سلام من از وقتی که آپدیت جدید یعنی ورژن PESEdit.com 2014 Patch 2.2 رو نصب کردم بعضی وقتها در حین بازی تکان تکان میره ، قبلا این طوری نبود... لطفا راهنمایی کنید ...
•Includes latest PES 2014 Patch 1.06 and Data Pack 3.00
سلام من از وقتی که آپدیت جدید یعنی ورژن PESEdit.com 2014 Patch 2.2 رو نصب کردم بعضی وقتها در حین بازی تکان تکان میره ، قبلا این طوری نبود... لطفا راهنمایی کنید ...
•Includes latest PES 2014 Patch 1.06 and Data Pack 3.00
سلام.
دوستان من موقع اجرای بازی با ارور jvm.dll is missing مواجه میشوم.
لطفا" راهنمایی کنید
برید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو لینک Download zip-file کلیک کنید دانلود که شد از حالت فشرده خارجش کنید و در پوشه بازی و System32 کپیش کنید ..!
Last edited by MUSK£T££R; 19-01-2014 at 14:20.
باسلام دوستان من عادت دارم با کیبورد فوتبال بازی کنم و مخصوصا با ارایش کیبورد فیفا 2008 و قبل آن چطوری ارایش کیبورد رو به همون شکل تغیر بدم؟
با عرض سلام خدمت شما ... میخواستم ببینم میشه یه جوری تنظیم کنی که شک روشن باشه و با فلش حرکت کنی با شک سمت راست دریبل بزنی ؟؟؟ اگه میشه ممنون میشم راهنمایی کنید ...بازم ممنون
بچه ها کسی میتونی کمک کنه ؟
چمن بازی واسه من تیکه های سیاه میاد ، میدونم از گرافیک کمه ولی راه حلی دیگه داره؟ :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تنظیمات هم رو low و 1024 * 768 فرقی نمی کنه با حالت high…1! سرعت باز و گرافیک بازیکن ها خوبه ولی زمین خراااااااااااااااااااابه :l
با سلام
دوستان من کارت گرافیکم nvidia geforce 9400 gt هستش
قبل از اجرای بازی که وارد تنظیمات بازی میشم سه تا فیلد اولی روی حالت OK (حالت سبز رنگ) هستش اما فیلد آخر که مخصوصه vram هستش قرمزه
میشه راهنمایی کنید باید چیکار کنم تا بازی بدون این اخطار اجرا بشه
ممنون
سلام.
من از کرک reloaded استفاده میکنم.... مشکلی که دارم این است که صدا به طور کلی قطع است و انگار بازی صدا ندارد.... در settings بازی وقتی روی تست کلیک میکنم هیچ صدایی شنیده نمیشود.
لطفا" راهنمایی کنید.
درایور کارت صداتون رو آپدیت کنید و نرم افزار Open AL رو نصب کنید ..!
دایرکس 11 نصب کنید !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)