تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 49 از 67 اولاول ... 3945464748495051525359 ... آخرآخر
نمايش نتايج 481 به 490 از 667

نام تاپيک: بحث در مورد تلویزیونهای ۲۰۱۴ سونی که وارد بازار ایران شده اند- W800B, W600B, W850B , ...

داره خودمونی میشه fonixhd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

AMIR MOHAMMAD
    اصل مالزی پس حتما قاچاق گرفتی.
    سونی بهترینه.
    الکی نمیگم، مقایسه کردم. بی تحقیق خرید نمیکنم.
    شما با کم کردن نور پس زمینه تا نصف روی ورودی گیرنده دیجیتال و یا ری+سیور اون حالت شطرنجی رو تقریبا نخواهید داشت و خیلی خیلی تاثیر داره و بهتر میشه.
    هیمنطور دمای رنگ رو خنثی قرار بدید.
    و یا حالت تصویر رو استاندارد قرار بدید و نوز زمینه رو یک مقدار کم کنید .
    هر کدوم ازین دو حالت که برای شما راحت ترن مناسبن رو انتخاب کنید تفاوت چشم گیر هست.

بله سونی دیگه مثل قدیم نیست و بیشتر روی فناوری های جدید کاره میکنه و کمتر به بهبود محصولات موجودش فکر میکنه.

سامسونگ رو با سونی مقایسه نکنیم بهتره.
    سامسونگ سری 6 به خاطر امکاناتش و کنترل هوشمندش داره اون همه پول میگیره که تازه بازم اینقدری که سونی قیمت داره اون نداره سونی حداقلش کیفیت ساختش عالیه.

در تصاویر 576i ارسالی توسط صدا و سیما:
    520 = 9
    600 = 8 به دلیل شطرنجی بودن تصاویر

در تصاویر Full HD 1080P و 4K :
    520 = 8.5 به دلیل تفکیک کم بین رنگها و روشنایی کم
    600 = 10 به دلیل اینکه جای انتقاد نمیزاره

سلام

AMIR MOHAMMAD جان سلام .

راستش میخواستم تلویزیونمو ارتقا بدم به Sony w600b

میشه یک عکسی از تصویر شبکه های ایرانی که شطرنجی میشند بگذارید ؟؟؟؟

پروفشنال rznrz06's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

AMIR MOHAMMAD

سلام

AMIR MOHAMMAD جان سلام .

درود
    عزیز ميخوايى ارتقاء بدی،آخه یه جوری باشه که محسوس باشه نه اینقدر نامحسوس.

XPERIA Z3

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

سلام
    این دو مدل بین مدل های موجود و بحث رقابتی که هست بهترینه. همونطور که خودتون گفتید بین همه تلویزیون های مطرح سال 2014 بهترین هست.
    کیفیت w600 اصلا قابل مقایسه با 800 نیست و 600 خیلی از 800 بهتره و خودم به عینه در همه نمایندگی های سونی در خیابان جمهوری با تصاویر یکسان و کنار هم دیدم ( کیفیت منظور شفافیت رنگها و واقعی بودن تصاویر در رنگ ها هست )

به طور کل نمیشه گفت پایین تره. بهتره بگم که W600 فقط تصاویر با کیفیت بالا رو خوب نشون میده همونطور که تلویزیون قبلی هم خوب نشون میداد.
    ولی تصاویر مثلا شبکه دیجیتال کشور رو تلویزیون قبلی عالی نشون میداد همون طور که تصاویر کیفیت بالا رو عالی نشون میداد ولی تلویزیون جدید تصاویر شبکه دیجیتال رو خوب نشون نمیده.
    الان هر دو تلویزیون ها رو من کناره هم دارم ( تا بعدا یکیشون رو منتقل کنم ) و تفاوت رو با کالیبره و تنظیمات کاملا یکسان دارم میبینم.
    همینطور من نور پس زمینه تلویزیون جدید کم کردم تا یک مقدار دیدن تصاویر دیجیتال برام قابل تحمل شده.

در ضمن تلویزیون قدیمی ضخامتش 2 سانتی متر هست از بالا تا پایین و سنگین!
    ولی تلویزیون جدید انگار نه انگار LED هست! پلاسما ازین باریکتره!!

در کل هر کس الان بخواد تلویزیون خریداری کنه W600 بهترین گزینه هست و کلا سونی بهترین هست و بی شک در بین تلویزیون های موجود در بازار این تلویزیون عالی هست.
    سلام
    به نظرتون احترام میذارم دوست عزیز
    شفافیت رنگها و واقعی بودن تصاویر در رنگ ها را که اشاره کردید در همه تلویزیون های سونی وجود داره و فکر نمیکنم w800b هم از این قاعده مستثنی باشه
    به طور کلی سونی تو تصاویر اچ دی کیفیتش عالیه.. تو تصاویر اس دی هم خوبه ولی عالی نیست و در مقایسه با مثلا سامسونگ یه خورده کیفیت نمایش تصاویر پایین تره
    ما هم یه دونه ال سی دی cx520 داریم که مشابه ex520 شماست
    در سورس تصاویر اچ دی ( فیلم و موزیک ویدئو و کانال های اچ دی ماهواره )که واقعا فوق العاده ست اما در تصاویر با کیفیت اس دی یک مقدار ضعف به چشم میخوره و همون طور که عرض کردم عالی نیست . تجربه دیدن گیرنده دیجیتال را هم باهاش نداشتم
    یه دونه w800b هم خریدیم که هنوز تو کارتن دربستست . هر موقع بازش کردیم انشالله سعی میکنم نظرمو درباره کیفیت تصویر و مقایسه اش با تی وی قبلی بنویسم
    من تو نمایندگی سونی کیفیت تصویر w800b را تماشا کردم که حرف نداشت اما چون قصدمون از ابتدا خرید w800 بود تصویر w600 را دیگه نگاه نکردم
    اما اگر بنا باشه بر اساس نقد و بررسی تخصصی که سایت های خارجی انجام دادن استناد کنیم w800 تا حدودی کیفیت تصویر بهتری از w600 داره

4. این کاربر از peyman_2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

AMIR MOHAMMAD غزیز بابت پاسخگوییتون ممنونم.هر چی گشتم دکمه تشکر از پست پیدا نکردم

میشه محبت کنی تنظیمات خودت رو برای دو حالت گیرنده دیجیتال و شبکه های ما+هو+اره برام بذاری
    تو پخش فیلمهای 1080 که از اینترنت گرفتم واقعا کیفیت فوق العاده اس.ولی شبکه های ایران دریافتی از گیرنده دیجیتال و ما+هو+اره غیر قابل تحمل.مخصوصا نوشته ها و فوتبال

اگه لطف کنی محبت کنی تنظیمات خودت رو برای این دو مورد بذاری ممنونت میشم واقعااااااااااااااااااااا اااااااا

یک دنیا سپااااااااااااااااااااااا اااااااس
    اگر در نظر بگیریم همه تنظیمات به صورت پیش فرض خوده تلویزیون باشه :

حالت تصویر روشن و کم کردن نور پس زمینه تا نصف

و یا،

حالت تصویر رو استاندارد قرار بدید و نوز زمینه رو یک مقدار کم کنید .

با تنظیمات باید بازی کنید.
    چون شرایط نوری و محیط خیلی مهمه.

مثلا من تلویزیون جدید رو بردم خونه ای که سالنش حدودا 120 متر هست و نور خیلی زیاد هست برای همین
    حالت تصویر رو روشن کردم و نور پس زمینه رو زیاد کردم و با فاصله دید بیشتر ضعفی در کیفیت دیده نمیشه و محسوس نیست.

AMIR MOHAMMAD

سلام

AMIR MOHAMMAD جان سلام .

با عکس نمیشه تشخیص داد. با دید مستقیم مشخص میشه.

من بازم برگردم به قبل از خرید بازم همین تلویزیون رو میخرم
    راضی هم هستم.
    فقط چون همه صفحات این تاپیک رو خوندمو نقدو بررسی درستی ندیدم اومدم نظر شخصی خودمو اینجا به اشتراک گذاشتم تا دیگران هم استفاده کنن.

سلام
    به نظرتون احترام میذارم دوست عزیز
    شفافیت رنگها و واقعی بودن تصاویر در رنگ ها را که اشاره کردید در همه تلویزیون های سونی وجود داره و فکر نمیکنم w800b هم از این قاعده مستثنی باشه
    به طور کلی سونی تو تصاویر اچ دی کیفیتش عالیه.. تو تصاویر اس دی هم خوبه ولی عالی نیست و در مقایسه با مثلا سامسونگ یه خورده کیفیت نمایش تصاویر پایین تره
    ما هم یه دونه ال سی دی cx520 داریم که مشابه ex520 شماست
    در سورس تصاویر اچ دی ( فیلم و موزیک ویدئو و کانال های اچ دی ماهواره )که واقعا فوق العاده ست اما در تصاویر با کیفیت اس دی یک مقدار ضعف به چشم میخوره و همون طور که عرض کردم عالی نیست . تجربه دیدن گیرنده دیجیتال را هم باهاش نداشتم
    یه دونه w800b هم خریدیم که هنوز تو کارتن دربستست . هر موقع بازش کردیم انشالله سعی میکنم نظرمو درباره کیفیت تصویر و مقایسه اش با تی وی قبلی بنویسم
    من تو نمایندگی سونی کیفیت تصویر w800b را تماشا کردم که حرف نداشت اما چون قصدمون از ابتدا خرید w800 بود تصویر w600 را دیگه نگاه نکردم
    اما اگر بنا باشه بر اساس نقد و بررسی تخصصی که سایت های خارجی انجام دادن استناد کنیم w800 تا حدودی کیفیت تصویر بهتری از w600 داره
    گفته شما همون حرف و نظره منه اگر درست متوجه شده باشم!!!

منم میخواستم W800 رو خریداری کنم و اختلاف قیمت یک میلیونیش برام مهم نبود.
    ولی وقتی به عینه در چندین فروشگاه مختلف دو تلویزیون رو کناره هم دیدم نظرم عوض شد و W600 رو گرفتم.
    با اینکه 800 ظاهر بهتری داره و یک مقدار بزرگ تره ( گذشته از س بعدی بوندش که اصلا تعریف نداره ) زنده بودن تصاویر در 600 نظرمو عوض کرد

از نمایندگی شماره یک سونی خرید کردمو تلویزیونم 2 سالو 5 ماه ضمانت داره و خودم از انبار تلویزیون رو انتخاب کردم.

6. 2 کاربر از AMIR MOHAMMAD . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

و یا،

مثلا من تلویزیون جدید رو بردم خونه ای که سالنش حدودا 120 متر هست و نور خیلی زیاد هست برای همین
    حالت تصویر رو روشن کردم و نور پس زمینه رو زیاد کردم و با فاصله دید بیشتر ضعفی در کیفیت دیده نمیشه و محسوس نیست

AMIR MOHAMMAD عزیز باز هم تشکر از پاسخگوییت و وقتی که گذاشتی.با تنظیماتی که شما فرمودی خیلی بهتر شد

فقط 2 تا سوال
    1 اینکه حسگر نور که میگن باید خاموش بشه کدوم قسمت تنظیمات هست؟
    2 اینکه تو تصویری که از گیرنده دیجیتال خود تلویزیون میگیرم زمانی که یه تصویر سفید هست یه راه راههای عمودی خیلی ضیف دیده میشه.چطور بگم خط نیست یه حالتی مثل سایه روشن.زمانی که دوربین در حرکته بیشتر محسوسه .ولی با دقت زیاد
    میخواستم ببینم طبیعیه یا ایراده؟؟که اگه ایراده با نمایندگی تماس بگیرم

باز هم تشکر از وقتی که میذاری عزیز

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

AMIR MOHAMMAD عزیز باز هم تشکر از پاسخگوییت و وقتی که گذاشتی.با تنظیماتی که شما فرمودی خیلی بهتر شد

فقط 2 تا سوال
    1 اینکه حسگر نور که میگن باید خاموش بشه کدوم قسمت تنظیمات هست؟
    2 اینکه تو تصویری که از گیرنده دیجیتال خود تلویزیون میگیرم زمانی که یه تصویر سفید هست یه راه راههای عمودی خیلی ضیف دیده میشه.چطور بگم خط نیست یه حالتی مثل سایه روشن.زمانی که دوربین در حرکته بیشتر محسوسه .ولی با دقت زیاد
    میخواستم ببینم طبیعیه یا ایراده؟؟که اگه ایراده با نمایندگی تماس بگیرم

باز هم تشکر از وقتی که میذاری عزیز [/RIGHT]
    خواهش میکنم.

1 . تا اونجایی که من میدونم و تو تنظیمات هم گشتم این تلویزیون سنسور روشنایی نداره، که اگه داشت عالی بود .
    2 . اینی که میگی رو من ندیدم! ولی چون فقط توی گیرنده دیجیتال اینطوری هست به خاطر کم بودن کیفیت تصاویر ارسالی هست و مشکلی نداره .

برای تشخیص سلامت تلویزیون از تصاویر کیفیت بالا استفاده کنید.
    تصاویر کیفیت پایین معیار خوبی نیست!

9. این کاربر از AMIR MOHAMMAD . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه fonixhd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

جدیدا سونی خیلی افت کرده ، اما سونی سونی سابق نیست !

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام دوستان من تازه یه ال ای دی w600b 'گرفتم میشه راهنمای کنیید چه ر س ی و ر که فول hd باشه زیرنویس فارسی پشتیبانی کنه افت کیفیت تصویر هم نداشته باشه تا قیمت 600 تومان. خیلی ممنون میشم

داره خودمونی میشه shahriyar ps4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

و یا،

حالت تصویر رو روشن کردم و نور پس زمینه رو زیاد کردم و با فاصله دید بیشتر ضعفی در کیفیت دیده نمیشه و محسوس نیست.

با عکس نمیشه تشخیص داد. با دید مستقیم مشخص میشه.

من بازم برگردم به قبل از خرید بازم همین تلویزیون رو میخرم
    راضی هم هستم.
    فقط چون همه صفحات این تاپیک رو خوندمو نقدو بررسی درستی ندیدم اومدم نظر شخصی خودمو اینجا به اشتراک گذاشتم تا دیگران هم استفاده کنن.

گفته شما همون حرف و نظره منه اگر درست متوجه شده باشم!!!

منم میخواستم W800 رو خریداری کنم و اختلاف قیمت یک میلیونیش برام مهم نبود.
    ولی وقتی به عینه در چندین فروشگاه مختلف دو تلویزیون رو کناره هم دیدم نظرم عوض شد و W600 رو گرفتم.
    با اینکه 800 ظاهر بهتری داره و یک مقدار بزرگ تره ( گذشته از س بعدی بوندش که اصلا تعریف نداره ) زنده بودن تصاویر در 600 نظرمو عوض کرد

از نمایندگی شماره یک سونی خرید کردمو تلویزیونم 2 سالو 5 ماه ضمانت داره و خودم از انبار تلویزیون رو انتخاب کردم.
    دوست عزیز من خودم هنگام خرید از فروشگاه هر دو تلویزیونو دیدم وکیفیت تصویرشان رو چک کردم w600b تصویر خوبی داشت ولی یکمی کیفیت تصویر w800b از w600b بالاتر بود
    و الان 5 ماهی میشه که 50 w800b دارم از کیفیت تصویر و سه بعدیش خیلی راضیم و ps4 رو هم وصلش کردم.
    درضمن پنل w800b 42 رو LG زده که کیفیت تصویرش پایینه شما شاید با w800b 42 مقایسه کردین من کلی بین w800b 50 و w600b در سایت های خارجی و ایرانی تحقیق کردم
    و w800b 50 رو خریداری کردم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

درووود دوستان
    ضمن تبریک سال نو به همه شما عزیزان و ارزوی سالی خوب برای همه
    من w600 'گرفتم 48 اینچ
    یه مشکلی هست اونم اینکه تو تصاویر حرکتی نوارهایی بصورت عمودی دیده میشه.خط نیست یطوری مثل سایه روشن که البته با دقت زیاد به چشم میاد.مخصوصا زمانی کهتصویری سفید مثل اسمان رو دوربین در حال حرکت نشون میده
    نظر دوستان رو میخواستم در این مورد که این طبیعیه یا ایراد از tv منه

در ضمن AMIR MOHAMMAD عزیز با راهنماییهات کیفیت تصویر خیلی خوب شده و از اون حالت قبل در اومده

الان مشکل فقط همین حالت نوارهای عمودیه.یه چیزی مثل سایه روشن یا انگار صفحه کثیف

دوستان ممونو میشم راهنمایی کنین که اگه ایراد هست تا مدت زیادی از خرید TV نگذشته عوضش کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •