ایشالا پست مفصل من بمونه واسه بعد قهرمانیمون، ولی علی الحساب پیراهن قهرمانی رو داشته باشید
کار قشنگیه، و ایشالا که بپوشیمش: (ستاره هم به سبک تیمای اروپایی بعد از 10 قهرمانی حک شده روی پیراهن - عدد 24 و وفادار موندن به عهد هم که معرف حضور دوستان هست)
![]()
ایشالا پست مفصل من بمونه واسه بعد قهرمانیمون، ولی علی الحساب پیراهن قهرمانی رو داشته باشید
کار قشنگیه، و ایشالا که بپوشیمش: (ستاره هم به سبک تیمای اروپایی بعد از 10 قهرمانی حک شده روی پیراهن - عدد 24 و وفادار موندن به عهد هم که معرف حضور دوستان هست)
![]()
همیشه در بهترین مواقع پرسپولیس بدترین نتایج رو گرفته,نمونه اخر بازی با نفت...نمونه های قبل بازی با راه اهن 2 فصل پیش...امیدوارم اینبار قدر بدونن...فردا تولد منم هست امیدوارم بهترین کادو رو بهم بدن...بهرحال چه قهرمان بشیم چه نشیم باید برای این تیم و نوع فوتبالی که ارائه داد ایستاد...ولی خیلی دوست دارم قهرمان بشیم تا این طلسم چند ساله بشکنه...
سلام دوست عزیز ، جسارتا چند خط نظرم را می نویسم .
اینکه شما عنوان می کنید اگر پرسپولیس دروازه بان درست داشت ، هر تیمی میتونه بگه اگه فلان بازیکن را داشتم فلان می کردم و فلان جای جدول بودم ! در اکثر تیم های ما ، از این مدل بازیکن ها داریم که یک تیم را نابود می کنند !
شما باید اون روی سکه را هم در نظر داشته باشید ، اگر مکانی بازیکن پرسپولیس بوده ، طارمی هم بوده .
اینکه یک تیم در وقت های اضافه گل میخوره ، نشانه ی اتفاق و شانس نیست بلکه ضعفی هست که یک تیم داره .
همین نظرات شما را یک استقلالی میتونه به صورت دیگه عنوان کنه :
اگر این همه امتیاز از دست نداده بودیم چند هفته زودتر قهرمان بودیم ( از نظر یک استقلالی )
در مورد داوری :
از زمانی که روزنامه ی خبر ورزشی 25 تومن قیمت داشت و بعدا که صفحه ی اول و آخرش رنگی شد و 35 تومن قیمت داشت ، دارم لیگ ایران را تماشا میکنم . از زمانی که تیم های شهرستانی خودی نشان دادند این داوری با پرسپولیس گره خورد ! از زمانی که علی پروین دیگر مثل قبل نمیتونست پرسپولیس را راحت قهرمان کنه .
( از همان زمان که علی پروین ، مخالف برنامه ی نوظهور نود شده بود )
من از وقتی یادم هست پرسپولیسی ها زودتر از شروع بازی دو تا پنالتی طلبکار بودند !
این یک انتظار بود و هست که مدیران و مسئولان این تیم به پشتوانه ی هوادارن این تیم مدام در هر بلندگویی فریاد زدند !
و این به هوادار هم کشیده شد ، و حالا شما دوست عزیز و دیگران همیشه از داوری گله مند هستند .
شما وقتی که داوری به نفعتون هست ( شمای نوعی ) و یک کارشناس به ضرر شما نظر پنالتی یا مردود دانستن گل را می دهد آن کارشناس را در فضای مجازی نفهم ، بی سواد و تاریخ مصرف گذشته خطاب می کنید .
از فنایی بگیر تا مرادی و دیگران ! اگر هم زورتان نرسید نوبت به فدراسیون فوتبال و دیگران !
اشتباهات داوری برای تیم های دیگر هم هست اما این قدر زوم نیستند ( چون هوادار ندارند که به پشتوانه ی آن صدایی بلند شود ) و اگر هم اعتراض کنند انعکاسی ندارد .
اینکه چرا وا ندادند ، کاملا با شما موافق هستم . همین شرایط برای تیم های دیگر در سالیان قبل بوده ، و عده ای انتظار وا دادن تیم های دیگر را داشته اند . نمونه در برنامه ی زنده :
سال قبل : میشه اجازه بدید تراکتورسازی قهرمان بشه ؟ طرفدار زیاد داره ! شما که قبلا 4 بار قهرمان شدید !
( مثل این هست که به بارسلونا بگیم زیاد قهرمان شدی ، بزار امسال رئال سوسیداد قهرمان بشه )
امسال در برنامه زنده ی شبکه ورزش :
مجری خطاب به سرمربی پدیده مشهد : می شد کاری کنید که به استقلال خوزستان نبازید ؟!
شاید برای یک پرسپولیسی این چیزها به چشم نیاد ولی برای مخاطب شهرستانی صد در صد به چشم خواهد آمد .
اینکه پرسپولیس کم کم در لیگ خودش را بالا کشید ، نشانه ی لیاقت این تیم و البته به نظر من به خاطر سرمربی جسور این تیم بوده ( که شخصا برانکو را بر کیروش ارجح تر برای تیم ملی می دونم ) و البته در مورد استقلال خوزستان هم توضیح لازم نیست ، کافیه بودجه و زمین و تریبون و حمایت مردمی و ... این چیزها را مقایسه کنیم تا بفهمیم لیاقت داشته اند یا نه .
در مورد تبانی :
اصلا چیزی به نام تبانی را قبول ندارم ، ممکن هست یک بازیکن در یک بازی کم کاری کند و یا بی انگیزه بازی کند ولی اینکه از قبل با هم تبانی کرده باشند را قبول ندارم . نه امسال قبول دارم و نه برای سال های قبل ، قبول دارم .
اما اگر یادتان باشد ، این تبانی را دوستان تهرانی بسیار برای دیگران مطرح کردند !
سال هایی که سپاهان قهرمان شده ، بارها و بارها برای سرپوش گذاشتن بر ناتوانی خود مسئله ی تبانی را مطرح کردند .
این درست نیست که هر وقت به ضررمون شد بگیم باند اصفهانی بوده ، تبانی بوده و هر وقت به سودمون شد بگیم تبانی کجا بود ؟! تبانی ؟!
اگر بخواهیم برای هر چیزی داستان بسازیم ، گل اولی که گسترش فولاد خورد ، دروازه بان توپ را انداخت جلوی پای بازیکن حریف . گل دوم هم که خیلی عجیب و غریب خورده شد .
میتونیم بگیم تبانی بوده ؟! من میگم ممکن هست یک بازیکن از روی میل کم کاری کنه یا بی انگیزه باشه ولی اینکه از قبل با هم هماهنگ باشند را اصلا قبول ندارم .
شخصا دوست داشتم وقتی یک تیم قهرمان میشه از تیم های مدعی دیگر به نیکی یاد کنند ، که من ندیدم هنوز .
یعنی اخلاق این کار را در بازیکنان ایرانی و تیم هاشون ندیدم !
ندیدم بازیکن سپاهان بگه درسته ما قهرمان شدیم اما فلان تیم هم شایسته بود یا بازیکن تیم های دیگر .
کاش غیر از قهرمانی روحیه ی پهلوانی و مردانگی هم در این فوتبال بود .
فردا آخرین ایستگاه لیگ و اوج هیجان؛ صحبت های زیر پیش درآمدی هست به بازی فردا. به امید یه پایان خوش.
احتمالات زیادی رو میشه برای بازی های فردا در نظر گرفت که احتمالا به اندازه کافی در موردشون خوندین. ما فردا با راه آهنی بازی داریم که برای بقا تا پای جان می جنگه و اصلا بازی راحتی نداریم. منم مثل مربی راه آهن معتقدم بازی فردا بسکتبال نیست و خیلی سخت تر از اینی هست که به نظر میاد.
یحیی، می تونه نقش اول بازی های فردا باشه. ما الان با امتیاز برابر و 2 تفاضل گل کمتر نسبت به خوزستان در رده دوم هستیم. به فرض برد حداقلی خوزستان مقابل ذوب آهن، ما باید راه آهن رو با اختلاف 3 گل ببریم. نگاهی به نتایج این فصل پرسپولیس نشون میده که هیچ بازی رو با اختلاف 3 گل نبردیم و در بازی هایی هم که 3 یا 4 گل زدیم، 2 گل خوردیم.
از اون طرف راه آهن فقط یه بازیش در این فصل رو با اختلاف 4 گل باخته که اونم مقابل ذوب آهن بوده. دیگه باختی با اختلاف بیش از 2 گل نداشته.
پس با فرض بردن خوزستان با اختلاف حداقل، ما برای قهرمانی باید بهترین نتیجه فصلمون رو بگیریم. اینجاست که نقش یحیی و تیم ذوب آهن پر رنگ میشه. در این فصل ذوب آهن بازی رفت لیگ رو 1-0 به خوزستان باخته. در فصل 93-94 یه بازی رو برده و یه بازی رو مساوی کرده و در فصل 92-93 هر دو بازی رو به خوزستان باخته. این تیم ذوب آهن، اگه همون ذوب آهن همیشگی باشه براحتی امتیاز از دست نمیده و می تونه یقه هر تیمی رو بگیره.
اما این آمارها هیچکدوم دلیلی برای قهرمان شدن یا نشدن نیستن چون شرایط بازی های فردا، مختص بازی های فردا هست و هر اتفاقی ممکن هست بیافته.
پیش بینی که میشه از روند بازی فردا کرد، چیزی هست که در اکثر بازی های این فصل پرسپولیس اتفاق افتاده. تیم های مقابل معمولا با توجه به قدرت پرسپولیس در خط حمله و متقابلا ضعف در خط دفاع، دفاع و ضد حمله رو به عنوان استراتژی بازی خودشون انتخاب می کنن. فردا با بودن 100 هزار نفر، پرسپولیس از دقیقه 1 مطمئنا دروازه راه آهن رو به توپ می بنده. بهترین حالت اینه که در همون 15 دقیقه اول به گل برسیم. با زدن گل هم کمی فشار از روی ما برداشته میشه و هم راه آهن رو مجبور به جلو اومدن می کنیم که اگه در دفاع خوب عمل کنیم می تونیم گل های بعدی رو راحت تر بزنیم. ولی اگه راه آهن بتونه از فشار نیم ساعت بازی بیرون بیاد، کارمون سخت تر میشه و اگه در نیمه اول به گل نرسیم در نیمه دوم به مشکل می خوریم.
نگاهی به نتایج بازی های اخیر راه آهن نشون میده که این تیم در نیمه اول سخت گل می خوره و اکثر گل هایی که خورده در نیمه دوم بوده. یکی از استثنائاتش دقیقا بازی رفت با پرسپولیس هست که نیمه اول دو گل خورد و نتونست گلی رو جبران کنه. در هفته های اخیر نتایج خیلی خوبی گرفته و قابل قیاس با نیم فصل اول نیست.
در نهایت اینکه ما برای بازی فردا باید بی عیب و نقص بازی کنیم؛ یه بازی مثل بازی دربی، با همون انگیزه و جنگندگی، ولی مستحکم تر در دفاع.
جدا از همه این صحبت ها و آمار و ارقام و فارغ از اینکه فردا چه نتیجه ای رقم می خوره (هر نتیجه ای)، ما فردا یه جشن بزرگ و میلیونی داریم، برای پایان یه فصل سخت و هیجان انگیز، فصلی که همه طرفداران از تیمشون راضی بودن و بعد از مدت ها یه پرسپولیس واقعی رو دیدیم. اگه این جشن به قهرمانی ختم بشه شیرینیش چند برابر میشه ولی در هر صورت من به عنوان یک طرفدار، به تیم این فصل همیشه افتخار می کنم که از هر نظر یکی از بهترین های تاریخ بود.![]()
طبق پیش بینی هواشناسی شرایط جوی در زمان برگزاری دیدار دو تیم پرسپولیس و راه آهن با بارندگی همراه خواهد بود.
بازی با گسترش کاش گل نمیخوردیم نمیخوردیم... کلا گل مفت زیاد خوردیم تو این چند بازی اخر!( کلا گل مفت زیاد میخوریم ولی این چند هفته اخر باید بیشتر دقت میکردن!)...
به نظرم قدری سخته که بتونیم ۲گل + تعداد گلهای استقلال خوزستان بزنیم... به نظرم احتمال اینکه خوزستان ۲ گل بزنه بالاست...
با این حال، امیدوارم که قهرمان بشیم....خیلی حال میده![]()
Last edited by senaps; 12-05-2016 at 21:06.
oh my god
متاسفانه بنگر به بازی امروز نرسید
ترکیب پرسپولیس برای بازی با راهآهن مشخص شد
وبسایت رسمی برنامه نود - ترکیب تیم فوتبال پرسپولیس برای بازی امروز مقابل راهآهن از سوی سرمربی این تیم مشخص شد.
به گزارش وبسایت نود ، برانکو ایوانکوویچ ترکیب تیمش برای دیدار امروز مقابل راهآهن را اعلام کرد.
براین اساس الکساندر لوبانف، رامین رضاییان، محمد انصاری، مایکل اومانیا، لوکا ماریچ، کمال کامیابینیا، محسن مسلمان، فرشاد احمدزاده، امید عالیشاه، علی علیپور و مهدی طارمی یازده بازیکن پرسپولیس در بازی امروز مقابل راهآهن خواهند بود.
دیدار تیمهای پرسپولیس و راهآهن امروز از ساعت ۱۸ در ورزشگاه آزادی تهران برگزار خواهد شد.
هواداران تیم فوتبال پرسپولیس پیش از دیدار مقابل راهآهن سرود قهرمانی خواندند.
هواداران تیم فوتبال پرسپولیس برای دیدار پایانی لیگ مقابل راهآهن از صبح امروز (جمعه) وارد ورزشگاه آزادی شدند و در حال حاضر حدود نیمی از ورزشگاه را پر کردهاند و هر لحظه نیز به تعداد آنها اضافه میشود.
*جایگاه ورزشگاه آزادی هنوز تکمیل نشده و قسمتهای شمالی و جنوبی جایگاه در حال حاضر خالی است که با این حساب حدود 40 هزار نفر در ورزشگاه آزادی حضور دارند.
*هواداران پرسپولیس با وجود اینکه بیشتر از پنج ساعت تا آغاز بازی تیمشان باقی مانده، اما از حالا شاگردان برانکو ایوانکوویچ را قهرمانی لیگ برتر پانزدهم میدانند.
*هواداران حاضر در ورزشگاه سرود قهرمانی سر دادند.
*برخی از هواداران با پیراهنهایی که عکس هادی نوروزی روی آن منقش شده، در ورزشگاه حضور دارند. برخی هواداران نیز پیراهن شماره 24 را به تن کردهاند.
این دیدار ساعت 18 آغاز میشود.
به ذوب امید نیست اس خوزستان بد داره حمله می کنه ما هم که استرس کشتمون تو استپ مشکل داریم
Last edited by وین رونی; 13-05-2016 at 17:39.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)