امسال لیگ برتر فوق العاده جذاب شده ... فوق العاده ... واقعا اصلا نمیشه پیش بینی کرد چی میشه ... سیتی خیلی خط حمله قوی دارهواقعا موو بر بدن آدم سیخ میکنه ...
کلا امتیاز گرفتن از تیم های پایین جدول هم خیلی سخت شده ... بازی هفته آینده خیلی مهمه ... همطور که میدونستیم آرسنال توو این 2 3 بازی حسابی امتیاز از دست میده ... بدون شک سیتی مهمترین رقیبه ...
--------------
اما در مورد صحبت های دوست عزیزم سپهر ... میدونم شما هم مثل من و بقیه دوستان قلبت برا چلسی میتپه ... صحبت هات هم کاملا خوندم ولی واقعا بعضی انتقادات از تری و لمپارد و مورینیو خیلی بی انصافیه ... اما با بعضی از صحبت هات موافقم ... شاید اگه لوکاکو
میموند خیلی بیشتر به نفع تیم بود چون خیلی انگیزه داره ... اما من احساس میکنم مورینیو میخواست یه بازیکن با تجربه تر ( مخصوصا توو چمپیونز لیگ ) بیاره که توو لحظات حساس بتونه کمکمون کنه ... ما واقعا این فصل نیاز به جام داریم .... لوکاکو هم فعلا به خوب تیمی
رفته .... اما در مورد چینش ترکیب به نظرم مورینیو توو این مورد استاد به تمام معناس ... من به خودم اجازه نمیدم درباره ترکیب مورینیو انتقاد کنم چون مربی هست که امتحانشو پس داده ... پس بهتره یه خورده صبورتر بشیم ... ببین همین الان تمام طرفدارای رئال دارن
حسرت رفتن مورینیو رو میخورن ... پس بدونید چه مربی بزرگی اومده بالای سر تیم ...