ضربه فنیا که گل شدنش راحت شده..... من اگه دقتم کنی گفتم شوتاییو که ول میدی.... قدرته زیاد پر میکنی خودت میگی این الان میره طبقه 2 استادیوم... ولی توپ قوس میگیره از رو سر دروازه بان میره تو گل.....
ضربه فنیا که گل شدنش راحت شده..... من اگه دقتم کنی گفتم شوتاییو که ول میدی.... قدرته زیاد پر میکنی خودت میگی این الان میره طبقه 2 استادیوم... ولی توپ قوس میگیره از رو سر دروازه بان میره تو گل.....
عزیز دل ما اماتوراولا بازی باید برای همه نوع پلیری ساخته بشه... دوما انصافا اگه پلیر اماتور بودم میگفتم... اینطوری نیستش....
دوست دارین بشینیم فقط به به چه چه کنیم ؟؟؟ EA شرکت بابامونه که سنگشو به سینه میزنیم ؟؟؟ درسته هممون فن فیفا هستیم ولی تعصب الکیم خوب نیست....
گرافیک بازی جهش داشته و واقعا تغییر نسلو میشه احساس کرد.... ولی من به شخصه به هیچ عنوان تغییر نسل تو گیم پلی بازی نمیبینم..... این نظر من هستش
خواهشا یکی از مدیران بیاد یک پاکسازی یا مرتب سازی بکنه تاپیک رو یه سری پست های تکراری و ... رو حذف کنه
یک پست مشابه رو میبینی چند بار کاربر میده هر صفحه میبینی هی همون پست رو تکرار میکنه و هی نقل قول های الکی و ...
اینطوری پست هایی که به درد میخوره هم لابلای این پست ها گم میشه
یا اینکه پست صفحه اول مثه تاپیک فیفا14 ویرایش شه پست های بدرد بخور قرار بگیره با لینک پست ...
کسایی که دانلود کردن نسخه کامل رو بگن ببینیم کار میکنه یا نه
در ضمن من فاز این دوستانی که واسه 15 به به چه چه می کنن و هر کی انتقاد میکنه چنان کامنت میدن انگار EA شرکت باباشونه و با صحبتای ما سهامش افت میکنه رو درک نمی کنم![]()
جالبه. چیزی که به نظر من اومد این بود که شوت های محکم (به خصوص با نیمار) که می زنم خیلی قشنگ ارتفاع رو حفظ می کنن و گاهی ارتفاع می گیرن. البته من زیاد به قول تو ول نمیدمشاید برای همینه با این مسئله مواجه نشدم.
کرکی نیست که بخواد اجرا شه. با اوریجین باز می کنه که من خودم هنوز cd key ندارم فعال کنم ببینم فایلاش چقدر معتبرن.
دوستان کاری به بازی ندارم، یعنی تو فوتبال واقعی با سرعت زیاد نمیشه دریبل زد!؟
میشه ولی دیگه نه انقدر تابلو ! کل تیم حریف رو که نمیشه
من با هازارد همه رو رد میکنم ، یا گل میزنم یا دفاعش پنالتی میده ! خداکنه تو نسخه نهایی یکم بهتر شه
حال گیریه اینطوری
شوما یه قرار بذار با من بازی کن ببینم چطوری از این کارا میکنی![]()
سلام دوستان
بنده خیلی وقته فیفا بازی نکردم ولی امسال احتمالا به خاطر نسل بعد کردن ورژن pc میام سمت فیفا
ولی یه نکته ای به نظرم اومد که باید بگم
اشکالی که میگین تو گیم پلی فیفا بوجود اومده دقیقا اون چیزیه که باعث میشه بیخیال گیم پلی pes بشم و بیام سراغ فیفا / این چیزی که میگین دقیقا چیزیه که تو نسخه های pes بالاخص 2013 بهش عادت کرده بودم ولی تو 2014 که کلا گیم نابود شده بود و فیفا 14 هم که کلا یه فاز دیگه بود ولی الان این فیفا همون ویژگی رو داره و کلی مزیت اضافه بر اون / من مخالف کار گروهی تو بازی نیستم ولی تا حدی فانتزی بودن بازی رو دوست دارم/ مطمئنا واسه خیلی از طرفدارای قدیمی فیفا چنین نوع دریبل زنی خوشایند نیست چون اگه تعداد اجراش تو بازی زیاد باشه به واقعی و شبیه ساز بودن بازی ضربه میزنه و این ضربه دقیقا اون چیزیه که من دوست دارم
اما نکته اصلی اینه که این ایراد(به قول شما) به شکل فجیع تری احتمالا تو pes 2013 وجود داشت ولی شاید تو بازی با کامپیوتر، cpu نمیتونست کاری بکنه(که البته گاهی اوقات هم خوب میتونست!) ولی تو بازی های دو نفره روش های خاصی برای جلوگیری از چنین حرکاتی وجود داشت. این نیست که لزوما با مسی بتونین کلی بازیکن رو دریبل بزنین / اگه با گیم پلی جدید آشنا بشین جلوگیری از این نوع دریبا هم واستون راحت میشه
کلا سخت نگیرین دیگه کاریه که شده و لذتش رو ببرین/در ضمن مطمئنا pes 15 رو هم امتحان میکنم و اگه به گذشته برگشته باشه گیم پلیش اونم بازی میکنم
موفق باشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)