تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 49 از 58 اولاول ... 39454647484950515253 ... آخرآخر
نمايش نتايج 481 به 490 از 574

نام تاپيک: وزیر ارتباطات تفاوت نظام تعرفه‌ای سابق و جدید اینترنت ثابت را اعلام کرد

داره خودمونی میشه bernybeast's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

بجای اینکه به جون هم بیوفتین یه زره با هم همانگ باشید
    مردم ایران اصن از هماهنگی هیچی سرشون نمیشه.... "1 دست صدا نداره" اگه واقعا براتون ازادیو حجمو کیفیت اینترنت مهمه جمع شیم یه حرکته اصاصی کنیم نه اینکه هی سره کم مصرفا و پرمصرف ها قر بزنیم
    یکی بگه مشکل پرمصرفه یکی بگه مشکل کم مصرفه
    مگه تو خارج اصن از این چیزا داریم ما؟ طرف 40-50 یورو/دلار میده واقعا یه سرعت خوب میگیره حجمم نامحدوده "واقعی" در صورتی که حقوقشون 2000 دلار/یورو"شاید بیشتر" در ماهه | ما حقوقمون 1200 به زوره برای اینکه اینترنت درست داشته باشیم باید خدا تومن پول بدیم
    حالا به دنیا بگو ما نفت داریم!!!!شما ندارین!!!!

2. این کاربر از bernybeast بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

به نظر شماها سرعت بالا فقط واسه وب گردی و دیدن فیلم از یوتوب و سرگرمیه؟ یا شماها واقعا فک میکنید اینترنت یعنی سرگرمی و فیلم دیدن و دانلود کردن؟متاسفم واقعا
    من کلی برنامه دارم که نیاز به سرعت بالا داره با اینکه مصرفشون بسیار پایینه.نمونش برنامه TEAM VIE
    نمونه دیگش اپدیت انتی ویروس
    نمونه دیگش بروزرسانی برنامه های گوشی
    و خیلی نمونه های دیگه که همه اینا حجمشون به یک گیگ نمیرسه
    من وبگردی نمیکنم وقت هم ندارم بشینم زندگیمو پای نت بزارم و 24ساعت توی یوتوب باشم که نیاز به حجم بالا داشته باشم
    این روزا برنامه های ارتباطی زیاد شده دوس ندارم کسی که یه فایل یک مگابایتی میفرسته بشینم که اون فایل یه زمانی باز بشه
    دوما من وقتی میخواستم برم یوتوب یا هرجای دیگه که نیاز به حجم زیاد داشت 1500 تومن میدادم 10 گیگ اینترنت میخریدم دو روزه .به نظر شما 10 گیگ کمه واسه فیلم دیدن و این چیزا دو روزه؟یا 1500 تومن زیاد بود؟
    سوما شما که زیاد مصرف میکردی دلیلشو بگو ببینم چرا تقصیر کم مصرفا بوده که به پاشون بسوزی؟
    شما هیچ وقت نمی تونی واسه اینترنت الگوی مشخصی تعیین کنی و بگی کابری که خودت داری یعنی اینترنت و اونی که دیگران دارن اینترنت استفاده کردن نیست ...و آخرشم ابراز تاسف کنی ...
    چنان میگی سرعت بالا میخواد که انگار کسی جز شما ازش استفاده نمی کنه ...خیر با سرعت نرمالم راحت کار می کنه اگرچه الان فیلتر شده .....
    به خاطر کاربرایی مثل شما امثال من سال هاست از طرف isp ها ایگنور شدیم و نمی تونیم با توجه به هزینه ای که می کنیم از نت استفاده کنیم ..
    شما سرعت بالا می خوای که راحت نرم افزار هاتو آپدیت کنی و بری یوتیوب ؟ خوب هزینه کن !!! چرا من نوعی باید هزینه کارای شمارو بدم ؟ چرا isp باید من رو باشماها جمع بزنه و آخرشم به شعور امثال من توهین کنه که آره هشتاد درصده کاربرا کم مصرف هستن و 10 گیگ در ماه مصرف دارن .... بعدم سرهمین نتیجه گیزی بیاد به من گرون بفروشه که آره چون بیشتر کاربرا کم مصرفن و تو پرمصرفی پس تو باید بیشتر پول بدی ....
    منه کاربر نوعی باید بازی های کنسولم رو آپدیت کنم هربازی بالای 20 گیگ آپدیت میاد براش / باید گوشی رو آپدیت کنم هر آپدیت 2 گیگ / باید بازی های اورجین رو آپدیت کنم / بازی های اکانت استیم همچنین / تبلت همچنین / و .....
    من واقعا با اون طرح قبلیم کم می آوردم و نمی تونستم مصرفم رو مدیریت کنم باید برای دانلود بازی از دوستان فشفشه میخریدم 100 گیگ یه روزه تازه اگر کسی داشته باشه ....
    اما الان وضعیتم خیلی بهتر شده 225 گیگ روزانه دارم + شبانه رایگان ...
    من نظرم از روز خودخواهی نیست و هرگز آدمی نیستم که فقط خودم رو ببینم بگم آره چون واسه من خوب شد پس بقیه باید برن بمیرن ...نه....اما الان می بینم امثال من رو آی اس پی درک کرده متوجه شده که من این مقدار حجم رو نیاز دارم و کاربریم رو شناخته ......

4. 4 کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال B3NYAMIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

ضریـب 1 به 8 چیـه یکی توضیح میده

اگه نباشه جاش خالی می مونه L05T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ضریـب 1 به 8 چیـه یکی توضیح میده
    ضریب 1 به 8 یعنی یه شرکت میتونه یه پهنای باند مشخص رو بین 8 نفر تقسیم کنه، مثلا پهنای باند 16 مگابیت (2 مگابایت) رو بین حداکثر 8 نفر تقسیم میکنه، اگر هر 8 نفر همزمان از نت استفاده کنن سرعت هرکدوم 2 (256 کیلوبایت) مگابیت میشه و اگر یک نفر تنها آنلاین باشه سرعتش تا 16 مگابیت میرسه

7. 2 کاربر از L05T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه alyy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شما هیچ وقت نمی تونی واسه اینترنت الگوی مشخصی تعیین کنی و بگی کابری که خودت داری یعنی اینترنت و اونی که دیگران دارن اینترنت استفاده کردن نیست ...و آخرشم ابراز تاسف کنی ...
    چنان میگی سرعت بالا میخواد که انگار کسی جز شما ازش استفاده نمی کنه ...خیر با سرعت نرمالم راحت کار می کنه اگرچه الان فیلتر شده .....
    به خاطر کاربرایی مثل شما امثال من سال هاست از طرف isp ها ایگنور شدیم و نمی تونیم با توجه به هزینه ای که می کنیم از نت استفاده کنیم ..
    شما سرعت بالا می خوای که راحت نرم افزار هاتو آپدیت کنی و بری یوتیوب ؟ خوب هزینه کن !!! چرا من نوعی باید هزینه کارای شمارو بدم ؟ چرا isp باید من رو باشماها جمع بزنه و آخرشم به شعور امثال من توهین کنه که آره هشتاد درصده کاربرا کم مصرف هستن و 10 گیگ در ماه مصرف دارن .... بعدم سرهمین نتیجه گیزی بیاد به من گرون بفروشه که آره چون بیشتر کاربرا کم مصرفن و تو پرمصرفی پس تو باید بیشتر پول بدی ....
    منه کاربر نوعی باید بازی های کنسولم رو آپدیت کنم هربازی بالای 20 گیگ آپدیت میاد براش / باید گوشی رو آپدیت کنم هر آپدیت 2 گیگ / باید بازی های اورجین رو آپدیت کنم / بازی های اکانت استیم همچنین / تبلت همچنین / و .....
    من واقعا با اون طرح قبلیم کم می آوردم و نمی تونستم مصرفم رو مدیریت کنم باید برای دانلود بازی از دوستان فشفشه میخریدم 100 گیگ یه روزه تازه اگر کسی داشته باشه ....
    من نظرم از روز خودخواهی نیست و هرگز آدمی نیستم که فقط خودم رو ببینم بگم آره چون واسه من خوب شد پس بقیه باید برن بمیرن ...نه....اما الان می بینم امثال من رو آی اس پی درک کرده متوجه شده که من این مقدار حجم رو نیاز دارم و کاربریم رو شناخته ......

این من نبودم که الگو مشخص کردم شما بودی که گفتی کم مصرفها فقط وبگردی میکنن و ابراز تاسف کردم به خاطر همین الگو مشخص کردنتون.ایران بالای 10 میلیون کاربر ADSL داره همه اینا مثل شما پر مصرف نیستن.به گفته دوست قبلیمون اینترنت تمومی نداره که من بخوام نگران نسل اینده باشم.ما حرفمون اینه چرا بسته های قبلی رو حذف کردن اگه واقعا به فکر مردم هستن همین طرحهای جدید رو کنار طرحهای قدیم میذاشتن تا مردم حق انتخاب داشته باشن.ماها داریم به شرکتها اعتراض میکنیم ولی انگار به شماها بر خورده و دارید کاربران کم مصرف رو مورد تمسخر قرار میدید که چرا کم مصرف هستن و چیزی از نت نمیفهمن و فقط ما میفهمیم و بهشون میگید حق اعتراض ندارید.پست قبلیتون گفتید سوختیم به پاشون حالا نوبت اینا هستن بسوزن به پامون ابزار تاسف من به خاطر اینا بود.واقعا چی باید گفت به خاطر این حرفتون باید ابزار خوشحالی میکردیم؟
    اره بازم میگم کاربر کم مصرف هم سرعت بالا نیاز داره.
    بازم میگم قشر کم درامد جامعه هم نیاز به سرعت بالا داره .قرار نیس همه چیز برای پردامدا باشه نه اینکه بگم پر درامدا رو محدود کنید نخیر همه باید از سرعت استفاده کنن
    شما اسم سرعت 64 کیلوبابت دانلود رو میزاری سرعت نرمال؟واقعا شما با سرعت 64 با اون برنامه میتونی کار کنی؟بعد VP ,N هم با سرعت 64 فعال کنی چه شود.البته فیلتر نشده به خاطر عقب موندگیمون خوده شرکتش تحریممون کرده
    چنان میگید به پای ما سوختین انگار ما ISP ها رو اداره میکردیم
    ISP ها کم فروشی میکردن مشکل من بوده؟ISP قیمت حجم اضافه رو گرون مبداده مشکل من بوده؟والا بخدا اگه همون زمان هم حجمها رو ارزونتر میکردن بازم هم به نفع من میشد که کم مصرف بودم هم به نفع شما که پر مصرفی پس اول فکر کن بعد بگو مشکل شما بوده.ISP فک نکنم اینقدر بی تحربه باشه که بر اساس مصرف من شما رو محدود کنه بالا هم گفتم شاید بالای ده میلیون کاربر ADSL هست ولی همه پر مصررف نیستن همه هم کم مصرف نیستن ISP هیچ وقت نمیاد بگه چون تو کم مصرفی اینم باید کم مصرف باشه.حرف شما مثل این میمونه که کسی که میره فروشگاه کم خرید میکنه مدیر فروشگاه بیاد بگه پس شما هم کم خرید کن چون این کم مصرفه نخیر همه محدود بودیم به من حجم ارزون نمیدادن که به شما گرون بدن.میگید هشتاد درصد کاربرا کم مصرف بودن شما پر مصرف خوب کاره شما رو راه انداختن براتون خوب شد ما هم راضی هستیم که کارتون راه افتاد بخدا.ولی چرا این 80 درصد کم مصرف رو محدود کردن؟چرا شما داری میگی این 80 درصد حق اعتراض ندارن چرا میگی این هشتاد درصد از الان نوبتشونه بسوزن؟
    در اخر حرفمو میزنم
    ببین دوست عزیز بعد این طرحها دو دسته از مردم به ضررشون شد یکی کم مصرفها یکی کم درامدها.ما اعتراض نمیکنیم به خاطر اینکه این جدیدا رو حذف کنن برگردیم به قدیم اعتراض ما اینه که چرا طرحهای قبلی رو برداشتن چرا کم درامدها رو چرا کم مصرفها رو مجبور کردن بیشتر هزینه کنن ؟اره درسته همه جای دنیا اینترنت رو بر اساس سرعت میفروشن اینا هم همین کارو کردن ولی بهتر بود کف سرعت با کف قیمت نسبت به میزان کف حقوق کشور رو هم مثل بقیه جاها میکردن اخه کف سرعت 64 کیلوبایت دانلود کجای دنیا میدن؟ منه کم درامد منه کم مصرف مجبورم به خاطر مصرف کمم یا به خاطر هزینه کم بیام سرعت 64 استفاده کنم؟حداقل واسه کم درامدا و کم مصرفها کف سرعت دو مگ میزاشتن با هزینه کمتر یا حداقل در کنار بسته های قدیم این جدیدها رو میزاشتن که هم ما ضرر نکنیم هم شما .هم به شعور شما توهین نشه هم به شعور ما.
    پس لطفا اگه ما اعتراض میکنیم به شما بر نخوره چون ما دوست نداریم به خاطر ما شماها بسوزید
    Last edited by alyy; 11-12-2017 at 17:13.

9. 2 کاربر از alyy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من میتونیم بپرسم دقیقا تفاوت بین سرعت 8 مگ با 16 مگ چیه وقتی مثلا طبق تعرفه های قبلی ماهی 8-10 گیگ حجم داشته باشیم ؟! (البته جدا از دانلود شبانه )
    وبگردی ؟! استریم ویدیو ؟! خب تو استریم ویدیو درسته با 16 مگ میشه با کیفیت 1080 استریم کرد ولی اون حجم که 3-4 روزه تموم میشه !
    دقیقا!!!
    به نظر من اصلا منطقی نیست یه کاربر کم مصرف سرعت بالا داشته باشه !!! ربطیم به این طرح نداره کلا یه کاربر کم مصرف نباید سرعت بالا داشته باشه چون حجمش خیلی زود تموم میشه !!! کاملا به ضرر خودش هست ...
    10 گیگ با سرعت 8 به بالا فقط مال 5 روزه شما دوبار یوتیوب برو ببین چقدر سریع 300 مگ کم میشه ازت ...
    نمیشه شما کاربر کم مصرف باشی بعد روزی چندتا هم ویدیو با کیفیت 720 از یوتیوب ببینی !!! این دو باهم جور در نمیاد !!!
    سال ها کاربرانی مثل من که مصرف منطقی و البته بالا دارند به پای کم مصرفا سوختن حالا کمی هم نوبت اون هاست اگرچه من هنوزم اعتقاد دارم حقوق اون ها هم باید لحاظ بشه ولی کمی هم حق رو به ما پرمصرف ها بدین ...
    سرعت بالا چه ارتباطی به افزایش حجم مصرفی داره ؟؟
    خودم کاربر کم مصرفی هستم و هیچگاه (با وجود سرعت بالا) زود حجم تموم نکردم ! کم مصرفها اهل یوتیوب و استریم ویدیو نیستن
    با شرایط جدید کم مصرفها ناچارن سرویس Kbps 512 بخرن که حتی برای صفحه باز کردن هم مناسب نیست و به سختی لود میشن !!
    Last edited by leo.unique; 11-12-2017 at 16:55.

11. 2 کاربر از leo.unique بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه alyy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بجای اینکه به جون هم بیوفتین یه زره با هم همانگ باشید
    مردم ایران اصن از هماهنگی هیچی سرشون نمیشه.... "1 دست صدا نداره" اگه واقعا براتون ازادیو حجمو کیفیت اینترنت مهمه جمع شیم یه حرکته اصاصی کنیم نه اینکه هی سره کم مصرفا و پرمصرف ها قر بزنیم
    یکی بگه مشکل پرمصرفه یکی بگه مشکل کم مصرفه
    مگه تو خارج اصن از این چیزا داریم ما؟ طرف 40-50 یورو/دلار میده واقعا یه سرعت خوب میگیره حجمم نامحدوده "واقعی" در صورتی که حقوقشون 2000 دلار/یورو"شاید بیشتر" در ماهه | ما حقوقمون 1200 به زوره برای اینکه اینترنت درست داشته باشیم باید خدا تومن پول بدیم
    حالا به دنیا بگو ما نفت داریم!!!!شما ندارین!!!!
    موافقم با حرفتون .خدا کنه بقیه هم متوجه بشن

13. این کاربر از alyy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

یعنی کلا در همین حد فکر میکنی شما ؟؟؟
    کل متر و معیار سرعت نت رو زیرسوال بردید !!

شما اصلا شناختی نسبت به پهنای باند و شریب اشتراک و .... دارید ؟؟؟
    اصلا به یکی سرعت 100 مگ بدن وقتی حجم نداشته باشه استفاده کنه خب پهنای باند خالی میمونه
    فکر میکنید شرکت ها هم مثل ما از زیرساخت گیگ میخرن ؟

همین طرز فکر ها هست که میرن زیر پیج وزیر به به و چه چه میزنن اونا هم تا میتونن ملت رو میدوشن !

یه مشت پست مسخره
    به جای اینکه با هم باشن تا کیفیت بره بالا علیه هم اقدام میکنیم و بعدش شرکت ها سو استفاده !

15. 4 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

واقعا ما ایرانیا سر اینترنت پیر شدیم یک مدت سر سرعت مشکل داشتیم حالا سر حجم این طرح های جدید هم به ضرر بعضی ها شده همون جور که طرح های قبلی به ضرر خیلی های دیگه بود

به نظر من که یک کاربر پرمصرف هستم حالا که نمیتونستن نامحدود ارایه بدن باید طرح های جشنواره قبل که سرعت باز بود با حجم کم رو نگه میداشتن به همراه بسته های گیگ ارزون مثلا 200 گیگ یک ماهه 50000 تومن ولی خب حالا که درامد شرکت ها از افراد پرمصرف کم شده میخوان با مجبور کردن بقیه به هزینه بیشتر افت درامدشون رو جبران کنن

17. این کاربر از hamidreza785 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

یعنی کلا در همین حد فکر میکنی شما ؟؟؟
    کل متر و معیار سرعت نت رو زیرسوال بردید !!

شما اصلا شناختی نسبت به پهنای باند و شریب اشتراک و .... دارید ؟؟؟
    اصلا به یکی سرعت 100 مگ بدن وقتی حجم نداشته باشه استفاده کنه خب پهنای باند خالی میمونه
    فکر میکنید شرکت ها هم مثل ما از زیرساخت گیگ میخرن ؟

همین طرز فکر ها هست که میرن زیر پیج وزیر به به و چه چه میزنن اونا هم تا میتونن ملت رو میدوشن !

یه مشت پست مسخره
    به جای اینکه با هم باشن تا کیفیت بره بالا علیه هم اقدام میکنیم و بعدش شرکت ها سو استفاده !

همه چیز رو با شعور خودت نسنج ...
    اون قسمت که من گفتم " کاربرانی مثل من سال هاست به خاطر کم مصرف ها ایگنور شدن " ربطی به این نداشت که مثلا حجم ندارن بدن یا isp گیگی حجم میخره ..نه .....منظور این بود که تر و خشک رو باهم میسوزوندن و امثال من براشون مهم نبودن ....
    این مساله هم دقیقا تو تعرفه هایی که واعظی در روزای آخر کارش داد نمود پیدا کرد که حجم های خیلی پایین در نظر گرفته بود فقط به این دلیل که فک میکردن همه مصرفشون بین 10 تا 20 گیگ هست که بعد با اعتراضات گسترده طرح متوقف شد ...
    تعداد کم مصرف ها خیلی زیاده اما تعداد پرمصرف ها زیاد تره اگرچه خیلی سال کسی بهشون اهمیت نداده و همیشه به دانلود فایل های بی محتوا متهم بودن اما زمانش هست که این روند عوض بشه ...
    ضمن اینکه بسیاری از کم مصرف ها علت کم مصرف بودنشون مشکل مالی و مشغله در بیرون و گرفتاری های روزمره هست وگرنه هیچ کاربری به خودی خود کم مصرف نیست و مطمئنا دوست داره همه جور کاربری با نت داشته باشه و فقط محدود به تلگرم و اینستگرم نباشه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •