خواهشم دارم از دوستان که از این کلمه دورگه به حساسیت بیشتری استفاده کنند ، یه سری از بازیکنان واقعادو رگه نیستن ولی دورگه خونده میشن.
اصلا به نظرم جالب نیس که این بایکنان یه جورایی متمایز بشن با بقیه، هم از نظر روانی که بار مثبتی برای تیم و خودشون در بر نداره هم از نظر فنی که برتری از قبلی واسشون در نظر بعضی ها گرفته میشه، واقعا باید یکم حوصله کرد تا بیان تست بشن تو تمرین ها و عیارشون مشخص بشه و اگر واقعا لازمه و میتونن به تیم کمک کنن.
یه مدت نبودی عزیز توی تاپیک های تیم های ملی یکم وحدت اعضا افت کرده بود ، الان خوشحال شدم نظرتو دادی چون بقیه میان جبهه میگیرن سریع

جوری از تیم ملی دفاع کنن که ایشالله خوده کفاشیان هم کم بیاره

سوای اینکه هر کسی میتونه نظر خودش رو داشته باشه و قابل احترام هم هست ، واقعا این بررسی و مقایسه ای که شما انجام دادید واقعا به بحث های پیش اومده ربط خاصی نداره . از دلسوزی هم که نسبت به آبروی آسیا و میزبانی 2022 قطر هم داشتین بسیار سپاس گذارم این دید های فرا مرزی واقعا لازمه!!!!!!!!!!!
تنها قسمتی از صحبت هاتون که به موضوع مربوط بود و قابل بحث هست ، بازی دوستانه با گینه هست. که البته خب به نظر من آنچنان هم بازی با گینه فاجعه امیز نیس(هر چند که بده) ، میشد با تیم بهتری از افریقا بازی کرد اما خب شرایط شاید این موضوع رو ایجاب کرده که تیمی بهتر از گینه رو نشده که باهاش به توافق برسیم باز هم اطلاعات دقیقی در دست نیس، به هر حال نیجریه قهرمان فعلی قاره افریقاست و مطمئنا بعد از چند سال نزول فوتبالی دوباره به فرم خوب گذشته برگشته ، و امادگی زیادی رو میطلبه برای یه رقابت پایاپای.