تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 49 از 70 اولاول ... 3945464748495051525359 ... آخرآخر
نمايش نتايج 481 به 490 از 693

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Arsenal FC | توپچی ها | فصل 2014-2013

حـــــرفـه ای Sara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض

آرتتا: برای من سن تنها یک عدد است
    آرتتا می گوید سن او تنها یک عدد است و در زمین احساس او بهتر از همیشه است

پایگاه خبری GunnersTrust: میکل آرتتا در حالی تولد 32 سالگی خود را در ماه مارچ جشن گرفت که مانند توماس روسیچکی 33 ساله در بازی پایان هفته بار دیگر عملکرد چشم نواز دیگری را مقابل ساندرلند به نمایش گذاشت و در پاییز دوران حرفه ای خود بار دیگر شکوفایی را تجربه کرد.

آرتتا در گفتگو با تلویزیون آرسنال گفت: "وقتی که بدن خود را می شناسید و تجربه بیشتری دارید قادر هستید بازیخوانی بهتری داشته باشید.

"این امر کار را برای شما ساده تر می کند و شاید این زمانی است که بیشترین لذت را از فوتبال بازی کردن می برم بنابراین می خواهم ادامه بدهم. برای من سن تنها یک عدد است، احساس بسیار خوبی دارم.

"روزی خواهد رسید که شروع به افت کردن می کنید اما برای شخص من و در حال حاضر اگر هر سه روز بازی کنم ترجیح می دهم این کار را انجام دهم.

"باید بازی خود را انطباق دهید، احتمالاً شیوه که از تغییرات خود مراقبت می کنید، شیوه ای که تمرین و ریکاوری می کنید، شیوه تغذیه و استراحت.

"این بخشی از آگاهی شماست و اگر از بدن با تمام توان، تمام جزئیات کوچک، توجه به هر کسی که اینجا در باشگاه تلاش و کمک می کند که درست ترین کار را انجام دهید، به خوبی استفاده کنید می توانید ادامه دهید. به نظر من در حال حاضر بازیکنی که 33 یا 34 ساله است مانند گذشته ها نیست و من فقط 31 سال دارم."

ورود متیو فلامینی در تابستان گذشته به آرتتا در نقش پوششی در جلوی مدافعان عقب کمک کرده است و بازیکن اسپانیایی معتقد است آرسنال نفوذ ناپذیرتر شده است.

آرتتا توضیح داد: "به نظر من به تیم کمک می کند زیرا می توانیم بازیکنان را چرخش دهیم و متفاوت بازی کنیم، می توانیم با دو هافبک بازی کنیم و این به ما یک انتخاب می دهد.

"فصل جاری هیچ کس در تمام بازی ها نبوده است. فکر می کنم لیگ در حال چالشی تر شدن است... شما به تیم بزرگی نیاز دارید، نمی توانید تنها به 11 بازیکن قانع باشید."

ترجمه: Rebecca

2. 2 کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض

پودولسکی: همراهی کلید کسب عنوان است
    لوکاس پودولسکی معتقد است روحیه منحصر به فرد تیمی در رختکن می تواند آرسنال را به جام برساند

پایگاه خبری GunnersTrust: تیم آرسن ونگر تنها با یک امتیاز اختلاف در رده دوم جدول قرار دارد و ماه تعیین کننده ای را با بازی مقابل چلسی و منچستر سیتی و همچنین دربی شمال لندن در وایت هارت لین، پیش رو دارد.

ماه مارچ با سفر به استوک سیتی آغاز می شود و پودولسکی پیش بینی می کند پایان فصل هیجان انگیز است.

آرسنال در گفتگو با سایت رسمی گفت: "وقتی به جدول نگاه می کنید و با بوندسلیگا مقایسه می کنید، می توانید ببینید پنج یا شش تیم برای کسب عنوان رقابت می کنند."

"رقابت تنگاتنگی تا پایان فصل در جریان است. 11 بازی باقی مانده است و باید تلاش کنیم در هر چند تعداد بازی که می توانیم برنده شویم . به هر طریقی امتیاز کسب کنیم. می خواهیم پایان فصل در صدر جدول باشیم.

"روحیه تیم حتی بعد از شکست همیشه خوب است. تیم فوق العاده است و جو خوبی و انرژی بخشی بین ما برقرار است، ما فصل فوق العاده ای داشته ایم. اکنون نیز نیاز داریم این وضعیت را بین خودمان حفظ کنیم.

"در چندین تیم و رختکن های متفاوتی بوده ام اما هرگز در تیمی با چنین روحیه قدرتمندی نبوده ام. در اینجا چه در داخل و چه در خارج زمین احساس راحتی می کنید. همیشه مشتاق هستید با تیم همراه باشید و به نظر من این امر در مسابقه ها به ما کمک می کند."

4. 2 کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض

فلامینی: از انجام کارهای نه چندان خوشایند لذت می برم
    متیو فلامینی از انجام کارهای ناخوشایند در محافظت از دفاع لذت می برد

پایگاه خبری GunnersTrust: هافبک فرانسوی پس از گذراندن پنج سال در آث میلان تابستان امسال به آرسنال بازگشت.

آرسن ونگر از تعادلی که فلامینی در تیم به وجود می آورد آگاهی داشت و این بازیکن 29 ساله می گوید از نقش هافبک دفاعی در تیم لذت می برد.

فلامینی در گفتگو با تلویزیون آرسنال گفت: "مهمترین وظیفه من در زمین محافظت از مدافعان است و این کار وقتی که تیم های دیگر کاملاً هجومی عمل می کنند و بازیکنان زیاد با کیفیتی دارند آسان نیست."

"سعی می کنم برای پوشش کوسیلنی و مرتساکر جلوی مدافعان باشم. همچنین تلاش می کنم بین دفاع و جمله هماهنگی ایجاد کنم زیرا چیزی که در فوتبال اهمیت دارد حمله و دفاع با همدیگر است.

"تیم هجومی است، همه پیش روی می کنند و این بخشی از شخصیت آرسنال است. فوتبال ما بر اساس حمله سریع است و این زیبایی بازی ماست.

"در همین حال باید مطمئن باشیم با ضد حمله روبرو نمی شویم و پرتلاش باقی بمانیم تا بتوانیم وقتی که توپ را از دست می دهیم آن را پس بگیریم. همیشه وقتی که تیم سرحال بازی می کند دفاع کردن آسان تر است.

"وقتی با هر کدام از پسرها در خط هافبک بازی می کنم باید جلوی دفاع بایستم و کارهای ناخوشایند* انجام دهم اما از آن لذت می برم. لذت من در امکان حمله کردن به تیم و پس گرفتن هر چه سریع تر توپ توپ وقتی که آن را از دست می دهیم است."

فلامینی یکی از اجتماعی ترین اعضای تیم است و می گوید این یکی از بخش های ضروری هر تیم موفق است.

او گفت: "خوب است که کسی را داشته باشید که به شما کمک کند، با شما صحبت کند، این موضوع اهمیت زیادی دارد. سعی می کنم با صحبت کردن و همچنین گوش دادن به آنها به همبازی هایم کمک کنم زیرا در فوتبال امروز ارتباطات اهمیت زیادی دارد."

*خطا، خشونت، توپ گیری و ...

6. 2 کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض

خلاصه کنفرانس خبری آرسن ونگر - استوک سیتی
    مباحث مطرح شده در کنفرانس خبری آرسن ونگر پیش از دیدار با استوک سیتی

پایگاه خبری GunnersTrust: کنفرانس خبری آرسن ونگر پیش از دیدار با استوک سیتی دقایقی پیش انجام شد. در ادامه می توانید تیتر مباحث گفته شده در این کنفرانس را ملاحظه کنید. متن کامل اخبار پس از انتشار در سایت قرار داده خواهد شد.

27 فوریه: کنفرانس پیش از دیدار با استوک سیتی
    اخبار تیم: ورمالن و اوزیل به تیم بازگشته اند
    ونگر: کمپبل از نظر فیزیکی تطبیق یافته است
    "اوزیل برای تجدید قوا به استراحت نیاز داشت"
    ونگر: خاطرات خوب و بدی از استوک داریم

8. 2 کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض

ونگر: برای قضاوت در مورد باشگاه های انگلیسی خیلی زود است
    آرسن ونگر می گوید برای قضاوت درباره عملکرد باشگاه های انگلیسی در لیگ قهرمانان هنوز زود است

پایگاه خبری GunnersTrust: چهار تیم لیگ برتر حاضر در مرحله یک شانزدهم لیگ قهرمانان اروپا نتوانستند مقابل رقبای خود در بازی رفت پیروز شوند و تنها چلسی یک گل را به نام خود ثبت کرد.

اما ونگر عاقلانه تر است قبل از هرگونه نتیجه گیری درباره توانایی باشگاه های انگلیسی تا پایان بازی های برگشت صبر کنیم.

ونگر گفت: "یک بازی و در برابر رقیبان بسیار دشوار بوده است، به نظر من باید در ابندا متوجه باشید که تمام این چهار تیم از مرحله گروهی آمده اند و این به این معناست که سطح قابل قبولی وجود دارد.

"تنها پس از یک بازی نمی توانید روند کلی را قضاوت کنید. من سیتی 10 نفره بازی کرد، آرسنال 10 نفره بازی کرد، من سیتی مقابل بارسلونا بازی کرد و آرسنال مقابل فاتح لیگ قهرمانان بایرن مونیخ.

"واضح است که می دانید با 10 نفر بازی کردن بازی دشواری خواهد بود. در ضمن دو تیم دیگر من یونایتد و چلسی نیز هنوز جا دارند و می توانند نتیجه را برگردانند.

"اجازه بدهید قبل از صحبتی راجع به ضعف یا قدرت تیم های لیگ برتر تا پایان بازی دوم صبر کنیم."

10. 3 کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض

تغییر در برنامه زمانبدی چهار بازی آرسنال
    برنامه زمانی چهار بازی آرسنال به دلیل پخش تلویزیونی تغییر کرد

پایگاه خبری GunnersTrust: تاریخ چهار بازی زیر به دلیل پخش تلویزیونی تغییر کرده است و تاریج جدید بازی مقابل سوانسی سیتی که 8 مارچ برای آن تعیین شده بود، هنوز اعلام نشده است.
    Everton v Arsenal
    Sunday, April 6 -originally Saturday, April 5
    Kick-off: 1.30pm

Arsenal v West Ham United
    Sunday, April 13 -originally Saturday, April 12
    Kick-off: 12.00pm

Hull City v Arsenal
    Saturday, April 19
    Kick-off: 5.30pm -originally 3.00pm

Arsenal v Newcastle United
    Monday, April 28 -originally Saturday, April 26
    Kick-off: 8.00pm

12. 3 کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض

اخبار تیم: مونرئال، گیبز، ورمالن و اوزیل
    آرسن ونگر آخرین وضعیت مصدومین تیم پیش از دیدار مقابل استوک سیتی را اعلام کرد.

پایگاه خبری GunnersTrust: آرسن ونگر آخرین وضعیت مصدومین تیم پیش از دیدار مقابل استوک سیتی را اعلام کرد.
    درباره تیم...
    درباره مونزئال که هفته پیش دچار مصدومیت پا شد و همچنین گیبز مطمئن نیستیم. ورمالن و اوزیل به تیم بازگشته اند و هر دو در دسترس هستند.
    درباره دفاع چپ بازی کردن ورمالن...
    در صورت نیاز توماس می تواند در آن پست بازی کند، پست ارحج او نیست و برای مدت طولانی از ترکیب خارج بوده است اکنون خواهیم دید چه می شود. هنوز 48 ساعت فرصت دارم تصمیم گیری کنم.

14. این کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض

روسیچکی: باید با تهاجمی بودن استوک برابری کنیم
    توماس روسیچکی می گوید آرسنال باید آماده یک بازی فیزیکی در روز شنبه باشد

پایگاه خبری GunnersTrust: توپچی ها در سه بازی خود در استادیوم بریتانیا در مقابل تیمی که بیشترین خطا را در لیگ برتر دارد موفق به کسب سه امتیاز نشده اند.

روسیچکی در انتظار یک چالش بزرگ در رویارویی با تیم مارک هیوز است اما در حین حال اطمینان دارد آرسنال کیفیت کسب امتیاز را دارد.

او در گفتگو با تلویزیون آرسنال گفت: "وقتی به استوک می روید انتظار یک بازی همیشگی را دارید. همواره بسیار شبیه به هم است، آنها تیمی بسیار فیزیکی و خشن هستند و استادیوم آنها جای سختی برای بازی کردن است."

"برای تماشاگران استادیوم بریتانیا اصلا مسئله ای نیستند. در تمام استادیوم های انگلیس جو فوق العاده ای وجود دارد بنابراین این تیم اصلا من را آزار نمی دهد.

"چیزی که درباره آن فکر می کنم این است که چه عملکردی در زمین به نمایش خواهیم گذاشت اگر بخواهیم مانند استوک تهاجمی و قدرتمند باشیم. اگر این کار را انجام دهیم می توانیم آنها را شکست دهیم."

روسیچکی اذعان می کند فصل جاری تلاش بیشتری برای رسیدن محوطه جریمه حریف داشته است اما می گوید وظایف دفاعی او نیز برایش مهم هستند.

او گفت: "دوست دارم این کار را انجام دهم اما از طرف دیگر مهمترین چیز برای من این است که تیم عملکرد خوبی داشته باشد. فکر می کنم دلیل اینکه رئیس من را بازی می دهد تجربه ام است.

"اگر ببینم تعداد زیادی از پسرها که جلوتر از من هستند در حال رفتن به محوطه جریمه هستند یا در آنجا حضور دارند، می دانم که من هم نمی توانم به آنجا بروم.

"همیشه باید مطمئن شوم که تعادل تیم در زمین بازی درست است و همیشه این کار را انجام خواهم داد زیرا مسئله ای که برای من اهمیت دارد پیروزی تیم است."

16. این کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض

ونگر: لیگ انگلیس همچنان بهترین است
    آرسن ونگر از لیگ برتر دفاع می کند و می گوید لیگ برتر رقابتی ترین لیگ در اروپاست

پایگاه خبری GunnersTrust: چلسی تنها تیمی بود که در دور رفت مرحله یک شانزدهم لیگ قهرمانان شکست نخورد و این در حالی است که آرسنال، منچستر سیتی و منچستر یونایتد پذیرای شکست 2-0 در بازی رفت شدند.

اما مرد فرانسوی تاکید دارد که برای نتیجه گیری نهایی خیلی زود است و می گوید از لیگ برتر باید همچنان به عنوان مظهر غرور یاد کرد.

ونگر گفت: "با وجود این نتایج، لیگ برتر را بهترین می دانم زیرا لیگی با بالاترین سطح است، تفاوت کیفیت چندانی وجود نداردف به عنوان مثال تفاوت کیفیتی که بایرن مونیخ با بقیه تیم های لیگ آلمان دارد.

"شما بایرن و دورتموند را دارید و بعد آن فاصله زیادی وجود دارد. امسال دورتموند به دلیل مصدومیت های فراوان در بهترین حالت خود قرار ندارد.

"در انگلیس هر تیمی می تواند به کاردیف برود و شکست بخورد. اسپانیا نیز لیگ خوبی دارد اما این فصل دشوارترین لیگ، لیک انگلیس است.

"شاید تا حدی بهای این دشواری را می پردازیم. نمی توانید به هیچ بازیکنی استراحت بدهید. در هر بازی باید فقط تمرکز شما بر به زمین فرستادن بهترین تیم باشد.

"برای نتیجه گیری روند لیگ برتر خیلی زود است، اگر به 10 سال اخیر نگاه کنید عملکرد باشگاه های لیگ برتر خیلی خوب بوده است.

"در ضمن شما بارسلونا را دارید و بارسلونا بارسلوناست. رئال مادرید، رئال مادرید است. بایرن، بایرن است. وقتی مقابل این تیم ها بازی می کنید ممکن است بازنده باشید.

"لیگ قهرمانان یک مسابقات قهرمانی و یک جام است. همه چیز می تواند به یک اخراج یا یک بازی بستگی داشته باشد. این بسیار دشوار است. در نهایت می دانید که تیمی خوب فاتح آن می شود اما شاید اگر به خوبی دقت کنید گاهی این تیم در یک یا دو بازی تا حدی خوش شانس بوده است."

"مانند سال گذشته، همه به یکباره گفتند آلمان بهترین لیگ چهان است. اما آن گفته امسال چندان صادق نیست و تیم ها همان تیم ها هستند."

18. این کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

20. این کاربر از VBYOFSKI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •