ePSXe v1.2.0 من اين شبيه ساز رو نصب كردم و تمام تنظيماتشم انجام دادم فقط نميدونم چرا سي دي بازي رو نميخونه؟فقط اون آرم سوني مياد و ميره بعدشم وارد قسمت مموري و اجراي موزيك ميشه ميشه بگين چطوري بايد سي بازي پلي 1 رو با اين شبيه ساز اجرا كنم؟
![]()
ePSXe v1.2.0 من اين شبيه ساز رو نصب كردم و تمام تنظيماتشم انجام دادم فقط نميدونم چرا سي دي بازي رو نميخونه؟فقط اون آرم سوني مياد و ميره بعدشم وارد قسمت مموري و اجراي موزيك ميشه ميشه بگين چطوري بايد سي بازي پلي 1 رو با اين شبيه ساز اجرا كنم؟
![]()
Last edited by milad_badboy; 09-02-2008 at 23:01.
خوب دوستان مشكل اول من حل شد مشكل از قسمت تنظيمات سي دي رام بود كه درست شد فقط يه سوال داشتم من چطوري ميتونم بازيهاي رو از رو هارد اجرا كنم يعني با چه روشي بايد سي دي رو روي هارد كپي كنم كه با برنامه اجرا بشه؟
یه فایل iso از cd با winiso یا برنامه های مشابه بگیر و run iso رو بزنخوب دوستان مشكل اول من حل شد مشكل از قسمت تنظيمات سي دي رام بود كه درست شد فقط يه سوال داشتم من چطوري ميتونم بازيهاي رو از رو هارد اجرا كنم يعني با چه روشي بايد سي دي رو روي هارد كپي كنم كه با برنامه اجرا بشه؟
یا درایو مجازی بساز
سلام
من بازی PES2008 رو خریدم و شبیه ساز PCSX2 0.9.4 رو نصب کردم
BIOS ها و MEMCard هم توی فولدر خودشون ریختم اما وقتی روی RUN CD میزنم یه پنجره باز میشه که باید فایل اصلی رو انتخاب کنم
توی خود سی دی هم یه فایل autorun.exe هست به نام AutoRun.exe که وقتی اجرا میکنم سیستم ریستارت میشه
از دوستان عزیز ممنون میشم راهنمایی کنن
کسی نیست کمک کنه؟![]()
با سلام خدمت شما
لطفا به من بگید من چطوری میتونم بازیهای ps2 را به pc بقبولونم هر چی از مطالبی که اینجاست رو میخونم متوجه نمیشم . لطفا به من مرحله به مرحله کمک کنید.
my email : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سپاسگذارم.
شهرام
دوستان من با چه شبیه سازی میتونم Resident Evil :code Veronica رو اجر ا کنم
اگه پلاگین یا چیزی میخواد بهم بگین
لطفا راهنمایی کنید که خیلی تو کف این بازیم
سلام یکی راهنمایی کنه که چه جوری میشه manhunt 2 را روی کامپیوتر اجرا کرد من که هر کار کردم نتونستم با نرم افزار pcsx2 بازی را اجرا کنم (خیلی تو کف این بازی هستم) خواهشا کمک کنید .
من با PCSX2 ورژن 0.9.4 این بازی رو تا اخرش رفتم
تنظیمات PCSX2 الان چی هست ؟
و تنظیمات شما ؟سلام
من بازی PES2008 رو خریدم و شبیه ساز PCSX2 0.9.4 رو نصب کردم
BIOS ها و MEMCard هم توی فولدر خودشون ریختم اما وقتی روی RUN CD میزنم یه پنجره باز میشه که باید فایل اصلی رو انتخاب کنم
توی خود سی دی هم یه فایل autorun.exe هست به نام AutoRun.exe که وقتی اجرا میکنم سیستم ریستارت میشه
از دوستان عزیز ممنون میشم راهنمایی کنن
Last edited by _LOVE_CODER_; 29-02-2008 at 00:35.
دوستان من برنامه شبيه ساز پلي 1 ePSXe رو نصب كردم فقط ميشه بگين چطوري ميتونم بازي رو از روي هارد اجرا كنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)