انتی ویروس ندارم ویندوزم هم اورجینال نیست
انتی ویروس ندارم ویندوزم هم اورجینال نیست
دوست عزيز، شما يكي از فايل هات به اسم 3dm_ceg.dll نيست. معمولا اگه آنتي ويروس داشته باشي پاكش ميكنه و اگه هم نداري به هر دليلي پاك شده
اين فايل رو بريزي مشكلت حل ميشه. اگه نشد ببين net framework. هم رو سيستمت نصب باشه
لازم هم نيست برنامه steam رو نصب كني
چطور باید این فایل رو پبدا کنم؟
هر چی گشتم پیداش نکردم
یه بار دیگه دانلودش کردم این دفعه اومد ولی بازم به مشکل خوردم ، وقتی لیگ هامو انتخاب میکنم موقع ساختن دیتابیس باز بازی خارج میشه و close program میزنه . این یکی باید چیکارش کنم؟؟؟؟؟؟؟![]()
مربی یه تیم تو لیگ هلند شدم که دروازه بانش داغونه، کلا فقط یه بازیکنش قابلیت بازی تو دفاع چپ داره که اونم مصدومه، مدافع راست و مدافع وسط اصلیش مصدومیت دو ماهه دارن
مهاجماش هم کلا داغونن
تیم هم با اختلاف 4 امتیاز تو قعر جدوله))
کلا هم 100 هزار برا نقل و انتقالات بهم دادن
یه مهاجم اصلی، یه دفاع چپ ذخیره، و یه هافبک دفاعی با قابلیت بازی تو دفاع راست به عنوان ذخیره گرفتم (همه هم به عنوان بازیکن آزاد)
تو اولین بازی 5-3 بردم (یه پنالتی هم خراب کردم)، 4 بازیکن مختلف برام گل زدن که همشون اولین گل فصلشونو زدن (البته یکیشون همون مهاجمه بود که اولین بازیش رو داشت میکرد)
ولی با دروازه بانی که من دیدم اگه هرچه زودتر یه دروازه بان پیدا نکنم هیچ شانسی ندارم
منم مشکل شمارو داشتم با نسخه زیر حل شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای درست شدن اسامی هم باید برید اینجا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا من با میلان تو فصل دومم
دستوالعملا خاص خیلی جواب میده.
دستورالعملای من:بازی عریض.بردن توپ به کناره ها و سانتر تیز روی دروازه.حفظ توپ و سرعت بالا هست.
بیشترین گل زدم از روی سانتره که رسانه ها هم همش ازم انتقاد میکنن و بیشترین پاسهای صحیح رو هم تیم من میده تو لیگ(بارسای شده تیمم) ولی من تو میلان تا حالا 15 تا بازیکن رو فروختم و 15 تا دیگه جونتر خریدم با این حال تو فصل دوم دارم عالی نتیجه میگیرم.
دستور پاس بلند رو چطوری به بازیکن میشه داد ؟.
More Direct Passes
دستورات عمومی رو چی میدین ؟.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)