هی دوستان سلام ... من دیروز بالاخره رفتم نمایندگی سن هایزر px100 رو به قیمت 70 تومن گرفتم البته اول 80 میگفت
فقط هم محصولات سن هایزر رو داشت یعنی اختصاصی ...
اما px100 که همین الان دارم باهاش گوش میدم ...
اولا اون کیف مخصوصش خیلی خوب و راحت هست همچنین ورزن سبک 60 گرمیش ....
و اینکه بر روی سر خیلی راحت قرار میگیره و مشکلی از لحاظ افتادن نداره ولی میتونست بهتر باشه ....
همچنین خود cup ear ها 90 درجه جمع میشن به همراه قسمت head که باعث کوچولو شدنش میشه
.gif)
...
همچنین توی هر سری هم به راحتی قرار میگیره چون درجه بندی های زیادی داره ...
اما کیفیت ....
باس خیلی خوبی رو ساپورت میکنه و خیلی خوب باس میده و واقعا توی این مورد ازش راضی هستم ... اونم به دلیل تکنولوژی Twin damping هست که پاسخ سریع به باس میده و به راحتی باس زیاد رو میتونه بکشه که البته به دیافراگم هم خیلی ربط داره..
همچنین صدا هم شفاف و واضح هست که اونم بخاطر Dufo دیافراگم هست یعنی دیافراگم حالت مارپیچی داره بر خلاف هدفون هایی که دیافراگم حالت مار پیچ مارپیچ نداره ولی px100 داره و همین امر باعث میشه از نظر خراب شدن هدفون نگران نباشید و همچینن صدا رو واضح و شفاف میکنه ....
در ضمن 114 db هم هست که یکی از نقاط + درسطح فشار صدا هست ... و همچینین 32 اهم ...
در کل برای 70 تومنی که برای Sennheiser PX100 دادم راضی هستم ازش و به دوستانی هم که دنبالش میگردند میگم ارزش خرید داره برای هدفون هایی در رده ی ON-THE-EAR ... چون فول سایز های دیگه باز هم کیفیتشون از PX100 بالاتر هست ...
ببخشید زیادی تایپ کردم فقط نظر رو گفتم تا کمکی به دوستان شده باشه ...