تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 49 از 53 اولاول ... 39454647484950515253 آخرآخر
نمايش نتايج 481 به 490 از 530

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2018

اگه نباشه جاش خالی می مونه katlots's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    cincinati

پيش فرض

با سلام دوستان این مصدومیت بازیکنان تو مسترلیگ چقدر ادامه داره بازیکن من یک ساله بازی نمی کنه

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

کسی راهی برای اجرا و خطای استاپ ورکینک روی ویندوز 8 پیدا نکرده ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه misagh8900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اسپکه

پيش فرض

با سلام
    جاداره از تمام کسانی که نظرات خودشون رو بدون هیچ غرض ورزی ویا تعصب کور کورانه میدن تشکر کنم و ام بعد
    متاسفانه چند سالیه که شرکت کونامی به جای تغییر ساختاری تو بازی اومده دست به یه کار خیلی اشتباهی زده و اون ارتقای هوش کامپیوتره ابته توجه داشته باشین این اشتباه به معنی بد بودن ارتقا و سخت شدن نیست بلکه کار اصلی این بوده که نسبت هوش کامپیوتر نسبت به هوش بقیه بازیکنان داخل تیم شما افزایش پیدا کرده. من چند وقتیه این نسخه رو بازی میکنم اما ایرادات که از نسخه های قبل وجود داشت هنوز هم وجود داره اولین نکته بد تو این نسخه اینه که تمامیه تیمها با اینکه بازیکنان متفاوتی دارن فقط از یه شیوه استفاده میکنن یک دو هوایی که این دور از واقعیت فوتباله که شرکت ازاش حرف میزد جالبه تیم شما هم با همین روش راحت گل میزنه
    ایراد دوم اینه که بازیکن اسپید 99 شما تو کورس از اسپید 70 تیم حریف عقب میمونه
    تایم عملکرد دسته ها هم که بی نهایت بیخود شده
    و یه عیب بزرگ دیگه اینه که شما در بازی بطور معمول روی یه بازیکن کنترل داری و وقتی حتی میدونی بازیکن حریف کجا میره اما نمی تونی تغییرات خواسته شده بازیکنت رو ایجاد کنی
    وقتی خطا کردی و داور آوانتاژ داد اگر مستحق دریافت کارت زرد بودی با زدن گل کلا حافظه داور ریست میشه و کلی ایرادات دیگه که نیازی به گفتنش نیس
    اما بزرگترین عیب فریب مردم به القای بازی واقعی هستش که یه دروغ شاخداره
    خوب بالاخره یکی پیدا شد و همین ایراداتی که من گفتم، رو تقریبا گفت. من دو یا سه بار همینجا چند خط از مشکلات بازی نوشتم و دیدم کسی چیزی نمیگه، گفتم شاید مشکل از نحوه بازی کردن من هست نمیتونم حریف کامپیوتر بشم.
    در کنار این مواردی که ذکر کردین، چند مورد دیگه هم من بیان میکنم:
    بعضی وقت ها که کامپیوتر عقب هست، به شکل وحشتناکی خوب بازی میکنه. پاس کاری های پشت سر هم و سریع و جالب اینکه به محض اینکه با هزار بدبختی توپ رو ازش میگیری، آرایش بازیکن هاش جوری میشه که به هیچ کدوم از بازیکنای خودی نمیتونی پاس بدی و بلافاصله میاد توپ رو با قلدری میگریه. بعضی وقتا توپ با پوگبا هست مثلا میبینی بازیکنی مثل ایسکو که از لحاظ بدنی خیلی از پوگبا ضعیف تر هست با یه تنه میاد توپ رو میگره و یا اگر پاس هم بدی، به کامپیوتر میرسه. در کل بگم که وقتی بخواد توپی رو گل کنه، حتما گلش میکنه و هیچ چیزی جلودارش نیست.
    مورد بعدی اینکه تاکتیکش اکثرا 1&2 و عبور توپ از بالای سر مدافعان و یا فرستادن توپ به کناره هست. وقتی که در کناره ها حرکت میکنه، یه جوری سر توپ میزنه که بازیکن من محو میشه و توپ رو سانتر میکنه و در اکثر موارد گل میشه و یا از کناره حرکت عرضی میکنه و پاس میده و توی دروازه. ( این حرکتش رد خور نداره و حتما گله). در صورتی که من هرچی سرتوپ میزنم، سرعت بازیکنم کم میشه و توپ هم از پاش جدا میشه و بازیکن حریف به راحتی توپ رو میگیره. توی قسمت تمرینی هم هر کاری کردم نتونستم این روش سرتوپ زدن کامپیوتر رو پیدا کنم.
    یک مورد دیگه اینکه توی 2017 وقتی حرکت عرضی میکردیم و شوت میزدیم، یا گل میشد و یا دروازه بان میگرفت، در صورتی که در فوتبال واقعی این روش زیاد استفاده میشه و همیشه موقعیت خطرناک روی دروازه ایجاد میشه. اما در 2018 تقریبا میشه گفت همه حرکات در عرض و شوت به سمت دروازه، از کنار دروازه میرن بیرون.
    مورد بعد اینکه موقعی که از پشت 18 شوت میزنم و چندتا مدافع توی 18 حضور دارن ( منظورم توپهای برگشتی توی حملات و یا کرنرها هست)، شوتها به مدافعان حریف برخورد میکنن که حالا این رو زیاد سخت نمیگیریم.

من توی 2017 و نسخه های قبل تر، بعد از یک مدت بازی کردن میرفتم یه تیم درست میکردم همه بازیکنای قوی رو میبردم توی همون تیم و در مقابلش بازی میکردم ولی توی 2018 برعکس این کار رو انجام دادم و تیم قوی رو خودم برمیدارم، با هزار بدبختی کامپیوتر رو میبرم. من تا الان 2 نفره بازی نکردم ولی توی این نسخه کامپیوتر خیلی قوی هست و به نظرم کونامی باید یه تغییر کوچک در نحوه بازیش ایجاد بکنه.
    موارد دیگه ای به ذهنم نمیرسه و چندتا رو قبلا گفتم و چندتا هم همینا بود که عرض کردم.

4. 5 کاربر از misagh8900 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohsen14014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

کدوم نسخه برای دانلود بهتره ؟

آخر فروم باز matr!x_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ترکیب چیدن تو بازی چطوریه؟ مثلا چطوری 4.3.3 بزارم ترکیب رو؟ من قبلا با پلی استیشن 2 بازی میکردم خیلی بازی راحت و همه چیش معلوم بود...ولی روی ps4 واقعا همه چی عوض شده کاش میشد مثل قبل بازی کرد بازی رو

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

به نظر من cpy

8. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه misagh8900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اسپکه

پيش فرض

نسخه Cpy. درسته که حجم بیشتری داره ولی از اونطرف زودتر نصب میشه و در هنگام اجرا هیچ مشکلی نداره و تمام پچ ها و ادیت ها رو به راحتی قبول میکنه.

10. این کاربر از misagh8900 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

ترکیب چیدن تو بازی چطوریه؟ مثلا چطوری 4.3.3 بزارم ترکیب رو؟ من قبلا با پلی استیشن 2 بازی میکردم خیلی بازی راحت و همه چیش معلوم بود...ولی روی ps4 واقعا همه چی عوض شده کاش میشد مثل قبل بازی کرد بازی رو
    بهترین ترکیب تو این نسخه ۴۳۳ هست بنا به سبک بازیت برو ترکیب رئال مادرید یا بارسلونا رو دیفالتش بزار بعد اونو ذخیره (سیو) کن بعد واسه تیم خودت بارگزاری (لود) کن.

12. این کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

بهترین ترکیب تو این نسخه ۴۳۳ هست بنا به سبک بازیت برو ترکیب رئال مادرید یا بارسلونا رو دیفالتش بزار بعد اونو ذخیره (سیو) کن بعد واسه تیم خودت بارگزاری (لود) کن.
    توپگیری چطوری کنیم؟
    به سبک ورژنهای قبلی توپگیری میکنم ولی نمیشه و حریف رد میشه
    البته خیلی کم بازی میکنم فعلا

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

توپگیری چطوری کنیم؟
    به سبک ورژنهای قبلی توپگیری میکنم ولی نمیشه و حریف رد میشه
    البته خیلی کم بازی میکنم فعلا
    تو قسمت استراتژی پیشرفته یه قسمتی هست که با ال ۲ و جهت فعال میشه اونجا میتونی دو تا استراتژی پیشرفته حمله و دو تا هم برای دفاع بزاری میتونی پرس کنی واسه توپ گیری.
    +
    توپ گیری بهتر شده مثل فیفا شده دیگه اینکه x رو بگیری بری دنبال توپ نیست باید دستی به حریف نزدیک بشی تو زمان مناسب توپ گیری کنی ، یا اینکه یار دومت رو با دکمه مربع بفرستی.

15. 2 کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •