سلام...
ممنون كه جواب دادين خيالم راحت شد پس همش بلوف ميزد ها برم يك خورده سر به سرش بزارم .
بازم ممنون.
سلام...
ممنون كه جواب دادين خيالم راحت شد پس همش بلوف ميزد ها برم يك خورده سر به سرش بزارم .
بازم ممنون.
برو بچز کسی میدونه shell code چی چی هست
لطفا اگه میشه یه مقاله در مورد shell code و یکی هم در مورد متا اکسپلویت بذارین یا یه کم توضیح بدین ممنون میشیم اگه هم که بز بود که هیچی چاکریم من رفیق شهاب عمو هستما سلام رسوند
david .jones اگه به پست هاي قبلي مراجعه كني همشون توسط كاظم جان معرفي شده ...
من تازه تو خط نفوذ به كامپيوتر زدم مي خواستم اگه كسي از شل بلده بگه تا هم من و هم david .jones فيض ببريم
اینم یه وبلاگ که فیلم های مقدماتی در مورد بعضی مسائل هک درست کرده که کسانی که میخوان میتونن برن دانلود کنن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اموزش تصويري متااسپلويت رو ميخوام برا هك ويندوز سرويس پك2 اون دوتا لينك خراب بود
اين نرم افزار exe to text به چه دردي ميخوره , من يه تروجان رو convert كردم و حالا ميخوام بدونم تو كجا ميشه ازش استفاده كرد؟
يه اسكنر ميخوام كه ip مخفي رو هم نشون بده
يه مقاله مفيد برا هك isp ميخوام , مي خوام يه از يه isp برا خودم اشتراك تعريف كنم و ميخوام به سوالام جواب بدين
1-بايد سايتش رو هك كنم يا سرور رو
2-ip سرور رو از كجا بدست بيارم
3-برا تست باگ روي سايت بايد ip سايت رو scan كنم يا ip dns رو
4-با چه نرم افزار scan كنم كه به روز و قوي باشه و اگه باگي رو پيدا كرد , مشخصات اون باگ و نوعش و طريقه نفوذ رو هم بگه؟
5-برا همه اين كارا نياز به يه نرم افزار هست كه شناسايي نشي , از چه نرم افزار استفاده كنم؟
6-اگه موفق شدم شل بگيرم اولين كار چيه؟
7-اگه چيزي رو اشتباه گفتم شما اصلاح كنيد و دستورات لازم رو هم بفرماييد
چيزه ديگه اي ميل نداريد ... ؟
من كه حال ندارم جواب بدم كسي حال داره به اين يارو جواب بده .
Alone_In_Hell منظورت از شل چيه ؟ اگه php shell نيست ! همون لينكي كه كاظم جان داد خوبه ...
آموزش دستورات cmd بعد از گرفتن شل CMD
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیامک بچه خوشگل کجا اون دوتا لینک خراب بود الان خودم دانلود کردم
سلامنوشته شده توسط siyamakjon
جواب
1- خوب معلومه باید سرور رو هک کنی (سروری که کانکشن ها توشه)
2- آی پی سرور رو میتونی از همون جایی که آی پی خودت رو زده بدست بیاری (اون 2 تا کامپیوتر کنار ساعت رو بزن و بعد برور تو برگه ی Details و بعد ای پی سرور جلوی Server IP Adess نوشته شده است)
3- آی پی سرور بهتره
4- کلی اسکنر داریم از دکتر گوگل کمک بگید![]()
5- میتونی ------ بزنی (تو Internet Option )
6- شناسایی کن ببین چی داره چی نداره و بعد دنبال جایی باش که یوزرا هست (از همه مهم تر ببین سیستم Wine یا Linux )
اين نرم افزار exe to text به چه دردي ميخوره , من يه تروجان رو convert كردم و حالا ميخوام بدونم تو كجا ميشه ازش استفاده كرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)