تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 49 از 175 اولاول ... 394546474849505152535999149 ... آخرآخر
نمايش نتايج 481 به 490 از 1744

نام تاپيک: FC Barcelona | آبی اناری ها |

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

الان اخبار های لایت بازی دیشبو نشون میداد موقعیت های خیلی خوبی داشتیم من بازی رو کامل ندیدم ولی موقعیت ها رو از دست دادیم که در صورت به ثمر رسیدن موقعیت ها با اختلاف خوبی برده بودیم!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه jr07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    P30WORLD

پيش فرض

فقط مشاهده کنید که سلتاویگو با رفتن جناب انریکه چقدر قوی شده !!!!!! الان با بارسا هم امتیازن اگه اشتباه نکنم
    از اثرات رفتن انریکه از سلتاویگو بردن بارسلونا در نیوکمپ و اثرات اومدن پروفسور انریکه به تیم بزرگ بارسا همینی بود که این هفته و هفته پیش و در لیگ قهرمانها دیدین
    اینا یه ول دادن یه مربی بی اسم و رسم اوردن که گواردیولا بود جواب داد حالا فکر کردن فیلم هندیه!!! می گردن از تو جوب مربی می گیرن می خوان شاخ کنن بدن بره

3. این کاربر از jr07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه barcaboy10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Catalunya

پيش فرض

فقط مشاهده کنید که سلتاویگو با رفتن جناب انریکه چقدر قوی شده !!!!!! الان با بارسا هم امتیازن اگه اشتباه نکنم
    از اثرات رفتن انریکه از سلتاویگو بردن بارسلونا در نیوکمپ و اثرات اومدن پروفسور انریکه به تیم بزرگ بارسا همینی بود که این هفته و هفته پیش و در لیگ قهرمانها دیدین
    اینا یه ول دادن یه مربی بی اسم و رسم اوردن که گواردیولا بود جواب داد حالا فکر کردن فیلم هندیه!!! می گردن از تو جوب مربی می گیرن می خوان شاخ کنن بدن بره
    نمیخوام عملکرد ضعیف انریکه رو توجیح کنم ولی در رابطه با قدرت سلتاویگو / قبل از این انریکه به این تیم بیاد یعنی دو فصل پیش تو رده 17 قرار گرفت و 1 پله با سقوط فاصله داشت و این تیم با حضور انریکه فصل پیش به رتبه 8 ام رسید

-------------

در رابطه با بازی هم موقعیت گل داشتیم حتی 4 تا تیرک هم زدیم ولی مهم تر از این چیزی که باعث نگرانیه بازی بد و بی روحه تیمه مخصوصا تو خط هافبک که عملا انگار هافبک نداریم / رافینا که چیزی نشون نداده . بوسکتس شدیدا افت کرده و انریکه به جای استفاده از ماسکی تو این پست میزارتش دفاع وسط . از راکتیچ هم فعلا چیز خاصی ندیدیم

خلاصه چیزی که مشخصه این مدیرت راسل و دار و دستش ( لعنت ا..) گند زد به بهترین تیم تاریخ

فعلا دیگه نمیشه چیزی گفت اگه بشه مشکل خط هافبک رو حل کرد میشه تا حدی امیدوار بود به نیم فصل دوم ولی با این روند تیم به جایی نمیرسه به واضح هیچ پیشرفتی نداشتیم بلکه داریم بدترهم میشیم عینا

متیو و البا هم مصدوم شدن یا فرجی بشه انریکه به بارترا هم بیشتر بازی بده

5. 7 کاربر از barcaboy10 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه misagh8900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اسپکه

پيش فرض

آقا به نظر من بارسا باید یک مربی بزرگ رو میاورد تا از بازیکنا به بهترین شکل ممکن کار بگیره. مربی باید یه کم بیم داشته باشه مثل مورینیو که بازیکنا ازش حساب ببرن. مربی که برای تعویض بازیکن از خودش اجازه بگیره که مربی نیست. حتی اگه بازیکن مسی باشه.
    انریکه حساب خودش رو توی رم و سلتاویگو پس داده بود. من موندم چرا آوردنش. هشتم کردن سلتاویگو که هنر نیست. مخصوصا با این بازیکنای خوبی که داره. شاید هر مربی دیگه ای میبود میتونست این کار رو بکنه. فن خال گزینه بسیار مناسبی برای بارسا بود.

7. این کاربر از misagh8900 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

الان اخبار های لایت بازی دیشبو نشون میداد موقعیت های خیلی خوبی داشتیم من بازی رو کامل ندیدم ولی موقعیت ها رو از دست دادیم که در صورت به ثمر رسیدن موقعیت ها با اختلاف خوبی برده بودیم!!!!
    مشکل اصلی اینجاست که این همه موقعیت (بهتره بگم خطر) روی حرکات صِرف مهاجم‌ها بوده. چند باری هم دفاع‌ها پاس‌های عمقی انداختن. نمایش خط هافبک بارسا خیلی خیلی نگران‌کننده است. راحت میتونم بگم در 3 بازی گذشته تیم، هافبک‌ها مجموعا 5 پاس حیاتی هم نداشتن.

چیزی که بنظر من میرسه اینه که تیم در ابتدای فصل بخاطر هیجان و امید ناشی از اومدن مربی جدید و انگیزه جبران ناکامی فصل قبل، بصورت اتوماتیک با انرژی بازی میکرد. مثلا پرس‌های عالی‌ای روی بازیکن‌های حریف در بازی‌های ابتدایی دیدیم. دوندگی‌ها خیلی زیاد بود. همین قضیه امید هوادارها رو هم زیاد کرد.
    در پست‌های مربوط به فصل قبل هم گفته بودم، بارسا الان ذهنیت یک تیم بازنده رو پیدا کرده. مخصوصا بعد از فصل بدون جام سال پیش این وضعیت حادتر شد. از شکست 7-0 مقابل بایرن، بارسا یک تکونی خورد و همونجا زنگ خطر بصدا در اومد. متاسفانه برای تیتو اون مشکل پیش اومد و کار سخت تیم برای اجتناب از سقوط، سخت‌تر هم شد. شخصا فکر میکنم تیتو با بارسا موفق میشد. اما به هرحال اون اتفاقات افتاد و تیم در مرحله حساسی قرار گرفت.
    اینجا بود که نقش تیم مدیریتی باشگاه خودشو نشون داد. اون زمان شرایط خیلی حساس و حتی میشه گفت بغرنج بود. حتی خود ما هوادارها هم حس کرده بودیم اوضاع داره عوض میشه. تیممون دیگه اون غول ترسناک چند فصل گذشته نبود. اما گویا تنها کسی که این موضوع رو نمی‌فهمید و کلّش رو کرده بود تو برف، جناب ساندرو راسل بود که پاشد رفت تاتا مارتینو رو با کلی تشریفات و شام رسمی خوردن با رییس‌جمهور پاراگوئه به تیم آورد. کسی که در اون زمان شاید نمی‌تونست اسم 5تا تیم لالیگا بجز رئال و بارسا رو بگه، شد مربی تیمی که در اون مقطع قطعا به یک فرد قوی، باتجربه و امتحان پس‌داده احتیاج داشت. راسل اما هنوز فکر میکرد این تیم اینقدر قوی هست که هرکی مربیش باشه، فرقی نمیکنه. این کارش منو یاد زمانی انداخت که مدیرعامل فعلی همین مادرید، رفت کارلوس کیروش رو آورد جای دلبوسکه و بعد از اون تا مدتی، هرسال یک مربی عوض کردن.
    نتیجه این تصمیمات شد شکست و ناکامی در پایان فصل. همون مربی که با کلی سر و صدا اومده بود، تقریبا تا چند ماه بعد از رفتنش هرجا مصاحبه کرد گفت که من باعث شکست شدم. حتی خود مربی هم هنوز فصل تموم نشده، فهمیده بود چه انتخاب اشتباهی بوده و تو حرفاش به نوعی میشد سرافکندگی رو حس کرد.
    الان هم وضعیت تیم اینطوره که با هر شکست، حتی اگر بعد از یک شروع درخشان باشه، تیم از نظر روانی بهم میریزه. چون خودشون به خودشون ایمان ندارن. بازیکن ها در خودشون توانایی بیرون اومدن از بحران رو نمی‌بینن. این قضیه طبیعیه و برای هر تیمی میتونه اتفاق بیفته، مخصوصا بعد از یک دوره فوق‌العاده. اما کار درست اینه که با مدیریت صحیح، این دوران افت رو کوتاه و حداقل کنی. خب حالا که بازیکنی مثل اینیستا، بوسکتس، آلوز و ... در خودشون توانایی بیرون اومدن از وضعیت بد به‌وجود اومده رو نمی‌بینن، یکی باید بیرون از زمین باشه که بهشون این اطمینان رو بده. بگه من به‌جای شما راه‌حل رو پیدا می‌کنم. به این ترتیب تیم آرامش پیدا میکنه.
    من حتی معتقدم بارسای ابتدای فصل 2013-2014، برای انریکه تیم بزرگی نبود و چالشی بود که میتونست تا حدی از پسش بر بیاد (حداقل با نتایج بهتر از مارتینو). اما بارسای این فصل، تیمی که یک فصل، تمامِ جام‌ها رو از دست داده و با شیب نزولی فصل رو تموم کرده، اصلا چالشی نبود که انریکه بتونه از پسش بربیاد. فکر میکنم اگر انریکه فصل پیش میومد، صرف نظر از اینکه در اولین فصلش چه نتیجه‌ای می‌گرفت، الان و در دومین سال مربی‌گریش تیم بهتری داشتیم و با قدرت بیشتری می‌تونستیم برای فتح جام مبارزه کنیم.
    اگر مدیریت باشگاه اشتباه کرد و بعد از بیماری تیتو، بجای یک مربی بزرگ رفت مارتینو رو آورد، آوردن انریکه در این فصل میتونه حتی اشتباه بزرگ‌تری باشه.
    البته زمان باید داد و ممکنه حتی دوباره تجربه موفق رایکارد تکرار بشه. فعلا هم هرچی نگاه می‌کنم مربی بزرگی که بیکار باشه وجود نداره و هر اتفاقی بیفته انریکه نباید در انتهای فصل بره و باید کاملا ازش حمایت کنن.
    Last edited by romantic; 03-11-2014 at 03:10.

9. 15 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

مشکل اصلی اینجاست که این همه موقعیت (بهتره بگم خطر) روی حرکات صِرف مهاجم‌ها بوده. چند باری هم دفاع‌ها پاس‌های عمقی انداختن. نمایش خط هافبک بارسا خیلی خیلی نگران‌کننده است. راحت میتونم بگم در 3 بازی گذشته تیم، هافبک‌ها مجموعا 5 پاس حیاتی هم نداشتن.
    کاملا موافقم، بارسا در بازی مقابل سلتا موقعیت های زیادی داشت و حتی با همون بازی خیلی راحت می تونست پیروز باشه، اما ضعف در بازیسازی از خط هافبک، فاصله زیاد بین خطوط، حرکات بدون توپ و جابجایی های کم کاملا به چشم می اومد و بیشتر توانایی های فردی مهاجمین بود که منجر به خلق موقعیت شد و نه کنترل لازم و بازی سازی اصولی و چیزی که توی سال های اخیر از بارسا شاهد بودیم.

شرایط فعلی بارسا در رده مدیریتی و مقایسه اون با دوره اول مدیریت پرز هم مقایسه به جایی هست، به خصوص اصرار روی خرید مهاجم های شدیدا گران قیمت، بدون جذب هافبک های طراح هم سطح برای ساپورت این مهاجم ها. مشکلی که رئال در حد فاصل 2004 تا 2007 شدیدا باهاش روبرو بود. جالب تر اینکه مدیریت بارسا به خاطر اصرار به وفاداری به تاکتیک های گذشته، استفاده از ژاوی و اینیستا، استفاده از مربی های آشنا به این سبک اما اثبات نشده در سطح اول اروپا، دو هافبک طراز اول (فابرگاس و تیاگو) رو به راحتی از دست میده. تیاگو به خاطر پیدا نکردن فرصت حضور کافی به خاطر سایه سنگین ژاوی (در عین بالاتر رفتن سن ژاوی) و فابرگاس به خاطر ویژگی های متفاوتی که با ژاوی داشت و هیچ وقت نتونست قابلیت های اصلی خودش رو نشون بده، و حالا در عرض دو سال محلی که بزرگترین نقطه قوت بارسا بود (کنترل میانه میدان/بازیسازی از خط هافبک) داره تبدیل به یه نقطه ضعف بزرگ میشه، چون نسل بعدی برای جایگزینی تدریجی ژاوی و اینیستا وجود نداره و فرصت سوزی های زیادی صورت گرفته که با محرومیت فیفا و عدم امکان ترانسفر در انتهای فصل شرایط مطمئنا بهتر نخواهد شد، در حالی که یک مربی طراز اول و اثبات شده در سطح اول اروپا می تونست تاکتیک های متفاوتی رو به کار بگیره و جلوی جدایی تیاگو و فابرگاس رو بگیره، به اون ها فرصت های بیشتری بده یا از اون ها وظائف متناسب با توانایی هایی که دارند رو بخواد.

11. 9 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

رقابت بر سر شکستن رکورد رائول

بوسکتس: «اکنون در ابتدای راه قهرمانی هستیم»

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سرخیو بوسکتس روز دوشنبه در کنفرانس خبری شرکت کرد و به گفتگو درباره مسائل تیم در فصل جاری پرداخت.

هافبک بارسا بیان کرد که مردم در قضاوت درباره تیم شتاب می کنند و هنوز راه بسیاری تا پایان فصل باقی مانده است: «رقابت قهرمانی در لیگ تازه آغاز شده است. ما هفته پیش صدر نشین بودیم و اکنون نیستیم. باید امیدوار بود که بتوانیم به جایگاه مناسب خود بازگردیم، زیرا این همه خواسته مجموعه تیم است».

شکست در برابر رئال مادرید و سلتا در هفته گذشته، هفته ای ضعیف از منظر بوسکتس را برای تیم رقم زد: «بحث درباره شرایط تیم و تحلیل مردم از وضعیت کنونی بارسا عادی است. وقتی بازنده از زمین خارج می شوید باید وضعیت خود را بهبود ببخشید، زیرا مسائلی رخ داده است که شما به خوبی از عهده کنترل آن برنیامدید. ما همواره اولین منتقد خود هستیم، چه در هنگام باخت چه پس از پیروزی. باید به تلاش خود در جهت پیشرفت تیم ادامه دهیم».

بوسکتس معتقد است که دیدار برابر آژاکس فرصت مناسبی برای بازیابی قدرت تیمی بارسا می باشد: «امیدوارم که بتوانیم این روند ضعیف تیم را در این مسابقه خاتمه ببخشیم». با این وجود، او شکست فصل گذشته تیم برابر تیم هلندی را از خاطر نبرده است: «در آن دیدار، آنها با قدرت در زمین حاضر شدند و توانستند بر ما غلبه کنند. آژاکس کار را برای ما مشکل کرد، امیدوارم در این بازی چنین نشود».

در آخر، او شایعات اخیر درباره مصدومیت کشاله ران خود را تکذیب کرد: «من در مسابقه گذشته، کمی احساس ناراحتی در پای خود کردم. اما اکنون خوب هستم و مشکلی برای حضور در میدان ندارم. برای جلوگیری از مصدومیت جدی در ادامه فصل، به تمرینات پیش گیرانه خود نیز می پردازم».

منبع: سایت رسمی باشگاه
    مترجم: مصطفی کلانتریان / FCBarcelona.ir
    گلهای برتر مسی در لیگ قهرمانان اروپا

لیونل مسی با گلی که در هفته سوم مرحله گروهی لیگ قهرمانان مقابل آژاکس به ثمر رساند، مجموع گلهای خود را به عدد 69 ارتقا داد.

این گل او را در جایگاه سوم بهترین گلزن تاریخ لیگ قهرمانان، دو پله پس از رائول گنزالس قرار داد

در اینجا نگاهی خواهیم داشت به مهمترین گلهای مسی تا به امروز؛ گلهایی که می توانند به نقطه عطفی دیگر در کارنامه درخشان او مبدل شوند.

بارسلونا 5-0 پاناتیناکوس یونان (2/11/2005)

این بازی اولین قدم مسی برای دستیابی به موفقیت بود؛ به نظر می رسید هیچ کس نمی تواند متوقفش کند. ساموئل اتوئو با به هم ریختن خط دفاعی تیم حریف ، باعث شد تا آنها مرتکب اشتباهی در گوشه سمت چپ محوطه جریمه شان شوند، در این لحظه مسی آرژانتینی توپ را از بالای سر ماریو گالینوویچ عبور داد و با شلیک به سمت دروازه خالی، کار را تمام کرد.

فینال : بارسلونا 3-1 منچستر یونایتد انگلیس (28/5/2011)

بارسلونا در ومبلی با ارائه یک بازی حساب شده یونایتد را از پیش رو برداشت. مسی با گل مهمی که در اوایل نیمه دوم بازی به ثمر رساند موجبات قهرمانی اسپانیا در این جام را فراهم کرد. این نمایش، ستایش فراوان سر الکس فرگوسن را پس از بازی به دنبال داشت. او اظهار کرد: «تا زمانی که بازیکنانی نظیر مسی و ژاوی هرناندز در زمین حضور دارند شکست دادن آنها بسیار مشکل است. این بهترین تیمی است که تا به حال دیده ام».

گل حیرت آور : رئال مادرید اسپانیا 0-2 بارسلونا (27/4/2011)

مسی از ال کلاسیکوی نیمه نهایی، دست خالی بازنگشت. در چهار دقیقه ی پایانی بازی، مسی توپ را از دایره میانی زمین برداشت و با یک و دویی که توسط او و سرخیو بوسکتس شکل گرفت، این بازیکن به عمق خط دفاعی رئال رفته و چهار بازیکن این تیم را به دردسر انداخت؛ سپس با ضربه ی پای راست خود گل پیروزی بخش بارسلونا را به ثمر رساند. پس از این بازی پپ گواردیولا هشدار داد که هنوز به بازی فینال در ومبلی نرفته ایم؛ اما تساوی 1-1 در بازی برگشت، غول های کاتالان را روانه ومبلی کرد.

ضربه آزاد : دینامو کیف اکراین 1-2 بارسلونا (10/12/2009)

در بازی آخر مرحله گروهی فصل 2009-2010، دینامو کیف با گل دقیقه دوم آرترم مایلوسکی از بارسلونا پیشی گرفت؛ اما ژاوی بازی را به تساوی کشاند. در حالی که به نظر می رسید بازی مساوی به پایان خواهد رسید، مسی در دقیقه 86 بازی با حرکتی زیبا، تیر خلاصی را به سمت دروازه ی الکساندر شوکووسکی شلیک کرده و صدرنشینی آبی و اناری ها در گروه شش رقابتها را تثبیت کرد.

هتریک : بارسلونا 4-1 آرسنال انگلیس (6/4/2010)

مسی تنها بازیکنی است که موفق شده است چهار هتریک را در لیگ قهرمانان به ثبت برساند. اولین هتریک او در این مسابقه به انجام رسید. شبی که مسی هر چهار گل بارسلونا را به ثمر رساند تا این تیم بدون مشکل راهی سومین نیمه نهایی پیاپی اش شود. او گل اول مسابقه را با شلیک به سقف دروازه از پشت محوطه جریمه زد. گل دوم او نتیجه ی یک کار تیمی زیبا ، و گل سومش نیز حاصل چیپ تماشایی او بود؛ لحظه ای که توپ را از بالای سر مانوئل آلمونیا ی خارج شده از دروازه عبور داده و دروازه را گشود. تنها 22 دقیقه از گل سوم می گذشت. مسی گل چهارم را هم دو دقیقه به پایان مسابقه به تیم حریف تحمیل کرد.

سطحی جهانی : بارسلونا 4-0 آژاکس هلند (18/8/2013)

در این مسابقه ضربه ی آزاد خاص مسی دروازه بان را مغلوب خود کرد. توپ پس از برخورد با قسمت داخلی تیر عمودی وارد دروازه ی کنت ورمیر شد. این گل آبی و اناری ها را در نوکمپ پیش انداخت. پس از آن، مسی مدافع تیم آژاکس، استفانو دنسوییل را از پیش رو برداشت و باز هم گلزنی کرد. سرانجام ارسال دیدنی ژاوی باعث شد تا هتریکی دیگر برای لیونل مسی به ثبت برسد.

بازیکنانی که زودتر به مرز 50 گل رسیده اند :

رود فن نیستروی – 62 بازی
    لیونل مسی – 66 بازی
    کریستیانو رونالدو – 91 بازی
    رائول گنزالس – 97 بازی
    تیری آنری – 103 بازی

بهترین گلزنان تاریخ لیگ قهرمانان :

رائول گنزالس - 71 گل در 142 بازی
    کریستیانو رونالدو – 70 گل در 106 بازی
    لیونل مسی – 69 گل در 89 بازی
    رود فن نیستروی – 56 گل در 73 بازی
    تیری آنری – 50 گل در 112 بازی

منبع: سایت یوفا
    مترجم: امین سبحانی / FCBarcelona.ir
    بارسا بدنبال سومین پیروزی در هلند

در بازی چهارشنبه شب تیم در لیگ قهرمانان اروپا، بارسا بدنبال بهبود عملکرد خود در برابر باشگاه های هلندی است.

دیدار برابر آژاکس، هشتمین رویارویی بارسا با تیمهای هلندی در رقابتهای اروپائی است. عملکرد تیم تا این تاریخ برابر با 2 پیروزی، 3 تساوی و 2 شکست بوده است. آخرین دیدار تیم در این قالب به رویارویی بارسا برابر آژاکس در زمین تیم هلندی در رقابت های لیگ قهرمانان فصل گذشته باز می گردد که با شکست 2-1 تیم همراه شد.

تمرین در سیوتات اسپورتیوا

دیگر شکست تیم برابر باشگاه PSV در رقابت های جام یوفا در سال 1978 رخ داده است. پر تکرار ترین نتیجه در این دیدار ها با 3 تکرار، تساوی بوده است. اولین مورد در رقابت قهرمانی اروپا در فصل 1974/75 ثبت شده است که بارسا برابر فاینورد به تساوی بدون گل دست یافت. دومین تساوی برابر باشگاه آلکامار در قالب جام یوفا در فصل 1977/78 بدست آمد و سومین مورد در همان فصل برابر باشگاه PSV با نتیجه 2-2 رخ داد.

آخرین پیروزی در خاک هلند

باشگاه هلندی PSV که بیشترین تقابل را با آبی و اناری ها داشته است، در 19 مارس 1996 در رقابت های جام یوفا با نتیجه 3-2 در خانه خود مغلوب بارسلونا شد. این پیروزی، آخرین غلبه بارسا بر یک باشگاه هلندی در زمین خودش محسوب می شود. در این دیدار، یوهان کرایف هدایت بارسلونا را در اختیار داشت و گل های تیم توسط زندن، فیگو و سرجی به ثبت رسید. تک پیروزی دیگر بارسا به فصل 1983/84 و رقابت های جام در جام اروپا برابر باشگاه نایمخن هلند باز می گردد.

کاپلو: «رونالدو مهارت فوتبالی مسی را ندارد»

سرمربی ایتالیایی مشهور دنیای فوتبال معتقد است در حال حاضر هیچ بازیکنی در دنیا توانایی انجام کارهایی که مسی در زمین می کند را ندارد.

فابیو کاپلو که در حال حاضر سرمربی تیم ملی روسیه را در اختیار دارد بیان می کند که «کریستیانو رونالدو از نظر تکنیک و مهارت فوتبالی قابل قیاس با فوق ستاره آرژانتینی بارسا نیست». با وجود احترامی که وی برای بازیکن پرتغالی رئال مادرید قائل است، او مسی را در سطح بالاتری تصور می کند.

کاپلو در گفتگو با آس بیان کرد: «رونالدو و مسی دو ستاره این روزهای فوتبال هستند. با این وجود آنها متفاوت از یکدیگر در زمین ظاهر می شوند». او ادامه داد: «رونالدو بازیکنی قدرتمند با توانایی تکنیکی مناسبی است؛ اما مسی در سطح متفاوتی از مهارت و قدرت تکنیکی قرار دارد. بازی در برابر او بسیار دشوار و فوق العاده سخت است».

او همچنین فاش کرد که در سال 2005 و در جریان دیدار تیمهای بارسا و یوونتوس وی تحت تاثیر هنرنمایی مسی در زمین قرار گرفته و قصد داشته است که وی را بصورت قرضی به خدمت بیانکونری در آورد. نمایش فوق العاده مسی در آن دیدار سرمربی ایتالیایی را وادار کرده بود تا در جریان بازی از فرانک ریکارد تقاضای انتقال وی به یووه را بکند.

او در اینباره بیان کرد: «این کاملا صحیح است که من خواهان پیوستن وی به بارسا در سال 2005 بودم. در جریان بازی گمپر در همان سال، هنگامی که بازی دچار وقفه کوتاه مدتی شد، من به سمت ریکارد رفتم و به او گفتم که بدلیل داشتن 3 بازیکن خارجی، توانایی میدان دادن به مسی را ندارد و از وی خواستم تا برای یکسال او را به یوونتوس قرض دهد».

کاپلو ادامه داد: «ریکارد به من گفت که می خواهد در تیم خود تغییراتی انجام دهد و به همین خاطر به مسی نیازمند است». او تاکید کرد: «من از قدرت مدافعین خود با خبر بودم و وقتی عملکرد مسی در برابر آنها را دیدم، متوجه شدم که بازیکنی متفاوت مواجه هستم. او توانایی انجام کارهایی در زمین فوتبال را دارد که دیگران قادر به تحقق آن نیستند».

منبع: سایت گل
    20 بازیکن در لیست تیم برای سفر به هلند

انریکه لیست مسافرین به هلند برای دیدار برابر آژاکس را اعلام کرد.

اینیستا، متئو، فرمایلن و سرجی روبرتو همگی بدلیل مصدومیت این دیدار را از دست داده اند. کادر پزشکی تیم اعلام کرد که سرجی روبرتو بدلیل کشیدگی ماهیچه ران پای خود قادر به همراهی سایرین نخواهد بود. معاینات بیشتر وضعیت بهبودی وی و زمان بازگشت او به میادین را مشخص خواهد کرد.

تمرین در سیوتات اسپورتیوا

تمامی بازیکنان در دسترس تیم اصلی صبح دوشنبه در سیوتات اسپورتیوا به تمرین پرداختند. آندرس اینیستا و جرمی متئو به برنامه های فیزیوتراپی خود مشغول بودند. مونیر، ساندرو، سمپر، هالیلوویچ و ادگار لی از بارسا ب نیز در این جلسه تمرینی حضور داشتند.

لیست کامل بازیکنان بدین شرح است: تراشتگن، براوو، ماسیپ، مونتویا، پیکه، راکیتیچ، بوسکتس، ژاوی، پدرو، سوارز، مسی، نیمار، رافینیا، بارترا، ماسکرانو، داگلاس، آلبا، آدریانو، دنی آلوز و مونیر.

13. 9 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض اوور مارس: مثلـث تهـاجمـي بارسـا رويـايي اسـت

"مارک اوورمارس"، بازیکن سابق تیم های آژاکس،آرسنال و بارسلونا که در حال حاضر مدیر ورزشی آژاکس محسوب می شود، پیش از شروع ضیافت به خبرنگاران گفت:" بازی بسیار حساسی با بارسا در پیش داریم. فصل گذشته این تیم را شکست دادیم اما وضعیت آن دیدار فرق می کرد. بازیکنان بارسا متفاوت با حال حاضر بودند و صعود این تیم نیز تقریبا قطعی شده بود."

وی افزود:"داشتن مثلث تهاجمی نیمار،مسی و سوارز برای هر تیمی مثل یک رویاست.این بازی برای هوادارانمان و نیز سوارز بسیار ویژه است چرا که لوئیس پس از مدت ها به آمستردام و خانه اولش باز می گردد."

بارسانیوز

15. 7 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

17. 10 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

اگر تکل‌های از جان گذشته مدافع‌های آژاکس نبود مسی حداقل یکی دیگه میزد.
    نیمه اول خوب نبود. یه پنالتی هم برای آژاکس نگرفت. نیمه دوم ژاوی راه افتاد و با توجه به نتیجه، راحت‌تر بازی کردیم. هرچند با بهتر شدن ژاوی، راکیتیچ کلا محو شده بود. [emoji52]
    هماهنگی مسی و نیمار با سوارز زمان می‌بره. همون‌طور که طول کشید تا مسی و نیمار هماهنگ بشن. کلا سوارز تمایل بیشتری داره تا استارت سریع بزنه و زودتر از نیمار اقدام به فرار میکنه. واسه همین باید سریع‌تر براش پاس بندازن. البته شاید این با اخلاق مسی که دوست داره برای دادن پاس Perfect و خاص صبر کنه، جور درنیاد. [emoji3]
    در هر صورت مطمئنا سوارز به‌زودی شروع به گل‌زنی میکنه

پ.ن: عجب تسلطی داره MATS به بازی با پا! توپاش همه دقیق بود و به بازیکنای بارسا رسید.
    Last edited by romantic; 06-11-2014 at 02:05.

19. 11 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •