تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 49 از 81 اولاول ... 3945464748495051525359 ... آخرآخر
نمايش نتايج 481 به 490 از 806

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - FIFA 14

آخر فروم باز esi222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اين بازيو من رو ويندوز xp 32 بيت دارم اجرا ميكنم بدون هيچ مشكل و درد سري!
    ويندوز هاي جديد مشكلات خاص خودشونو دارن اگه ويندوزت xp باشه صد درصد مشكلت حل ميشه.
    اگه هارد خوبي داري اشكالي نداره دو ويندوزم رو كامپيوتر داشته باشي بعصي برنامه ها با بعصي ويندوزها مشكل دارن
    از XP بدم میاد
    چندین ساله که دیگه باهاش کار نمیکنم
    من بازی رو از پی سی دی دانلود کردم.مشکل فقط کرکشه.
    هاردو سیستمم ردیفه اما واسه یه بازی دوس ندارم دوتا ویندوز بنصبم
    یه راه حل اساسی میخوام باشه

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

هیشکی جوابگو نیست
    ویندوز 8.1 x64 دارم همه چیو آپدیت کردم همه راه هارو تست کردم اما اجرا نمیشه
    یکی یه راهی حرفی سخنی چیزی بگه خب
    اگه بازیت کرک شدس که خودتو خسته نکن روی 8.1 به هیچ وجه اجرانمیشه ولی روی ویندوز8 اجرا میشه ولی به محض اینکه افساید بشه میپره بیرون
    اگه هم که اورژینال داری طبیعتا باید مشکلی نداشته باشه اگه هم مشکلی هست بایدصبرکنی تا ea یک اپدیتی برا بازی ارایه کنه

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

3. این کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه alexamir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

آقا من پیر شدم یکی نیست یه روش صد در صدی به ما بده برای اینکه بازی برام اجرا بشه؟!همه اینکارایی که قبلاً گفته شده رو انجام دادم من بازی اصلاً برام بالا نمیاد یعنی روی فایل اجرایی فیفا که کلیک میکنم آیکن موس نشون میده که داره چیزی لود میشه ولی بعد از چند ثانیه هیچ اتفاقی نمی افته و اصلاً وارد بازی نمیشه(خواهشاً نگید درایور گرافیک و نمیدونم فلان نرم افزار رو آپدیت کن و ازین حرفا و نمیدونم فلان چیزو نصب کن که قبلاً این راهو رفتم نمیدونم تو سی ام دی فلان چیزی بنویس هم نگید)

سلام دوست خوبم من این مشکل رو ندارم ولی پسر عمم داشت مشکلش با این کار حل شد یه فایل هست به اسم dep.rar که من لینکشو از
    یه سایت برات میذارم امیدوارم مشکل شما هم حل شه.اینو اول اکسترکت کن اگه زیپ هست بعد اون رو تو پوشه بازی بریز همون پوشه اولیه بازی که احتمالا fifa14 هست اسمش بعد روش run as administrator بزن بعد سیستمتو ریست کن بعد هم بازیتو حالا با run as administrator بیار بالا ایشالله بازی میاد بالا.
    توصیه میشه از کرک ورژن 4 استفاده کنی اگه باز جواب نداد شما از اول بازیتو نصب کن همین کاری گفتم انجام بده امیدوارم مشکلتون حل بشه.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by alexamir; 04-11-2013 at 09:05.

تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

دوستان عزیز من ویندوزم 7
    32 بیته بازی میاد بالا بدون مشکل و افت فریم همه چی خوبه تنها مشکلی که دارم اینه که حالا تو کریر مود بعد از حدودا 4 بازی یه بار میاد بیرون و مجبورم بازیو از اول اجرا کنم یه جورایی عادت کردم بهش اما کسی روشی بلده که همینم دیگه مشکلش حل شه و بازی هیچوقت کرش نکنه؟

6. این کاربر از alexamir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

این برنامه جیه؟ به چه دردی میخوره؟ چجوری نصبش کنم؟
    Fifa14 i68Regenerator 4.0.1

اگه نباشه جاش خالی می مونه sabar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

این برنامه جیه؟ به چه دردی میخوره؟ چجوری نصبش کنم؟ Fifa14 i68Regenerator 4.0.1
    داداش لینک دانلودش رو بزار ما هم دانلود کنیم یه راهی برای نصبش پیدا میکنیم دستت درد نکنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

یکی منو کمکم کنه !

من هر چی آیکون بازی رو اجرا میکنم داخل بازی نمیره . انگار اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده !

از کرک ورژن 4 هم استفاده میکنم ...

تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

یکی منو کمکم کنه !

من هر چی آیکون بازی رو اجرا میکنم داخل بازی نمیره . انگار اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده !

از کرک ورژن 4 هم استفاده میکنم ...

سلام دوست خوبم من این مشکل رو ندارم ولی پسر عمم داشت مشکلش با این کار حل شد یه فایل هست به اسم dep.rar که من لینکشو از
    یه سایت برات میذارم امیدوارم مشکل شما هم حل شه.اینو اول اکسترکت کن اگه زیپ هست بعد اون رو تو پوشه بازی بریز همون پوشه اولیه بازی که احتمالا fifa14 هست اسمش بعد روش run as administrator بزن بعد سیستمتو ریست کن بعد هم بازیتو حالا با run as administrator بیار بالا ایشالله بازی میاد بالا.
    توصیه میشه از کرک ورژن 4 استفاده کنی اگه باز جواب نداد شما از اول بازیتو نصب کن همین کاری گفتم انجام بده امیدوارم مشکلتون حل بشه.

آخر فروم باز esi222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اگه بازیت کرک شدس که خودتو خسته نکن روی 8.1 به هیچ وجه اجرانمیشه ولی روی ویندوز8 اجرا میشه ولی به محض اینکه افساید بشه میپره بیرون
    اگه هم که اورژینال داری طبیعتا باید مشکلی نداشته باشه اگه هم مشکلی هست بایدصبرکنی تا ea یک اپدیتی برا بازی ارایه کنه

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
    از سایت پی سی دی دانلود کردم.نسخه بدون نیاز به نصبه.
    واقعا کلافه شدم دیگه.هر راهی به ذهنم رسیده تست زدم اما نشد که نشد

سلام
    این راه هم روی ویندوز 8.1 x64 جواب نداد

آخر فروم باز 251251's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پیش عمو مارتین و دایی فینچر

پيش فرض

دوتسان یه کمکی هم به من کنید !!
    من میخوامچ آپدیت فیفا رو بعد از نصب بازی بریزم این ارور رو میده :

آیا این پچ پر حجم حتما نیاز به نصب داره ؟؟؟

من دیدم پچ نصب نمیشه کرک 4 رو قبل از اینکه کرک اولیه رو بریزم کپی کردم ولی بازی بالا نمیومد
    یه کمکی کنید ممنون میشم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •