تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 49 از 121 اولاول ... 394546474849505152535999 ... آخرآخر
نمايش نتايج 481 به 490 از 1203

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون LG UH850 2016

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

واقعا دیگه گیج شدم کلا این قضیه بد جور رفت رو اعصابم، مگه میشه من فرکانسهای ضعیف هاتبرد رو بتونم بگیرم اما تو این فرکانس هر دو قدرت رو 0 نشون بده. یعنی امکانش هست لوکیشن یا منطقه انتخابی من باعث سیگنال ندادن این فرکانس یا شبکه های 4k باشه؟ یا مشکل سخت افزاری باشه؟!!!آخه تموم شبکه های فول اچ تی رو میتونم بگیرم....
    Last edited by yoosef8051; 04-02-2017 at 22:25.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

واقعا دیگه گیج شدم کلا این قضیه بد جور رفت رو اعصابم، مگه میشه من فرکانسهای ضعیف هاتبرد رو بتونم بگیرم اما تو این فرکانس هر دو قدرت رو 0 نشون بده. یعنی امکانش هست لوکیشن یا منطقه انتخابی من باعث سیگنال ندادن این فرکانس یا شبکه های 4k باشه؟ یا مشکل سخت افزاری باشه؟!!!آخه تموم شبکه های فول اچ تی رو میتونم بگیرم....
    داداش ربطی به انتخاب منطقه نداره در کل فرکانس شبکه های ۴ کی ضعیف هستن و حتما باید د ی ش خوب تنظیم باشد و روش هم قیچی نباشه و بستگی به بیم شهرتون هم داره بعضی از فرکانسها فقط در شهر های خاصی از ایران سیگنال دارن

3. این کاربر از hagijoon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

کالیبره صدا و تصویر خودم که رو این مدل ست کردم براتون ارسال میکنم هر کدوم از دوستان تست کرد نظرش رو بگه

5. 5 کاربر از farzad3620 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان لطفا یه لیست کانال بذارین ممنون میشیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

سلام.ممنون دوست عزیز بابت عکسها شما واسه تنظیمات دلخواه تنظیم اولیه رو رو کدوم گزینه گذاشته بودید منظورم استاندارد و... هستش و گزینه شارپنس رو ۳۵ گذاشتین فکر نمیکنید زیاد باشه و رو تصویر زیادی شارپ میکنه؟ منکه هر طور تنظیم میکنم بازم نتیجه دلخواهم رو پیدا نمیکنم و در کل از کیفیت تصویرش به جز در ۴ کی ازش راضی نیستم و یواش یواش دارم تو فکر تلویزیون سونی ۴ کی میفتم ولی تو امکانات دیگه صدا و غیره از همه سرتره اخه چرا با این امکانات و کیفیت ال جی در کیفیت تصویرش پسرفت داشته و کثیفی پنل هم تو تماشای فوتبال واقعا رو مخه.
    خواهش میکنم ، در مورد شارپنس که روی 35 گذاشتم بدلیل اینه که من تصویر شارپ رو نسبت سافت ترجیح میدم البته اگه فاصله از تلویزیون کم باشه شارپنس بالا جالب نیست ، ولی با توجه به نظر شما تصمیم دارم یه مدت شارپنس رو بیارم رو 30 یا 25 ببینم چطور میشه و مود انتخابی من تو حالتهای تصویر استاندارد هست که این مقادیرو روش اعمال کردم ، یکی از دوستان هم زحمت کشیده و تنظیمات خودشو قرار داده لطفا اونم بررسی کنید ببینید چطوره و اعلام بفرمایید . موفق باشید

8. این کاربر از danial4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون.بله احتمالا از بیم شهر من (بابل) باشه که این فرکانس رو جواب نمیده همچنین از دو ال ان بی هم استفاده میکنم شاید همین مسئله باعث افت کیفیت باشه.حالا برم جهت یاهست رو با تک ال ان بی بگیرم ببینم تو این ماهواره میشه شبکه 4 کی رو گرفت.دیگه گیر دادم اساسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون.بله احتمالا از بیم شهر من (بابل) باشه که این فرکانس رو جواب نمیده همچنین از دو ال ان بی هم استفاده میکنم شاید همین مسئله باعث افت کیفیت باشه.حالا برم جهت یاهست رو با تک ال ان بی بگیرم ببینم تو این ماهواره میشه شبکه 4 کی رو گرفت.دیگه گیر دادم اساسی
    دوست عزیز اگر بابل هستین باید همون فرکانس هاتبرد باید جواب بده اخه منم گرگان هستم در مورد فرکانس یاهست هم بیم فرکانس ۴ کی اونجا جواب نمیده به خودتون زحمت ندید تو منطقه شما trt4k هم واقع در ترکست باید جواب بده موفق باشین.

11. این کاربر از hagijoon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

خواهش میکنم ، در مورد شارپنس که روی 35 گذاشتم بدلیل اینه که من تصویر شارپ رو نسبت سافت ترجیح میدم البته اگه فاصله از تلویزیون کم باشه شارپنس بالا جالب نیست ، ولی با توجه به نظر شما تصمیم دارم یه مدت شارپنس رو بیارم رو 30 یا 25 ببینم چطور میشه و مود انتخابی من تو حالتهای تصویر استاندارد هست که این مقادیرو روش اعمال کردم ، یکی از دوستان هم زحمت کشیده و تنظیمات خودشو قرار داده لطفا اونم بررسی کنید ببینید چطوره و اعلام بفرمایید . موفق باشید
    ممنون داداش بابت پاسخدهیتون بالاخره میشه گفت تنظیم دلخواه خودم رو پیدا کردم یعنی بهترین حالت موجود واسه سلیقه من حالا کیفیتش میشه گفت تو کانالهای اس دی هم بهتر شد فقط یک مشکل مونده اونم کثیفی پنل که بیشتر ت تماشای فوتبال که هاله ای به صورت عمودی دیده میشه رو داره اخه بدبختی چشم منم خیلی حساسه و کوچکترین چیز رو متوجه میشم کاش راهی هم واسه حل این مشکل هم باشه و فکر هم نمیکنم درست بشه واقعا از ال جی انتظار چنین مشکلاتی رو نداشتم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2017

پيش فرض

سلام خدمت دوستان من یک سوال داشتم .تلویزیون من در حرکت نه چندان سرعت بالا تصویر رو خیلی بد نشون میده ایا این مشکل قابل حل هست یا نه ؟ تو کالیبره هم خیلی دست بردم یکم بهتر شد ولی هنوز قابل مشاهده هست .اخه این تلویزیون با این همه امکانات باید سرعت تصویرش پایین باشه. لطفا راهنمایی بفرمائید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

ممنون داداش بابت پاسخدهیتون بالاخره میشه گفت تنظیم دلخواه خودم رو پیدا کردم یعنی بهترین حالت موجود واسه سلیقه من حالا کیفیتش میشه گفت تو کانالهای اس دی هم بهتر شد فقط یک مشکل مونده اونم کثیفی پنل که بیشتر ت تماشای فوتبال که هاله ای به صورت عمودی دیده میشه رو داره اخه بدبختی چشم منم خیلی حساسه و کوچکترین چیز رو متوجه میشم کاش راهی هم واسه حل این مشکل هم باشه و فکر هم نمیکنم درست بشه واقعا از ال جی انتظار چنین مشکلاتی رو نداشتم
    لطفا از تنظیمات و کالیبره تصویری که انجام دادی عکس بگیر بفرست تا از تجربه شما هم استفاده بشه . در کل بنظرم الجی تو کیفیت تصویر ال ای دی های سال 2016 خوب عمل نکرده و بیشتر به زیبایی و امکانات و 4k بودن و کیفیت صدای بالا توجه داشته و بیشتر توجه و توانش در بخش تصویر رو در تولیدات Oled بکار برده .
    Last edited by danial4; 06-02-2017 at 10:35.

15. این کاربر از danial4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •