میدونی سعید من می خوام اینو بگم که کی میرسه ما هم از همون اول فصل رو کورس قهرمانی باشیم؟
این تشویش و اضطراب دیگه باید برداشته بشه یا نه؟
درسته ما به اتلتیک باختیم این قبول ولی ایا رقیبانمون هم تو زمین خودشون به اتلتیک خواهند باخت؟
میدونی سعید من می خوام اینو بگم که کی میرسه ما هم از همون اول فصل رو کورس قهرمانی باشیم؟
درسته ما به اتلتیک باختیم این قبول ولی ایا رقیبانمون هم تو زمین خودشون به اتلتیک خواهند باخت؟
عزیز من که گفتم منظورم این نیست کی خوبه کی بد . تو اون صحنه بالاخره ولی لوپز تقصیر داشت اما شما فرض کن یه همچین اشتباهی رو ایکر انجام میداد..دیگه میخوردنش!ای آقا
توی اون صحنه توپ جلوی لوپز به زمین خورد و ارتفاع زیادی گرفت یکدفعه و کنترلش سخت تر شد .
لوپز توی اون صحنه نتونست پای خودشو کامل بالا بیاره و دچار کشیدگی عضله شد و الان هم خبر رسید که سه تا چهار هفته مصدوم شده !
البته لوپز هم توی تایمینگ خودش اشتباه کرد . ولی 50 - 50 تقصیر کار بود
حامد من اصلا منظورم تو نبودی.... من خودم همینی که میگی گفتم صفحه ی قبل..... من وقتی اون پست رو دادم داشتم از سایت گل میومدم و کامنتارو میخوندم اکثرا همینطوری انتقادای تندی به کارلتو و ازون بدتر به ایکر و بنزما کرده بودن. کلا من به یقین رسیدم که جو هواداری رئال به سمت بدی رفته...کاش یذره از هوادارای لیورپول یا دورتموند یاد بگیریم. هر مشکلی پیش میاد این باید بره اون باید بره نکنیم.میدونی سعید من می خوام اینو بگم که کی میرسه ما هم از همون اول فصل رو کورس قهرمانی باشیم؟
الان اینایی که به پرز بد و بیراه میگن واقعا دوست دارن یکی مثه کالدرون بیاد که همه جا انتقاد های به ضد باشگاه میکنه؟ جدیدا هم مصاحبه کرده ronaldo is fed up at madrid که بدتر شایعات خروج رونالدو رو پرشورتر میکنه.
یا اینایی که میگن تیمی که مورینیو ساخته بود چمپیونز گرفت.....والا اگه خودش بود 12 سال دیگم نمیتونستیم جام دهم رو بگیریم.....خود رونالدو بود که گفت زمان مورینیو روابط پیچیده ای تو رختکن وجود داشت.....دیگه بی طرف تر از رونالدو کی؟
من حرفم کلا اینه هوادارا نمیذارن یه نیم فصل بگذره اصلا 6 بازی بگذره بعد انتقاد هایی به این تندی بکنن.
آقا سعید بابا خوب حق دارن دیگه. آخه یه چیزی الان داریم میگن اسطوره که کاسیاس باشه که بود و نبودش واقعاً فرقی نداره. من اصلاً بهش اعتماد ندارم. نه از لحاظ بازی و نه از لحاظ اخلاق حرفه ای.و یه بازیکن هایی داشتیم که در عمل اهمیتی بهشون داده نمیشد ولی ستون تیم بودن. دیگه خودت کلات رو قاضی کن. از موقعی که کارلتو اومده کیا از تیم بیرون انداخته شدن. هیگواین، اوزیل، لوپز، دیماریا، آلونسو، آلبیول و کایخون. جاشون کسی رو گرفتن؟ نه هر بار تیم خالی تر شد. خوب این حماقت رو هر آدم عادی ای هم میتونه انجام بده دیگه پس مدیرم مدیرم برای چیه که؟ آخه این کاملاً مشخصه که مثلاً فوروارد نوک تیم نباید بی رقیب باشه. هیگواین رو رد کردن رفت و یه فصل جور بنزما رو دیگران کشیدن و باز هم همونطوری؟ متوجه شدین از وقتی اوزیل رفت کریس دیگه اون هتریک هاش رو تکرار نکرده؟ اون تیم سال دوم مورینیو از بس قوی بودمثل یه دیگ بود که آب توش جوش اومده بود و داشت میترکید. الان چلسی رو ببینین چی ازش در آورده؟
هر کی از یکی خوشش میاد از دیگری بدش میاد ولی اگر اونسال پرز پشت مورینیو میموند و از از کم شدن فروش پیراهن کاسیاس میگدشت، بقیه هم دم در نمیاورد و مو هم لج نمیکرد بره رو اوتو پایلت. خوب بازم باید بین مدیر و آدم عادی فرق دیده شه. تازه خرده مدیر ها الان هنوز هم برای کوبیدن مو میرن دست به دامن گوارزیولا میشن. خاک تو سر اون بوترگوئنو بود نمیدونم کی. حالا بعد دو سال میخواد تلافی حذف پستش بکنه!!
اون دوستایی که میگن مورینیو چکار کرد، جواب بدن خدایی بارسای گواردیولا با بارسای پارسال اصلاً قابل مقایسه بود؟
خلاصۀ کلم اینکه همونظور که قبلاً هم گفت، کارلتو مکنه تیم رو قهرمان بکنه ولی همیشۀ خدا یه جای کار تیمهاش میلنگه و خیلی به اتفاقات وابسته هست و تیماش تکلیفشون مشخص نیست.
مو تا وقتی تیمش آرامش داشت ه هیچکس رحم نکرد وهمۀ تیم ها رو 3-4 تا میزد و بعد 1 یا 2 گل سیر نمیشدن. من یادمه وقتی کیروش شده بود مربی تیم پورتو رو تو پرتغال 3-1 بردنولی من به پدرم گفتم این تیم هیچی نمیشه و افتضاحه که برگشت گفت چی میگی 3 تا زده و گفتم حالا میبینیم و دیدیم. دقیقاً الان همون قدر تیم فرق داره و تاکتیکی نمیبینم وخود بازیکن ها باید کار کنن و پارسال هم هر جا کم آوردیم دیماریا به دادمون رسید و به خاطر3.5 ملیون در سال از دست دادیمش و خوب پشت بندش هم آلونسو میره و شاید بقیه هم ول کنن برن!!!!!! تیم بازیکنهایی که تو این 2 سال رفتن راحت این تیم رو میبره!!
آخه یه چیزی الان داریم میگن اسطوره که کاسیاس باشه که بود و نبودش واقعاً فرقی نداره.
نقض این حرفتون همین فصل پیش که تو بازی های کاپ به ندرت گل میخوردیم، برعکس لالیگا که قربونش برم.........
توپی که نشه گرفت رو نه یاشین نه اولی کان نه بوفون نه فن در سار نمیتونن بگیرن!
والا من نمیگم ایکر افت نداشته ....داشته اما کاملا روحیه...... دروازبانی که میاد یه بازی میدرخشه یه بازی نه جز مشکل روحی من مشکل دیگه ای ندارم براش نام ببرم. از لحاظ اخلاقی هم همین بس که دورانی که مورینیو نیمکت نشینش کرد و را به راه به ایکر تیکه مینداخت نشست رو نیمکت سکوت کرد یه بارم جوابش نداد.... این اخلاق حرفه ایه نه مورینیویی که دهنش چفت و بست نداره!من اصلاً بهش اعتماد ندارم. نه از لحاظ بازی و نه از لحاظ اخلاق حرفه ای
والا این وسط بیل و ایارامندی و ایسکو و خسه و بعدتر کروس و جیمز و ناواس هویج نیستن.....اگه بخوایم برای جایگزینی الان ایراد بگیریم به پرز یا کارلتو والا به نظر من فقط باید برای جایگزینی هیگواین انتقاد کنیم. حالا ممکنه بگی ایارامندی جایگزین الونسو؟ منم میگم درسته جواب نداده اما خریداری شد قبل از اینکه بیاد رئال یکی از هافبکای برتر لالیگا بود. همین جیمز به نظر من به خاطر جایگزینی اوزیل اومد این فصل که اگه کم کم به سیستم 4-2-3-1 برگردیم هم جای اوزیل پر شده با جیمز هم جای دیماریا با بیل. منم نمیگم انتقاد نکنن اما الان خیلی زوده برای این چیزا انتقاد بکنیم بذاریم 1 ماه بگذره ببینیم اصلا شاید ایارا و خدیرا تونستن جای الونسو رو پر کنن. اینم که میگم دمدمی مزاجیم واسه الان نیست، بله خودتونم میدونین بار اول نیست من هنوز یادم نرفته بعد بازی الکلاسیکوی رفت لالیگا چقد به کارلتو انتقاد شد چقد به بیل انتقاد شد....تازه ما که خوبیم یه نویسنده تو مارکا نوشته بود باید کارلتو اخراج بشه : )))))هیگواین، اوزیل، لوپز، دیماریا، آلونسو، آلبیول و کایخون. جاشون کسی رو گرفتن؟ نه هر بار تیم خالی تر شد.
بعد رفتن اوزیل گریه بعضیا من جمله خودم زاینده رودو پر میکرد ..کارلتو سیستمو عوض کرد اصلا جای خالیش حس نشد بعد ماها به خنده خطاب به اوزیل میگفتیم اره اگه رفتی خودتو نابود کردی نه مارو.
حالا چرا انقدر برگردیم قبل همین چند هفته پیش که الونسو رفت انتقادا خیلی کم شعله بود چون همه دیده بودن الونسو اون ژابی سابق نیست و پر اشتباهه حالا که هنوز سه بازی از فصل گذشته با ناهماهنگی ها نبودش حس شده باز فریاد ملت......
اینو من بگم اگه منظورت با من بود من خودم همیشه از مورینیو دفاع کردم واسه کارایی که برای رئال کرد نمونش تاپیک چلسی فصل قبل.اما هممون خوب میدونیم مورینیو با اون اخلاق و رفتاری که سال اخر دراورد دیگه پرزم میخواست جای موندن نداشت...و اینم که الان کارایی که کارلتو کرد همرو به اسم مورینیو مینویسن ظلم محضه!اون دوستایی که میگن مورینیو چکار کرد، جواب بدن خدایی بارسای گواردیولا با بارسای پارسال اصلاً قابل مقایسه بود؟
+
جواب اون حرفات در مورد فروش پیراهن و اینا رو که هم قبلا داده شده هم قبولش ندارم دوست ندارم کشش بدم اما اینم بگم شمایی که الان گلایه میکنی که چرا واسه فلانی جایگزین نخریدیم حتما میدونی بودجه اینا از جیب بابای پرز نمیاد .مدیریت تیمی مثه رئال مادرید خیلی بیشتر از اونی که شما الان میگی بعد داره و همین پرز بود که 4 سال پیش هم اون مورینیو رو اورد هم همین بازیکنایی که الان فروخت.
فقط تیمای کارلتو به اتفاقات وابسته نیست کلا فوتبال به اتفاقات وابسته هست وگرنه مثلا همون تیم مورینیو که به هیچ تیمی رحم نمیکرد یه سال جلو بارسا یه سال جلو بایرن یه سال جلو دورتموند حذف نمیشد یا مثلا 6 گانه میگرفت. همچین درباره ی کارلو حرف میزنین انگار کیروشه..شمارو نمیدونم اما من میلان بین 2003 تا 2006/7 رو یادم نمیره که چه فوتبالی داشت و چه قدرتی!کارلتو مکنه تیم رو قهرمان بکنه ولی همیشۀ خدا یه جای کار تیمهاش میلنگه و خیلی به اتفاقات وابسته هست و تیماش تکلیفشون مشخص نیست.
والا برای ما رئالی ها همیشه مرغ همسایه غازه.... دیگه ثابت شدست.
من الان حاضرم ایکر بره لوپز بیاد ببینم چه گلی به سر تیم میزنه....بعد اونوقت همه باز میگن خاک تو سر پرز که ایکر داد این فلان فلان شده رو اورد...بله به لوپزم رحم نمیکنن.....
.من میگم لویالتی نداریم بهم حق بدید.... لویالتی ینی این که بعد 20 اندی سال دوباره شانس قهرمانی بیاد سراغ تیمت اسطورت به بادش بده بعد بزنی رو شونش بگی You'll Never walk alone
در اخرم بگم من خودم بابت رفتن دیماریا ناراحتم اما حرف من اینه الان زوده واسه انتقاد...اونم همچین انتقادای تندی!
Last edited by SA3EDLORD; 16-09-2014 at 06:00.
![]()
حمله هواداران رئال به ماشین گرت بیل و توهین به تونی کروس
بعد از شکست این هفته رئال مقابل اتلتیکو در دربی مادرید، جو اطراف تیم اصلا جالب نیست.
آی اسپورت- به گزارش دیلی میل، هواداران رئال مادرید بعد از تمرین روز گذشته این تیم، تلاش کردند به ماشین گرت بیل لگد بزنند و به تونی کروس و رافائل واران هم توهین کردند.
بعد از شکست این هفته رئال مقابل اتلتیکو در دربی مادرید، جو اطراف تیم اصلا جالب نیست. بعد از پایان تمرینات، زمانی که بازیکنان قصد ترک والدبباس را داشتند، گروهی از هواداران منتظر خروج آنها بودند. تعدادی از آنها از گرت بیل خواستند تا برای دادن امضا، توقف کند اما او این کار را نکرد و به همین دلیل، دو نفر از آنها تلاش کردند تا به ماشین ستاره ولزی لگد بزنند. البته تنها یکی از آنها موفق شد تماسی جزئی با ماشین گران قیمت بیل داشته باشد.
در این بین، تعدادی نیز به کروس و واران، ستاره های آلمانی و فرانسوی تیم، توهین کردند. این اتفاقات را دوربین های شبکه تلویزیونی اسپانیایی کواترو ضبط کرد.
هواداران رئال در دیدار مقابل اتلتیکو هم به ایکر کاسیاس، دروازه بان باتجربه شان، توهین کرده بودند. رئال امشب در لیگ قهرمانان میزبان بازل خواهد بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
در رابطه با خبر بالا !!
به خدا اینا هوادار نیستن
حذب بادن !!!
تیم که فصل قبل از 3 جام ممکن 2 تا رو گرفت که یکی دهمین چمپیونز بود
و بعد از اون تو اولین بازی رسمی وقتی سوپر کاپ اروپا رو گرفت یه ذره اشتباه شده و نیاز به یه شوک داره که از اون قهرمانی ها در بیاد !!!
نمیدونم چرا اینا شدن حذب باد و میخوان باشگاه رو بکوبن !!
با این کار ها تیم میره تو حاشیه و بدجور ضرر میکنیم !!! (( چیزی که حریف میخواد ))
فصل آخر مورینیو رو یادمون بیاد
با مصاحبه های بازیکنان تیم حریف در دفاع از کاسیاس و حاشیه های تو تیم
عملا تیم به باد فنا رفت و بین بازیکنا 2 دستگی افتاد !!!
آخرشم دیدیم چی شد
بدترین پایان فصل شاید تو 10 سال اخیر رو داشتیم و جامی نگرفتیم !!!
-------
در رابطه با پرز که هو شده !!!
یادمون نره پرز واسه تیم چه کرد !!
همین رونالدویی که خیلی از افتخارات این سال ها رو مدیونش هستیم رو آورد رئال
فیگو - زیدا - رونالدو - کاکا - ژابی - هیگواین - دیماریا - اوزیل - و خیلی های دیگه که همشون ستاره هایی بودن که پرز به تیم آورد و نتیجش رو دید
چقدر از بدهی های باشگاه رو پرز صاف کرد و قبلش چی بودیم ؟؟؟
این سال ها تیم اول در زمینه مالی بودیم .
حرف های اول فصل قبل رو به یاد بیارید که در مورد بیل زده میشه !!
همشون با تمسخر کردن خرید بیل اون رو یه خرید پوچ میدونیستن
چون بدون داشتن پیش فصل افتضاح بود
ولی بعدش چی شد ؟؟؟
میتونیم بگیم 1 جام واسمون آورد و تو گرفتن چمپیونز هم موثر بود !!!
حالا با 2 تا باخت این همه وحشی گری !!
واقعا همچین طرفدارایی باعث ننگ تیم هستن !!![]()
Last edited by albertxx; 16-09-2014 at 13:39.
Last edited by malkemid; 16-09-2014 at 21:19.
ترکیب مشخص شد !!
4-3-3
------------------------------- کاسیاس --------------------------
مارسلو ------------ راموس ------------- په په --------------ناچو
-------------------------------- کروس ----------------------------
--------------------رودریگز ------------- مودریچ------------------
-----کریس ------------------------------------------بیل----------
---------------------------------بنزما -----------------------------
چنتا تغییر تو ترکیب اصلی :
استفاده از مارسلو به جای کنترائو !!!
استفاده از ناچو که پست تخصصیش دفاع وسط هست به جای دفاع چپ !!
استفاده از کروس به عنوان هافبک دفاعی !!!
باید ببینیم چی میشه
ولی ای کاش بنزما تو ترکیب اصلی نبود !!
همون موراتا 100 برابر این بنزما ارزش داشت !!
کریم گل زد الان به خاطر همین یک گل 100 موقعیت گل دیگرو خراب میکنه![]()
بردیم ولی خب تیم حریف هم انچنان قوی نبود، جالبه المپیاکو اتلتیک رو برد.
بعضی وقت ها فکر می کنم داخل رگهای من چیزی به نام گلبول های سفید و قرمز و هموگولوبین نیست بلکه مملو است از سلطان کریس رونالدو
به افتخارش CR7![]()
گل پنجم رئال که به زیبایی هرچه تمام تر توسط بنزما به ثمر رسید 1000مین گل رئال مادرید در چمپیونزلیگ بود که رئال اولین تیمی هست که به این رکورد میرسه.
+
جیمز بازی بسیار عالی رو ارائه داد. همینطور کریس و بیل. ایکر هم یه سیو فوق العاده داشت. پاس گل مودریچ عالی بود.
اما با همه ی اینا به من نچسبید زیاد این برد....بازم دفاع خوب نبود اون صحنه ی گل بازل که اصلا دفاع رو رها کرده بودن... رئال تو بعضی لحظات بازی رو رها میکنه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)