الان دو مگ شاتل شبانش سرعت حدود چند هست از حد محدودیت هم گذشته باشه؟ من پارس آنلاین 2 مگ دارم بین 150 تا 200 شبانش
الان دو مگ شاتل شبانش سرعت حدود چند هست از حد محدودیت هم گذشته باشه؟ من پارس آنلاین 2 مگ دارم بین 150 تا 200 شبانش
((بنده این ماه با شبانه 2 تا 7 بامداد حدود هشتاد گیگ دانلود رایگان زدم با سرویس 2 مگ پارس آنلاین)) با 2 مگ شاتل میشه بیشتر زد با این تفاصیر که ساعات شبانش بیشتره تقریبا سه ساعت بیشتر از پارس
وضعیت مودمم چطوره
Downstream Upstream
SNR Margin (0.1dB): 61 72
Attenuation (0.1dB): 345 215
Output Power (dBm): 19.0 12.0
Attainable Rate(Kbps): 15980 1077
Rate (Kbps): 14727 1021
D (interleave depth): 64 8
سرعت عادیش که همون حدود 2 مگ هست و تو بعضی مراکز ممکنه یه مقدار بالاتر هم ببندن.
وقتی هم که محدود بشه دیگه اساسی محدود میشه یعنی یه جورایی قطع میشه! چون میاد روی ۸kB/s.
خوش به حالت. تقریبا با شرایط فعلی شاتل همچین عددی محاله.
شما بگو اصلا 12 شب تا 9 صبح هم که شاتل رایگان باشه فرقی نمیکنه چون محدود میشی.
سلام دوستان
من اینترنت نامحدود مخابرات داشتم که فردا تموم میشه و نمی دونم دقیقا چکار کنم سرویس محدود مخابرات رو بخرم یا سرویس شاتل رو بگیرم
مصرف روزانه اینترنت من بالاست اکثرا هم فیلمای اموزشی برنامه نویسی
وب گردیم هم بخاطر اینکه سایت های گرافیکی رو میرم زیاده مثلا وب گردی من یک دستگاه به صورت میانگین بدون دانلود خاص بین 400 تا 800 مگ هست (دو تا کامپیوتر داریم که مصرف میشه تقریبا دو برابر یکم کمتر 800 تا 1200
با حجم مصرفی من تقریبا هیچ پکیجی موجود نیست
نمی دونم شاتل چطوره خودم صحبت کردم ولی واقعا نمی دونم ایا وب گردی با این حجم باعث میشه که شاتل سرویس من رو محدود یا قطع کنه برای مثلا سرویس art1 بعد واقعا سرعتشون چطوره ؟
به من گفتن همین سرویسشون 49 گیگ پهنای باند داره که تا 11 گیگش با سرعت 1024 هست و بعدش پلکانی کم میشه تا برسه به 128 درسته ؟
هر روز چقدر دانلود کنم باعث نمیشه که شاتل برام محدودیت ایجاد نکنه ؟فقط دانلود وب گردی جدا یکی از دوستان گفته بود 1 گیگ یکی گفته بود 2 ممنون میشم دوستانی که می دونن و این سرویس ها رو از شاتل گرفتن راهنماییم کنن
بعد مثلا وقتی می گن 128 تا 1024 دقیقا این خط به 8 نفر تقسیم شده ؟اگه اره یعنی اگه هر 8 نفر وصل باشن سرعت من دیگه 1024 نیست و 128 میشه؟
سرعت دانلود 128 شون چنده ؟خودشون که خیلی تعریف می کردن
پشتیبانیش چطوره؟
1-سرویسهای شاتل برای شما مناسب نیست به دلیل حجم مصرف
2-بله درسته آرت1 سرعت دانلود روی 128کیلوبایت هست بطور روتین ولی بعد از رد کردن حد نصابی مشخص سرعت شما به 8تا10کیلوبایت نزول پیدا می کنه که با این سرعت هم گوگل به زور باز میشه چه برشه فیلم آموزشی...
3-وبگری جدا دانلود جدا نداره شما وقتی گوگل هم باز می کنی یه حجمی می بره دیگه پس از حجم شما کم میشه. (فقط اسم سرویسهای آرت نامحدوده)
4-خودشون حرف زیاد ن میزنن شما ببین کاربرهای شاتل ازش راضی هستند یا نه ...
5-در کل نامحدود مخابرات خیلی بهتر و بیشتر به کار شما میاد
ممنون بابت پاسختون
نامحدود تموم شد حتی اشنا داشتم رفتم گفتم یه جور تمدیدش کنید گفت مخابرات برداشته و نمیزاره دیگه تمدیدش کنیم مرکز مخابراتی شلوغ بود بعضی ها کنسلش می کنن و بعضی ها هم به محدود تبدیلش می کردن
برای گزینه دو یعنی از همین الانش سرعتش حتی نزدیک 1024 نیست چون به من گفت تا 11 گیگ سرعتتون نزدیک 1024 هست و بعد از اینکه 11 گیگ رو برای این سرویس تموم کردید سرعت تقسیم میشه ولی با توضیحات شما یعنی از همون اول 128 هست و سرعت کمی داریم یعنی سرعت دانلود میشه 12 کیلوبایت به ازاری هر ثانیه
یا منظور شما همون سرعت دانلود 128 هست ؟ این حد نصاب دقیقا چه حجمیه؟
برای گزینه 3 یعنی فرقی نمیکنه من دانلود یا وب گردی می کنم از یه حجم در روز مصرفم بیشتر بشه سرویسم محدود میشه و شاتل سرویس منو قطع می کنه؟
چون خودش گفت سرعت دانلود نه وبگردی ولی باید وب گردی رو کمتر کنی چون دانلود از همه پهنای باند استفاده می کنی و نمیزاری بقیه استفاده کنن به این دلیل سرویس محدود و قطع میشه!!!
برای گزینه 1 چه سرویس از چه شرکتی مناسب هست ممنون میشم راهنماییم کنید![]()
سلام. دوستان مخابرات محدود دیگه بالای 512 نمیده اینجا.من این ماه 105 گیگ مصرف اینترنت و دانلود داشتم فکر کنم اگه بخوام شاتل بگیرم سرعتمو محدود کنه، با این وضع شما کحا رو ( با قیمت خوب نه فضایی ) که سرعت 100 تا 130 بهم بده معرفی میکنید نا محدود؟ ( برای یک خط دیگم میخوام،اون خطم 1 مگ مخابرات با سرعت دانلود 130 هست)
از همون اول که سرعت شما روی 128کیلوبایت هست اونم که گفته 1024منظورش کیلوبیت بوده که تقسیم بر8 میشه
از بچه های پارس آ«لاین یه سوال بکن ببین در چه حدیه سرویسهاش
128 نامحدود شاتل چند گیگ سرعت بالا میده؟ وقتی حجم هدیه تموم شه سرعت دانلود چند میرسه؟ من در ماه شاید 20 گیگ مصرفم بشه.
من 8 ساله پارس دارم روز به روز داره افتضاح تر میشه امروز هم هدیه سرویس های نامحدود 128 رو از 10 گیگ کرد 5 گیگ رو کم کرد، شدیدا هم دزدی میکنه میخوام عوض کنم، پیشنهاد بدید.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)