با سلام دوستان این مصدومیت بازیکنان تو مسترلیگ چقدر ادامه داره بازیکن منیک ساله بازی نمی کنه
با سلام دوستان این مصدومیت بازیکنان تو مسترلیگ چقدر ادامه داره بازیکن منیک ساله بازی نمی کنه
کسی راهی برای اجرا و خطای استاپ ورکینک روی ویندوز 8 پیدا نکرده ؟
خوب بالاخره یکی پیدا شد و همین ایراداتی که من گفتم، رو تقریبا گفت. من دو یا سه بار همینجا چند خط از مشکلات بازی نوشتم و دیدم کسی چیزی نمیگه، گفتم شاید مشکل از نحوه بازی کردن من هست نمیتونم حریف کامپیوتر بشم.
در کنار این مواردی که ذکر کردین، چند مورد دیگه هم من بیان میکنم:
بعضی وقت ها که کامپیوتر عقب هست، به شکل وحشتناکی خوب بازی میکنه. پاس کاری های پشت سر هم و سریع و جالب اینکه به محض اینکه با هزار بدبختی توپ رو ازش میگیری، آرایش بازیکن هاش جوری میشه که به هیچ کدوم از بازیکنای خودی نمیتونی پاس بدی و بلافاصله میاد توپ رو با قلدری میگریه. بعضی وقتا توپ با پوگبا هست مثلا میبینی بازیکنی مثل ایسکو که از لحاظ بدنی خیلی از پوگبا ضعیف تر هست با یه تنه میاد توپ رو میگره و یا اگر پاس هم بدی، به کامپیوتر میرسه. در کل بگم که وقتی بخواد توپی رو گل کنه، حتما گلش میکنه و هیچ چیزی جلودارش نیست.
مورد بعدی اینکه تاکتیکش اکثرا 1&2 و عبور توپ از بالای سر مدافعان و یا فرستادن توپ به کناره هست. وقتی که در کناره ها حرکت میکنه، یه جوری سر توپ میزنه که بازیکن من محو میشه و توپ رو سانتر میکنه و در اکثر موارد گل میشه و یا از کناره حرکت عرضی میکنه و پاس میده و توی دروازه. ( این حرکتش رد خور نداره و حتما گله). در صورتی که من هرچی سرتوپ میزنم، سرعت بازیکنم کم میشه و توپ هم از پاش جدا میشه و بازیکن حریف به راحتی توپ رو میگیره. توی قسمت تمرینی هم هر کاری کردم نتونستم این روش سرتوپ زدن کامپیوتر رو پیدا کنم.
یک مورد دیگه اینکه توی 2017 وقتی حرکت عرضی میکردیم و شوت میزدیم، یا گل میشد و یا دروازه بان میگرفت، در صورتی که در فوتبال واقعی این روش زیاد استفاده میشه و همیشه موقعیت خطرناک روی دروازه ایجاد میشه. اما در 2018 تقریبا میشه گفت همه حرکات در عرض و شوت به سمت دروازه، از کنار دروازه میرن بیرون.
مورد بعد اینکه موقعی که از پشت 18 شوت میزنم و چندتا مدافع توی 18 حضور دارن ( منظورم توپهای برگشتی توی حملات و یا کرنرها هست)، شوتها به مدافعان حریف برخورد میکنن که حالا این رو زیاد سخت نمیگیریم.
من توی 2017 و نسخه های قبل تر، بعد از یک مدت بازی کردن میرفتم یه تیم درست میکردم همه بازیکنای قوی رو میبردم توی همون تیم و در مقابلش بازی میکردم ولی توی 2018 برعکس این کار رو انجام دادم و تیم قوی رو خودم برمیدارم، با هزار بدبختی کامپیوتر رو میبرم. من تا الان 2 نفره بازی نکردم ولی توی این نسخه کامپیوتر خیلی قوی هست و به نظرم کونامی باید یه تغییر کوچک در نحوه بازیش ایجاد بکنه.
موارد دیگه ای به ذهنم نمیرسه و چندتا رو قبلا گفتم و چندتا هم همینا بود که عرض کردم.
کدوم نسخه برای دانلود بهتره ؟
ترکیب چیدن تو بازی چطوریه؟ مثلا چطوری 4.3.3 بزارم ترکیب رو؟ من قبلا با پلی استیشن 2 بازی میکردم خیلی بازی راحت و همه چیش معلوم بود...ولی روی ps4 واقعا همه چی عوض شده کاش میشد مثل قبل بازی کرد بازی رو
به نظر من cpy
نسخه Cpy. درسته که حجم بیشتری داره ولی از اونطرف زودتر نصب میشه و در هنگام اجرا هیچ مشکلی نداره و تمام پچ ها و ادیت ها رو به راحتی قبول میکنه.
بهترین ترکیب تو این نسخه ۴۳۳ هست بنا به سبک بازیت برو ترکیب رئال مادرید یا بارسلونا رو دیفالتش بزار بعد اونو ذخیره (سیو) کن بعد واسه تیم خودت بارگزاری (لود) کن.
توپگیری چطوری کنیم؟
به سبک ورژنهای قبلی توپگیری میکنم ولی نمیشه و حریف رد میشه
البته خیلی کم بازی میکنم فعلا
تو قسمت استراتژی پیشرفته یه قسمتی هست که با ال ۲ و جهت فعال میشه اونجا میتونی دو تا استراتژی پیشرفته حمله و دو تا هم برای دفاع بزاری میتونی پرس کنی واسه توپ گیری.
+
توپ گیری بهتر شده مثل فیفا شده دیگه اینکه x رو بگیری بری دنبال توپ نیست باید دستی به حریف نزدیک بشی تو زمان مناسب توپ گیری کنی ، یا اینکه یار دومت رو با دکمه مربع بفرستی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)