تعداد گل های ال کلاسیکو در برنابئو
مسی 15 گل
رونالدو 5 گل
والنسیام 1-0 باخت تا روز خوبمون تکمیل بشه
تعداد گل های ال کلاسیکو در برنابئو
مسی 15 گل
رونالدو 5 گل
والنسیام 1-0 باخت تا روز خوبمون تکمیل بشه
توئیت پیکه به زبان کاتالانی: «کریسمس مبارک»
واکنش های توئیتری به دیدار رئال مادرید-بارسلونا
قبل از اینکه به کودکانی که فکر می کنن بابانوئل واقعیه بخندین، به اون آدم بزرگ هایی بخندین که فکر می کنن رونالدو از مسی بهترهمسی باید یاد بگیره که وقتی تو زمین تمرین گل می زنه، خوشحالی نکنه!امشب مذاکراتم رو برای تغییر نام برنابئو به برنالئو آغاز می کنمآروم باشین دوستان، اتفاق خاصی رخ نداده! ما فقط تیم چهارم لیگ رو بردیمبه نظرم رئال فصل دیگه بازیش با بارسا رو تو زمین بی طرف برگزار کنه!الان ديگه رئالى ها بيشتر از بارسايى ها دوس دارن كاتالان جدا شه از اسپانيا :([ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]یک توپ و یک لنگه جوراب به مسی بدین، دنیارو به حرکت در میاره
عکس های دیدنی از امروز ( لطفا کلیک کنید با سایز کامل ببینید )
این گلرمون توی یکسال چقدر خوب شده ، هرچی بگیم کم گفتیم ، از خود نویر داره بهتر میشه ، شاگرد برتر ( بد تر ) از استاد شده داستان
چقدر دوستی در این تیم موج میزنه ، مقایسه شه با شادی های نیمه انفرادی بازیکن سال جهان ، یه های فایو نهایت میده انگار داره با بازیکن تیم حریف چاق سلامتی میکنه خخخخ
قیافه ایسکو بیل دیدنیست
تماشاگران را بنگرید
![]()
Last edited by ravani_13; 23-12-2017 at 23:13.
در فصل گذشته مادرید قهرمان شد
با 106 گل زده ( بارسلونا 10 گل بیشتر از تیم قهرمان زد > 116 گل )
با 41 گل خورده ( بارسلونا با 4 گل خورده کمتر از قهرمان ، 37 گل )
اما تا اینجای فصل تقریبا بیشترین گل زده رو تا انتهای لیگ یجورایی بیمه کردیم به کنار ، فوق العاد هیبریدی هم کم گل خوردیم
جدول گل های زده و خورده ۴ تیم اول لیگ تا امشب
45 گل بارسلونا
25 گل اتلتیکو **********
36 گل والنسیا
30 گل مادرید
گل خورده
7 گل بارسلونا
8 گل اتلتیکو *********
17 گل والنسیا
14 گل مادرید
نکته خیلی جالب اینه که تمامی تیم ها عادی رفتار کردن ، یعنی والنسیا اگر خیلی هجومی خوب بازی کرده و بعد از بارسلون ۳۶ گل تا حالا زده از طرفی هم خیلی هم گل خورده
اتلتیکو هم اگر نزدیگه به ما گل های خوردش ولی حدود نصف ما گل زدهیعنی اتوبوسی بازی میکنه مثل همیشه کم گل بخور کم گل بزن ، برد های خفیف و تساوی های زیاد
مادرید هم دخل و خرجس بهم میخوره
ولی بارسلون بیشترین گل رو زده و آمار میگه بازی هاش هجومی تر و هیجانی تر بوده و جالب اینجاست همزمان فوق العاده هم کم گل خورده
داشتن بهترین خط دفاع و کمترین گل خورده وقتی هجومی ترین تیم لیگ رو داری بسیار نکته مهمی هست از انسجام و بالانس تیم سخن میگه
عالیه . این نوید ی قهرمانی مقتدرانه رو میده ، بی چون و چرا
حرف های سر مربی رو افعال برره ای بدونین ، ۹۹٪ ما قهرمانیم ، مگر مسی چند هفته نباشه یا کاتالونیا انقلابی چیزی بشه![]()
Last edited by ravani_13; 23-12-2017 at 23:38.
دانلود؛ عملکرد لیونل مسی مقابل رئال مادرید (96/10/3)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود؛ عملکرد کریستیانو رونالدو مقابل بارسلونا (96/10/3)+18
لایی
گل آفساید
پاس رونالدینیویی (اول پاس میده بعد سمت دیگه رو نگاه میکنه!)
تمارض
شوت به خارج چهارچوب
لامصب همه چیز داشت
کارتون عمر مومنی به مناسبت ال کلاسیکو
مسی با یه لنگه کفش
5 رکوردی که مسی در یک ال کلاسیکو شکست
آقای گل تک باشگاهی پنج لیگ تاپ اروپا = 526
بیشترین گل در تاریخ ال کلاسیکو = 25
بیشترین پاس گل در تاریخ ال کلاسیکو = 14
بیشترین گل در برنابئو به رئال مادرید = 15
تنها بازیکنی که 10 فصل متوالی بالای 15 گل در لالیگا زده
و البته پاس گل با یک لنگه کفش که فکر کنم رئال همچین گلی تا حالا در برنابئو نخورده بود :) جالبه در قوانین فیفا هم هست که گل یا حرکت منجر به گل بدون کفش قبوله به شرطی که لنگه کفش اتفاقی از پای بازیکن دراومده باشه. البته این مارسلو آویزونش شد
اکثر سایت ها بخاطر گل در بازی های اخیر از فرم خوب سوارز مینویسن ولی نظر من با تمام علاقه ای که بهش دارم اینه باید فکر جایگزین باشیم وگرنه آینده که هیچی به موفقیت کوتاه مدت هم نمیرسیم.
همین بازی دو سه موقعیت خیلی خوبو از دست داد و حتی ضربه ش سر گل اولم خوب نزد. از زیر دست ناواس رد شد به گل رسیدیم. اینجا حریف ضعیف بود و حرفی برای گفتن نداشت ولی تو چمپیونز لیگ این موقعیت ها باید گل بشه تا شانسی داشته باشیم. نمیشه همه مراحل رو با مسی رفت بالا.
خبر خوب اینکه این نیم فصل با تمام مدعیان لالیگا به جز سویا تو زمینشون بازی کردیم و نیم فصل دوم رئال، اتلتیکو، والنسیا، بیلبائو و سوسیداد باید به نیوکمپ بیان. قاعدتا باید کارمون ساده تر باشه.
دوستان خلاصه انگلیسی با کیفیت از بازی پیدا کردین؟ بهترین ویدئویی که من دیدم این بود که انگلیسی نیست
Real Madrid 0-3 Barcelona (La Liga) Extended Highlights - Pure 4K Ultra HD
Time 20:15
Made By nGolos
1080pشو گرفتم که 610 مگ بود
رونالدو: در بارسا بهترین دورانم را سپری کردم
رونالدو، اسطوره باشگاه رئال مادرید از زمان حضورش در رئال تعریف کرد ولی بهترین دورانش را در بارسا دانست.
رونالدو پس از جدایی از بارسا راهی اینتر میلان شد و پس از یک دوره موفق در اینتر، راهی رئال مادرید شد. او در رئال چند فصل خوب را سپری کرد؛ ولی در نهایت مصدومیت باعث شد او نسبت به دوران اوجش فاصله بگیرد. با این حال او در بارسا نمایش های بی نظیری داشت و خود را به عنوان یکی از بهترین مهاجمان معرفی کرد. حال رونالدو مدعی شد که در بارسا بهترین دورانش را سپری کرده است؛ ولی در رئال بسیار هماهنگ و خوشحال بوده است.
او گفت:" در رئال اوضاع خیلی خوب بود. با تیم هماهنگ شده بودم و خیلی خوشحال بودم. البته در بارسا بهترین روزهایم را سپری کردم؛ اما در پایان شرایط خوبی نداشتیم. رئال نیز در حال حاضر، شرایط بارسا آن روزها را تجربه میکند."
یه ترجمهی دیگه از مصاحبهی رونالدو:
انتقاد رونالدو نازاریو از رفتار بارسلونا با ستارههای برزیلیاش
طرفداری - رونالدو نازاریو، فق ستاره اسبق برزیلی دنیای فوتبال به انتقاد از باشگاه بارسلونا پرداخت.
رونالدو که خودش یک سال در بارسلونا بود و آماری خارق العاده برجای گذاشت، بعدها در اینتر و رئال مادرید هم خوش درخشید و تقریبا همیشه خودش را یک رئالی دانسته است. او بارها در سانتیاگو برنابئو بازی کهکشانیها را تماشا کرده و از بازیکنان محبوب میان هواداران به شمار میرود. رونالدو که پیشتر مدعی شده بود نحوه جدایی او و نیمار از بارسلونا شبیه به هم بود، این بار هم به این نکته اشاره کرد و به انتقاد از بارسلونا پرداخت.
به گزارش mundodeportivo، نازاریو گفت:
احساس قدردانی و ارتباط بیشتری با رئال مادرید دارم. با اینکه بهترین سال فوتبالم را در بارسلونا گذراندم. اما انتهای دورانم در بارسلونا، خاطره بدی شد. بسیار شبیه به چیزی که نیمار در تابستان تجربه کرد و از بارسا جدا شد. این اتفاق مدتهاست رخ میدهد. چون مدیران بارسلونا رفتار مشابهی با روماریو و سپس با رونالدینیو داشتند. با این حال، بارسلونا شهری شگفت انگیز و باشگاهی فوق العاده است.
در واقع از سیستم مدیریتی بارسلونا انتقاد کرد و از رئال تقدیر. اما سایت ورزش سه کلاً مصاحبه رو عوض کرده و یه برداشت دیگه میشه کرد از صحبتهای رونالدو.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)