از XP بدم میاد
چندین ساله که دیگه باهاش کار نمیکنم
من بازی رو از پی سی دی دانلود کردم.مشکل فقط کرکشه.
هاردو سیستمم ردیفه اما واسه یه بازی دوس ندارم دوتا ویندوز بنصبم
یه راه حل اساسی میخوام باشه![]()
از XP بدم میاد
چندین ساله که دیگه باهاش کار نمیکنم
من بازی رو از پی سی دی دانلود کردم.مشکل فقط کرکشه.
هاردو سیستمم ردیفه اما واسه یه بازی دوس ندارم دوتا ویندوز بنصبم
یه راه حل اساسی میخوام باشه![]()
اگه بازیت کرک شدس که خودتو خسته نکن روی 8.1 به هیچ وجه اجرانمیشه ولی روی ویندوز8 اجرا میشه ولی به محض اینکه افساید بشه میپره بیرون
اگه هم که اورژینال داری طبیعتا باید مشکلی نداشته باشه اگه هم مشکلی هست بایدصبرکنی تا ea یک اپدیتی برا بازی ارایه کنه
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
سلام دوست خوبم من این مشکل رو ندارم ولی پسر عمم داشت مشکلش با این کار حل شد یه فایل هست به اسم dep.rar که من لینکشو از
یه سایت برات میذارم امیدوارم مشکل شما هم حل شه.اینو اول اکسترکت کن اگه زیپ هست بعد اون رو تو پوشه بازی بریز همون پوشه اولیه بازی که احتمالا fifa14 هست اسمش بعد روش run as administrator بزن بعد سیستمتو ریست کن بعد هم بازیتو حالا با run as administrator بیار بالا ایشالله بازی میاد بالا.
توصیه میشه از کرک ورژن 4 استفاده کنی اگه باز جواب نداد شما از اول بازیتو نصب کن همین کاری گفتم انجام بده امیدوارم مشکلتون حل بشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by alexamir; 04-11-2013 at 09:05.
دوستان عزیز من ویندوزم 7
32 بیته بازی میاد بالا بدون مشکل و افت فریم همه چی خوبه تنها مشکلی که دارم اینه که حالا تو کریر مود بعد از حدودا 4 بازی یه بار میاد بیرون و مجبورم بازیو از اول اجرا کنم یه جورایی عادت کردم بهش اما کسی روشی بلده که همینم دیگه مشکلش حل شه و بازی هیچوقت کرش نکنه؟
این برنامه جیه؟ به چه دردی میخوره؟ چجوری نصبش کنم؟
Fifa14 i68Regenerator 4.0.1
داداش لینک دانلودش رو بزار ما هم دانلود کنیم یه راهی برای نصبش پیدا میکنیم دستت درد نکنه
یکی منو کمکم کنه !
من هر چی آیکون بازی رو اجرا میکنم داخل بازی نمیره . انگار اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده !
از کرک ورژن 4 هم استفاده میکنم ...
سلام دوست خوبم من این مشکل رو ندارم ولی پسر عمم داشت مشکلش با این کار حل شد یه فایل هست به اسم dep.rar که من لینکشو از
یه سایت برات میذارم امیدوارم مشکل شما هم حل شه.اینو اول اکسترکت کن اگه زیپ هست بعد اون رو تو پوشه بازی بریز همون پوشه اولیه بازی که احتمالا fifa14 هست اسمش بعد روش run as administrator بزن بعد سیستمتو ریست کن بعد هم بازیتو حالا با run as administrator بیار بالا ایشالله بازی میاد بالا.
توصیه میشه از کرک ورژن 4 استفاده کنی اگه باز جواب نداد شما از اول بازیتو نصب کن همین کاری گفتم انجام بده امیدوارم مشکلتون حل بشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از سایت پی سی دی دانلود کردم.نسخه بدون نیاز به نصبه.
واقعا کلافه شدم دیگه.هر راهی به ذهنم رسیده تست زدم اما نشد که نشد
سلام
این راه هم روی ویندوز 8.1 x64 جواب نداد
دوتسان یه کمکی هم به من کنید !!
من میخوامچ آپدیت فیفا رو بعد از نصب بازی بریزم این ارور رو میده :
آیا این پچ پر حجم حتما نیاز به نصب داره ؟؟؟
من دیدم پچ نصب نمیشه کرک 4 رو قبل از اینکه کرک اولیه رو بریزم کپی کردم ولی بازی بالا نمیومد
یه کمکی کنید ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)