تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 49 از 219 اولاول ... 394546474849505152535999149 ... آخرآخر
نمايش نتايج 481 به 490 از 2187

نام تاپيک: کلوپ K750

اگه نباشه جاش خالی می مونه sara100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

8 ((کمک فوري )) درخواست آموزش کامل چگونگي نصب برنامه هاي مختلف بر روي گوشي هاي K750i

با سلام خدمت اساتيد و کارشناسان خبره اين بخش

دوستان بنده به عنوان يک فرد مبتدي در زمينه داشتن يک گوشي سوني اريکسون k750i چند سوال داشتم خواهشمندم به طور کامل و قابل فهم به ترتيب به سوالات پاسخ دهيد :

1- چگونه و به کمک چه نرم افزارهايي مي توان بر روي k750i نرم افزارهاي گوناگون يا بازيهاي مخصوص اين گوشي را نصب کرد .

2- آيا نرم افزارهاي قوي اي براي پخش فايلهاي صوتي اين گوشي مانند (نرم افزارRealplayer ) و پخش فايلهاي تصويري اين گوشي و نظيري مانند آنها وجود دارد که بتوان آنها را بر روي اين گوشي k750i نصب کرد تا از کيفيت آنها لذت برد.

3- بهترين داريور صدا و دوربين براي k750i چه مي باشد تا بتوان بهترين کيفيت را داشت .

4- آيا در هنگام شارژ باتري گوشي را بايستي به طور کامل خاموش کرد يا نه در همان حالت standby کافي هست وضرري به باتري وارد نمي شود.

5- چگونه مي توان تشخيص داد که گوشي ام حالت اتوفوکوس دارد يا خير ؟

با تشکر
    Last edited by sara100; 09-03-2007 at 02:57.

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

دوباره سلام:
    دوستان من به شما گفتم گوشي من هيچگونه فارسي يا عربي نمينويسه و خودم ميدونم كه ميتونم از موبايل فروشي ها براي فارسي كردن استفاده كنم
    من با خودم گفتم شايد بشه تو اين سايت كسي به من كمك كنه كه بتونم با نصب برنامه مربوط به زبان فارسي گوشيم فارسي بشه..

حالا اگه ميشه حداقل لينك به روز رساني جديد ترين فايل fireware گوشي k750 به من بديد.
    آخه من تو يه سايتي رفته بودم كه به من گفت اگه بري و ثبت نام كني مي توني با نصب اون فايل فارسي تايپ كني من رفتم ثبت نام كردم ولي مي خواستم دانلود كنم نگذاشت و متاسفانه نام سايت رو هم گم كردم

تو رو خدا به من كمك كنيد.
    فکر کنم لینک زیر بتونه به شما کمک کنه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در ضمن اگه نتونستین فایلهای زبان رو پیدا کنید می تونید از یه گوشیه دیگه کپی کنید(یک گوشی که دارای زبان فارسی است را به فار وصل کنید و از فایلهای زبان اون روی هارد یک کپی بگیرید.بعد گوشی خودتون وصل کنید و فایلها را از هارد به گوشی منتقل کنید )
    Last edited by iman_s; 09-03-2007 at 05:44.

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

5- چگونه مي توان تشخيص داد که گوشي ام حالت اتوفوکوس دارد يا خير ؟
    [/COLOR][/B]
    با تشکر[/COLOR][/B]
    گوشی K750 اتو فوکوس دارد.روی درب دوربین هم نوشته Auto Focus

داره خودمونی میشه alibeigi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اکثر کریستالهایی که برای این گوشی موجودند،اینطورین.
    من که چند وقته بیخیال کریستال و این جور چیزا شدم.
    بابا خود گوشیو عشق است. حیف نیست ظاهر قشنگشو با کریستال خراب کنی!
    قاب های ژله ای چطورند؟
    از گوشی محافظت میکند؟

داره خودمونی میشه XYZ2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض فارسي ساز k750

فکر کنم لینک زیر بتونه به شما کمک کنه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در ضمن اگه نتونستین فایلهای زبان رو پیدا کنید می تونید از یه گوشیه دیگه کپی کنید(یک گوشی که دارای زبان فارسی است را به فار وصل کنید و از فایلهای زبان اون روی هارد یک کپی بگیرید.بعد گوشی خودتون وصل کنید و فایلها را از هارد به گوشی منتقل کنید )

ببخشيد با مزاحم شدم

اول: اينكه با نرم افزار فار بعد از شناختن گوشي كه فارسي بود بايد چه فايل هايي رو روي هارد بريزم.

دوم: ميشه خود شما اگه ممكنه خود فايل رو روي سايت بگذاريد تا بتونم دانلود كنم آخه من قبلاً تو سايتي كه شما لينك گذاشته بوديد رفته بودم و ثبت نام كرده بودم اما موقع دانلود با پيغام زير مواجه ميشم.

Hello MDA. Lamentablely you can not download files because your account doesn't have enough privileges.
    Access to area of downloading only after 1 registered month and with 20 messages. 50 MB's limit per month with a máx of 50 files. * The messages with spam will be eliminated .
    You can increase this limit subscribing in one of the accounts Premiun of Top Sony:

داره خودمونی میشه javad007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

14 درخواست طريقه نصب برنامه هاي با پسوند class بر روي k750i

سلام بر مدير محترم بخش موبايل

غرض از مزاحمت مي خواستم بپرسم چگونه مي توان نرم افزار هاي داراي پسوند class را بر روي K750i نصب کرد چون بنده يک سري نرم افزارهاي جاوا با پسوند class دارم اما طريقه نصب آن را بلد نيستم يا در حالت کلي طريقه نصب نرم افزارهاي با پسوند class بر روي K750i چگونه مي باشد اگر لطف کنيد توضيح کامل دهيد بي نهايت متشکر خواهم شد.

دوم اينکه چگونه مي توان جلوي شارژ باتري گوشي را در هنگام اتصال گوشي به کامپيوتر از طريق کابل usb گرفت ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام بچه ها
    من میخوام با حدودهای 200 تا 250 یک گوشی بگیرم
    بین k750 یا w550 موندم
    میشه راهنمای کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

هیچکسی نیستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتتتت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

کا 750 بخر

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض k750

سلام
    من میخواهم گوشی کا 750 سریال اصلی رو به مبلغ 225 هزار تومان بخرم و چند تا سوال داشتم
    1-آیا با وجود نداشتن سیمبین میتونه از قابلیت جی پی آر اس ایرانسل میتونه استفاده کنه؟
    2-سریال اصلی بودنش دلیل بر سوئدی بودنش هست؟چه جوری بفهمیم گوشی سوئدی است یانه ؟ چون گوشی کا 750 چینی تو بازار زیاده که کیفیت صدا ندارند. به همین دلیل من دنبال اصلیش میگردم -خود فروشنده ها میگن قطعاتش سوئدی است و مونتاز(اشتباه است!) کشور چینه.نظر شما چیه؟
    3-برای گارانتی هم پول خرج کنم یا نه؟
    مرسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •