[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انتظار داریم که انتقال ستاره اسپانیایی به باشگاه مادریدی به زودی نهایی شود.
طرفداری- در حالی که زمزمه های بازگشت دیگو کوستا به اتلتیکو مادرید شنیده می شود، بازیکن چلسی به مادرید رسید.
آنطور که گزارش ها و البته سایت های رسمی دو باشگاه
، دو باشگاه بر سر انتقال این بازیکن به توافق رسیده اند و مبلغ انتقال، 67 میلیون پوند خواهد بود. او اخیرا در
بود و حالا به مادرید رسید. تصویر زیر توسط توییتر رسمی باشگاه اتلتیکو مادرید توییت شده است.

مهاجم اسپانیایی از بازگشت به روخی بلانکوس خوشحال است.
طرفداری- پیش از این در طرفداری خواندید که
در آستانه رسمی شدن قرار دارد. این در حالی است که کوستا امروز (جمعه)
و به زودی در تستهای پزشکی روخی بلانکوس شرکت میکند. در اولین مصاحبه خود پس از بازگشت به مادرید، کوستا درباره احساسی که دارد صحبت کرد.
به گزارش Marca، کوستا درباره بازگشت به اتلتیکو مادرید گفت:
اتلتیکو خانه من است و حالا اینجا هستم. بسیار خوشحالم. مذاکرات بسیار طولانی شد اما در نهایت خوشحال کننده بود. حالا منتظر دیدن هم تیمیهایم و حضور در تمرین هستم. وقتی مدت زمان انجام چنین کارهایی طولانی میشود، کمی عصبانی میشوید. اما میگل آنخل گیل تلاشهای زیادی کرد و خوشحالم.
کوستا درباره چلسی نیز گفت:
نمیخواهم نسبت به چلسی نگرش منفی داشته باشم. برای اینکه آنجا بسیار خوشحال بودم و در تیم بسیار خوبی بازی میکردم. علاقه زیادی به هواداران و بازیکنان چلسی دارم.
مهاجم اسپانیایی در پایان گفت:
به اندازهای که مردم می گویند نا آماده نیستم. ما اینجا یک مربی بدنسازی داریم و باعث میشود حضور خوبی در زمین داشته باشم. بهترین خودم را در اتلتیکو مادرید ارائه میکنم؛ مانند کاری که همیشه در جایگاهی که داشتهام، انجام دادهام.
- - - Updated - - -
به عقیده ویلکینز، دریافت مبلغی بالا از سوی اتلتیکو مادرید برای دیگو کوستا، لزوما به منزله بردی برای چلسی نیست.
طرفداری- ری ویلکینز، بازیکن و کمک مربی پیشین چلسی، مایل بود تا دیگو کوستا همچنان در استمفوردبریج بماند.
بنابر گزارش تاک اسپورت، پس از کش و قوس فراوان، روز گذشته چلسی و اتلتیکو مادرید برای انتقال کوستا به پایتخت اسپانیا در ازای مبلغی که
گزارش شده،
. ویلکینز گفته که اگر دست خودش بود مایل بوده است به جای آن مبلغ، کوستا را در اختیار داشته باشد.
من خود بازیکن را به این مبلغ ترجیح می دهم. این درست است که طرف اسپانیایی مبلغ پیشنهادی خود را دو برابر کرد ولی بازیکنی هم که رفت، بازیکن توانمندی بود. او مدافعان را ترور می کرد. آن ها او را دوست نداشتند و کوستا گلزنی می کرد. وی عامل تعیین کننده ای برای چلسی به شمار می رفت. دوست داشتم هنوز او را در باشگاه ببینم و آلوارو موراتا هم گزینه تعویضی او باشد. موراتا بازیکن خوبی است که از توانایی بالایی برای بازی کردن با پا برخوردار است و خوب هم سر زنی می کند ولی کوستا یک آفتی برای مدافعان حریف بود. به نظرم او کاملا فوق العاده بود.
هافبک 23 ساله و فرانسوی آبی های لندن تصادف کرد اما خوشبختانه آسیبی ندید.
طرفداری-
در راه بازگشت از تمرین دیروز چلسی (پنج شنبه) تصادف کرد. خوشبختانه این تصادف جزئی بوده و هافبک فرانسوی چلسی آسیب ندید و به هیچ گونه مداوای پزشکی نیاز نداشت.
به گزارش وبسایت گل، خودروی مرسدس بنز باکایوکو از مسیر منحرف شد و در این حادثه، هیچ خودروی دیگری نقش نداشت. گفتنی است که اخیرا برادر تیمو باکایوکو در مصاحبه با سان اظهار داشت:
تیمو به من گفت که به خودش اجازه رانندگی نمی داد زیرا به نظرش رانندگی در سمت چپ مسیر، دیوانه کننده است! البته به نظرم او با این موضوع کنار می آید.
باکایوکو برای دیدار روز شنبه چلسی برابر استوک سیتی در دسترس خواهد بود. در ادامه، عکس هایی که احتمالا مربوط به تصادف هافبک 23 ساله آبی های لندن بوده را مشاهده می کنید: