تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 49 از 68 اولاول ... 3945464748495051525359 ... آخرآخر
نمايش نتايج 481 به 490 از 671

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | فصل 2013-2014

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

درود
    البته گالیانی جایی عنوان نکرده که پراندلی مربی بعد میلانه . فعلا هر گزینه ای که مطرح شده چند لحظه بعدش تکذیب شده .
    در حال حاضر دوباره اسم سیدورف مطرح شده و حتی گفته شده که سیدورف به عنوان دستیار خودش میخواد یاپ استام رو هم وارد کادر فنی کنه .

در مورد نقل و انتقالات هم نیانگ خیلی به مونتپولیه فرانسه نزدیک شده .
    انتقال نیانگ بصورت قرضی و با گزینه حق خرید در پایان فصل خواهد بود . آلگری هم گفته که نیانگ برای پیشرفت بهتره به تیمی بره که بتونه بیشتر بازی کنه.

کریستانته و ورگارا هم به احتمال زیاد بصورت قرضی میلان رو ترک میکنن .
    ساپونارا هم گفته شده از طرف تیم کاتانیا به اون علاقه نشون دادن . کلا بازیکنان کاندیدای خروج از باشگاه زیاد هستن .

آلگری گفته بازیکنان زیادی داریم و باید لیست رو به 24 تا 25 بازیکن برسونیم .
    در حال حاضر با ورود هوندا و رامی 31 بازیکن داریم که اگه ده آمبروزیو هم در همین زمستان به میلان ملحق بشه لیست میلان 32 بازیکن میشه .
    تازه دنبال هافبک هم هستیم و ناینگولان جدی ترین گزینه عنوان شده . سلینو مالک کالیاری هم گفته : ناینگولان در زمستان میتونه به هر تیمی که دوست داره بره . توی این چند سال اخلاقش کاملا حرفه ای بوده و ما از اون ممنونیم .
    روزنامه ها هم گفتن که بازی دیشب مقابل ناپولی آخرین دیدار ناینگولان برای تیم کالیاری بوده .

ده آمبروزیو هم برای آخرین دیدار تیم تورینو در لیست بازیکنان دعوت شده قرار نگرفته . در صورتی که همیشه جزو بازیکنان اصلی این تیم بوده و به نوعی یکی از خوب های تورینو است که در اون سمت با چرچی هماهنگی خیلی خوبی داره .
    Last edited by B3HZ@D; 22-12-2013 at 12:41.

2. 5 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

با باختی که دیشب به اینتر دادیم با 19امتیاز از 17 بازی در رده 13جدول قرار گرفتیم یک بازی بی کیفیت از میلان که در نهایت با باخت جلوی اینتری تمام شد که از 4بازی اخیرش 3مساوی و یک باخت بد جلوی ناپولی داده بود معلوم نیست مسئولان میلان دیگه منتظر چی هستن تا این الگری بی مصرف از تیم بندازن بیرونبا وضعیتی که تیم داره عملا هیچ شانسی مقابل اتلتیکو مادرید در چمپیونز لیگ نداریم
    Last edited by clau; 23-12-2013 at 13:03.

4. 5 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

درود

وقتی از 17 بازی تنها 4 پیروزی کسب کردیم هر مربی دیگه ای بود تا الان 10 بار اخراج شده بود !
    کلا من نمیدونم مسئولین میلان منتظر چی هستن ؟! این فصل هیچی نداشتیم و نه تونستیم بازی های خوبی به نمایش بذاریم و نه تونستیم امتیاز درست و حسابی کسب کنیم .

کافیه یک پیروزی الکی کسب کنیم تا بیان بگن تیم در مسیر پیشرفت قرار داره و شرایط خوبی داریم .
    آلگری هم دریغ از یک مقدار خجالت ... ! هر دفعه بعد باخت یک بهانه میاره ... مربیای دیگه وقتی میدونن دیگه نمیتونن کاری برای تیم بکنن رسما میکشن کنار و استعفا میدن .
    ولی ایشون دو دستی نیمکت مربیگری رو چسبیده !

من واقعا نمیدونم الان مسئولین میلان منتظر چه چیزی هستن ؟! از این تیم و کادر فنی چه انتظاری دارن ؟!
    کلا هدفشون برای این فصل چیه ؟!

کلا امسال سردرد گرفتیم و اعصابمون داغون شد . ای کاش همون مرحله گروهی هم نمیتونستیم صعود کنیم بلکه اینا بفهمن که باید این مربی رو کنار بذارن .

6. 6 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

بازیسازی و دفاع تیم در حده لیگ آزادگان!!
    پالاسیو 60 بار رو زاپاتا چرخید تازه شانس آوردیم خطاش رو پنالتی نگرفت داور! جایی که امثال پیرلو باید بازی کنن
    سولی مونتاری داره بازی میکنه. دفاع کنار که زمان سانتر فکر کنم توپ برای گالیانی میفرستن!
    طنز تلخش اینه که 30 بازکن داریم و بعد هیچکس که ارزش تعویض داشته باشه رو نیمکت نداریم!!

از نظر تاکتیکی هم واقعا هیچی برای ارائه نداریم و این ضعف کادر فنی رو نشون میده! واقعا ادامه کار آلگری خنده دار شده!
    فکر کنم قرار بریم سری B تا یه فکری برای تیم بشه.

در تایید بهزاد جان اینقدر خون دل خوردیم این فصل تا حالا هیچ فصلی نخورده بودیم! من موندم جلو اتلتیکو که پا به پای بارسا و رئال توی لیگ
    داره میجنگه میخوایم چی بگیم؟!!

8. 4 کاربر از آرش-19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

بازی بد تیم رو عادت کردیم و دیشب توقع زیادی از تیم نبود.وقتی آمار بازی رو دیدم حتی در ضربات هم اینتر بهتر کار کرده بود،هر چند که خوش شانس هم بودند و تساوی نتیجه عادلانه تری بود
    اگه مساوی میشد،میلان بخاطر تفاضل گل در رده هشتم قرار میگرفت.
    حالا برای کسب سهمیه اروپا باید به همین اینتر برسیم

خوشبختانه دیگه به تعطیلات رسیدیم،شاید در تعطیلات یه اتفاقاتی در کادر فنی بیفته وگرنه تا پایان فصل باید آلگری رو تحمل کنیم.

10. 5 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

درود

گالیانی امروز پیش از پرواز به برزیل توی مصاحبه ای که داشته از اون در مورد ناینگولان سوال شده که در پاسخ گفته : خواهیم دید ... در حال حاضر صحبت در مورد نقل و انتقالات بی فایده است "
    در مورد سفر گالیانی به برزیل هم عنوان شده که برای ادامه مذاکره با سیدورف برای مربیگری میلان در سال بعد به برزیل رفته و شاید هم برای فروش روبینیو به سانتوس دوباره مذاکره کنه.

روبینیو هم گفته بازگشتش به سانتوس احتمالش کم هست و کار سختی است ... { جریان سانتوس و روبینیو مثل سریال های بی مزه ایرانی شده که الکی داستان رو کِشش میدن }
    امیدوارم خوش شانس باشیم و امسال دیگه از دستش راحت بشیم . این فصل هم کم موقعیت خراب نکرد .

از اون طرف هم مالک کالیاری {چلینو/سیلنو} گفته که ناینگولان به یکی از دو تیم میلان و یوونتوس میره و داویده آستوری هم به انگلستان یا روسیه میره .

در روزنامه گازتا هم عنوان شده که میلان برای خرید ناینگولان منتظر اوکی سیلویو هستن تا اقدام به خرید این بازیکن بکنن .

جدیدا هم نام آگاتزی دروازه بان کالیاری به عنوان یکی از کاندیده های دروازه میلان مطرح شده ! دروازه بان خوبیه ولی عالی نیست . 28 سالشه .
    البته من پرین رو به اون ترجیح میدم . مخصوصا از نظر سن و سال و همچنین عملکرد خیره کننده ای که در این فصل داشته من رو نسبت به آینده این بازیکن به شدت امیدوار کرده .

قرارداد بالوتلی با Nike هم به پایان رسید و دیگه اسپانسر این بازیکن نیست و جدیدا بالوتلی با کمپانی Puma قرارداد بسته
    Last edited by B3HZ@D; 24-12-2013 at 14:49.

12. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amirari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

کوتاه از نقل و انتقالات کریسمی میلان
    -
    تمامی اخبار حول انتقال ناینگولان به میلان می چرخد!

در حالی که اروپا از تعطیلات کریسمس لذت می برد تیم ها کم کم خود را برای شروع نقل و انتقالات زمستانی آماده می کنند و میلان نیز از این حیث مستثنی نیست هر چند که بیشتر روزنامه هایی ایتالیایی با شروع کریسمس در تعطیلات به سر می برد

آلفردو پدولا مجری شکبه اسپورت ایتالیا در گزارشی اعلام کرد که میلانی ها سعی می کنند در هفته نخست ژآنویه ناینگولان را هر چه زودتر نسبت به یوونتوس خریداری کنند.بر اساس این گزارش این انقال برای میلان پرداخت 8 میلیون یورو + نیمی از مالکیت کریستانته به کالیاری هزینه در بر خواهد داشت

تورینو رسما درخواست خود برای جذب قرضی جووینکو مهاجم یوونتوس را به این باشگاه ارائه داد در حالی که یووه خواهان فروش نیمی از مالکیت او بوده.بنابراین تورینیو ساپونارا هافبک جوان میلان را جذب نخواهد کرد

گفته می شود لباس سوم فصل آینده میلان ترکیبی از رنگ طلایی و سیاه خواهد بود که برگرفته از برزیل بوده

خبری جالب اینکه دیدا دروازه بان سابق روسونری که اخیرا به دلیل گرفتن ملیت ایتالیایی به میلان بازگشته بود در سن 40 سالگی به باشگاه اینترناسیونال پیوست!
    منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. 4 کاربر از amirari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amirari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

کاپلو: سیدورف برای هدایت میلان آماده نیست
    -
    پیشنهاد می کنم سیدورف یک سال بعد از برزیل به کشورهای عربی با روسیه برود

فابیو کاپلو سرمربی سابق روسونری و حال حاضر تیم ملی روسیه در صحبت هایی پیرامون احتمال هدایت فصل آینده میلان توسط سیدورف گفت که او هنوز آماده این کار نیست

میلان فصل پایانی اش را با ماکس آلگری 46 ساله سپری می کند و هنوز قراردادش تمدید نشده در حالی که تمامی رسانه های ایتالیایی بر این باورند که سیدورف جایگزین فصل بعد آلگری در میلان خواهد بود

کاپلو در مصاحبه با نشریه گاتزتا دلوسپورت گفت:"من به سیدورف پیشنهاد می کنم که از برزیل به سمت کشورهای عربی و روسیه برود و برای کسب تجربه یک سال را در آنجا سپری کند اما بدون شک هدایت روسونری بحثی متفاوت بوده"

کاپلو در رابطه با شرایط میلان در جدول رده بندی گفت:" یوونتوس و رم صدرنشین هستند به این دلیل که طی چند سال گذشته بیشتر هزینه کرده اند،چیزی که روسونری انجامش نداده.فکر می کنم با توجه به اینکه آلگری تقریبا تیم کاملش را در اختیار نداشته خوب کار کرده"

"مشکل اصلی لیگ ما ( سری آ ) خروج بازیکنان بزرگ و با استعداد است.در زمان من،ما بهترین استعدادهایی را داشتیم که از سرتاسر جهان راهی ایتالیا می شدند و بازیکنان جوان ما می توانستند در کنار آنها رشد کنند و تجربه ی آن را بگیرند
    منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

16. 5 کاربر از amirari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

درود

باشگاه میلان یک بیانیه رسمی داده و عنوان کرده که الشاراوی تا 10 هفته قادر به بازی نیست !!!
    من واقعا موندم پزشکای تیم چکار میکنن ؟! اول از همه میگن که الشاراوی مصدومیتش خوب شده و میتونه بازی کنه ولی بعد از حضور 20 دقیقه ای متوجه میشیم که الشاراوی از ناحیه ای که ممصدوم شده دچار تورم شده .

بعد بیانیه میاد که مشکلش جدی نیست و طی چند روزز آینده و نهایت تا تعطیلات رسمی مشکلش برطرف میشه . الان هم که میگن 10 هفته دیگه قادر به بازی نیست !
    واقعا کادر نوبری داریم ... پزشکهای ایرانی بهتر از اینا کار میکنن . من نمیدونم اینا رو از کجا پیدا کردن ؟

رسما یک فصل رو برای الشاراوی تباه کردن ... اون هم در زمانی که به بازی های جام جهانی نزدیک هستیم .
    دیگه تاسف خوردن هم فایده نداره .

18. 7 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

اوج فاجعه این جاست که این مشکلات پزشکی براش دقیقا تو موقعی که میتونست به شدت خودشو مطرح کنه در سطح جهانی رخ داد .
    واقعا نا امید کنندست ...

20. 4 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •