دوسته من اخباره وبلاگه من کاملا موسخه ببین وقتی میای تو وبلاگ نظر بده تا من بهتر آپ کنمنوشته شده توسط SHARK_Chevanton
دوسته من اخباره وبلاگه من کاملا موسخه ببین وقتی میای تو وبلاگ نظر بده تا من بهتر آپ کنمنوشته شده توسط SHARK_Chevanton
بابا من کی گفتم مشکل داره میگم دوره این ادمها تموم شده
این آقا مربی شاهین بیانی و... بوده الان خود اینها جز مربی های پیر محسوب میشن یعنی شما فکر میکنید ته مغز اینا چیزی برای این جوونها مونده ... من که فکر نمیکنم
...
در ضمن امین جان مقایسه شما که از من بدتر بود اخه قیافه هم شد ملاک این عنایتی با اون قیافه 8*6 آقای گل لیگ شد
کسی هم به قیافش نگاه نکرد اما بقیه با اونهمه پز و تریپ و ماشین های تیونینگ شده چی کار کردن هیچ
البته اینم بگم ها گلزن فقط فرشاد پیوس
سلام
mahan, شما دیگه چرا ؟
دارید مسر تاپیک رو منحرف میکنید ها!
یک موقع دیدید mahan, اومد در اینجارو تخته کرد :mrgreen:
موفق باشید
فعلا
آقا دمت گرم که حرفهایه منو تایید کردی بیا تو وبلاگه من ببین اگه خبرهام خوبه بیام اینجا هم تایپ کنمنوشته شده توسط Ronaldiniho
mahan, جان من اووونو فقط براي شوخي گفتم
و كاملا با شما موافقم
هر چيزي يه تاريخ مصرف داره و تاريخ مصرف اين مربيا خيلي وقته تموم شده (راستي اين صحبتهاي ما جزو خبر كه محسوب نميشه اگه تو ياهو بحث كنيم فكر كنم خيلي بهتره)
ماهان جان شما خودت اينو بهتر بايد بدوني
اين طرفدار بازيها را تمام كنيد
اگه ميخواهيد از كسي طرفداري كنيد يا بگيد بده دليل بياريد :arrow: :arrow: :arrow:
friend
جان برنامه مسابقات رو بذاري در اخبار فوتبال اروپا خوبه
چون من برنامه كامل ليگ برتر خودمون رو گذاشتم ممنون
از همكاريت
ممنون اما ترجمه ميكردي بهتر بود
بعد يه موضوع ديگه از اين شايعه ها
زياده
از اين گوش بشنو و از اون گوش در كن
با اين همه خبر گزاري تا يه بازيكن قرار داد امضا نكنه
تضميني نيست
كه به يه تيمي بره
علي كريمي و هاشميان فردا در تركيب
اصلي تيمهايشان قرار دارند
كريمي خودش رو تو دل ماگات جا كرده ( از نظر تكنيكي )
كه در بازي مهمي مقابل لوركوزن اون هم در خونه حريف كرمي رو تو تركيب اصلي تيمش گذاشته
زندي و رضايي در تركيب تيم ملي مقابل ژاپن بازي مي كنند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)