب متاثر هست به نحوی .
این حملات صرفا به ایران نبوده است و حتی امریکا و چین و روسیه و ... هم هدف بوده است.
ولی این دلیل نمی شود که مراقب امنیت خود و کاربران خود نباشند. هر اتفاقی هم که بیفتد باید اماده مقابله با چنین مشکلاتی باشند. مخصوصا این زمانه که جنگ های سایبری و خرابکاری های اینترنتی و رایانه ای حرفای بیشتری برای گفتن دارند
بسیار عالی گفتی. دمت گرم.
اینترنت پیشگامان هم امروز وضعیت بدی داشت و هم اکنون هم دارد.
حالا خوکهای ریشو به این بهانه که در صحیح بودن آن نیز بایستی قطعاً شک کرد احتمالاً بخوان که پهنای باند و در کل اتصال به اینترنت را به گند بکشند.
حالا چند نفر هم یهویی اینجا پیداشون شده و دارن از بدنامترین دشمن اینترنت در جهان دفاع می کنن، درست در جایی که کاربرها هر روز از مشکلات اتصال اینترنتشون صحبت می کنند. برید بساط خودتون رو یه جا دیگه پهن کنید و اینجا رو کثیف نکنید.
من سرجمع الان 35 روزه از این شرکت سرویس دارم تاحالا نشده بود یه ثانیه کندی و مشکل و قطعی اما امشب سرعتم رسیده به 3مگ!
اینکه به چند کشور دیگه هم حمله شده توجیه ضعف بی حد و اندازه اینا نیست، نمونه ش همین زیرساخت ضعیفوشن ، اپ های داخلی شون مثل سروش و ......که رسوایی عجیبی شد براشون ....
به فرض که اصلا دیدی نتونه تا اون تاریخ دووم بیاره و کلا نابود بشه. چیزی که قطعی هست اینه که از شاتل میام بیرون. حالا یا همین داتک که شما گرفتین رو میگیرم یا دیده بان.
تا 18 اردیبهشت شرکت ها رو بررسی میکنم و ببینم که کاربر کدوم یکی راضی تره و ثبات بیشتری رو تجربه کرده.
ضمن اینکه حمایت خاصی از دیده بان نکرده بودم. من نوشته بودم چون حجم نت شاتل کمه ازش بیرون میام و به دیده بان میرم و دلایلش رو توضیح داده بودم که 175 گیگ جوابگو نیست و غیره.![]()
توی سایت دیده بان نوشته
دارای مجوز کشوری SERVCO به شماره 24-95-100 از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی
servcoیعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)