منكه كلا خط ايرانسلم دارم استفاده ميكنم رفتم فورجي كنم ميگه سيم كارت بنام خودت نيست
خطم از اولين خطاييه كه ايرانسل اومد ايران
چند دفه هم سيم كارت عوض كردم حتي سندشم دارم
Sent from my iPhone using Tapatalk
منكه كلا خط ايرانسلم دارم استفاده ميكنم رفتم فورجي كنم ميگه سيم كارت بنام خودت نيست
خطم از اولين خطاييه كه ايرانسل اومد ايران
چند دفه هم سيم كارت عوض كردم حتي سندشم دارم
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان ترابرد من از ایرانسل به همراه اول انجام شد دقیقا سر ساعت و زمانی که اعلام کرده بودند
همون لحظه تو خدمات پستی از 667 پیام اومد و 1 رو زدم
وبعد از 3 روز و 3ساعت و 30 دقیقه سیم ایرانسل سوخت و همراه اول فعال شد سیمش
البته 4 ساعت قبل از سوختن پیغام هشدار اومد که این سیم بعد از 4 ساعت خواهد سوخت
ما كه هنوز موفق نشديم از اين همراه اول بريم ايرانسل
7cEram
از روز دوم ترابرد 23/04/1395 که شروع شد رفتم خط همراه اولم رو به ایرانسل ترابرد کنم ولی با مشکل و پیغام به دلیل Authentication failure رد شده است مواجه شدم
بعد از اون افتادم دنبال حل مشکل
بیشتر از 53 بار تماس با همراه اول و ایرانسل داشتم
سه بار به دفتر اصلی همراه اول در بلوار جانباز مشهد مراجعه کردم که چندتا زن خنگ اونجا بودن و اصلا نمی دونستند ترابرد چیه
یکبار رفتم دفتر ایرانسل تو قاضی طباطبائی ولی اونجا هم هیچی دستگیرم نشد
به سامانه 195 هم شکایت کردم اونا هم گفتن بررسی میکنیم و بازم هیچ خبری نشد که نشد
جالبه هیچ کس نمیدونه چطور باید خطا و مشکلات رو رفع کرد
خلاصه
من که دیگه قیدشو زدم ولی هرکسی که تونست ترابرد بکنه نوش جانش و خوشبحالش
چند صفحه پيش خوندم دوستان براي ترابرد از همراه اول به بقيه اپراتور ها مشكل دارن، حالا ظاهرا رايتل هم خوشش نيومده مشتركاش رو داره از دست ميده داره سنگ ميندازه جلو پاي مردم، دو روز پيش تو سايت ايرانسل درخواست ترابرد دادم، ديروز كه از شماره ٩٣٥١٠٠٠٠٠٠ تماس گرفتن كه مشخصات رو چك و تاييد كنن صدا اصلا واضح نبود، گفتم شايد شبكه اون موقع مشكلي داشته، امروز باز تماس گرفتن همون وضعيت بود و اصلا معلوم نبود اپراتور داره چي ميگه، گفتم با شماره ثابت تماس بگير و همون لحظه زنگ زدن و تاييد كردم مشخصاتم، ظاهرا هفت خوان رستم بايد طي كرد واسه ترابرد ببينيم مرحله بعد چيه[emoji3]
Sent from my iPad using Tapatalk
موبایل در ایران 22 ساله شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کامنت ها رو حتما بخونید![]()
Last edited by EDWARD WHITE; 08-08-2016 at 22:18.
دوستان چه زمانی کاربر مجددا میتونه به اپراتور مبدا برگرده ؟
سه ماه بعد
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
من هم دقيقا مشكلم شبيه شماست و هر جا هم تماس ميگيرم و شكايت ميكنم و ميگن در دست برسي است.
7cEram
سلام
منم همین مشکلو دارم
دیگه بیخیال شدم میزارم هرموقع رسمی شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)