دوستان ذوب در مسی چقدر حالشون گرفته...
دوستان ذوب در مسی چقدر حالشون گرفته...
صدا و سیما و تمامی گزارشگران (( به خصوص خیابانی و مزدک )) این سازمان 1 ماه عزای عمومی اعلام کردن !!!![]()
همین الآن جاودانی گفت من که مرگ مغزی کردم
الان مسی توپ طلای جام رو برد ( اصلا کاری ندارم که حقش بوده یا نبوده )
فردوسی پور که مردم به عنوان بهترین گزارشگر و مجری ( ! ) بین مردم شناخته میشه باید این حرفو بزنه؟
این بابا اصن نمیدونه حرفاشو مردم طوطی وار بدون تفکر تکرار میکنن؟
اتفاقا خعــلی بچه با حالیه !![]()
من که باهاش حال میکنم.![]()
امشب یک صحنه صدر داشت از دفاع آرژانتین تعریف میکرد بعد جاوادان سریع و توام با نیشخند گفت دفاع خطی ! (به سرهنگ داشت تیکه مینداخت)
در طول این شبهایی که برنامه داشتند هم چندتا تیکه +18 هم اومده بود![]()
خیلی شوخ طبع هست![]()
ضمنا ایشون وکیل هم هست و مث اینکه در کارش تبحر هم داره و موکلان زیادی داره...
اتفاقا این حرف عادل جالب بود
کسی که طرفدار سینه چاک مسی هست و اعتراف میکنه مسی بهترین بازیکن این جام نبود جای تقدیره
نه امثال گزارشگران احمقی مثل مزدک و خیابانی که اگه مسی تو یه بازی کل 90 دقیقه رو نیمکت هم بشینه میگن مسی تاثیر گذارترین بازیکن تو این بازی بوده !!!![]()
چشم رو میبندن و کلا فقط میگن مسی مسی
بازی دیشب هلند با برزیل
خیابانی میگه مسی باعث شد برزیل و هلند برن نیمه نهایی
آخه یکی نیست بگه احمق خان برزیل به آلمان باخت چه ربطی به مسی و آرژانتین داره
بازیکن حریف میره کنار زمین آب بخوره
خیابانی یه فرصت پیدا میکنه یه چیزی از مسی میگه !!
کل بازی که مزدک داشت مسی مسی میکرد !!!
کلا همه چیز رو به مسی ختم میکرد !!!
ولی عادل امشب اینو گفت جای تعجب بود که چطور به هوادار سینه چاک مسی این حرف رو میزنه
چیزی که شاید 99.99 درصد هوادارن مسی نگن
Last edited by albertxx; 14-07-2014 at 03:46.
پیمان یوسفی رو یادتون رفته؟؟؟ ( بازی نیمه نهایی هلند - آرژانتین )![]()
شما الان که به بازیکن مورد علاقت گفتن بالا چشش ابروه تازه فهمیدی عادل فلانه؟ چطور تا قبل این که تیکه هاش به رونالدو و بازیکنای رئال تمومی نداشت عادل خیلیم خوب بود و این حرفا طبیعی؟الان مسی توپ طلای جام رو برد ( اصلا کاری ندارم که حقش بوده یا نبوده )
فردوسی پور که مردم به عنوان بهترین گزارشگر و مجری ( ! ) بین مردم شناخته میشه باید این حرفو بزنه؟
این بابا اصن نمیدونه حرفاشو مردم طوطی وار بدون تفکر تکرار میکنن؟
چرا این صدا و سیمای ما هر وقت تصویری از مجسمه معروف مسیح نشون میدادند اون رو سانسور میکردند؟ خیلی تعجب کردم ولی در طول بازی بالای 10 بار تی وی ایران این محسمه زیبا رو سانسور کرد!!
یعنی با مسیح هم آره؟
خيلي احمق هستند اگر صحنه هاي مجمسه مسيح رو سانسور كرده باشند! خصوصا به هنگام غروب صحنه هاي جالبي رقم زده شد شايد ترسيدن تحت
تاثير قرار بگيريم!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)