تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 49 از 752 اولاول ... 394546474849505152535999149549 ... آخرآخر
نمايش نتايج 481 به 490 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

آخر فروم باز T I M S A R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تاریانا

پيش فرض

باس بهتر به خاطر closed بودنشه. درز صدا هم بهایی هست که برای رسیدن به کیفیت بالاتر آدم باید پرداخت کنه
    .

پس اینطور نتیجه میگیریم که hd555 کیفیت صدای بهتری داره و برای گوش دادن به موسیقی انتخاب بهتری هست.ضمن اینکه قیمتش 30 تومان از hd215 گرونتره.
    بنظر خود من هم hd555 طراحی بهتر و تکنولوژیش بروزتر هست تا Hd215

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

هی دوستان سلام ... من دیروز بالاخره رفتم نمایندگی سن هایزر px100 رو به قیمت 70 تومن گرفتم البته اول 80 میگفت
    فقط هم محصولات سن هایزر رو داشت یعنی اختصاصی ...
    اما px100 که همین الان دارم باهاش گوش میدم ...
    اولا اون کیف مخصوصش خیلی خوب و راحت هست همچنین ورزن سبک 60 گرمیش ....
    و اینکه بر روی سر خیلی راحت قرار میگیره و مشکلی از لحاظ افتادن نداره ولی میتونست بهتر باشه ....
    همچنین خود cup ear ها 90 درجه جمع میشن به همراه قسمت head که باعث کوچولو شدنش میشه ...
    همچنین توی هر سری هم به راحتی قرار میگیره چون درجه بندی های زیادی داره ...
    اما کیفیت ....
    باس خیلی خوبی رو ساپورت میکنه و خیلی خوب باس میده و واقعا توی این مورد ازش راضی هستم ... اونم به دلیل تکنولوژی Twin damping هست که پاسخ سریع به باس میده و به راحتی باس زیاد رو میتونه بکشه که البته به دیافراگم هم خیلی ربط داره..
    همچنین صدا هم شفاف و واضح هست که اونم بخاطر Dufo دیافراگم هست یعنی دیافراگم حالت مارپیچی داره بر خلاف هدفون هایی که دیافراگم حالت مار پیچ مارپیچ نداره ولی px100 داره و همین امر باعث میشه از نظر خراب شدن هدفون نگران نباشید و همچینن صدا رو واضح و شفاف میکنه ....
    در ضمن 114 db هم هست که یکی از نقاط + درسطح فشار صدا هست ... و همچینین 32 اهم ...

در کل برای 70 تومنی که برای Sennheiser PX100 دادم راضی هستم ازش و به دوستانی هم که دنبالش میگردند میگم ارزش خرید داره برای هدفون هایی در رده ی ON-THE-EAR ... چون فول سایز های دیگه باز هم کیفیتشون از PX100 بالاتر هست ...
    ببخشید زیادی تایپ کردم فقط نظر رو گفتم تا کمکی به دوستان شده باشه ...

3. 4 کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

باس بهتر به خاطر closed بودنشه. درز صدا هم بهایی هست که برای رسیدن به کیفیت بالاتر آدم باید پرداخت کنه.
    نه -ببین : برداشت شما از جمله "باس بهتر" باید این باشه که "چرا باس 555 ضعیف تره؟" ... وگرنه قوت 215 در باس بهر دلیلی که باشه خوش بحالش! ...

555 در باس (که در زمینه موسیقی اهمیت بیشتری داره - و ظاهرا پارامتر مهمی واسه دوستمون هم هست) نسبت به 215 ضعف داره ... و اگه بخوای با پلیر و PC هم کار کنی (که تقویت صدا صورت نمی گیره) حتی بیشتر از این هم نمود خواهد داشت ... دلیلش هم خیلی ساده اینه که 555 رو کمپانی مشخصاً واسه موسیقی تولید نکرده ؛ بلکه به قصد دیدن فیلم و سینمای خانگیه ... صدا در مدل 555 ، قدری sweet شده (از خشونت واقعی سازها کاسته میشه)

حتی در مورد طراحی هم این قضیه رعایت شده و طراحی 555 نسبتاً برای کاربر کم تجربه تر (این عبارت توهین نیست - منظور کاربریه که نمیخواد 3-4 ساعت گوشی به گوش باشه!) و طراحی 215 برای کاربر حرفه ای تر (مثل یه DJ که شاید بخواد مدت طولانی گوش روی گوش داشته باشه) صورت گرفته ...

همه اینا در مقابل سلیقه و علاقه نهایی رفیقمون هیچه ... و اگه ایشون 555 رو می پسنده ، موفق باشه و مطمئناً هدفون خوبی گیرش اومده...
    .

پس اینطور نتیجه میگیریم که hd555 کیفیت صدای بهتری داره و برای گوش دادن به موسیقی انتخاب بهتری هست.ضمن اینکه قیمتش 30 تومان از hd215 گرونتره.
    بنظر خود من هم hd555 طراحی بهتر و تکنولوژیش بروزتر هست تا Hd215
    برای گوش دادن به موسیقی لزوماً انتخاب بهتری نسبت به 215 نیست ... اما میشه با اطمینان گفت که قطعاً کیفیت عالی داره و اگه مشکلی بادرز صدا نداری ، برو دنبالش ...

5. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

هی دوستان سلام ... من دیروز بالاخره رفتم نمایندگی سن هایزر px100 رو به قیمت 70 تومن گرفتم البته اول 80 میگفت
    فقط هم محصولات سن هایزر رو داشت یعنی اختصاصی ...
    اما px100 که همین الان دارم باهاش گوش میدم ...
    اولا اون کیف مخصوصش خیلی خوب و راحت هست همچنین ورزن سبک 60 گرمیش ....
    و اینکه بر روی سر خیلی راحت قرار میگیره و مشکلی از لحاظ افتادن نداره ولی میتونست بهتر باشه ....
    همچنین خود cup ear ها 90 درجه جمع میشن به همراه قسمت head که باعث کوچولو شدنش میشه ...
    همچنین توی هر سری هم به راحتی قرار میگیره چون درجه بندی های زیادی داره ...
    اما کیفیت ....
    باس خیلی خوبی رو ساپورت میکنه و خیلی خوب باس میده و واقعا توی این مورد ازش راضی هستم ... اونم به دلیل تکنولوژی Twin damping هست که پاسخ سریع به باس میده و به راحتی باس زیاد رو میتونه بکشه که البته به دیافراگم هم خیلی ربط داره..
    همچنین صدا هم شفاف و واضح هست که اونم بخاطر Dufo دیافراگم هست یعنی دیافراگم حالت مارپیچی داره بر خلاف هدفون هایی که دیافراگم حالت مار پیچ مارپیچ نداره ولی px100 داره و همین امر باعث میشه از نظر خراب شدن هدفون نگران نباشید و همچینن صدا رو واضح و شفاف میکنه ....
    در ضمن 114 db هم هست که یکی از نقاط + درسطح فشار صدا هست ... و همچینین 32 اهم ...

در کل برای 70 تومنی که برای Sennheiser PX100 دادم راضی هستم ازش و به دوستانی هم که دنبالش میگردند میگم ارزش خرید داره برای هدفون هایی در رده ی ON-THE-EAR ... چون فول سایز های دیگه باز هم کیفیتشون از PX100 بالاتر هست ...
    ببخشید زیادی تایپ کردم فقط نظر رو گفتم تا کمکی به دوستان شده باشه ...
    خوشحالم یه px100 ی دیگه ازش راضیه.
    مبارکت باشه
    فقط یه سوال شما پلیرت چیه؟

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

نه -ببین : برداشت شما از جمله "باس بهتر" باید این باشه که "چرا باس 555 ضعیف تره؟" ... وگرنه قوت 215 در باس بهر دلیلی که باشه خوش بحالش! ...

555 در باس (که در زمینه موسیقی اهمیت بیشتری داره - و ظاهرا پارامتر مهمی واسه دوستمون هم هست) نسبت به 215 ضعف داره ... و اگه بخوای با پلیر و PC هم کار کنی (که تقویت صدا صورت نمی گیره) حتی بیشتر از این هم نمود خواهد داشت ... دلیلش هم خیلی ساده اینه که 555 رو کمپانی مشخصاً واسه موسیقی تولید نکرده ؛ بلکه به قصد دیدن فیلم و سینمای خانگیه ... صدا در مدل 555 ، قدری sweet شده (از خشونت واقعی سازها کاسته میشه)

حتی در مورد طراحی هم این قضیه رعایت شده و طراحی 555 نسبتاً برای کاربر کم تجربه تر (این عبارت توهین نیست - منظور کاربریه که نمیخواد 3-4 ساعت گوشی به گوش باشه!) و طراحی 215 برای کاربر حرفه ای تر (مثل یه DJ که شاید بخواد مدت طولانی گوش روی گوش داشته باشه) صورت گرفته ...

همه اینا در مقابل سلیقه و علاقه نهایی رفیقمون هیچه ... و اگه ایشون 555 رو می پسنده ، موفق باشه و مطمئناً هدفون خوبی گیرش اومده...

برای گوش دادن به موسیقی لزوماً انتخاب بهتری نسبت به 215 نیست ... اما میشه با اطمینان گفت که قطعاً کیفیت عالی داره و اگه مشکلی بادرز صدا نداری ، برو دنبالش ...
    این p30world هم هر شب وضعش خراب تر میشه. معلوم نیست دارن چیکار میکنن.

من امروز خودم رفتم مغازه سه تا مدل رو تست کردم: HD555 , HD280 , HD215
    نتیجه ی تستی که داشتم این بود که مسیر زندگیم عوض شد!
    اولین مدلی که گذاشتم رو گوشم HD555. تمام ریویوهایی که خونده بودم حکایت از این داشت که HD280 باس خیلی خوبی داره و نسبت به مدل های open سنهایزر punchy تره. ولی وقتی HD555 و HD280 رو مقایسه کردم متوجه شدم که تفاوت از زمین تا آسمان است. HD555 هم از نظر کیفیت صدا و شفافیت و هم از نظر bass از HD280 بهتر بود. صدای HD280 انقدر بد بود که یه لحظه خنده م گرفت. فکر کردم شاید drive کردن HD280 سخت تر از HD555 هست و با لپ تاپ نمیشه خوب جواب گرفت. ولی HD215 هم امتحان کردم اونم از HD280 بدتر بود. من خودم خیلی وقته HD485 دارم. اون موقع 485 رو نبرده بودم. ولی صدای HD555 اونقدر زنده و دلنشین بود که تفاوتش با 485 کاملا محسوس بود. نتیجه ی اخلاقی که گرفتم این بود که هدفون فقط و فقط open!
    این که بگیم این هدفون در اصل برای فیلم دیدن طراحی شده به نظر من اشتباهه. سنهایزر برای فیلم و اینجور چیزا یه سری هدفون جداگانه داره که اصلا طراحیشون فرق میکنه. تفاوت این مدل با مدل های دیگه ی HD اینه که طراحیش طوریه که soundstage بهتری داره. ولی دلیل نمیشه برای فیلم طراحی شده باشه.
    یک مورد دیگه هم که در موردش با شما اختلاف نظر دارم اینه که HD555 سری audiophile سنهایزر هست. این سری حسابش از بقیه جداست. از نظر راحتی و کیفیت و تکنولوژی سردمداران هدفون های سنهایزر هستند و خود سنهایزر هم اینا رو به عنوان بهترین هدفوناش معرفی میکنه. طبیعیه که کسایی که از این هدفون ها استفاده میکنند کاربرای حرفه ای هستند. از نظر راحتی هم 555 عالیه. من خودم حداقل روزی 8 ساعت 485 رو گوشمه و اصلا احساس ناراحتی نمیکنم. 555 کاملا معلوم بود که خیلی راحت تر از 485 هست. هم از نظر طراحی و هم از نظر جنس ابرهای دور گوش. بحث این که DJ ها از 215 استفاده میکنن کاملا جداست. اولا DJ ها از هدفون های closed استفاده میکنن که یه مقدار صدا ایزوله بشه و دوم این که DJ هایی که خیلی حرفه ای باشن یا اصلا از سنهایزر استفاده نمیکنن یا اگه بخوان سنهایزر بخرن HD25 براشون مناسبه.
    در هر صورت همه ی اینا در مورد سنهایزر بود. در مورد کیفیت AKG چون نشنیدم نمیتونم نظر بدم.
    ان شاء الله در آینده ی نزدیک خودمم یه HD555 میخرم. صداش واقعا رو مخم تاثیر گذاشت.
    Last edited by prowler88; 30-08-2009 at 19:25.

8. 4 کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه caruso's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستایی که اخیرا رفتن فروشگاه زنهایسر میشه قیمت 555 و 595 رو بگین چقدر بود؟

آخر فروم باز T I M S A R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تاریانا

پيش فرض

دوستایی که اخیرا رفتن فروشگاه زنهایسر میشه قیمت 555 و 595 رو بگین چقدر بود؟
    بالاترین مدلی که از سری hd سنهایزر موجود داشت hd555 بود با قیمت 150 تومان.

11. این کاربر از T I M S A R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

بالاترین مدلی که از سری hd سنهایزر موجود داشت hd555 بود با قیمت 150 تومان.
    جدی؟ یعنی HD600 و HD650 رو نداشت؟
    قیمتاش در کل خیلی خوبه. بعضی از مدلا رو از خارج هم ارزون تر میده.

راستی HD595 هم قیمتش تقریبا دو برابر HD555 هست. ولی صداش زیاد فرق نداره. ظاهرا فقط یه مقدار فرکانساش balanced تر شده. روی کاغذ هم محدوده ی فرکانسش بیشتره و THD پایین تری داره (0.1 در مقابل 0.2)
    Last edited by prowler88; 31-08-2009 at 08:14.

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

اره قیمت هاش خیلی خوب بود تازه راحت هم تخفیف میداد 80 رو راحت داد 70 ... البته توی اون لیستش هم px100 رو نوشته بود 80 تومن ...
    پویان من هم گفتم open رو با closed مقایسه کردم open ها به شکل محسوسی کیفیتشون بهتر بود ... توی یک برند هم این تجربه رو نداشتم !!! .... نمیدونم حالا این تجربه ی خودم بود دیروز هم بهت گفتم ....
    ....................
    محمد جان من ایپادتاچ دارم ...

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این که بگیم این هدفون در اصل برای فیلم دیدن طراحی شده به نظر من اشتباهه.
    از سایت رسمی خود هدفون بخوانید :
    Ideal for home cinema & music
    (به نظرتون مثلا مرض داشتن که اول سینمای خانگی رو ذکر کردن؟ ... که کاربرها بدبین بشن؟ ... نکته کنکوری بوده؟)

از ریویوی سایت معتبر Cnet بر این هدفون بخوانید:
    if you're a music lover ...the HD555s probably aren't for you ... But if you want great home-theater sound

از کی تا حالا قرار ما این شده که حرف کمپانی رو قرار بدیم که مثلاً اگه گفت آدیوفیل پس یعنی آیه قران؟ (سری 5 اول سری Hifi بود اگه درست یادم مونده باشه و بعداً به سری 6 که آدیوفیل واقعی بود اضافه شد)... قرار ما اینه که نیاز کاربر رو ببینیم و نظر بدیم ... چندین بار اینو عرض کرده بودم در بحث های دیگه : نظر و شناخت رو با هم قاطی نکنید ... وگرنه اینکه پیش خودم بگم " خب اینا توی یه سری هدفون هستند و چون این مدلش بالاتر پس بهتره دیگه " که کاری نداره ... اشتباه نکنید " نمیگم غلطه " ؛ میگم "ساده اس" ... یعنی چی ؟ ... یعنی وقتی دوستی نیازش با هزینه کمتر و مدل مناسب تر تامین میشه ، من وظیفه ام می دونم که براساس شناختم(و نیاز ایشون) نظر بدم ، نه براساس نظر شخصی ام!! ...

ببینید من باز نقل قول می کنم:

از ریویوی بسیار خوب dansdata که کلی هم تعریف کرده ولی ببینید به این میگن یه نظر درست و منطقی:
    The 555s did a good job by anyone's standards on everything, and a great job when you consider their not-so-scary price tag.
    (میگه : طبق استاندارد روزمره یه آدم عادی عملکرد خوبی داشته و با توجه به قیمت مناسبش عالیه)

از ریویوی بسیار خوب آل گوردون بخونید که توصیه هاش طلاییه ؛ کلی هم تعریف کرده ولی ضمناً گفته:
    It probably is the right choice also if you only listen with cans occasionally.
    (میگه : انتخاب مناسبیه اگه استفاده مداوم ندارید و گاهگاه استفاده می کنید)

همه اینا رو میگم جناب پراولر که بازم برای چندمین بار ازتون بخوام از اظهارنظرهایی مثل این (که از بدشانسی شما HD280 یکی از تحسین شده ترین مدلهای سن هایزره) اجتناب کنید:
    ولی وقتی HD555 و HD280 رو مقایسه کردم متوجه شدم که تفاوت از زمین تا آسمان است
    این رو من از یه کاربر تازه کار انتظار دارم نه از شما ... (جسارت نشه؛ این یه تهدید نیست ، صرفاً یه خواهش دوستانه اس - که می تونید هم گوش ندید و اصلا یه جورایی هم حق داره یه کاربر که بگه " به تو چه" ... )

بحث تست های این تیپی هم که واردش نشیم بهتره (که من سری 5 رو فکر کنم 2 سال پیش تست کردم!)... یه نمونه داشته باشید : بنده هفته پیش 10 هزار تومن پول کافی شاپ پیاده شده که هدفون مدل shure دوستی که از هلند اومده بود رو تست کنم (حاضر نبود بیاد مجبور شدم دعوتش کنم کافی شاپ - در واقع خرش کنم!!) ... متاسفانه اصلاً اون چیزی که فکر می کردم نبود کیفیتش .. آیا این یعنی اون هدفون بد بوده؟(یه هدفون تحسین شده بود) ... یا اینکه شرایط تست من استاندارد نبوده ؟ ... حدس بزنید ...

بطور مشابه آماده هستم اگه منبعی برای حرفاتون دارید ازشون استفاده کنم ... و البته امیدوارم اون دوستمون از خرید 555 پشیمون نشه که قطعاً عالیه و این یه بحث فنیه دیگه اس و برعکس دوستمون که یه مدل رو به آسمون میبره و یه مدل تحسین شده دیگه رو زمین می کوبه ، بنده علاقه ای به مدال دادن به هدفونهای سطح بالا ندارم ...
    Last edited by seymour; 31-08-2009 at 14:25.

15. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 23 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 23 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •