تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 49 از 91 اولاول ... 3945464748495051525359 ... آخرآخر
نمايش نتايج 481 به 490 از 907

نام تاپيک: Chelsea Football Club | آبی های لندن | فصل 2017-2018

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

کنفرانس مطبوعاتی کنته پیش از بازی با استوک سیتی

در مورد کاستا:
    "ما باید از او بخاطر کارهایی که برای باشگاه ما انجام داد تشکر کنیم و برای او بهترین هارا در آینده آرزو میکنیم ، چگونگی رابطه کنونی من و او اهمیتی ندارد ، تکرار میکنم دوست ندارم درباره گذشته صحبت کنم ، گذشته ها گذشته ؛ فراموش نکنید فصل پیش ما باهم قهرمان شدیم و برای تاثیرش در عملکرد فصل پیش ما از او تشکر میکنیم."

در مورد هازارد:
    "من برای او خوشحالم ، در بازی قبل فوق العاده بازی کرد ، حالا مصدومیت او به پایان رسیده و می‌تواند در بازی های آتی برای ما بازی کند."

در مورد قرض دادن زوما:
    "من تمام تصمیم هارا به همراه باشگاه میگیرم، در این مورد بهترین راه برای او ، بازی کردن منظم به صورت قرضی بود."

ماباید کار و تلاش کنیم که برای قهرمانی در هر تورنمنتی بجنگیم، ما چلسی هستیم و باید این کار را انجام دهیم

به جز درینکواتر تمامی بازیکنان برای بازی فردا در دسترسند ؛ باکایوکو با وجود تصادف دیروزش در دسترس خواهد بود.

در مورد باتشوایی:
    "فصل گذشته زیاد بازی نمی‌کرد ولی بعد از گذشت یک سال من فکر میکنم او به سختی کار کرده تا برای بازی در این لیگ آماده باشد."

درمورد‌استوک سیتی:
    "مهم ترین چیز برای ما این است که بازی به بازی جلو برویم ؛ بازی فردا بازی سختی است و ما باید به خوبی آماده باشیم ؛ آن ها آرسنال را بردند و با من یونایتد به تساوی رسیدند پس ‌آن ها تیم خوبی هستند و ما باید مراقب باشیم ، این اولین بازی در ۷ روز آتی است ، ما باید مقابل اتلتیکو و منچسترسیتی هم به میدان برویم ؛ ۳ بازی سخت برای بازیکنان من."

در مورد جام اتحادیه:
    "برای یک‌تیم خوب شرکت در ۴ تورنمنت در یک فصل آسان نیست به همین دلیل شما باید به بازیکنانی که معمولا به آن ها فرصت نمیرسد بازی دهید."

2. 2 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

رسمی : فیفا انتونیو کونته، ماسیمیلیانو الگری و زین الدین زیدان را به عنوان ۳ نامزد کسب عنوان بهترین مربی سال ۲۰۱۷ انتخاب کرد.

تیبو کورتوا با وجود بیشترین کلین شیت در اروپا، در لیست نهایی ۳ دروازبان برتر سال قرار نگرفت.
    کورتوا : ۱۶ کلین شیت
    اوبلاک : ۱۵
    لوریس : ۱۵
    نویر : ۱۴
    دخیا : ۱۴

چارلی موسوندا در مصاحبه با سایت رسمی باشگاه بعد از بازی مقابل ناتینگهام فارست

موسوندا: این اولین بازی رسمی ای بود که از ابتدا بازی میکردم، بسیار هیجان زده بودم. اگه بخوام صادق باشم قبل بازی خیلی استرس داشتم، برای شروع بازی لحظه شماری میکردم مدت زیادیو صبر کردم تا از ابتدا بازی کردن برای چلسی رو تجربه کنم و وقتی بازی شروع شد حسه خیلی خوبی داشتم.

موسوندا: من از اکادمی به این شرایط رسیدم، بازی کردن از ابتدا اونهم در استمفوردبریج تجربه بسیار خوبی برای من بود، اما این فقط یک بازی بود و باید به تلاش هام ادامه بدم.

موسوندا: گل اول من در بریج لحظه بسیار احساسی برای من بود، حتی الان نمیتونم اونو یادم بیارم، من خیلی خوشحال بودم و شما میتونستید اونو ببینید،صادقانه بگم اون لحظه از چشمام اشک اومد واقعا لحظه ی شگفت انگیزی بود.

موسوندا: این خیلی عالیه که بازیکن های جوان بهشون بازی میرسه و وارد زمین میشن، این نشان از اعتماد مربی به بازیکنایه جوونش داره، همه ی اونها عالی بودند و من براشون خیلی خوشحالم.

موسوندا: هواداران امشب فوق العاده بودند،اونها یک وزنه ی مضاعف برای من بودند و من واقعا به این نیاز داشتم، اونها شگفت انگیزند.

4. 2 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

تامی آبراهام به مسئولین فدراسیون انگلیس اعلام کرده است که شایعات تلاش او برای پیوستن به تیم ملی نیجریه درست نیست و او میخواهد برای تیم ملی انگلیس به میدان برود

بیانیه تامی آبراهام "بر خلاف گزارش امروز رسانه ها دوست دارم شفاف سازی کنم که توافقی برای تغییر تیم ملیم نکرده ام. میتونم تأیید کنم که روز شنبه بعد از بازی آخرمان با تاتنهام در ومبلی با رییس فدراسیون فوتبال نیجریه دیداری داشتم چون او دوست پدر من است، به هر حال هرگونه گمانه زنی در مورد تغییر تیم ملیم نادرست است. من به فدراسیون فوتبال انگلیس اطلاع دادم که برای دعوت شدن به تیم ملی انگلیس آمادم"

بنا بر گفته ها باکایوکو در مسیر بازگشت از تمرین به خانه تصادف کرده. شدت و نحوه تصادف هنوز مشخص نیست.
    -صحت این خبر مشخص نیست و ما این رو تایید نمیکنیم و هیچ خبرگزاری تا الان تایید نکرده

باکایوکو کاملا خوب هست و هیچ ماشین دیگری در تصادف دخیل نبوده است. حتی آمبولانس هم به حادثه نیامده است [سان]
    جیم وایت از اسکای اسپرت و جیسون بورت از تلگراف تایید کردند که حادثه کوچک بوده است
    منباع اسکای نیز جزئی بودن این تصادف را تایید کرده و گفتند انتظار میرود باکایوکو برای بازی مقابل استوک آماده باشد.

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کوستا طی روزهای آینده تست‌های پزشکی روخی بلانکوس را پشت سر می‌گذارد.

طرفداری- باشگاه چلسی به دیگو کوستا اجازه داد به اتلتیکو مادرید بپیوندد. کوستا طی چند روز آینده به مادرید می‌رود تا در تست‌های پزشکی اتلتیکو شرکت کند و قرارداد نهایی‌اش را به امضا برساند.
    به گزارش وب سایت رسمی باشگاه اتلتیکو مادرید، باشگاه چلسی و اتلتیکو مادرید بر سر انتقال این مهاجم اسپانیایی، امروز (پنج شنبه) به توافق رسیدند.

این انتقال در زمستان انجام می‌شود.

طرفداری- دیگو کوستا، مهاجم اسپانیایی چلسی، سال 2014 از اتلتیکو مادرید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
    کوستا پس از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، در نقل و انتقالات تابستانی خواهان ترک چلسی شد؛ این در حالی است که چند روز قبل خبرهایی مبنی بر اینکه کوستا خانه خود را [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گوش رسید.
    به گزارش Cope، به نظر می‌رسد دو باشگاه اتلتیکو مادرید و چلسی حالا بر سر انتقال دیگو کوستا به باشگاه اسپانیایی به توافق رسیده‌اند؛ مبلغ این انتقال 58.2 میلیون پوند است و در پنجره نقل و انتقالات زمستانی صورت خواهد گرفت.

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دیگو کوستا سرانجام راهی اتلتیکو مادرید می شود.

طرفداری- سرانجام تیم اسپانیایی کوتاه آمد و حاضر شد مبلغ درخواستی چلسی برای فروش دیگو کوستا را اجابت کند. همان طور که پیش از این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، هر دو باشگاه تایید کردند که بر سر انتقال به توافق رسیده اند و مهاجم ۲۸ ساله اسپانیایی که چند روز دیگر ۲۹ ساله می شود، پس از پشت سر گذاشتن آزمایش پزشکی و توافق، می تواند با مادریدی ها قرارداد امضا کند.
    به گزارش اسکای اسپرتس، تلگراف و گاردین، اتلتیکو مادرید برای این انتقال بیش از ۵۳ میلیون پوند(۶۰ میلیون یورو) هزینه خواهد کرد. این در حالی است که چلسی کوستا را در سال ۲۰۱۴ با مبلغ ۳۸ میلیون یورو از تیم اسپانیایی خریده بود. بدین ترتیب تیم انگلیسی با فروش کوستا، نسبت به قبل ۲۲ میلیون یورو سود می کند. با فروش کوستا، تراز چلسی با فروش سایر بازیکنانش در فصل تابستان، مثبت است و باشگاه نه تنها برای نقل و انتقالات بودجه ای هزینه نکرده، بلکه به بودجه اش اضافه کرده است. چلسی دیگو کوستا را با ۵۳ میلیون پوند به اسپانیا می فرستد، جایی که دو ماه قبل با پرداخت ۵۸ میلیون پوند از آن آلوارو موراتا را خرید.

این بازیکن در آستانه بازگشت به جمع بازیکنان روخی بلانکوس قرار دارد.

طرفداری- در حالی که زمزمه های بازگشت دیگو کوستا به اتلتیکو مادرید شنیده می شود، این بازیکن برزیل را به مقصد مادرید ترک کرد. بنا بر گزارش های منتشر شده، باشگاه های اتلتیکو مادرید و چلسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . انتظار می رود مبلغ این انتقال، چیزی نزدیک به 67 میلیون پوند باشد. دیگو کوستا که با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مواجه شده بود، تصمیم گرفت برای انجام تمرینات پیش فصل به این باشگاه لندنی بازنگردد. او که برای بازگشت به اسپانیا پافشاری می کرد، در نهایت توانست به اتلتیکو مادرید بازگردد. کوستا در طول تابستان، در کشور برزیل حضور داشت و هم اکنون در فرودگاه شهر سائوپائولو دیده شده است. مقصد بعدی این بازیکن، شهر مادرید است. کوستا در خصوص درگیری هایش با آنتونیو کونته گفته است:
    چنین چیزی وجود ندارد، من از کسی ناراحت نیستم. من با هیچ کس مشکلی ندارم و همه چیز خوب است. رابطه من با هواداران؟ همه می دانند که چقدر هواداران را دوست دارم.

8. 4 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

انتظار داریم که انتقال ستاره اسپانیایی به باشگاه مادریدی به زودی نهایی شود.

طرفداری- در حالی که زمزمه های بازگشت دیگو کوستا به اتلتیکو مادرید شنیده می شود، بازیکن چلسی به مادرید رسید.
    آنطور که گزارش ها و البته سایت های رسمی دو باشگاه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، دو باشگاه بر سر انتقال این بازیکن به توافق رسیده اند و مبلغ انتقال، 67 میلیون پوند خواهد بود. او اخیرا در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بود و حالا به مادرید رسید. تصویر زیر توسط توییتر رسمی باشگاه اتلتیکو مادرید توییت شده است.

مهاجم اسپانیایی از بازگشت به روخی بلانکوس خوشحال است.

طرفداری- پیش از این در طرفداری خواندید که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در آستانه رسمی شدن قرار دارد. این در حالی است که کوستا امروز (جمعه) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و به زودی در تست‌های پزشکی روخی بلانکوس شرکت می‌کند. در اولین مصاحبه خود پس از بازگشت به مادرید، کوستا درباره احساسی که دارد صحبت کرد.
    به گزارش Marca، کوستا درباره بازگشت به اتلتیکو مادرید گفت:
    اتلتیکو خانه من است و حالا اینجا هستم. بسیار خوشحالم. مذاکرات بسیار طولانی شد اما در نهایت خوشحال کننده بود. حالا منتظر دیدن هم تیمی‌هایم و حضور در تمرین هستم. وقتی مدت زمان انجام چنین کارهایی طولانی می‌شود، کمی عصبانی می‌شوید. اما میگل آنخل گیل تلاش‌های زیادی کرد و خوشحالم.
    کوستا درباره چلسی نیز گفت:
    نمی‌خواهم نسبت به چلسی نگرش منفی داشته باشم. برای اینکه آنجا بسیار خوشحال بودم و در تیم بسیار خوبی بازی می‌کردم. علاقه زیادی به هواداران و بازیکنان چلسی دارم.
    مهاجم اسپانیایی در پایان گفت:
    به اندازه‌ای که مردم می گویند نا آماده نیستم. ما اینجا یک مربی بدنسازی داریم و باعث می‌شود حضور خوبی در زمین داشته باشم. بهترین خودم را در اتلتیکو مادرید ارائه می‌کنم؛ مانند کاری که همیشه در جایگاهی که داشته‌ام، انجام داده‌ام.

- - - Updated - - -

به عقیده ویلکینز، دریافت مبلغی بالا از سوی اتلتیکو مادرید برای دیگو کوستا، لزوما به منزله بردی برای چلسی نیست.

طرفداری- ری ویلکینز، بازیکن و کمک مربی پیشین چلسی، مایل بود تا دیگو کوستا همچنان در استمفوردبریج بماند.
    بنابر گزارش تاک اسپورت، پس از کش و قوس فراوان، روز گذشته چلسی و اتلتیکو مادرید برای انتقال کوستا به پایتخت اسپانیا در ازای مبلغی که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گزارش شده، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . ویلکینز گفته که اگر دست خودش بود مایل بوده است به جای آن مبلغ، کوستا را در اختیار داشته باشد.
    من خود بازیکن را به این مبلغ ترجیح می دهم. این درست است که طرف اسپانیایی مبلغ پیشنهادی خود را دو برابر کرد ولی بازیکنی هم که رفت، بازیکن توانمندی بود. او مدافعان را ترور می کرد. آن ها او را دوست نداشتند و کوستا گلزنی می کرد. وی عامل تعیین کننده ای برای چلسی به شمار می رفت. دوست داشتم هنوز او را در باشگاه ببینم و آلوارو موراتا هم گزینه تعویضی او باشد. موراتا بازیکن خوبی است که از توانایی بالایی برای بازی کردن با پا برخوردار است و خوب هم سر زنی می کند ولی کوستا یک آفتی برای مدافعان حریف بود. به نظرم او کاملا فوق العاده بود.

هافبک 23 ساله و فرانسوی آبی های لندن تصادف کرد اما خوشبختانه آسیبی ندید.

طرفداری- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در راه بازگشت از تمرین دیروز چلسی (پنج شنبه) تصادف کرد. خوشبختانه این تصادف جزئی بوده و هافبک فرانسوی چلسی آسیب ندید و به هیچ گونه مداوای پزشکی نیاز نداشت.
    به گزارش وبسایت گل، خودروی مرسدس بنز باکایوکو از مسیر منحرف شد و در این حادثه، هیچ خودروی دیگری نقش نداشت. گفتنی است که اخیرا برادر تیمو باکایوکو در مصاحبه با سان اظهار داشت:
    تیمو به من گفت که به خودش اجازه رانندگی نمی داد زیرا به نظرش رانندگی در سمت چپ مسیر، دیوانه کننده است! البته به نظرم او با این موضوع کنار می آید.
    باکایوکو برای دیدار روز شنبه چلسی برابر استوک سیتی در دسترس خواهد بود. در ادامه، عکس هایی که احتمالا مربوط به تصادف هافبک 23 ساله آبی های لندن بوده را مشاهده می کنید:

10. 4 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه emadd69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    SOUTH

پيش فرض

بازی با آرسنال همش با خودم میگفتم : یعنی رودیگر از کیهیل بهتر نیست ؟
    الان میبینم دوستان هم با من هم نظر هستن . کیهیل واقعا افتضاحه . اصلا شخصیت یه کاپیتان نداره .
    البته بخوام در کل نگاه کنیم ، تیممون هنوز شخصیت قهرمان نداره . لوییز چند تا بازی خوب کار کرد ، آخر بازی گند زد به همه چی . یا پدرو بازی خیریه گند زد . و بازی قبل تر هم موزس . هنوز به اون پختگی و تجربه نرسیدیم انگار .
    تازه کیهیل برگشته ( صرفا فقط برای روی نیمکت ) ، لوییز رفت برای محرومیت . خدایا کنته چی میکشه از دست اینا !!!

فابرگاس گاهی اوقات پاس های چشم نوازی میده اما از نظر قدرت بدنی و سرعت و جنگندگی ضعیفه .
    واقعا باید افسوس خورد به خاطر نقل و انتقالات افتضاح ، ترمز تیم کشیده شد .

12. 4 کاربر از emadd69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

نمیدونم شما هم دقت کردین یا نه ولی به نظرم ویلیان اصلا تو شرایط عادی نیست .منگه منگه شایدم مسته
    نیمه خوبی بود و نتیچه عالی تا اینجای کار.بازی تو زمین استوک همیشه سخته ولی خوشبختانه گل زود هنگام حیلی به روند بازی به نفع ما کمک کرد.امیدوارم نیمه دوم بتونیم نتیجه رو حفظ کنیم.
    بدبخت کنته اون فابرگاس خاعن رو میزاره رو نیمکت مجبوره به این ویلیان ملخ بازی بده یه جورایی تو همون فصل نقل و انتقالات ناک اوت شدیم

14. این کاربر از jack82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

فكر ميكردم فقط من بي اعصابم نگو دوستان از من بي اعصابترن

در مورد ويليان صرفا نه به خاطر اين بازي بلكه در كل متنفرم ويليان بايد چند فصل پيش ميرفت ولي يه فصل شانس اورد هر چي ضربه ايستگاهي افتاد شانسي زد و رفت تو گل و واسه ما ادم شد !

به قول دوستان كمر تيم تو نقل و انتقالات شكست و به نظرم مقصر خود كونته است كه پيگيري و سماجت نكرد وگرنه اگر ميخواست ميتونست تحت فشار بزاره ولي نخواست چون تيمش قهرمان بود و اون باد قهرماني گرفته بود كونته رو !

ولي به هر حال بايد ب كونته اطمينان كرد و ببنيم چي ميشه اخرش . اين بازي رو هم نيمه اولش رو نتونستم ببينم متاسفانه

16. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اوووووف عجب مهاجمي هستش اين موراتا !!!!!!!! عجب گلي زد !! دمش گرم . خدا رو شكر خيالمون رو چه رو زمين چه رو هوا راحت كرده بعد كاستا !

18. 3 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •